ALGEMENE MARKTHANDELAARSVERENIGING

Divers


Dénomination : ALGEMENE MARKTHANDELAARSVERENIGING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 408.719.101

Publication

17/02/2014
ÿþ*1909G393a

MOI) 0.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

bekend te maken kopie na indiening van de akte bij de

FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie

qeh.d., 91, (D6`oq).4

WINDMOLDERS Maitb

Altube

Voorbehouden FOD

11(1

Ondernemingsar : 0408.719.101

Benaming

(voluit) : Algemene Markthandelaarsvereniging

Rechtsvorm : Beroepsvereniging

, Onderwerp akte : wijziging statuten en bestuurscomité goedgekeurd algemene vergadering van 4 februari 2013

Voorzitter Parys Jean

Ondervoorzitter Parys Dave

Secretaris Beeckman Jacques

Schatbewaarder Lauwers Marc

Secretaris en coordinator feestmarkten Van Landuyt Dirk

Bestuurslid Gorissen Carl

Bestuurslid Janssens Tom

Commisaris Gyselinckx Guy

STATUTEN BEROEPSVERENIGING

Genaamd "Algemene Markthandelaars Vereniging" of

in afkorting "A.M.V."

Gevestigd op adres van de secretaris.

INHOUD :

Hoofdstuk 1 : Benaming, zetel en doet van de vereniging.

Hoofdstuk 2 : Categorieën van leden, voorwaarden tot toetreding.

Hoofdstuk 3 : Bestuur van de vereniging. Benoeming en bevoegdheden van de bestuursleden.

Hoofdstuk 4 : De algemene vergadering.

Hoofdstuk 5 : Wijzigingen of herziening van de statuten. Ontbinding en vereffening van de vereniging.

Hoofdstuk 6 : Scheidsrechters en geschillenberechting.

Hoofdstuk 7 : Aansluiting van de vereniging bij een verbond van soortgelijke beroepsverenigingen.

Hoofdstuk 8 : Organisatie feest- en avondmarkten

OP de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam van de perso(o)n(en) bevoegd om de beroepsvereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK I

Benaming, zetel en doel van de vereniging

Artikel 1.1.- De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Artikel 1.2. - De "Algemene Markthandelaars Vereniging" heeft haar zetel op adres van de secretaris, haar activiteiten bestrijkt de provincie Antwerpen. Gegevens van de secretaris zijn terug te vinden op de website www.antwerpsemarkten.be.

Artikel 1.3. - De vereniging heeft tot doel, de vak expertise, de verdediging en de uitbreiding van de beroepsbelangen van haar leden te bevorderen. Haar doelstellingen zijn

1. Streven naar een éénsgezinde manier van werken en optreden ;

2. Bestrijden van aile misbruiken waarvan haar leden het slachtoffer zijn ;

3. Opkomen voor het welzijn van de stoffelijke belangen van haar leden.

Artikel 1.4. - De uitgave van een ledenblad dat tweemaandelijks verschijnt. Dit blad heeft de bedoeling info te geven over markthandel en activiteiten.

Artikel 1.5. - Het aanmaken en onderhouden van een website. Deze heeft tot doel om een zo breed mogelijk publiek te benaderen en de nodige informatie te geven.

Artikel 1.6. - De vereniging zal feest-/avondmarkten organiseren ten behoeve van de leden. Reglementering hier rond is beschreven in een "Feestmarktreglement A.M.V.", zie hoofdstuk 8

HOOFDSTUK 2

Categorieën van leden - Voorwaarden tot toetreding en uittreding

Artikel 2.1. - De vereniging bestaat uit leden.

Artikel 2.2. - Om lid te zijn, moet men :

1.Tenminste 18 jaar oud zijn ;

2.in bezit zijn van een geldige hoofdieurkaart en ondememersnummer ;

3.Eén of meerdere vaste plaatsen hebben op een openbare markt in de provincie Antwerpen ;

4.Aanvaard worden door de raad van bestuur;

5.Instemmen met de statuten en de reglementen van de vereniging ;

6.Als markthandelaar, fysieke goederen (geen diensten of contracten) te koop stellen op openbare markten

en/of feestmarkten.

Artikel 2.3. - De leden moeten in het gebied van de vereniging (provincie Antwerpen) het beroep uitoefenen van markthandelaar en voldoen aan alle wettelijke voorschriften.

Artikel 2.4. - De leden verbinden zich ertoe

1. Tenminste 18 jaar oud te zijn ;

2. De verplichte algemene vergadering bij te wonen, tenzij ze gewettigd verhinderd zijn ;

3. Zich naar alle reglementen van de vereniging te gedragen ;

4. Een éénmalige bijdrage te betalen ter vergoeding van administratie. Dit bedrag zal de 50¬ niet overschrijden ;

5. Een jaarlijks lidgeld te betalen, welk wordt vastgelegd op de algemene vergadering. Het niet tijdig

betalen van het lidgeld

wordt aanzien als een ontslagname.

De algemene vergadering kan speciale bijdragen bepalen voor sommige categorieën van leden of

bijzondere diensten die in het kader van de vereniging mochten worden opgericht.

Artikel 2.5. - leder lid heeft het recht op elk moment uit de vereniging te treden. Het ontslag wordt schriftelijk bij de voorzitter ingediend. Ieder lid dat op 1 februari zijn jaarlijks lidgeld niet betaald heeft, wordt ais ontslagnemend beschouwd. De raad van bestuur kan hem van verval ontheffen, indien zij oordeelt dat er een geldige verantwoording is. Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

M0D 0.6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 0.6

Artikel 2.6. - De leden kunnen uit de vereniging worden gezet

1. Als zij de statuten en/of de bijzondere reglementen niet naleven ;

2. In geval van kennelijk wangedrag ;

3. Als zij door hun lidmaatschap, of door hun optreden, de belangen van de vereniging schaden.

De voorzitter van de raad van bestuur roept betrokken lid op om gehoord te worden, betreffende de hem ten laste gelegde feiten. Deze oproeping gebeurt binnen een redelijke oproeptermijn, hetzij per brief, fax of e-mail. Laat de betrokkene op de vastgestelde datum verstek gaan zonder schriftelijke verwittiging aan de voorzitter, dan wordt hij geacht niet gehoord te willen worden. Het betrokken lid kan slechts één maal uitstel voor verhoor vragen aan de voorzitter. Een nieuwe datum wordt dan vastgelegd door de voorzitter. Sancties worden genomen bij 213 meerderheid van de aanwezige bestuursleden. De sanctie dient ter kennis te worden gesteld aan de betrokkene binnen de veertien dagen. Tegen deze sanctie is geen verhaal mogelijk.

HOOFDSTUK 3

Bestuur van de vereniging - Benoeming en bevoegdheden van de bestuursleden

Artikel 3.1 - Het bestuur van de vereniging (raad van bestuur) is samengesteld uit een voorzitter, één tot twee ondervoorzitters, een secretaris (eventueel een hulpsecretaris) en een schatbewaarder. Het bestuur van de vereniging bestaat daarnaast uit bestuursleden en commissarissen. In totaal telt het bestuur minimaal vijf en maximaal elf leden. Een algemene vergadering verkiest hen voor vier jaar, bij stemming en met volstrekte meerderheid van de aanwezige, stemgerechtigde leden. Bij onthouding van de stemmen, wordt het oudste lid gekozen. Bestuursleden zijn leden, die actief het beroep van markthandelaar uitoefenen of gestopt zijn met het uitoefenen van het beroep.(bijv pensioen of gewoon stopzetten van het beroep)Commissarissen zijn zij, die niet rechtstreeks het beroep van markthandelaar uitoefenen (bijv. meewerkend echtgenoot van een markthandelaar, die lid is van de vereniging).

Artikel 3.2 - De raad van bestuur wordt om de twee jaar voor de helft hernieuwd. De eerste reeks van uittredende leden wordt door het lot aangewezen. Uittredende leden kunnen worden herkozen. De algemene vergadering kan het mandaat te allen tijde intrekken. Overleden of ontslagnemende bestuursleden worden op de eerstvolgende algemene vergadering vervangen, indien mogelijk. Het verkozen bestuurslid beëindigt het mandaat van zijn voorganger.

Artikel 3.3 - De bestuursleden van de vereniging kunnen een erevoorzitter kiezen, die een raadgevende stem heeft op de vergaderingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering.

Artikel 3.4 - De raad van bestuur vergadert de laatste donderdag van elke maand. Die vergadering heeft van rechtswege plaats, zonder oproeping. De voorzitter kan de raad ook oproepen, telkens dit in het belang van de vereniging nodig blijkt. Hij moet de raad oproepen wanneer tenminste drie bestuursleden hem daar schriftelijk om verzoeken.

Artikel 3.5 - De raad kan maar beraadslagen indien minstens de helft van haar bestuursleden de zitting bijwonen. Behalve in spoedgevallen, waarvan in de oproeping melding is gemaakt, kan de raad alleen beraadslagen en beslissen, indien tenminste de helft van haar bestuursleden aanwezig zijn. Nadat een nieuwe oproep heeft plaats gehad, kan over de agenda worden gestemd, ongeacht de samenstelling van de vergadering. Beslissingen worden genomen bij volstrekte meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen beslist de voorzittende stem.

Artikel 3.6 - Ais een bestuurslid, zonder aanvaardbare reden, drie opeenvolgende raadsvergaderingen verzuimt bij te wonen, legt de raad haar eventuele uitsluiting aan de algemene vergadering voor. Het bestuurslid wordt tot dan op "non actief " geplaatst.

Artikel 3.7 - De bestuursleden oefenen hun mandaat kosteloos uit. Voor bepaalde activiteiten kunnen de bestuursleden terugvallen op een onkostenvergoeding voor gebruik van eigen middelen. Deze vergoeding zal steeds besproken worden in de raad van bestuur.

Artikel 3.8 - De raad van bestuur is belast met het verrichten van alle administratieve handelingen, die niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn opgedragen. De raad neemt alle maatregelen tot uitvoering van de beslissingen van de algemene vergadering en onderzoekt alle middelen die nodig zijn om het doel van de vereniging te bereiken.

Artikel 3.9 - De voorzitter ziet toe op en zorgt voor de uitvoering van de statuten en van de bijzondere reglementen. Hij handhaaft de orde in de vergaderingen; hij neemt alle maatregelen voor de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur; hij ondertekent, samen met de secretaris, aile akten, besluiten of beslissingen en vertegenwoordigt de vereniging in ai haar betrekkingen met de overheid en met derden. Behalve wanneer de algemene vergadering daartoe bijzondere volmacht heeft verleend aan iemand anders, treedt hij op in alle vorderingen voor het gerecht, ais eiser of als verweerder, binnen de grenzen bepaalt in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 4,6

wet van 31 maart 1898. Hij geeft bevelen voor de bijeenkomsten van de raad van bestuur en van de algemene vergaderingen.

Artikel 3.10 - De ondervoorzitters staan de voorzitter in zijn taak bij. Zo nodig, vervangen zij hem. De voorzitter kan zijn bevoegdheid tijdelijk op één van hen overdragen.

Artikel 3.11 - De secretaris verricht al het schrijfwerk van de vereniging. Hij stelt de notulen van de raad en van de algemene vergadering op. Hij beheert de lijst van de leden van de vereniging, overeenkomstig artikel 9 van de wet van 31 maart 1898 en legt de aanvragen tot toetreding aan de raad van bestuur voor. Hij bewaart het archief van de vereniging.

Hij verricht alle beleggingen en terugnemingen van gelden, op orders van de voorzitter, of van de persoon die de voorzitter vervangt

Artikel 3.12 - De schatbewaarder is de bewaarder van de roerende goederen van de vereniging, waarvan hij de inventaris opmaakt en bewaart. Hij is aansprakelijk voor het kassageld van de vereniging. Hij betaalt telkens, op ondertekend bevel van de voorzitter of door het daartoe gemachtigde raadslid. Hij int de bijdragen en de andere, aan de vereniging verschuldigde of door haar te ontvangen, bedragen en hij geeft er kwijting van.

Artikel 3.13 - Het vermogen van de vereniging omvat alle roerende goederen, welke zij onder bezwarende of kosteloze titel heeft verkregen en welke de wet haar toestaat te bezitten. Het maatschappelijk kapitaal wordt gestijfd door de bijdragen van leden, de inschrijvingsgelden van feestmarkten, de geldboeten, de giften en legaten van particulieren, de toelagen van overheidswege en alle andere voordelen welke de vereniging wettelijk mag genieten.

Artikel 3.14 - De bestuursleden nemen, in de uitoefening van hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat.

HOOFDSTUK 4

Algemene vergadering

Artikel 4.1 - De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden,

Artikel 4.2 - De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of door de ondervoorzitter, of (bij afwezigheid van voorgenoemde personen) door het oudste, aanwezige bestuurslid. Een beraadsiaging van de algemene vergadering is vereist in de volgende gevallen :

1. De wijziging van de statuten, de benoemingen en de afzetting van de bestuursleden

2. De goedkeuring van de rekeningen en begrotingen ;

3. De ontbinding van de vereniging.

Artikel 4.3 - De algemene vergadering wordt ieder jaar bijeen geroepen in het eerste kwartaal van het jaar, De vereniging kan op ieder ogenblik in buitengewone algemene vergadering samengeroepen worden, op beslissing van de raad van bestuur of op verzoek van één derde van de leden.

Artikel 4.4 - De leden van de vereniging worden op de algemene vergadering uitgenodigd door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door iemand aangeduid door de raad van bestuur. De uitnodigingen worden gedaan bij een schrijven dat ten minste acht dagen vóór de vergadering dient verstuurd te worden. Zij maken melding van :

1. Plaats van de vergadering ;

2, Dag en uur van de vergadering ;

3. De agenda.

De vergadering mag slechts de hierop vernielde punten behandelen. Niettemin kan een voorstel, gesteund door twee derde van de aanwezige leden, op de agenda worden geplaatst, uitgezonderd de wijzigingen van de statuten en de ontbinding van de vereniging.

Artikel 4.5 - Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering. De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van de tegenwoordige stemmen. De manier waarop er gestemd wordt, gebeurt op voorstel van de raad van bestuur. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De beslissingen van de algemene vergadering worden in een bijzonder verslag geschreven en worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend.

Artikel 4.6 -- De algemene vergadering heeft in haar bevoegdheid : het kiezen van de bestuursleden, het stemmen over de bijzondere regeling, over de wijzigingen aan de statuten, over de ontbinding, het onderzoek naar de rekeningen en, in het algemeen, de beraadslagingen over alle onderwerpen die de vereniging aanbelangen en die haar regelmatig voorgelegd worden. Haar beslissingen zijn voor alle leden bindend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0D o.s

HOOFDSTUK 5

4

Wijzigingen of herziening van de statuten

Ontbinding en vereffening van de vereniging

Artikel 5.1 - Tot wijziging van de statuten en tot ontbinding, van de vereniging kan slechts op geldige wijze worden besloten, bij meerderheid van ten minste drie vierde van de leden, die aanwezig of vertegenwoordigd zijn op een daartoe speciaal opgeroepen algemene vergadering, bestaande uit ten minste de helft van de stemgerechtigde leden. Indien een algemene vergadering, bijeengeroepen om de ontbinding van de vereniging uit te spreken of om haar statuten te wijzigen, rechtstreeks of bij volmacht niet de helft van de leden vertegenwoordigt, kan een nieuwe, met hetzelfde doel bijeengeroepen, vergadering geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden_ De akten tot statuutwijzigingen of tot vrijwillige ontbinding van de vereniging hebben slechts kracht van toepassing nadat ze zijn neergelegd, bekrachtigd en bekend gemaakt zoals bepaald in artikel 1 van het besluit van de Regent van 23 augustus 1948 waarbij de wet van 31 maart 1898 op de beroepsverenigingen in overeenstemming wordt gebracht met de wet van 23 december 1946 houdende instelling van een Raad van State.

De algemene vergadering die tot ontbinding besluit, benoemt de vereffenaar en bepaalt zijn bevoegdheden. Na betaling van de schulden, wordt het vermogen van de vereniging als volgt verdeeld :

Het bedrag van giften en legaten gaat terug naar de beschikker, zijn erfgenamen of zijn rechthebbenden, voor zover het recht tot terugneming bedongen is in de akte van schenking en de vordering ingesteld wordt binnen het jaar dat volgt op de bekendmaking van de akte van ontbinding. Het netto bedrag van de aan de vereniging gedane giften en legaten, wordt toegekend aan een door de algemene vergadering aangewezen soortelijk of verwant werk. Die aanwijzing kan maar uitwerking hebben, als de aan de goederen gegeven bestemming, door de Raad van State wordt geacht in overeenstemming te zijn met de wet.

HOOFDSTUK 6

Scheidsrechters - Geschillenberechting

Artikel 6,1 - De raad van bestuur zoekt, in overleg met de tegenpartij, naar de middelen om ieder geschil, waarbij de vereniging betrokken is, door verzoening of door een beslissing van scheidsrechters bij te leggen.

Artikel 6.2 - Geschillen die in de vereniging ontstaan, betreffende de toepassing van statuten en de reglementen op niet uitdrukkelijk bepaalde gevallen, worden altijd beslecht door scheidsrechters, verkozen uit de leden van de vereniging en door de betrokken partijen benoemd. Bij staking van stemmen,worden die geschillen beslecht door een derde scheidsrechter, die door de beide andere of, als zij weigeren, door de voorzitter van de vereniging benoemd wordt. De beslissing van de scheidsrechters is definitief.

Artikel 6.3 - Geschillen die in de vereniging ontstaan, betreffende artikel 2.6 van de statuten en/of de bepalingen van het reglement van inwendige orde en/of het feestmarktreglement die daarop betrekking hebben, worden beslecht door de raad van bestuur volgens een procedure voorzien in het reglement van inwendige orde, behoudens in de uitdrukkelijk anders bepaalde gevallen. De beslissing van de raad van bestuur ter zake is definitief

HOOFDSTUK 7

Aansluiting van de vereniging bij een verbond van soortgelijke beroepsverenigingen

Artikel 7.1 - Bij beslissing van de algemene vergadering kan de vereniging zich aansluiten bij een verbond van beroepsverenigingen, onder de voorwaarden bepaald in artikel 18 van de wet van 31 maart 1898.

HOOFDSTUK 8

Organisatie van feest- en avondmarkten

Artikel 8.1 - De raad van bestuur maakt een reglement van inwendige orde en feestmarktreglement op tot uitvoering van deze statuten. Alvorens te worden toegepast, moeten deze door de algemene vergadering zijn goedgekeurd. Daarna is het de raad van bestuur die deze reglementen kan aanpassen, wel steeds conform met de algemene statuten.

Artikel 8.2  Jaarlijks, in het eerste kwartaal, organiseert het bestuur drie inschrijvingsdagen waar leden de kans krijgen om in te schrijven voor de feest- en avondmarkten, georganiseerd door A.M.V.

Artikel 8.3 - Deze inschrijvingen verlopen op volgende wijze :

1. Leden, die een vaste plaats hebben verworven op een feest/avondmarkt, kunnen opnieuw

inschrijven voor deze plaats. Zij

betalen hun staangeld onmiddellijk ter plaatse.

MOD 0.6

Luik B - Vervolg

2. Leden, welke geen vaste praats hebben op eest feest/avondmarkt, kunnen een aiànvraag doen dm'

deel te nemen aan deze markt.

Artikel 8.4 - Bij het opmaken van de nieuwe opstellingen (feestmarktplan), zal rekening gehouden worden met de leden "op aanvraag" om deze in te vullen, en met de diversiteit en plaatsing van het verkoopsartikel. Gekozen kandidaten (leden op aanvraag) zullen op de hoogte gebracht worden van hun plaats op een , feestlavondmarkt en verzocht worden hun staangeld te betalen. Wanneer een lid deze gelden niet heeft betaald binnen vooropgestelde datum, vervalt zijn kandidatuur op deze staanplaats. Hij heeft dus geen recht meer op deze plaats. Een andere kandidaat zal aangeschreven worden.

Artikel 8.5 - Bij wijziging van verkoopsartikel dient men dit vooraf te melden tijdens de inschrijvingsdagen, Heeft het betrokken lid reeds een vaste plaats op een bepaalde feestmarkt, dan kan hij, indien de diversiteit in gedrang komt of, indien er reeds een gelijkaardige verkoopsartikel in de onmiddellijke omgeving van zijn vaste plaats staat, deze plaats verliezen, ln nauw overleg met de raad van bestuur zal er steeds naar een aanvaardbare, alternatieve oplossing gezocht worden. Indien een lid een wijziging van verkoopsartikel doorvoert zonder dit vooraf te melden, dan zal hij door de raad van bestuur gesanctioneerd worden. Een mogelijke schorsing is hier niet uitgesloten,

Artikel 8.6 - Bij overdracht van de handelszaak kunnen de vaste plaatsen op de feestmarkten mee overgedragen worden, indien de ovememer lid wordt van de vereniging en indien de verkoopsartikel te allen tijde identiek blijft. De overdracht dient steeds ruim vooraf schriftelijk gemeld te worden aan de raad van bestuur, die hierover zal beraadslagen op de eerstvolgende vergadering. Tegen de beslissing van de raad is geen verhaal mogelijk. Overdracht van een enkele vaste plaats op een feestmarkt, zonder overdracht van de volledige handelszaak, is nooit mogelijk.

Parys Jean

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam van de perso(o)n(en) bevoegd om de beroepsvereniging ten aanzien van derden

te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

-bea1J 1,

aan het

e Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2012
ÿþRechtsvorm : Beroepsvereniging

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Met ingang van 16/02/2012 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van Oude Bosuilbaan 77 te 2100 Deurne naar de Gemeenteplaats 5417 te 2620 Hemiksem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam van de perse(o)n(en) bevoegd om de beroepsvereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

bekend te maken kopie na indiening van de a FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie

Voor-

behoude aan het Relgisci

Staatsble

" iaoeaeis"

15.03, zoizVoorbW ouden FOD

Ondememingsnr : 0408.719.101

Benaming

(voluit) : ALGEMENE MARKTHANDELAARSVEREN1GING

MONITEUR RE1.

19 -03- 2012

&CH STAATULAD

T8ijlageniii ^fiët Bëlg ia Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALGEMENE MARKTHANDELAARSVERENIGING

Adresse
GEMEENTEPLAATS 54, BUS 7 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande