ALESTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALESTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.961.774

Publication

12/09/2014
ÿþ Mod11.1

bei-u.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behoue

aan hr

Belgis.

Staatsb

11111y§nel

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

03 SEP. 2014

afdeling efifffeen

-------1----

Ondernemingsnr :0874.961.774

Benaming (voluit) :ALESTO (verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Serigiersstraat 22, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

onderwerp(en1 akte :KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 27 augustus 2014, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "AL,ESTO" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 2020 Antwerpen, Serigiersstraat 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het nummer BE 0874.961.774, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1, VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves één miljoen tweehonderdeenentachtigduizend negenhonderdzevenenvijftig euro en vierendertig eurocent (1.281.957,34 EUR) bedragen zoals blijkt op de jaarrekening opgemaakt die werd goedgekeurd door de algemene vergadering van onderhavige vennootschap.

2. VASTSTELLING VAN HET UITKEERBARE BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, één miljoen tweehonderdtachtigduizend euro (1,280.000,00 EUR) bedraagt.

3. BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering gehouden op 31 juli 2014 beslist heeft over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van één miljoen honderdtweeënvijftigduizend euro (1.152.000,00 EUR).

Alle vennoten, vertegenwoordigd als verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

4. VERSLAG VAN DE BEDRITFSREVISOR

De voorzitter legt het verslag voor dat de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C2 Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Charles de Streel, aangewezen door de vennootschap overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op 1 augustus 2014 met betrekking tot deze inbreng in natura.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA «ALESTO» betreft de schuldvorderingen die de vennoten, de heer Alexandre STOOP en mevrouw Eva PERSWEYVELD bezitten ten opzichte van de BVBA «ALESTO», resulterend uit de uitkering van een tussentijds dividend verminderd met de verschuldigde roerende voorheffing van 10%, ten bedrage van netto 1.152.000,00 EUR, en dit in het kader van procedure zoals voorzien in Artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

Ondergetekende, de heer Charles DE STREEL, bedrijfsrevisor. optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedriffsrevisorenkantoor «Ce Bedrijfsrevisoren», met zetel te 1050 Brussel, Italiëlaan 27 is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der BedrUfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering

van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de jiscale regels met betrekking tot de procedure voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

k B - vervolg

DL

uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3. de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering, bedrijfseconomisch verantwoord zijn, en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura door de heer Alexandre STOOP ten bedrage van 1.140.480,00 EUR bestaat uit de uitgifte van 162 kapitaalaandelen van de BVBA «ALESTO».

De vergoeding voor de inbreng in natura door de mevrouw Eva YERSWEIYELD ten bedrage van 11.520,00 EUR bestaat tilt de uitgifte van 2 kapitaalaandelen van de BVBA «.ALESTO».

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ("no fairness opinion"),

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van aandeelhouders die zal beslissen over de voorgenomen

kapitaalverhoging door inbreng in natura, in het kader van de toepassing van de procedure zoals voorzien in

Artikel 537 WB, en kan niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

De vergadering keurt het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor goed. In een bijzonder verslag legt de

zaakvoerder uit waarom de kapitaalverhoging van belang is voor de vennootschap.

5. VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING IN NATURA

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van één miljoen honderdtweeënvijiligdnizend euro (1.152£100,00 EUR), om het te brengen op één miljoen honderdtweeënzeventigduizend euro (1.172.000,00 EUR) door inbreng in natura van "uit te keren dividend" ten belope van één miljoen honderdtweeënvijftigduizend euro (1.152.000,00 EUR).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van honderdvierenzestig (164) aandelen die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt middels de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap, en die omstandig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte zijn 'van de financiëIe toestand en de statuten van de vennootschap en die verklaren dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben lastens de vennootschap die omstandig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren aile vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van één miljoen honderdtweeënvijftigduizend euro (1.152.000,00 EUR) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

In ruil voor deze inbreng worden aan alle vennoten, die dit aanvaarden, de honderdvierenzestig (164) nieuwe volledig volstorte aandelen toegekend en wel als volgt:

aan de heer STOOP, vennoot sub 1°: honderdtweeënzestig (162) aandelen;

- aan mevrouw VERSWEYVELD, vennoot sub 2°: twee (2) aandelen.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzonder aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

6. VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING "

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen honderdtweeënvijftigduizend euro (1.152.000,00 EUR), aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op één miljoen honderdtweeënzeventigduizend euro (1.172.000,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderdvierenzestig (364) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (100,00 EUR),

7. WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt Mn miljoen honderdtweeënieventigduizend euro (1 .172 .000,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door driehonderdvierenzestig (364) aandelen op naam, met een nominale waarde van honderd euro (100,00 EUR)."

8.  VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen

en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

9.  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

,Voor-

behottden

aan net

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

12/09/2014

Luik B - vervolg

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten beIope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris Paul Wellens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van het proces-verbaal

Gecoördineerde statuten

Verslag bedrijfsrevisor

Verslag zaakvoerder

À " Voot behouden aan het E ni rgis-E h Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 19.12.2013, NGL 25.02.2014 14050-0595-011
18/11/2014
ÿþo

Voor

behoud aan hE Belgisc Staatsb'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Motl word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0874 961 774

Benaming

(voluit) : ALESTO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Serigiersstraat 22 te 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 31 oktober 2014 ... met éénparigheid van stemmen worden de volgende resoluties genomen:

Het adres van de maatschappelijke zetel wordt gewijzigd van Serigiersstraat 22 te 2020 Antwerpen naar` Goudvinklaan 13 te 2610 Wilrijk en dit met ingang van heden.

Voor gelijkluidend afschrift,

de zaakvoerder,

de heer Stoop Alexandre.

-Rechtirareverrimegnanclel

Antwerpen

0 6 NOV, 2014

afdeling Antwerpen

Lirtthe

920863

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 20.12.2012, NGL 27.02.2013 13052-0363-013
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 15.12.2011, NGL 27.02.2012 12048-0391-012
08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 31.03.2010 10086-0345-011
05/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 16.03.2009, NGL 28.04.2009 09126-0302-011
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 17.03.2008, NGL 29.04.2008 08127-0203-012
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 19.03.2007, NGL 29.03.2007 07105-3107-013
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 31.08.2016, GGK 19.01.2017, NGL 31.01.2017 17035-0408-011

Coordonnées
ALESTO

Adresse
GOUDVINKLAAN 13 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande