ALEA COMMUNICATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALEA COMMUNICATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.735.113

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 25.07.2014 14361-0531-012
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 15.07.2013 13306-0408-011
10/12/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 NOV. 2012

Ti#fHouT

De Griffier,



Luik B



12 9 053

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

.17

Ondernemingsnr : 0820.735.113

Benaming (voluit) : Alea Communications

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel (volledig adres) : 2235 HULSHOUT, HOEKSTRAAT 20

Onderwerp(en) akte : Buitengewone algemene vergadering -- kapitaalverhoging  omzetting -

statutenwi)zgiging

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de gewone

commanditaire vennootschap Alea Communications verleden voor notaris Erika Isenborghs te Heist-op-den-

Berg op 16 november 2012, te registreren:

De algemene vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

- IN VERBAND MET DE UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL.

1. De vergadering besluit na kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder van 14 oktober 2012 en van de staat van actief en passief per 30 september 2012 en dus niet ouder dan drie maanden het doel van de vennootschap uitte breiden als volgt:

"Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uil verscheidene economische sectoren."

- IN VERBAND MET DE KAPITAALVERHOGING

2. De vergadering besluit nadat is vastgesteld dat alle vennoten afstand hebben gedaan van hun voorkeurrecht, het kapitaal van de vennootschap te verhogen zoals voorgesteld in de agenda, te weten verhoging van het maatschappelijk kapitaal met zeventien duizend vijfhonderd euro (¬ 17.500,00), om het te brengen van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) op twintig duizend euro (¬ 20.000,00), door inbreng in speciën ten belope van zeventien duizend vijfhonderd euro (¬ 17.500,00) zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de aandelen;

De vergadering beslist dat op de kapitaalverhoging in speciën zal worden ingetekend door de heer Van den Wyngasrt en mevrouw Jehin voornoemd, ieder ten belope van achtduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 8.750,00), die hebben verklaard en bevestigd volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Genoemde bedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis Bank, nummer 001-, 6841031-85 op naam van de vennootschap, blijkens bankattest, afgeleverd door deze instelling op 6 november 2012 en zal bewaard blijven bij ondergetekende notaris,

De vergadering erkent vervolgens dat op alle aandelen waarop werd ingeschreven, de stortingen volledig gebeurden in overeenstemming met wat hierboven werd toegezegd.

Waarna de vergadering vaststelt en ondergetekende notaris wordt verzocht bij akte vast te stellen, dat, voormelde kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

- IN VERBAND MET DE OMVORMING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de gewone commanditaire vennootschap Alea Communications om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Alea Communications met ingang van heden.

De bvba zal de boekhouding van de gewone commanditaire vennootschap verder zetten en het nummer waaronder deze ingeschreven is in het ondememingsregister overnemen, De activa, passiva en afschrijvingen worden overgenomen.

De omzetting gebeurt op basis van de staat van activa en passiva per 30 september 2012 waarvan de staat opgenomen werd in het hierna vermelde verslag van de externe accountant,

Alle verrichtingen die ondertussen werden gedaan worden verondersteld te zijn gedaan door de bvba.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen tan laste of ten bate zijn van de bvba.

De 250 aandelen op naam die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het 4\. Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervola

verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette gewone commanditaire vennootschap.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de aandelen aan de vennoten, is de gewone commanditaire vennootschap Alea Communications omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook het verslag van de externe accountant over de staat van actief en passief van de vennootschap per 30 september 2012 hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. Iedere aanwezig iennobt erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van de externe accountant SN&P BV onder de rechtsvorm van een BVBA

Vertegenwoordigd door Nick Heremans dd 30 oktober 2012 luiden als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen afgesloten per 30/09/2012 van Alea Communications Comm V., aan een beperkte controle onderworpen, overeenkomstig de normen van het instituut van Accountants en Belastingconsulenten, dit met het ook .op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid.

j hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden waren er enkel op gericht na te gaan of enige overwaardering van het netto actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012, die de zaakvoerder heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden bleek dat er geen enkele overwaardering van het netto actief is vastgesteld.

Uit de staat per 30 september 2012 (rekening houdend met verlies van het lopende boekjaar) blijkt een nettopassief van ¬ 9.090,91 en is ¬ 11.590,91 kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 2.500,00.

Het maatschappelijk kapitaal van ¬ 2.500,00 is kleiner dan het na omzetting vereiste minimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten belope van ¬ 18.550,00. De zaakvoerder is persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot betaling van het verschil tussen het maatschappelijk en voormeld minimumkapitaal. Elke belanghebbende kan daarenboven overeenkomstig artikel 333 W. Ven. de ontbinding van de vennootschap vorderen. De aandeelhouder heeft evenwel de intentie om het kapitaal te verhogen met ¬ 17,500,00, zodat dat het maatschappelijk kapitaal na kapitaalverhoging hoger is dan het voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vereiste minimum kapitaal ten belope van ¬ 18.550, 00.

1Mj wensen te wijzen op de aansprakelijkheid bij de omzetting van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 785 en 786 van het Wetboek van Vennootschappen en wensen erop te wijzen dat na de omzetting de vennootschap zicht bevindt in de situatie zoals omschreven in artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende het verlies van het maatschappelijk kapitaal.

Gedaan te goeder trouw,

Heist-op-den-Berg, 30 oktober 2012

Getekend

SN&P BV owe BVBA

!AB 223744 4 N 10

vertegenwoordigd door Herenrans Nick

Accountant  Belastingconsulent.

- GOEDKEURING VAN DE NIEUWE STATUTEN '

4. De vergadering stelt de nieuwe statutentekst vast, zonder daarbij inhoudelijk te raken aan de bepalingen zoals vermeld in de statuten van de gewone commanditaire vennootschap in verband met naam, zetel, duur, boekjaar of jaarvergadering.

- IN VERBAND MET BEVESTIGING EN BENOEMING ZAAKVOERDER

5. De vergadering bevestigt de benoeming van de niet statutaire zaakvoerder, mevrouw JEHIN Viviane voornoemd in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Alea Communications.

De vergadering besluit de benoeming tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: De heer VAN DEN WYNGAERT Rudiger, NN 67.05.02-259.56, geboren te Mechelen op 2 mei 1967, wonend te 2235 Hulshout, Hoekstraat 20,die zijn opdracht heeft aanvaard.

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, tenzij andersluidende beslissing van de jaarlijkse algemene vergadering.

- 1N VERBAND MET DE MACHTIGING TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN EN DE COORDINATIE

6. De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en aan

ondergetekende notaris tot cotirdinatie van de statuten.

- IN VERBAND MET DE VOLMACHT

7. Teneinde eventuele formaliteiten op de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingsloket en de bevoegde B.T.W.-administratie te kunnen vervullen, wordt volmacht, met recht van in de plaatsstelling gegeven aan de heer Luc De Cock, boekhouder-fiscalist, kantoorhoudend te 2220 Heist-op-den-Berg, Liersesteenweg 97/A.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd expeditie akte, controleverslag van de extern accountante inzake omzetting met inbegrip van de staat van activa en passiva, verslag van de zaakvoerder inzake omzetting en doel5wijziging, en coordinatie van statuten.

Notaris.Erika Jsenhorghs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 30.07.2015 15373-0510-012

Coordonnées
ALEA COMMUNICATIONS

Adresse
HOEKSTRAAT 20 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande