ALGEMENE BOUWWERKEN LUYTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE BOUWWERKEN LUYTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.594.692

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 07.08.2014 14402-0192-011
05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 31.07.2013 13377-0250-011
01/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C' :cc:r ne?;;nGsnr Ber^artnireg e0 30. s? ((.  )

Rechtsvorrn : Algemene Bouwwerken Luyten

Zetel : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Westerlo, Heidebloemstraat 3/2

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bieke Heyns te Herentals (Noorderwijk) op 16 augustus 2011 te registreren dat 1. De heer LUYTEN, Steven, wonende te 2260 Westerlo, Heidebloemstraat 310002, en 2. De heer LUYTEN, Kristof, wonende te 2230 Herselt, Galgeven 24 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd Algemene Bouwwerken Luyten, gevestigd te 2260 Westerlo, Heidebloemstraat 3/2 met een maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan elk aandeel 11100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD

De oprichters verklaren dat gans het maatschappelijk kapitaal geplaatst is, en dat op de honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend als volgt:

-voornoemde heer Steven Luyten titularis van vijftig (50) aandelen

-voornoemde heer Kristof Luyten titularis van vijftig (50) aandelen

Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen die de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen. VOLSTORTING

Ingevolge voormelde inschrijving en storting dienen nog te volstorten:

-voornoemde heer Steven Luyten een bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00)

-voornoemde heer Kristof Luyten een bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (¬ 6.200,00)

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met

derden:

-Algemene bouwwerken;

-Optrekken van individuele huizen, residentiële gebouwen, kantoorgebouwen, appartementsgebouwen,

industriële gebouwen en commerciële gebouwen;

-Metsel- beton en voegwerken;

- Houtbouw;

-Onderhouds- , herstellings- en restauratiewerken;

-Aanleg van waterdistributienetten en rioleringen;

-Timmerwerken en schrijnwerkerij;

-Bouw dakconstructies;

-Handel in bouwmaterialen;

-Schilderwerken;

-Stukadoorswerken;

-Installatie en bekleding van wanden, planfonds ed in hout, kunststof en metaal;

-Bouwen van funderingen;

-Plaatsen van vloerbedekking;

-Vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting;

-Aanbrengen van chape;

-Gevelreiniging;

-Aanbrengen van thermische isolatie + isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

-Overige werkzaamheden in verband met de afwering van gebouwen;

-Slopen van gebouwen;

-Het toezienop en de coördinatie van bouwwerkzaamheden;

-Aan- en verkoop van gronden, appartementen, huizen, kantoren en industriële gebouwen.

2, " ;a: an:.:_L_

Ear..7 --" .2! ce*ce

re-

Vc.,-so ;taa~~ er

2011

2 3 -08-

MONITEU~~

DIREC

8E G~CH STAATS3LAD

BESTl1JR

'HANDEe,T,Ei1;RNHOUT

De griffier.

18 AUG. 2011

ERGELEGD

IE RECHTBANK VAN

" 11133454"

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedst mogelijke zin uitgelegd te worden. Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltreken, en dit zowel wat betreft commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Zij kan deelnemingen en participaties verwerven in andere vennootschappen, zelfs met een verschillend maatschappelijk doel. Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, directeur waarnemen in vennootschappen met zowel een verschillend als een gelijkaardig of aanverwant doel.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van de handeling aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

ALGEMENE VERGADERINGEN

Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar, tweede dinsdag van de maand juni om 18 uur wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2013 overeenkomstig de statuten.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. ln dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerder(s) tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken behoudens indien het de jaarlijkse algemene vergadering betreft die door deze verdaging buiten de wettelijke termijn gehouden zou worden. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Schriftelijke algemene vergadering

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moeten de zaakvoerders de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

"

.. " Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vôôr die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Zittingen  processen-verbaal

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en dit bij absolute meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BOEKJAAR  WI NSTVERDELI NG - RESERVES

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt (stellen) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2012

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft Indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij gebrek aan dergelijke bestemmingsbeslissing wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BESTUUR

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur de heer Steven Luyten wonend te Westerlo, Heidebloemstraat 3/2 en de heer Kristof Luyten wonend te Herselt, Gelgenven 24.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De oprichters verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De oprichters verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, mevrouw Jo Plettinx te Herenthout, Molenstraat 4, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging en schrapping van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Bieke Heyns

bijlage: afschrift van de akte

Cr. dE :.Iz. ': Fr" l'er':1el;-!- e' - Recto . er '. ,, r: f E .7 i".

Cevoega de ~" ,:~.._rr r " 'FrF.re:~':.~r:_" e:'

Verso " Ns :m Er. har ierer. r" ~

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 29.07.2015 15360-0321-011

Coordonnées
ALGEMENE BOUWWERKEN LUYTEN

Adresse
HEIDEBLOEMSTRAAT 3, BUS 2 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande