ALETTA FAES TANDARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALETTA FAES TANDARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.096.581

Publication

21/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*12060387*

V beh

aa

Bel Staa

NEERGELEGD

GRIFFIE REOHTBANK VAN

0 9 l,1 ART 2012

KOOPHANtekiTURNHOUT

De griffier

Ondernemingsnr: 0843096581

Benaming

(voluit) : Aletta Faes Tandarts

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Donckstraat 2, 2321 Hoogstraten-Meer

(volledig adres)

Onderwerp akte : neerlegging verslag quasi inbreng

Neerlegging verslag bedrijfsrevisor en verslag zaakvoerder (quasi inbreng)

Prooth Johan, zaakvoerder Boekhouding & Bedrijfsconsult bvba, gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12300728*

Neergelegd

26-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0843096581

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Blijkens akte verleden voor Notaris Paul Rommens te Hoogstraten (Meer) in het jaar tweeduizend twaalf op vijfentwintig januari, nog te registreren, werd door:

- mevrouw FAES Aletta Maria August, tandarts, geboren te Hoogstraten op 21 juli 1967, echtgenote van de heer STINKENS Paul Dominique, wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Donckstraat 2.

- De heer STINKENS Paul Dominique, bediende, geboren te Bree op 01 januari 1966, echtgenoot van mevrouw FAES Aletta Maria August, wonende te 2321 Hoogstraten (Meer), Donckstraat 2.

1. Een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) opgericht onder de benaming Aletta Faes Tandarts.

2. De werkelijke zetel is gevestigd te 2321 Hoogstraten Donckstraat 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands

taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft als doel:

- Zowel in België als in het buitenland, de uitoefening van de tandheelkunde, in de ruimste zin van het woord, alsook de aankoop, verkoop, import, export, het huren, leasen, verhuren en herstellen van alle mogelijke apparatuur en tandheelkundige producten die nodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van tandarts, dit alles rekening houdend met de plichtenleer van het beroep van tandarts.

- De verwezenlijking van alle onroerende verrichtingen, waaronder onder meer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen evenals de onroerende transacties in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootshap kan leningen toestaan aan derden.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- Bovenstaande opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden, uitgezonderd de gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

Benaming (voluit): Aletta Faes Tandarts

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2321 Hoogstraten, Donckstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

4. De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal werd onderschreven als volgt:

- door mevrouw FAES Aletta, voormeld, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) en als vergoeding worden haar zestig (60) aandelen toegekend.

- door de heer STINKENS Paul, voormeld, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) en als vergoeding worden hem zestig (60) aandelen toegekend.

Het maatschappelijk kapitaal werd volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) op rekening AXA Bank 751-2058212-09 zoals blijkt uit het bankattest van 20 januari 2012.

De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering, die tevens de eventuele bezoldiging alsook de duur van elk mandaat vaststelt.

Elke zaakvoerder is alleen bevoegd om in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel.

De zaakvoerder kan alle daden stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken zowel als eiser als in de hoedanigheid van verweerder.

7. De algemene vergadering vormt de opperste macht der vennootschap. Zij bestaat uit alle vennoten. De jaarvergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel op de tweede dinsdag van de maand mei om twintig uur.

Indien deze datum op een feestdag valt, heeft de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

9. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op alsook de balans en de resultatenrekening, welke aan de beslissing van de vennoten in de algemene vergadering worden voorgelegd. Op het netto-resultaat wordt, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en noodzakelijke afschrijvingen, één/twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen. Deze voorafname zal ophouden zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bedragen. De algemene vergadering beslist welke bestemming aan het saldo zal worden gegeven.

Na goedkeuring van de jaarrekeningen spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting die gegeven wordt aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen).

10. Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheid bepalen. Na aanzuivering van het passief en de lasten, zal de netto-opbrengst der vereffening verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

11. OVERGANGSBEPALINGEN

Eerste boekjaar en jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op het tijdstip van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en

eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Kosten.

Partijen verklaren dat het bedrag der onkosten, uitgaven en vergoedingen of lasten, onder welke

vorm ook, die ten laste vallen van de vennootschap in oprichting, ongeveer duizend driehonderd

éénendertig euro (¬ 1.331,00) bedragen.

12. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vennootschap opgericht zijnde en de statuten vastgesteld, zijn de vennoten onmiddellijk in

buitengewone algemene vergadering samengekomen en heeft de vergadering volgende beslissingen

met eenparigheid van stemmen genomen:

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

Mevrouw FAES Aletta Maria August, voormeld, die aanvaardt.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13. VOLMACHT

De vergadering geeft bij deze volmacht aan Boekhouding &Bedrijfsconsult bvba. Erkend Boekhouder Fiscalist BIBF. Erkenningsnummer 70057541, gevestigd te 2300 Turnhout, Campus Blairon 466 met machtiging tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in een Erkend Ondernemingsloket (E.O.L.), het handelsregister geïntegreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), alle fiscale en sociale administraties, en het B.T.W.-register en/of Rechtspersonenregister te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Paul ROMMENS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2015
ÿþ0191Pg

1110

i

Matl 2l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" Foba~-.~~~ww~~

~589°d ter graxre van de r< VAN KOOPutul;DEL

1Q AUG 2015

. " afdeIing TüRNHOT7T Gri " ffieffier

I

Qndernemingsnr : 0843.096.581

Benaming

(voluit) : Aletta Faes Tandarts

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Donckstraat 2, 2321 Meer

Qnderwerp akte ; verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 1 augustus 2015 werd beslist om het adres van de maatschappelijke zetel met ingang van 1 augustus 2015 te verplaatsen naar :

Remi Lensstraat 3, 2320 Hoogstraten

Op deze algemene vergadering werd eveneens beslist volmacht te verlenen aan de BVBA Boekhouding & Bedrijfsconsult, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Prooth Johan, om de publicatie in het Belgisch Staatsblad uit te voeren

Getekend : Johan Prooth, gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALETTA FAES TANDARTS

Adresse
DONCKSTRAAT 2 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande