ALGEMENE ENGINEERING SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE ENGINEERING SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.682.721

Publication

07/05/2014 : AN316120
24/07/2014
ÿþMad Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- *14142814*

behouden 111111

aan het

Belgisch

Staatsblad





Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

1 i+ JOLI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0457.682.721

Benaming

(voluit) : ALGENIENE ENGINEERING SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2840 Rumst, James Ensorlaan, 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - vastklikken van reserves

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 26 juni 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ALGEMENE ENGINEERING SERVICES", waarvan de zetel gevestigd is te 2840 Rumst, James Ensorlaan, 3, volgende zaken heeft beslist:

N Vastklikken van reserves

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de uitkering van een tussentijds dividend

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato 22 mei 2014 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van driehonderd vijfenveertigduizend euro (EUR 345.000,00) uit de beschikbare reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houden met de bestaande vennotenstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van driehonderd en tienduizend vijfhonderd euro (EUR 310.500,00).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de enige venoot de intentie heeft om het tussentijds dividend na uitkering onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van 1 maart 2013.

TWEEDE BESLISSING: Verslagen

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, krijgt de vergadering kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 3 juni 2014, en van het verslag van Moore Stephens Audit BV CVBA, vertegenwoordigd door Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat, 3, de dato 3 juni 2014, aangesteld door de zaakvoerder om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura. De de enige vennoot verklaart bij monde van zijn vertegenwoordiger een kopij van dit verslag ontvangen te hebben.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor gedateerd op 3 juni 2014, luiden als volgt:

"BESLUIT:

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Bruno Van Bosstraeten, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 20 maart 2014 door de zaakvoerder van de BVBA Algemene Engineering Services, met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, James Ensorlaan 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0457.682.721, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als opdracht, overeenkomstig artikel 313 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat een vordering ten belope van E 310.500,00, ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van het in te brengen bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Sjj het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het in te brengen bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

-de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W, Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 3 juni 2014,

Moore Stephens Audit BV CVBA

vertegenwoordigd door

Bruno Van Bosstraeten

Bedrijfsrevisor".

DERDE BESLISSING: Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura (rekening/courant)

Iedere vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen

inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend,

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderd en tienduizend vijfhonderd euro (EUR 310.500,00) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) te brengen op driehonderd negenentwintigduizend tweeënnegentig komma nul één euro (EUR 329.092,01), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, dat hij heeft ten laste van de Vennoohschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de engie venoot, vertegenwoordigd als gezegd, die verklaart bij monde van zijn vertegenwoordiger, volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren,

VIJFDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoe-"kt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd en tienduizend vijfhonderd euro (EUR 310.500,00) verwezenlijkt werd en dat het Kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op driehonderd negenentwintigduizend tweeënnegentig komma nul één euro (EUR 329.092,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met een fractiewaarde van elk 11750 ste van het maatschappelijk kapitaal.

BI Doelswijziging

EERSTE BESLISSING: Voorlegging en ontslag van voorlezing van het verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2014.

De aanwezige enige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart hierover geen opmerkingen te hebben.

TWEEDE BESLISSING: Doelswijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en de bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap, opgenomen in artikel 3, te vervangen door de volgende omschrijving:

"Advies met betrekking tot engineering in de meest ruime zin;

-Bureau voor nijverheidsstudies;

-Ontwikkelen en commercialiseren van industriële prototypes;

-Het herstellen, renoveren, onderhouden, tunen van oldtimers;

-Het herstellen, onderhouden en tunen van motorvoertuigen, motorfietsen en bromfietsen;

-Het aan- en verkopen van nieuwe en gebruikte motorvoertuigen, motorfietsen en bromfietsen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het aan- en verkopen van nieuwe en gebruikte motorhomes alsook de verhuur;

-Het organiseren van oldtimersclubs;

-De klein- en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen, motorfietsen en

bromfietsen;

-Het organiseren van evenementen, manifestaties, meetings, beurzen, rondritten, rally's, zoektochten, racewedstrijden en het verlenen van assistentie bij alle soorten evenementen.

De opsomming is exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap heeft voorts als doel de belangen te verdedigen van de clubs voor oude voertuigen en deze van hun leden, van de eigenaars en gebruikers van oude voertuigen alsook het aanmoedigen om het patrimonium van deze voertuigen in de breedste zin van het woord te vrijwaren, Om dit doel te bereiken, zal de vennootschap het contact onderhouden tussen haar leden alsook met de nationale en internationale instanties. Ze zal hulp bieden aan haar leden inzake het gemeenschappelijke belang.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger;

Ze kan activiteiten organiseren of deelnemen aan activiteiten op nationaal en internationaal niveau, voor zover zij een rechtstreekse of onrechtstreekse link hebben met de oude voertuigen zowel met een sportief, technisch, artistiek, intellectueel of toeristisch karakter, Ze zal de activiteiten, georganiseerd door haar leden, opnemen in een kalender alsook de plaats waar deze lokale of nationale evenementen plaats vinden. Ze mag ook alle activiteiten ondernemen om haar doel te promoten.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doet verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

C. Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, beslist de vergadering om:

-artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd negenentwintigduizend tweeënnegentig komma nul één euro (EUR 329.092,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen met een fractiewaarde van elk 1/750 ste van het maatschappelijk kapitaal."

-Artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

""Advies met betrekking tot engineering in de meest ruime zin;

-Bureau voor nijverheidsstudies;

-Ontwikkelen en commercialiseren van industriële prototypes;

-Het herstellen, renoveren, onderhouden, tunen van oldtimers;

-Het herstellen, onderhouden en tunen van motorvoertuigen, motorfietsen en bromfietsen; -Het aan- en verkopen van nieuwe en gebruikte motorvoertuigen, motorfietsen en bromfietsen; -Het aan- en verkopen van nieuwe en gebruikte motorhomes alsook de verhuur;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het organiseren van oldtimersclubs;

-De klein- en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen, motorfietsen en bromfietsen;

-Het organiseren van evenementen, manifestaties, meetings, beurzen, rondritten, rally's, zoektochten, racewedstrijden en het verlenen van assistentie bij alle soorten evenementen.

De opsomming is exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap heeft voorts als doel de belangen te verdedigen van de clubs voor oude voertuigen en deze van hun leden, van de eigenaars en gebruikers van oude voertuigen alsook het aanmoedigen om het patrimonium van deze voertuigen in de breedste zin van het woord te vrijwaren. Om dit doel te bereiken, zal de vennootschap het contact onderhouden tussen haar leden alsook met de nationale en internationale instanties. Ze zal hulp bieden aan haar leden inzake het gemeenschappelijke belang.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

Ze kan activiteiten organiseren of deelnemen aan activiteiten op nationaal en internationaal niveau, voor zover zij een rechtstreekse of onrechtstreekse link hebben met de oude voertuigen zowel met een sportief, technisch, artistiek, intellectueel of toeristisch karakter. Ze zal de activiteiten, georganiseerd door haar leden, opnemen in een kalender alsook de plaats waar deze lokale of nationale evenementen plaats vinden. Ze mag ook alle activiteiten ondernemen om haar doel te promoten.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

het optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur,

het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

Di Volgnacht vaar de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

EI Machtiging van de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. FI Volmacht voor de administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Verscheiden, Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

-aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

-aile formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

ie. Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



-de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Notaris Benjamin Van Hauwermeiren

Bijlage: - uitgifte akte vÔôr registratie - coördinatie van de statuten



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2013 : AN316120
30/04/2012 : AN316120
09/03/2011 : AN316120
17/03/2010 : AN316120
06/04/2009 : AN316120
20/03/2008 : AN316120
13/04/2007 : AN316120
28/03/2006 : AN316120
29/03/2005 : AN316120
15/03/2004 : AN316120
08/04/2003 : AN316120
29/03/2002 : AN316120
25/08/2001 : AN316120
10/03/2001 : AN316120
21/03/2000 : AN316120
07/03/2000 : AN316120
08/04/1999 : AN316120
09/04/1997 : AN316120
30/04/1996 : AN316120

Coordonnées
ALGEMENE ENGINEERING SERVICES

Adresse
JAMES ENSORLAAN 3 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande