ALGEMENE BOUWONDERNEMING JOOSEN A. EN ZONEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE BOUWONDERNEMING JOOSEN A. EN ZONEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.702.532

Publication

09/05/2014
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbta(

mod 11.1

~ xt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 8 APR. 2014

afdeling Antwerpen Griffie

*19096 11*

Ondememingsnr : 0423.702.532

Benaming (voluit) :Algemene Bouwonderneming A. Joosen en Zonen

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruisweg 1

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 31 maart 2014 geregistreerdi vijf bladen geen verzendingen te Antwerpen, eerste kantoor der registratie op 4 april 2014, Register 5 boek 214;; blad 5 vak 14 ontvangen: vijftig euro (50 ¬ ) De Ontvanger getekend De Beider M., dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMENE; BOUWONDERNEMING A. JOOSEN EN ZONEN", met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Kruisweg;, 1, werd gehouden waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. Uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro, hetzij achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro!; één cent (¬ 18.592,01) en afschaffing van de nominale waarde der aandelen.

2. Kennisname van het verslag van de zaakvoerder de dato 16 december 2013, waarin uiteengezet wordt; waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt;; van de conclusies van het verslag van de revisor, waaraan tevens een staat van activa en passiva niet meer= dan drie maanden sinds heden vastgesteld, gehecht werd en van het verslag van de burgerlijke vennootschap=; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Theo Van Herck Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, de dato 27 maart 2014, welk: verslag besluit:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van ALGEMENE BOUWONDERNEMING A. JOOSEN EN ZONEN;,, BVBA bestaat uit een vordering ten laste van de vennootschap voor een bedrag van 173.216,08 euro.

Ons verslag is opgesteld onder de volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der;; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels,; met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van=; 10%.

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid env; duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch:

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met hete;

aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet;

overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van 173.216,08 euro in kapitaal bestaat uit 1.898 nieuwe;

aandelen van de vennootschap ALGEMENE BOUWONDERNEMING A. JOOSEN EN ZONEN BVBA, zonder`;

vermelding van nominale waarde.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Wommelgem,

27 maart 2014

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

Vertegenwoordigd door

Theo Van Herck

Bedrijfsrevisor".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

3. De vergadering besluit, in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, het kapitaal te verhogen in natura, afkomstig van een rekening courant, met honderddrieënzeventigduizend tweehonderdzestien euro acht cent (¬ 173.216,08) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) te brengen op honderdeenennegentigduizend achthonderdenacht euro negen cent (E 191.808,09), met de uitgifte van duizend achthonderdachtennegentig (1.898) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in winst zullen delen vanaf heden, door de inbreng van een schuldvordering ten bedrage van honderddrieënzeventigduizend tweehonderdzestien euro acht cent (¬ 173.216,08), van de heer JOOSEN Martinus, geboren te Brasschaat op 31 oktober 1956, wonende te 2990 Wuustwezel, Kruisweg 25, de heer JOOSEN Jozef, geboren te Brasschaat op 21 mei 1954, wonende te 2990 Wuustwezel, Kruisweg 1 en mevrouw VISSERS Julia Theresia, geboren te Wuustwezel op 13 april 1929, wonende te 2990 Wuustwezel, Kruisweg 23, op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALGEMENE BOUWONDERNEMING A. JOOSEN EN ZONEN, nader beschreven in voormeld revisoraal verslag.

IN3RENG IN NATURA:

De heer JOOSEN Martinus, de heer JOOSEN Jozef en mevrouw VISSERS Julia, allen voornoemd, verklaren bij wijze van kapitaalverhoging inbreng te doen van een schuldvordering op de vennootschap voor een bedrag als volgt:

- door de heer JOOSEN Martinus, voornoemd, een bedrag van zevenenvijftigduizend vijfhonderdenzeven euro vierenzeventig cent (E 57.507,74);

- door de heer JOOSEN Jozef, voornoemd, een bedrag van zevenenvijftigduizend vijfhonderdenzeven euro vierenzeventig cent (¬ 57.507,74);

- door mevrouw Julia Vissers, voornoemd, een bedrag van achtenvijftigduizend tweehonderd euro zestig cent (¬ 58.200,60).

Aan voormelde inbrengers werd in ruil voor hun inbreng duizend achthonderdachtennegentig (1,898) nieuw uitgegeven aandelen toegekend ais volgt:

- aan de heer JOOSEN Martinus, voornoemd, werden zeshonderddertig (630) nieuwe aandelen toegekend; - aan de heer JOOSEN Jozef, voornoemd, werden zeshonderddertig (630) nieuwe aandelen toegekend;

- aan mevrouw VISSERS Julia, voornoemd, werden zeshonderdachtendertig (638) nieuwe aandelen toegekend.

De voormelde inbrengers verklaren dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig activabezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, zoals gestaafd door voormelde verslagen.

De voormelde inbrengers verklaren dat deze natura-inbreng niet het voorwerp maakt van enige betwisting, overdracht of beslagname.

4. Vaststelling dat het kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot honderdeenennegentigduizend achthonderdenacht euro negen cent (E 191.808,09).

5. Aanpassing van artikel 5 punt '1, Kapitaal' der statuten als volgt:

`Artikel 5:

1. Kapitaal:

Het kapitaal bedraagt: honderdeenennegentigduizend achthonderdenacht euro negen cent (E 191.808,09)

gesplitst in tweeduizend honderdachtenveertig (2.148) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

6. Volledige herformulering van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de terminologie en bepalingen van het wetboek van vennootschappen door vervanging van de volledige tekst der statuten ais volgt:

" I. NAAM -ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1:

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: ALGEMENE BOUWONDERNEMING A. JOOSEN EN ZONEN.

Artikel 2:

De zetel is gevestigd te 2990 Wuustwezel, Kruisweg 1.

De zaakvoerder mag de zetel naar elke andere plaats overbrengen; hij mag ook bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten, zowel in België als in het buitenland,

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening of rekening van derden aannemen, uitvoeren of doen uitvoeren van alle bouwwerken, zo onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet geïnterpreteerd worden, alle metsel- en betonwerken, schrijnwerkerij; plafonneer- en cementwerken; tegelzetten en het plaatsen van niet-metalen dakbedekking van gebouwen alsook het produceren en verhandelen van alle bouwmaterialen en met het bouwbedrijf verwante artikelen.

Dat alles in de meest ruime zin opgevat en zonder dat deze opsomming beperkend dient geinterpreteerd.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen in aile bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Artikel 4:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en verkrijgt haar rechtspersoonlijkheid vanaf de

neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Il. KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5:

1. Kapitaal:

Het kapitaal bedraagt: honderdeenennegentigduizend achthonderdenacht euro negen cent (¬ 191.808,49)

gesplitst in tweeduizend honderdachtenveertig (2.148) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

2. Kapitaalverhoging - voorkeurrecht:

Bij elke kapitaalverhoging waartoe wordt overgegaan door de algemene vergadering, zullen de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd en zulks overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Voor zover de vennootschap geen publiek beroep doet of gedaan heeft op beleggers en niet alle deelgenoten van hun voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt, kan de zaakvoerder beslissen dat de vennoten die van hun voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt de kans krijgen om in te schrijven op het saldo, in evenredigheid met het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, het al op de wijze te bepalen door de zaakvoerder.

Artikel 6:

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen kunnen er inzage van nemen evenals elke belanghebbende derde.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel 7:

De aandelen zijn onverdeelbaar. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. In geval van overdracht door sterfgeval of om welke andere reden ook en telkens meer personen eigenaar zijn van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel opschorten totdat één enkele persoon als eigenaar aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennootschap.

In geval van overdracht van aandelen om welke reden ook, is de instemming van de medevennoten nodig, ln geval een aandeelhouder zijn aandelen wil verkopen, hebben de andere aandeelhouders steeds een voorkooprecht om alle aandelen te kopen, met een minimum van één aandeel.

Artikel 8:

De zaakvoerder vordert de fondsen in op de ingeschreven aandelen, naargelang de behoeften van de vennootschap. Hij stelt eigenmachtig het tijdstip van de invordering vast. De vennoot die verzuimt de ingevorderde fondsen te storten binnen de vijftien dagen na betekening van een aanmaning door aangetekende brief, zal een interest aan twaalf ten honderd per jaar ten bate van de vennootschap moeten betalen, te beginnen van de dag van eisbaarheid tot de dag van de werkelijke storting. De zaakvoerder kan bovendien, na een tweede aanmaning die gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de vennoot vervallen verklaren en zijn aandeel verkopen. De zaakvoerder kan de vennoten toelaten hun aandelen bij voorbaat te volstorten. Daartoe kan hij alle voorwaarden stellen.

III. BESTUUR - TOEZICHT.

Artikel 9:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Artikel 10:

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kiezen zij een voorzitter. Mocht de voorzitter weerhouden zijn dan wordt hij vervangen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

Artikel 11:

De zaakvoerders (indien er meerdere zijn) vergaderen op bijeenroeping van de voorzitter zo vaak het belang van de vennootschap dit vergt. Deze vergadering moet samengeroepen worden op aanvraag van twee zaakvoerders. De vergadering wordt gehouden op de vennootschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroepingen wordt aangeduid.

Artikel 12:

De vergadering van de zaakvoerders (indien er meerdere zijn) mag enkel beraadslagen indien de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd is. De verhinderde zaakvoerders mogen aan een andere zaakvoerder opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen en in hun naam te stemmen. De vorm van de volmacht wordt door de raad van zaakvoerders vastgesteld. Geen enkele zaakvoerder zal meer dan één collega mogen vertegenwoordigen. De beslissingen worden getroffen met meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter beslissen.

Artikel 13:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14:

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-bsbhouden

aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 15:

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

Artikel 16:

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

Artikel 17:

De mandaten van zaakvoerder worden niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

IV ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 18:

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste maandag van de maand mei. Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op voorstel van de zaakvoerder(s), van de commissarissen, indien er zijn, of wanneer daartoe verzocht wordt door vennoten die samen tenminste één vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen,

Artikel 19:

De gewone algemene vergadering hoort lezing van de verslagen van de zaakvoerder en van de commissaris(sen) zo er een of meerdere aangesteld zijn, keurt de jaarrekening goed, benoemt zaakvoerders en commissarissen en beraadslaagt over al de punten op de agenda. Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de vergadering zich bij afzonderlijke stemming uit over de kwijting aan de zaakvoerders en eventueel aan de commissaris(sen).

Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening, en, wat verrichtingen betreft die strijdig zijn met de statuten of met het wetboek van vennootschappen, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping.

Artikel 20:

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bi) een per post aangetekende bief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens de wet ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Artikel 21:

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de vennoten de zaakvoerder(s) tenminste vijf dagen voor de vergadering schriftelijk verwittigen dat zij de vergadering wensen bij te wonen.

Artikel 22:

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Artikel 23:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24:

De algemene vergadering kan enkel beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen. De agenda wordt opgesteld door de zaakvoerder(s) en de commissarissen. Voorstellen van vennoten komen niet in aanmerking, indien zij niet vooraf werden ondertekend door vennoten die samen tenminste één vijfde van de uitgegeven aandelen vertegenwoordigen en indien zij niet tijdig werden meegedeeld aan de zaakvoerder(s) om in de oproepingen te worden opgenomen.

De vergadering beslist met meerderheid van stemmen, om het even welk deel van het kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd, behoudens toepassing van de wet voor statutenwijziging. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel 25:

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Bovendien worden van elke vergadering notulen opgesteld. Zij worden ondertekend door de leden van het bureau, welk samengesteld wordt door de vergadering en door de vennoten welke er om verzoeken. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder,

V. BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 26:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december, Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 27:

De opbrengst van de activiteiten van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en vennootschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Artikel 28:

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat,

VI. ONTBINDING -VEREFFENING.

Artikel 29:

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene vergadering in

de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

Artikel 30:

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid

en hun vergoeding vaststellen, Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van

de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

VII. WOONSTKEUZE - ALLERLEI.

Artikel 31:

Iedere in het buitenland wonende vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, moet woonst in België

kiezen voor alles wat de uitvoering van deze statuten betreft. Is dergelijke woonstkeuze niet bekend, dan zullen

alle berichten, kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen met betrekking tot de zaken van

de vennootschap, geldig geschieden op de vennootschappelijke zetel,

Artikel 32:

Voor al wat niet in deze statuten wordt voorzien, gelden alleen de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen.".

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Coördinatie der statuten







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2014 : AN234003
04/07/2013 : AN234003
31/07/2012 : AN234003
26/07/2011 : AN234003
29/07/2009 : AN234003
04/09/2008 : AN234003
09/08/2007 : AN234003
03/10/2005 : AN234003
06/08/2004 : AN234003
14/07/2003 : AN234003
13/06/2002 : AN234003
12/06/2001 : AN234003
05/06/1999 : AN234003
01/01/1997 : AN234003
01/01/1995 : AN234003
01/01/1993 : AN234003
01/01/1992 : AN234003
27/02/1991 : AN234003
01/01/1988 : AN234003
01/01/1986 : AN234003

Coordonnées
ALGEMENE BOUWONDERNEMING JOOSEN A. EN ZONEN

Adresse
KRUISWEG 1 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande