ALFA - BETA TRANSLATIONS

Société en commandite simple


Dénomination : ALFA - BETA TRANSLATIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 829.563.004

Publication

18/09/2014
ÿþMod Werd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tii.r "' 11--

ff r

11111111I1Ï11.11111111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 SEP, 2014

afdRlingtwerpen

.......... TV, ... «

Ondernemingsnr : 0829.663.004

Benaming

(voluit) : ALFA-BETA TRANSLATIONS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Paulusstraat 21 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering van 4 september 2014 dewelke gehouden werd op de maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder geeft uitleg aangaande de financiële toestand van de vennootschap.

Daar er geen activiteit meer is in de vennootschap, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen

de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden 4 september 2014.

De vennoten verklaren dat aan de vier wettelijke voorwaarden voor de ééndagsvereffening voldaan is, te weten dat er geen vereffenaar werd aangeduid, dat er geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 zijn, dat alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig zijn (of geldig vertegenwoordigd) en besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen, en dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.







Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van rechtswege van de zaakvoerdes, de heer Hadj Ayed Mohamed Moncef. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor het door hun tot op heden waargenomen bestuur.

De algemene vergadering stelt, in overeenstemming met het bepaalde in de voorafgaandelijke agendapunten, vast dat de vennootschap ophoudt te bestaan vanaf heden. De boeken en bescheiden van gemelde vennootschap onder firme zullen gedurende vijfjaar neergelegd en bewaard worden te 2930 Brasschaat, Paulusstraat 21.

De Vergadering verleent volmacht aan Ge-fibo BVBA, met kantoor gelegen te Bredabaan 675, 2930 Brasschaat om al het nodige te doen met het oog op de indiening van de vennootschapsbelastingaangifte en de afhandeling van enige aangelegenheid inzake directe en indirecte belastingen.

De Vergadering geeft volmacht aan Ge-fibo BVBA om aile formaliteiten te vervullen in verband met doorhaling van de inschrijving van de bovenvernoemde vennootschap in de registers van de Kruispuntbank der Ondernemingen, en te dien einde, al het nodige te doen.

Hadj Ayed Mohamed Mon cef

zaakvoerder













... ....... _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ALFA - BETA TRANSLATIONS

Adresse
PAULUSSTRAAT 21 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande