ALFONS SMULDERS

Divers


Dénomination : ALFONS SMULDERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 535.625.189

Publication

26/05/2014
ÿþMadWord 11.1

7

111111111*11.1111.111lïe11111111

V' beht aat Be! Staa

Alk

1- Ili, ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0535.625.189

Benaming

(voluit) Alfons Smulders

(verkort)

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Wandelingstraat 57 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Vrijwillige en vervroegde ontbinding van de vennootschap 4- sluiting

Uittreksel van de buitengewone algemene vergadering zoals gehouden op de maatschappelijke zetel op 31 maart 2014 om te besluiten tot de vrijwillige en vervroegde ontbinding van de vennootschap en dit in toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen

1/De vennoten bespreken het voorstel van de zaakvoerder, de heer Alfons Smulders, en dit alles gebaseerd op de afsluiting per 31 januari 2014, om te besluiten over de vrijwillige en vervroegde ontbinding van de vennootschap. Het voorstel wordt dan ook met unanimiteit van stemmen, goedgekeurd. 2)Het verslag van de aangestelde accountant, Dhr. Verresen Patrick, wordt besproken.

3/Er wordt met unanimiteit van de stemmen aan de zaakvoerder, de heer Alfons Smulders, volledige en algehele kwijting verleend voor zijn zaakvoerderschap van 1 januari 2014 tot op heden. Er wordt tevens besloten tot het ontslag van zijn zaakvoerderschap zoals gegeven aan de heer Alfons Smulders wonende te Wandelingstraat 57 2570 Duffel.

4/In toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de vennootschap gebruik maken van de ontbinding en vereffening in één dag, indien er geen vereffenaar is aangesteld, er geen schulden meer zijn volgens de staat op basis waarvan tot ontbinding besloten wordt, alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig zijn en unaniem instemmen met deze werkwijze en de vennoten het actief terugnemen. De vennoten bespreken de wijze van vereffening van de vennootschap, de boeken en de daarbij horende bescheiden worden door de algemene vergadering unaniem goedgekeurd. De vennoten bevestigen dan ook met unanimiteit van stemmen dat wat betreft het in artikel 184 §5 gestelde de vennootschap en de vennoten hieraan voldoen.

5/De algemene vergadering stemt met unanimiteit van stemmen ermee in dat de verreffing van Alfons Smulders Comm.V, bijgevolg definitief kan afgesloten worden en dat de vennootschap dan ook heeft opgehouden te bestaan vanaf de huidige datum. Zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de voormalige Alfons Smulders Comm.V. zullen bewaard worden gedurende een periode van 5 jaar bij de heer Alfons Smulders, wonende te Wandelingstraat 57 2670 Duffel

Alfons Smulders

Vennoot - zaakvoerder

Tegelijk neergelegd: - verslag zaakvoerder

- verslag revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

21/06/2013
ÿþr e

im 11t111,111j11,11jI1111111

5 :(

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie varuje akte

D

12 -06- 2013

GRIFFIE RECHTQI-1NK van

KOOPHAND~f,~Fan.EN

~

Mal Wad 11.1

Ondernemingsnr : X53 J . ó 2S . A

Benaming

(voluit) : Alfons Smulders

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Wandelingstraat 57 te 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Uittreksel uit oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte opgemaakt door de beherende vennoot d.d. 25 mei 2013 blijkt dat:

Mevrouw Jeannine De Bie, Wandelingstraat 57 te 2570 Duffel

en

De heer Alfons Smulders, advocaat, Wandelingstraat 57 te 2570 Duffe

verklaard hebben een vennootschap op te richten onder de volgende voorwaarden

de vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap onder de maatschappelijke

benaming: "Alfons Smulders", opgericht door

- Alfons Smulders, voornoemd, ais hoofdelijk aansprakelijk beherend vennoot, en - Jeannine De Bie, voornoemd, als stille vennoot.

Het doel van de vennootschap wordt als volgt omschreven

Het geven van juridisch advies en het verdedigen van de belangen van cliënten

De vennootschap zal alle industriële, financiële ( inbegrepen de financiering), onroerende en roerende, verrichtingen kunnen uitvoeren die van die aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken. Deze opsomming dient te worden opgevat in de meest ruime zin zonder limitatief van aard, te zijn. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, zowel in binnen- als in buitenland. Zij kan deelnemen of zich op eender welke andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar; onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel van; haarzelf als deze van aile derden. In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de, verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in buitenland.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen zowel van burgerlijke ais van commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard , welke' rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag de functie van bestuurder of van vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd 2570 Duffel, Wandelingstraat 57.

De vennootschap zal bestuurd worden door de hoofdelijk aansprakelijk vennoot die, als zaakvoerder, de

maatschappelijke handtekening heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rVoor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2500,00 euro verdeeld over 25 aandelen.

De overdracht van aandelen van de vennootschap mag, op straffe van nietigheid, worden overgedragen aan een derde mits goedkeuring van alle beherende vennoten en met instemming van 2/3 meerderheid van de stille vennoten. Een vennoot mag zonder toestemming van zijn medevennoten wel een derde persoon deelgenoot maken van zijn aandeel in de vennootschap; hij kan hem echter zonder toestemming van zijn medevennoten niet als lid in de vennootschap opnemen, ook al beheert hij de vennootschap.

Bijlagen-bij-het-Belgisch-Staatsblad --2-1t06/2013 =-Amnrexes dü 1Vlbiiiteùr-bëtgë

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur

De stille vennoot, mevrouw Jeannine De Bie heeft 200,00 euro ingebracht waarvan 200,00 euro gestort werd. De beherende vennoot, de heer Alfons Smulders heeft 2300,00 euro ingebracht waarvan 2300,00 euro gestort werd.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

De algemene vergadering vertegenwoordigd alle vennoten en zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand mei te 17u op de maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in de uitnodiging tot de vergadering, De vennoten zullen per uitnodigingsbrief ten laatste acht dage voor de datum van de algemene vergadering uitgenodigd worden aan de algemene vergadering deel te nemen. Alle genomen beslissingen op de algemene vergadering zijn enkel geldig wanneer aile vennoten, stille en beherende, aanwezig zijn op de algemene vergadering. In de uitnodigingsbrief zullen de agendapunten waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen worden vermeld,

ledere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoot op de hoogte brengt per aangetekende brief.

Voor gelijkvormig uittreksel uitgereikt voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Opgesteld in zoveel exemplaren ais er partijen zijn te Duffel, Wandelingstraat 57

Alfons Smulders

Beherend vennoot

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALFONS SMULDERS

Adresse
Zetel: Wandelingstraat 57 2570 Duffel

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande