ALGEMEEN RECUPERATIEBEDRIJF EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMEEN RECUPERATIEBEDRIJF EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.678.842

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 31.07.2014 14368-0473-012
10/12/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

kee elegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op ;,.. .

Griffie

1



I





Ondernemingsnr : 0847.678.842

Benaming

(voluit) : Algemeen Recuperatiebedrijf Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Vlaamse Kaai 90 bus 3, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het veslag van de bijzondere algemene vergadering de dato van 20 november 2013:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het ontslag van Mevrouw Lindsey Peetermans,' wonende te 2900 Schoten, van Beethovenlei 29 bus 1, als zaakvoerder te aanvaarden met ingang vanaf heden. Zij krijgt kwijting voor haar mandaat als zaakvoerder.

Verder beslist de vergadering om de heer Jacques Driesmans, wonende te 2000 Antwerpen, Bolivarplaats 1 bus 8, te benoemen als zaakvoerder en dit met ingang vanaf 20 november 2013.

Er wordt volmacht verleend aan Goedele Van Hoof om alle noodzakelijke documenten te ondertekenen met betrekking tot wijziging bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, het Belgisch` staatsblad, de directe belastingen en de BTW.

Goedele Van Hoof

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2012
ÿþ11

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NC~RGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 5 SEP, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0847.678.842

Benaming

(voluit) : Algemeen Recuperatiebedrijf Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA y-

Zetel : Diamantstraat 8 bus 320 J200 r H'PICeAreJ

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het veslag van de zaakvoerder de dato van 16 augustus 2012:

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Vlaamse Kaai; 90 bus 3 met ingang vanaf 16 augustus 2012.

Lindsey Peetermans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/08/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

h1EEFiGELEGD GkIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 juLf 2012



111111111111111

*12138642*







KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

~ ~ I

ALGEMEEN RECUPERATIEBEDRIJF EUROPE

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diamantstraat 8 bus 320

(volledig adres) 2200 Herentals

CrrkJartmro fa i} : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd véér registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 24 juli 2012, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "ALGEMEEN RECUPERATIEBEDRIJF EUROPE", in het kort "A.R.B. EUROPE".

2. Zetel: 2200 Herentals (Noorderwijk), Diamantstraat 8 bus 320.

3. Oprichtster: Mevrouw PEETERMANS Lindsey Joanna Martine, geboren te Schoten op 3 maart 1987, wonende te 2900 Schoten, van Beethovenlei 29 bus 1,

4. Kapitaal: 25.000,00.

5. Gestorte bedrag: 15.000,00 euro.

6. Non niet volgestorte inbrengen: 10.000,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar mevrouw PEETERMANS Lindsey, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1. Het ontmantelen, strippen, reinigen en opruimen van gebouwen en alle andere onroerende goederen waaronder onder meer dient te worden begrepen:

- de binnen- en buitenhuisopkuis en  reiniging;

- alle werkzaamheden in verband met de afbraak met uitzondering van niet-dragende muren.

2. Het uitbaten van een recuperatiebedrijf waaronder onder meer dient te worden begrepen het verzamelen, recupereren, verwerken, sorteren en hergebruiken van aile averij- en surplusgoederen, evenals van schroot, oude metalen, oud papier, plastiekafval, houtafval, glasafval, bouwafval en restafval.

Het opkopen en enigerlei andere vorm van verkrijging van beschadigde of overbodige producten en goederen en het geven van een nieuwe bestemming eraan.

3. Een algemene onderneming voor het uitbaten, beheren en onderhouden van een wagenpark in de ruimste zin van het woord, daaronder tevens begrepen:

- het uitbaten van een werkplaats voor het herstellen van motorvoertuigen;

C'{~ hi1r .jre i Flh( P S'63Y71eiCferl : F;'_Ct[+: Naam rrE hGe.'" :r.l.id van Ge In5trU1735htereildG''1oï'crEz. heizij van G6 pe-so;Gnreai

i9e?R7epd de rs~htveier 3pon ten vanzierf .sen derden ie t,artegetlt" .'a7Ci'dtí7  n Verse " Naam en t andtekFmmg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- de koop, verkoop, invoer en uitvoer van alle motorvoertuigen, zowel nieuwe als tweedehandse, evenals van al hun onderdelen, benodigdheden en toebehoren en in het algemeen van alle producten, benodigdheden en grondstoffen welke verband houden met voormelde activiteiten alsook het vervoeren van alle hiermede verband houdende producten en materialen en materieel.

4. Import en export, groothandel en handelsbemiddeling in het algemeen, omvattende aile activiteiten uitgeoefend door groothandelaren, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, inkopers, aankoopcentrales, , makelaars, makelaars op goederenbeurzen, commissionairs en andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken.

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van, evenals de promotie op enigerlei wijze van:

- algemene voedingswaren en genotmiddelen (zowel vers, conserven als diepvries), dranken (zowel alcoholische als andere), tabakswaren en drogisterijartikelen;

- alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen,

verzorgingsproducten, zeep- en badproducten en aanverwante producten, geschenkartikelen en fantasieartikelen;

- metaal- en ijzerwaren;

nieuwe en tweedehandse voertuigen, inclusief alle toebehoren en aanhorigheden.

De hoger vermelde opsommingen zijn exemplatief bedoeld en niet limitatief en dienen steeds in de ruimste zin te worden geinterpreteerd.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de eerste werkdag van de maand juni om achttien uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2014.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Delta Lloyd,

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

dê 12a~$tt' il;Z \~~1 I_1f1~, 77.7. v'rli"i~".#idcn , F : Naam nn hoe -.i~hed van de in&trUmeilteiende notafi5. he:rij van (Se p5rsolc,infe,-1 i

bevcegd de rech'.r" arson ten eenzen van derder te ve.Figenwocrdigelr

'i~rs : tva=.rn en han.:ils'_.i7ing

23/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALGEMEEN RECUPERATIEBEDRIJF EUROPE

Adresse
VLAAMSE KAAI 90, BUS 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande