ALGEMEEN SCHRIJNWERK RONNY RAEYMAKERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMEEN SCHRIJNWERK RONNY RAEYMAKERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.160.021

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 14.08.2014 14429-0425-013
21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 14.08.2013 13429-0082-012
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 21.08.2012 12440-0408-013
07/02/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Nesmic,-,d{ ta,- riffie van de Wied va ACve,áuWeJ ~, /1-4. cegeR, op

2 6 JAN. 2011

Griffie

" 11~2!I52"

111

Ondernemingsnr : 0ó 33 . 02,4

Benaming : Algemeen Schrijnwerk Ronny Raeymakers (voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Etting 23

2910 Essen

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING - AANSTELLING VAN ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 24 januari 2011, BLIJKT DAT:

Door de heer Ronny Jacobus Maria RAEYMAKERS, geboren te Essen op 1 juni 1973, wonende te: 2910 Essen, Etting 23, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgerichtE voor onbepaalde duur, onder de benaming Algemeen Schrijnwerk Ronny Raeymakers met zetel'! te 2910 Essen, Etting 23, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-), E volstort door de oprichter voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00-) of 213 E: van het af te betalen kapitaal, en moet aldus nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-) volstorten

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de DEXIA Bank, waarvan het:; bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

Schrijnwerkerij in de meest ruime zin. Dak, lood en zinkwerken in de meest ruime zin. Mestelwerken in de meest ruime zin. Plaatsen van plafonds en vloeren in de meest ruime zin in alle soorten; materialen.

í' Aan- en verkoop van alle roerende goederen in de meest ruime zin, in groot- als kleinhandel, inter-` en nationaal.

Aan- en verkoop van onroerende goederen.

De mogelijkheid om bestuurdersmandaten uit te oefenen en het nemen van belangen, op welke;' wijze ook, in andere vennootschappen en onderaannemingen. De vennootschap handelt voor eigen:', rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag:; ondermeer het geheel of een gedeelte van haar uitbatingen en inrichtingen in huur geven of deze;! aan derden in beheer geven. Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, burgerlijk- en roerende:: of onroerende verrichtingen uitvoeren, zo in België of in bet buitenland die rechtstreeks of: onrechtstreeks in verband staan met haar doel, zelfs gedeeltelijk, of die van aard zijn om de? verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken of te bevorderen.

Zij mag alle brevetten, licenties en handelsmerken in verband met haar doel aankopen, uitbaten of afstaan. De vennootschap mag ook belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, opslorping, i.' inschrijving op aandelen, deelneming of op gelijk welke andere wijze in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, Belgische of buitenlandse, die eenzelfde, een gelijkaardig off aanverwant doel hebben of die zelfs onrechtstreeks de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen. Zij mag aldus alle overeenkomsten afsluiten strekkende tot de rationalisering,;; samenwerking of associatie of , andere, met dergelijke ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. De vennootschap mag zich borg stellen voor aanverwante vennootschappen. Bestuur en management in de meest ruime zin.

Dit alles in de meest ruime zin, zowel in binnen  als in buitenland, zowel in groot  als in kleinhandel.

Deze omschrijving is geenszins beperkend doch enkel bij wijze van voorbeeld gegeven.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

'

Voor-

behouden

aan het

Begisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in alle vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd voormelde heer Ronny Jacobus Maria RAEYMAKERS, geboren te Essen op 1 juni 1973, wonende te 2910 Essen, Etting 23 benoemd. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste maandag van juni om 17,00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan Factum Fiscalis, Koerspleindreef 31 te 2950 Kapellen (RPR Antwerpen 0457.102.602), met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ' Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 26.08.2016 16519-0219-014

Coordonnées
ALGEMEEN SCHRIJNWERK RONNY RAEYMAKERS

Adresse
ETTING 23 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande