ALEXCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALEXCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.568.402

Publication

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 26.07.2013 13347-0309-009
28/03/2011
ÿþ~º%'



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc

behoi

aan

Belgi

Staat







" 1104675]*

Ondernemingsnr : Og 34 ..5- g . ~2

fieermaeri ter griffle bu de Rechtbank vain docphan¬ ar' k, Antier :mn, op

1 6 MARI 1011

Griffie

Benaming : ALEXCO

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kalm thoutsesteenweg 44115

2950 Kapellen

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de: notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, niet zetel te Antwerpen op achtentwintig februari; tweeduizend en elf, "Geregistreerd twee bladen geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 2 maart 2011, boek 268 blad 60 vak 9. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De, Eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. Van Hummelen", dat er door :

1° De Heer ALEXANDER Anthony Paul Marguerite Jean-Louis Francis, wonende te Antwerpen Berchem, Leopold De Vriesstraat 43.

2° De Heer ALEXANDER François Albert Lodewijk Maria, wonende te Antwerpen-Berchem, Lodewijk De Koninckstraat 25.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde: duur, niet aanvang van werkzaamheden bij de verkrijging van rechtspersoonlijkheid, met de naam; "ALEXCO", met zetel te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 44/15, en met een kapitaal van: achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen,! volgestort ten belope van één/derde.

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm belangen en participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande of nog op te richten ondernemingen en vennootschappen. Zij kan deze belangen en participaties beheren, te gelde maken en valoriseren,: onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen; de vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij: participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De uitvoering van alle opdrachten die haar vennoot of vennoten worden toegekend omwille van; hun ervaring, kennis en bevoegdheden inzake technisch management, operationeel management en consultancy ten dienste van, en voor rekening van ondernemingen, particulieren, instellingen, zowel nationale als internationale, overheidsdiensten, zowel nationale als supranationale, daarin begrepen:; bureau voor nijverheidstudie en raadgevend en organisatiebureau.

De vennootschap heeft eveneens zowel in België als in het buitenland tot doel het kopen,: verkopen, beheren, hurén, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhouden van alle onroerende goederen, het outilleren en de uitrusting ervan. Zij heeft eveneens tot doel het verwerven, bezitten, of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen onder meer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële,; industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met; haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële: tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een: gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap; te bevorderen.

De vennootschap kan zich borgstellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten! verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, zo zij daar belang bij heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

a `

s

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen, in voorkomend geval

mits aanstelling daartoe van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over

besluit.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die

nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werden tot zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur en met individuele

vertegenwoordigingsmacht :

1° De Heer ALEXANDER Anthony, voornoemd.

2° De Heer ALEXANDER François, voornoemd.

Er werden geen commissarissen benoemd.

De jaarvergadering wordt gehouden de derde zaterdag van de maand juni te elf uur ten

maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. het "

eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvangt op het ogenblik dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf. "

VOLMACHT:

Bij deze werd volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOFIDI-REVAC", 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1126A, of aan één van haar lasthebbers, met name, de Heer DECROOS Bartel, wonende te 9000 Gent, Pieter Colpaertsteeg 26, Mevrouw VANDEN BERGHE Leen, wonende te 7912 Saint-Sauveur, Rue Aulnoit 8, en Mevrouw SCHAMP Lindsey, wonende te 8530 Harelbeke, Goudberg 49, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de , inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures met betrekking tot de registratie als aannemer.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15374-0446-009

Coordonnées
ALEXCO

Adresse
KALMTHOUTSESTEENWEG 44, BUS 15 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande