ALFEON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALFEON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.604.583

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 11.02.2014 14033-0455-014
03/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

=- t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIAIí~ NIMA IV 1111111110NI

31 1439*

Neergelegd ter griffie van do Rerhtbimk van Koophandel to Antwerm, op

a 4 JUNI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0440.604.583

Benaming

(voluit) : Alfeon

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Groeningenlei 141 - 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder de dato 20 april 2013 blijkt verplaatsing van de maatschappelijke zetel

vanaf 06 mei 2013 naar Boechout 2530, Smalleuveg 10/5.

Getekend door dhr. Jeroen De Pooter, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Nes I . I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgisc!

Staatsbl<

IMMUN

Neergelegd ter'gri ie van à ko àttbank

-van Koophandel le Antwerpen, ott7 MEI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0440.604.583

Benaming

(voluit) ; ALFEON

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : (2550) Kontich, Groeningenlei 141

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING - AANDUIDING VASTE VERTEGENWOORDIGER

11 Bij de publicatie van de algemene vergadering dd. 29 november 2002 werd mevrouw Katelijne De Pooter herbenoemd als bestuurder. Ze was voordien echter nog niet benoemd als bestuurder zodat dit dan ook gelezen met worden ais "benoemd" in plaats van "herbenoemd".

In zelfde publicatie werd FORUM BVBA als bestuurder benoemd, evenwel zonder de vaste vertegenwoordiger bekend te maken. Mevrouw Katelijne De Pooter trad op als vaste vertegenwoordiger voor FORUM, zodat de publicatie gelezen moet worden als "2) BVBA Forum, met zetel te 2800 Mechelen, Graaf van Egmontstraat 18 , met ondernemingsnr. 0451.297.844, met als vast vertegenwoordiger mevrouw Katelijne De Pooter."

2/ Uit de notulen van de zaakvoerder dd. 21 maart 2013 blijkt dat als vaste vertegenwoordiger van FORUM BVBA sinds 6 maart 2006 is aangesteld, de heer Maarten Serneels, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Stationsstraat 203 bus 3, ter vervanging van mevrouw Katelijne De Pooter.

de gedelegeerd bestuurder

Jeroen De Pooter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatate blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

29/05/2013
ÿþM rd Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voor- YII uni i3,1Ji uii

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

u







Ondernemingsnr : 0440.604.583 Benaming

(voluit) : ALFEON

(verkort)

neergelegd ter prao von de Rechtbank van Koop ade! te Antwerpen, op

Griffie 1 7 MEI 2013

.(r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : (2550) Kontich, Groeningenlei 141

(volledig adres)

Onderwerp akte : (HER)BENOEMING BESTUURDER  DOELWIJZIGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG MET KWIJTING AAN DE BESTUURDERS - KAPITAALVERMINDERING - GOEDKEURING STATUTEN BVBA  BENOEMING  VERLIES MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - OPDRACHT EN VOLMACHT

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "ALFEON", met zetel te (2550) Kontich, Groeningenlei 141, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Wilrijk op 28 maart 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT  Bevestiging benoeming bijkomende bestuurder:

De vergadering bevestigt volgende persoon te hebben benoemd tot bestuurder, sedert 1 maart 2013, louter

en alleen om:

1) de beslissing tot voorstel tot omzetting van de vennootschap en het verslag hierover, waarvan sprake hierna, en

2) de beslissing tot doelwijziging en het verslag hierover,

goed te keuren:

De heer Maarten SERNEELS, wonende te (2860) Sint-Katelijne-Waver, Stationsstraat 203 bus 3.

De vergadering bevestigt tevens de herbenoeming tot bestuurder van de besloten vennootschap FORUM,

voornoemd, wiens mandaat sinds 28 november 2008 was verlopen, te rekenen vanaf 28 november 2008. De

vaste vertegenwoordiger, de heer Maarten SERNEELS aanvaardt.

TWEEDE BESLUIT  Doelwijziging

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de raad van bestuur de dato 5 maart 2013 inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2012, gevoegd die aldus niet meer dan drie maanden voordien is . vastgesteld.

De vergadering aanvaardt het verslag van =de raad van bestuur en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden en te coördineren met volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel:

1.- Financieel-economisch onderzoek in het algemeen met de nadruk op een dagdagelijkse analyse van beleggingsinstrumenten én hun toepassingen ten behoeve van professionelen in de financiële sector in binnen-en buitenland.

Het optreden als gevolmachtigde agent van een beursvennootschap, met uitzondering van alle activiteiten die worden gereglementeerd door de wet van 4 december 1990 en het Koninklijk Besluit van 5 augustus 1991, op het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere ,. roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten " vennootschappen, met uitzondering van alle activiteiten die worden gereglementeerd door de wetgeving op het vermogensbeheer en beleggingsadvies.

-Bemiddeling van leningen, financieringen en beleggingen.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i¢ z Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge 2.- Alle operaties van onroerende aard. Te weten: kopen en verkopen, huren en verhuren, ruilen, verkavelen en beheren van onroerende goederen, zowel gronden als huizen, handelspanden en opbrengsthuizen; het oprichten, doen oprichten, (ver)bouwen of doen (ver)bouwen van dezelfde panden voor eigen rekening of voor rekening van derden; en, in het algemeen, alle studies en operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde eigendommen.

- Alle operaties van commissionair, makelaar en expert; introductie en advies, cliëntenaanbreng ten behoeve van makelaars in onroerend goed.

3: Het verlenen van diensten, zowel in binnen- ais in buitenland, aan Belgische en buitenlandse bedrijven, op het gebied van handel, nijverheid en administratie: het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, sales, marketing, business development, cliëntenwerving, export en import, e-commerce, intemettoepassingen; het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedalven van nut kan zijn.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, door inbreng, participatie of investering.

4.- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel: het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

5.- Alle vormen van interieurdecoratie met in het bijzonder aile toepassingen van decoratie- en verftechnieken, zowel naar particulieren als bedrijven.

- inkoop en verkoop van kunst, organisatie van tentoonstellingen en exposities, uitbaten van een galerij.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland realiseren.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, en industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog opgericht moeten worden, wier doel gelijk is, verwant of analoog met het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van zelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

DERDE BESLUIT - Omzetting van de vennootschap in een bvba

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgesteld door de raad van bestuur op 28 maart 2013, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toelicht, evenals van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december " 2012, dit is niet meer dan drie maand voor heden.

b) Evenzo ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgesteld door de Heer Rik VAN CAKENBERGHE, bedrijfsrevisor, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGW Bedrijfsrevisoren", met zetel te (2000) Antwerpen, Leopoldstraat 37, verslag de dato 12 maart 2013.

De conclusie van dit verslag luiden als volgt:

"Hoofdstuk 4 : Besluit

Wij wijzen erop dat dit verslag enkel kan gebruikt worden ten behoeve van deze omzetting en niet kan gebruikt worden voor andere doeleinden.

Uit ons beperkt onderzoek, uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat wij omtrent de staat van activa en passiva van de NV ALFEON opgemaakt per 31.12.2012 conform is aan de wettelijke en reglementaire voorschriften en dat er een overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad van 15.913,62 Euro.

Het gecorrigeerd eigen vermogen zoals weergegeven in de staat van actief en passief per 31.12.2012 is kleiner dan het in de balans opgenomen kapitaal.

Het gecorrigeerd eigen vermogen zoals weergegeven bedraagt 37.501,95 Euro tegenover een maatschappelijk kapitaal van 75.000,00 Euro zodat er.een verschil is van 37.498,05 Euro.

Aangezien het minimumkapitaal van een BVBA 18.550,00 Euro bedraagt, voldoet de vennootschap reeds aan de vereisten van het Wetboek van Vennootschappen.

Gezien de stand van het eigen vermogen na een eventuele kapitaalverlaging met 56.400 Euro dient de algemene vergadering zich tevens uit te spreken in het kader van art. 633 of 332 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de volledigheid wijzen wij er leden van het bestuursorgaan op dat, krachtens artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerder hoofdelijk gehouden is

1 °tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief nà omzetting en het door het Wetboek van " Vennootschappen voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal;

2°voor de overwaardering van het netto-actief, zoals dit blijkt uit de bij art.776 bedoelde staat.

Ons verslag is niet langer geldig indien het bijzonder verslag van het bestuursorgaan of de staat van activa en passiva wordt gewijzigd"of indien de omvorming plaatsvindt meer dan drie maanden na de voorgelegde staat van activa en passiva.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti

Antwerpen, 12 maart 2013

jgetekend]

H. Van Cakenberghe

Bedrijfsrevisor

( zaakvoerder burg. venn. o.v.v. bvba VCLJ Bedrijfsrevisoren )"

c) De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen in die van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid.

VOORWAARDEN DER OMVORMING:

1. Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde zoals ze voorkomen op de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2012. Ook alle afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen, vorderingen en schulden blijven onverkort van kracht onder de gewijzigde rechtsvorm.

2. De vennootschap behoudt onder haar nieuwe rechtsvorm hetzelfde ondememingsnummer in het rechtspersonenregister, namelijk 0440.604.583.

3. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva waarvan boven sprake. Alle verrichtingen en verbintenissen die sedert de datum van afsluiting van die staat van activa en passiva, te weten 31 december 2012, gedaan werden door de vennootschap, worden geacht gedaan te zijn voor de vennootschap onder haar nieuwe rechtsvorm.

Alle rechtsgevolgen die verbintenissen en handelingen zullen onverminderd voortgezet worden en de " vennootschap zal onder haar nieuwe rechtsvorm onverkort er alle gevolgen van dragen en alle voordelen uit kunnen putten.

VIERDE BESLUIT - Ontslag bestuurders

De vergadering geeft het ontslag aan alle bestuurders:

- De heer Jeroen DE POOTER, voornoemd;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FORUM, voornoemd, vertegenwoordigd dcor

haar vaste vertegenwoordiger, de heer Maarten SERNEELS, voornoemd.

- De heer Maarten SERNEELS, voornoemd.

Aile voormelde bestuurders bevestigen hierbij hun ontslag. De vergadering geeft kwijting voor het door hen

gevoerde beleid.

De vergadering geeft tevens het ontslag aan de gedelegeerd bestuurder, de heer Jeroen DE POOTER,

voornoemd, die aanvaardt en geeft hem tevens kwijting voor het door hem gevoerde beleid.

VIJFDE BESLUIT --Kapitaalvermindering

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verminderen, door uitsluitende aanrekening op het volgestorte kapitaal, 'met drieëndertigduizend euro (¬ 33.000,00), om het te brengen van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) op tweeënveertigduizend euro (¬ 42.000,00).

De vergadering besluit dat voorgaande kapitaalvermindering gebeurt zonder vernietiging van aandelen; de fractiewaarde van elk aandeel zal evenwel verminderen.

De vergadering beslist om het op deze manier vrijgekomen bedrag van drieëndertigduizend euro (¬ 33.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken cp een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft de zaakvoerder opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

Het is de bedoeling om de drieëndertigduizend euro (¬ 33.000,00) als volgt aan te wenden:

- tweeëndertigduizend negenhonderdeenendertig euro negentien cent (¬ 32 931,19) door aanrekening op

de post rekening-courant(D), zodat deze op 0 kcmt te staan.

- achtenzestig euro éénentachtig cent (¬ 68,81) door afname van de bank (D).

ZESDE BESLUIT - Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering keurt volgende statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed, bij ontledend uittreksel bekendgemaakt:

1. rechtsvorm en naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALFEON".

2. Zetel : (2550) Kontich, Groeningeniei 141

3. Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënveertigduizend euro (¬ 42.000, 00).

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderdzestig (1.260) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

4. Samenstelling kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volgestort door inbreng in geld.

5. boekjaar; begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

6. Reserves  winst vereffening

- Van de te bestemmen winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve

tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

- Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

- Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het

maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De algemene vergadering stelt de zaakvoerder(s) aan en bepaalt de duur van hun opdracht.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderfzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest uitgebreide bevoegdheid om ieder afzonderlijk aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt (vertegenwoordigen) de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

8. Doel

e De vennootschap heeft tot doel:

1.- Financieel-economisch onderzoek in het algemeen met de nadruk op een dagdagelijkse analyse van

beleggingsinstrumenten én hun toepassingen ten behoeve van professionelen in de financiële sector in binnen-

en buitenland.

- Het optreden als gevolmachtigde agent van een beursvennootschap, met uitzondering van aile activiteiten

.re die worden gereglementeerd door de wei van 4 december 1990 en het Koninklijk Besluit van 5 augustus 1991,

op het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

wrr - Het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere

roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, met uitzondering van alle activiteiten die worden gereglementeerd door de wetgeving op het vermogensbeheer en beleggingsadvies.

e+~ -Bemiddeling van leningen, financieringen en beleggingen.

ó 2.- Alle operaties van onroerende aard. Te weten: kopen en verkopen, huren en verhuren, ruilen, verkavelen

N en beheren van onroerende goederen, zowel gronden als huizen, handelspanden en opbrengsthuizen; het

çoprichten, doen oprichten, (ver)bouwen of doen (ver)bouwen van dezelfde panden voor eigen rekening of voor

N rekening van derden; en, in het algemeen, alle studies en operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde

.re of onbebouwde eigendommen.

- Alle operaties van commissionair, makelaar en expert; introductie en advies, cliëntenaanbreng ten behoeve van makelaars in onroerend goed.

3.- Het verlenen van diensten, zowel in binnen- als in buitenland, aan Belgische en buitenlandse bedrijven, op het gebied van handel, nijverheid en administratie: het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, sales, marketing, business development, cliëntenwerving, export en import, e-commerce, intemettoepassingen; het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

pq - Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen, door inbreng, participatie of investering.

1ÿ 4.- Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel; het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

5.- Alle vormen van interieurdecoratie met in het bijzonder alle toepassingen van decoratie- en verftechnieken, zowel naar particulieren als bedrijven.

- Inkoop en verkoop van kunst, organisatie van tentoonstellingen en exposities, uitbaten van een galerij.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland realiseren.

De vennootschap kan alle handels-, financiële, en industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog opgericht moeten worden, wier doel gelijk is, verwant of analoog met het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

"

Zijkan zich ten gunste van zelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

9. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de de laatste vrijdag van de maand november van elk jaar om 14.00 uur.

ZEVENDE BESLUIT- BENOEMING

Tot zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd:

De heer DE POOTER Jeroen Christiaan Alfons, wonende te 2550 Kontich, Groeningenlei 141, die

aanvaardt.

Bezoldiging: de opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de

algemene vergadering

ACHTSTE BESLUIT  Verlies van het maatschappelijk kapitaal

De vergadering stelt vast dat ten gevolge van:

- het geleden verlies

- de correctie van de bedrijfsrevisor met betrekking tot het actief en

- de kapitaalsvermindering,

het netto-actief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00),

De vergadering geeft opdracht aan de net benoemde zaakvoerder om een verstag overeenkomstig de

artikelen 332 en 333 Wetboek van Vennootschappen op te maken en een buitengewone algemene vergadering

bijeen te roepen binnen de 2 maanden na heden.

NEGENDE EN LAATSTE BESLUIT - Opdracht tot uitvoering van de genomen besluiten - volmachten:

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van . Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de heer Dirk VAN NOTEN, kantoorhoudende te (2000) Antwerpen, Kammenstraat 18, en alle'aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voort behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 21.02.2013 13046-0473-014
02/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(1IlI t11I llli ll11 (1111 llI lIU11l( I 11111

' *saoeaeea



NPE-F-':'nELEGD

19 -04- 2012

Glry1E#-1,_. " Gtifft,,eANK van

KOOPHAL te MECHELEN

Ondememingsnr : BE0440604583

Benaming

(voluit) ; ALFEON

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Dobbelhuizen 7, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderweg akte : Ontslag en benoeming bestuurders 4. verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 04.042012 heeft het volgende besloten: -ontslag niet décharge van bestuurder Katelijne De Pooter, wonende te Sint-Katelijne-Waver, Stationsstraat 203b3, met RR 54.07.27-378-92, met ingang vanaf heden;

-décharge voor het gevoerde beleid en herbenoeming vanaf heden als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van dhr. Jeroen De Pooter, wonende te Kontich, Groeningenlei 141, RR 62.09.06-391-09; -verplaatsing van de maatschappelijke zetel vanaf heden naar Kontich 2550, Groeningenlei 141.

Getekend door dhr. Jeroen De Pooter, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 16.02.2012 12040-0579-014
25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.11.2010, NGL 17.02.2011 11040-0569-013
23/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 27.11.2009, NGL 11.02.2010 10043-0539-011
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.11.2008, NGL 13.02.2009 09037-0107-013
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.11.2007, NGL 30.01.2008 08020-0363-013
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 24.11.2006, NGL 28.02.2007 07062-3845-011
11/08/2006 : AN277057
03/02/2006 : AN277057
01/07/2005 : AN277057
12/07/2004 : AN277057
12/07/2004 : AN277057
24/05/2004 : AN277057
24/05/2004 : AN277057
11/03/1999 : AN277057
01/01/1997 : AN277057
01/01/1997 : AN277057
23/04/1993 : AN277057
08/05/1992 : AN277057
07/01/1992 : AN277057
26/06/1990 : AN277057
23/05/1990 : AN277057

Coordonnées
ALFEON

Adresse
SMALLEWEG 10, BUS 5 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande