ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ RICKVAN, AFGEKORT : A.H. RICKVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ RICKVAN, AFGEKORT : A.H. RICKVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.010.989

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 25.09.2014 14616-0302-014
02/01/2014
ÿþ(verkort) : a.h. RICKVAN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikestraat 104

2800 Mechelen

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden door yeerleGeens, notaris te Mechelen, op 16 december 2013 dat er een buitengewone algemene vergadering is gehouden van de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ RICKVAN, te 2800

Mechelen, Eikestraat 104, RPR Mechelen 0463.010.989. 1; De algemene vergadering heft als volgt beslist:

1. Uitdrukking van het kapitaal in euro, met geliiktiidige afschaffing van de nominale' waarde van de aandelen. - Eerste besluit:

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap dat thans blijkens de statuten zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (BEF 750.000) bedraagt, voortaan uit te drukker:-in euro, zijnde achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01), en' tegelijkertijd de nominale waarde van duizend Belgische frank (BEF 1.000) van de bestaande. zevenhonderd vijftig (750) aandelen af te schaffen, derwijze dat het kapitaal voortaan zal worden vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

2. Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld - Tweede besluit:

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van zevenduizend negenhonderd en acht euro één cent (E 7.908,01) om het van achttien duizend vijfhonderd . tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) te brengen op zesentwintig duizend vijfhonderd euro en twee cent (E 26.500,02) door uitgifte van driehonderd negentien (319) nieuwe aandelen die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, die in dei. winst zullen delen vanaf de datum van hun uitgifte, pro rata temporis, die zullen worden inge-:' schreven tegen de prijs van afgerond tweehonderd zevenennegentig euro tweeëntachtig cent (¬ 297,82) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van afgerond vierentwintig euro negenenzeventig cent (E 24,79), verhoogd met een uitgiftepremie voor het saldo, en onmiddellijk in geld zullen worden volgestort middels inbreng in geld van het totale bedrag van vijfennegentig duizend en vier euro (E 95.004,00) van het gewone tussentijdse dividend waarvan sprake in de' buitengewone algemene vergadering van 8 december 2013.

3. Bestemming van de uitgiftepremies - Derde besluit:

De vergadering beslist het totale bedrag van de uitgiftepremies betaald naar aanleiding van de,: bovenstaande kapitaalverhoging, zijnde een bedrag van zevenentachtig duizend vijfennegentig': euro negenennegentig cent (£ 87.095,99) te bestemmen op de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

*14002155*

Ondernerriingsnr : BE0463.010.989

Benaming (voluit) : ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ RICKVAN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ir

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden gesteld voor wijziging van de statuten.

4. Totstandkoming van de kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld. - INSCHRIJVING:

Zijn hier tussengekomen : alle vennoten vermeld in de aanwezigheidslijst, vertegenwoordigd zoals voormeld, die samen de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen.

De naamloze vennootschap "PATRIMATZ", vennoot vermeld onder nummer 2 in de aanwezigheidslijst, verklaart bij monde van haar vertegenwoordiger uitdrukkelijk en ' onherroepelijk te verzaken aan het voorkeurrecht om in te schrijven op deze kapitaalverhoging, en betuigt zijn akkoord dat deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven als hierna vermeld. Vervolgens verklaart mevrouw Cornelia VERSCHUEREN, vennoot vermeld onder nummer 1 in de aanwezigheidslijst in te schrijven op de naar aanleiding van deze kapitaalverhoging uitgegeven driehonderd negentien (319) nieuwe aandelen tegen de prijs van afgerond tweehonderd zevenennegentig euro tweeëntachtig cent (£ 297,82) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van afgerond vierentwintig euro negenenzeventig cent (£ 24,79), verhoogd met een uitgiftepremie voor het saldo, en deze onmiddellijk in geld te volstorten middels inbreng in geld van het totale bedrag van vijfennegentig duizend en vier euro (£ 95.004,00) van het gewone tussentijdse dividend dat haar werd uitgekeerd ingevolge besluit van de buitengewone algemene vergadering van 8 december 2013.

VOLSTORTING:

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van de integrale volstorting van vijfennegentig duizend en vier euro (£ 95.004,00) voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-7131763-11 bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in haar dossier bewaard zal blijven.

BOEKINGEN:

Gezegd bedrag wordt geboekt

voor een bedrag van zevenduizend negenhonderd en acht euro één cent (£ 7.908,01) op de rekening "KAPITAAL".

voor een bedrag van zevenentachtig duizend vijfennegentig euro negenennegentig cent (£ 87.095,99) op de rekening "UITGIFTEPREMIES" die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt, en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden en vereisten voor wijziging van de statuten.

VASTSTELLING:

De vergadering stelt vast dat bijgevolg deze kapitaalverhoging werd tot stand gebracht.

5. Kapitaalverhoging door omzetting van uitgiftepremies in kapitaal. - Vierde besluit:

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van zevenentachtig duizend vijfennegentig euro negenennegentig cent (£ 87.095,99) om het van zesentwintig duizend vijfhonderd euro en twee cent (£ 26.500,02) te brengen op honderd dertien duizend vijfhonderd zesennegentig euro één cent (£ 113.596,01) door omzetting in het kapitaal van gezegd bedrag, afgenomen van de rekening "Uitgiftepremies" en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

6. Statutenwijziging  Herformulering van de statuten. - Vijfde besluit: De vergadering beslist

- de tekst van Artikel 5 : Kapitaal van de statuten in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal en de aandelen, en dit artikel te vervangen door de volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd dertien duizend vijfhonderd zesennegentig euro één cent (E 113.596,01).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend negenenzestig (1.069) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

_ _ .. _ _ Hetkapitaal is volledig.en.onvoor_waardelijk geplaatst _en..is.integraal volgestort.'_' _ _ _ _ . _ . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e .,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- Om de tekst van Artikel 22 : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand en de eerste zin van dit artikel te vervangen door de volgende tekst :

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand september om elf (11:00) uur."

de volledige tekst van de statuten, waar nodig aan te passen aan de thans in voege zijnde wetgeving en terminologie, elke verwijzing naar de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen te vervangen door de overeenstemmende verwijzing naar het Wetboek van vennootschappen, en bij deze gelegenheid aldus de volledige tekst van de statuten om te werken, te herformuleren, te hernummeren, diverse aanvullingen door te voeren, zonder evenwel te raken aan de essentiële bepalingen bedoeld bij artike169 van het Wetboek van vennootschappen, en dienvolgens een volledig nieuwe tekst voor de statuten aan te nemen overeenkomstig het ontwerp dat tussen de vennoten is vastgesteld, luidend als volgt (in uittreksel als volgt):

1. a) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd dertien duizend vijfhonderd zesennegentig euro één cent (¬ 113.596,01).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend negenenzestig (1.069) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.

b) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

2. a) De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en

te verbinden:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke  of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de ' uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. In laatste instantie dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

Commissaris : De comparanten verklaren thans geen commissaris te benoemen.

b) Intern bestuur:

Wanneer slechts één zaakvoerder is benoemd, is deze, alleen handelend, bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer meerdere zaakvoerders zijn benoemd, zijn zij als college bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

c) Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

3. a) Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde

vrijdag van de maand september om elf (11:00) uur.

b) Vertegenwoordiging van de vennoten:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c) Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

4. Bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Jera accountantskantoor bvba, Mechelsesteenweg 306, 2820 Bonheiden, ON 0422.558.229, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of Directe belastingen en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Veerle Geens, notaris te Mechelen.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte verleden op 16/12//2013

- lijst met gecoördineerde statuten

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt voor het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/10/2013 : ME083520
23/10/2012 : ME083520
04/10/2010 : ME083520
29/06/2010 : ME083520
07/10/2009 : ME083520
06/10/2008 : ME083520
05/11/2007 : ME083520
30/10/2006 : ME083520
13/10/2005 : ME083520
08/03/2005 : ME083520
19/11/2004 : ME083520
09/10/2003 : ME083520
19/09/2002 : ME083520
21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 12.10.2015 15648-0240-014

Coordonnées
ALGEMENE HANDELSMAATSCHAPPIJ RICKVAN, AFGEKO…

Adresse
EIKESTRAAT 104 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande