ALGEMENE MONTAGE PIJPLEIDINGEN, AFGEKORT : A.M.P.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE MONTAGE PIJPLEIDINGEN, AFGEKORT : A.M.P.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.371.531

Publication

10/03/2014
ÿþ Mod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 6 FEB. 2014

Griffie

1

1IIl lui





Ondernemingsnr : 0446.371.531

Benaming

(voluit) : ALGEMENE MONTAGE PIJPLEIDINGEN

(verkort) : AMP

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NOORDERLAAN 17 - 2030 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwelp akte : BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 20 februari 2014 werd het ontslag van de heer Eric Brack aanvaard doch zonder verlenging van decharge noch kwijting voor het gevoerde mandaat.

Er wordt niet in zijn vervanging voorzien en de heer M. De Laet blijft alleen zaakvoerder.

Maxim De Laet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2014
ÿþ Mod wüd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Kerhtbank van Koophandel te Ontwerpen, op

Griffie 2'4 JAN. 7014

Ondei nernrngsrs 0446371531

Benaming

ALGEMENE MONTAGE PIJPLEIDINGEN

c lérr, p I

Rec ltse,,?rm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Haifastraat 13, 2030 Antwerpen

, aliediq adres

Onderwerp akte Wijziging maatschappelijke zetel

Voor- i IWIIIIV II IIII CIV

behouden *14033609*

aan het

Belgisch

Staatsblad

111



Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd 18 december 2013 werd besloten het adres van de maatschappelijke zetel te wijzigen en over te brengen naar Noorderlaan 17, 2030 Antwerpen

De zaakvoerder

Erie Brack

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemrvoordigen

Verso Naam en handtekening

18/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 17.09.2012 12564-0319-015
01/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

MhII III III II I I II I II

" iao9a9ao*

a beF

a~

Be Stal

II

Ondernemingsnr : 0446.371.531

Benaming

(voluit) : ALGEMENE MONTAGE PIJPLEIDINGEN

(verkort): A.M.P.

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Haïfastraat 13 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 12 april 2012 te 16 uur.

De vergadering aanvaardt met éénparigheid van stemmen het ontslag van de heer Marc De Weirdt als zaakvoerder, en dit met ingang van heden.

Er wordt kwijting gegeven aan de heer Marc De Weirdt voor de uitoefening van zijn mandaat over het afgelopen boekjaar,

Eric BRACK

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/09/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

Itbenk von Xoeptiendel te Antwerpen op

,Ds Griffier,

b i i u u II CII





*11146110*

Ondernemingsnr : 0446.371.531

Fasemmbe

einut) Algemene Montage Pijpleidingen

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2030 Antwerpen, Haifastraat 13

: STATUTENWIJZIGING-KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op drieëntwintig augustus tweeduizend en elf. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 26 augustus 2011, zes bladen en geen verzendingen, boek 51982, blad 07, vak 03. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00). De Ontvanger (get.) K. Oecoster. Blijkt wat volgt:

a) De enige vennoot is aanwezig, houder van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met eenparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

1. a) De buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen en dit met vijfentwintigduizend euro teneinde het te brengen van vijfentwintigduizend euro tot op vijftigduizend euro.

Bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden zevenhonderd vijftig nieuwe aandelen zonder aanduiding van waarde uitgegeven, van hetzelfde type als de bestaande aandelen, en rechtgevende op deelname in de winst vanaf één januari tweeduizend en elf.

Op deze zevenhonderd vijftig aandelen wordt ingeschreven door de naamloze vennootschap "Industrial Maintenance Engineering", in 't kort "IME", met zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 17; ondernemingsnummer 0891.319.835.

Zij verricht tot storting van haar deel, de inbreng van een reeks kantoormeubilair, computermateriaal en diverse werkmaterialen.

Voor de details van deze inbreng wordt veeroezen naar het hierna vermeld rapport van de bedrijfsrevisor.

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van het artikel 5 van de statuten teneinde het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de vertegenwoordiging van het kapitaal.

De nieuwe tekst van dit artikel zal voortaan luiden als volgt : "Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend Euro (E 50.000,00). Het is verdeeld in duizend vijfhonderd aandelen zonder vermelding van waarde.".

c) De zaakvoerder deelt hierbij het bijzonder rapport mede inzake deze verrichting en verleent hierbij toelichting. De zaakvoerder geeft kennis van het rapport van het revisorenkantoor DSD Associates Audit & Advies BV ovv BVBA, vertegenwoordigd door de heer David De Schacht, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te Tielt-Winge. Het besluit van dit rapport luidt als volgt :

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in Algemene Montage Pijpleidingen bvba, bestaat uit vaste activa, met name kantoormeubilair, informatica apparatuur, kantoortoebehoren en gereedschap alsook een schuldvordering van EUR 150.000 die de inbrengende vennootschap heeft op Algemene Montage Pijpleidingen bvba.

De inbreng van voormelde vaste activa wordt gewaardeerd op basis van de aanschaffingswaarde tegen dewelke deze activa de dato 18 februari 2011 werden verworven door de inbrenger, Industrial Maintenance Engineering nv, zijnde EUR 25.000. De inbreng van de voormelde schuldvordering wordt gewaardeerd aan de nominale waarde van deze schuldvordering, zijnde EUR 150.000. De totale waarde van de inbreng in natura bedraagt bijgevolg EUR 175.000.

Als vergoeding voor zijn inbreng ontvangt de inbrenger 5.250 nieuwe volledig volgestorte kapitaalaandelen van Algemene Montage Pijpleidingen bvba met een uitgifteprijs van EUR 33,3333, zijnde de fractiewaarde per aandeel. De totale fractiewaarde van de uitgegeven aandelen bedraagt bijgevolg EUR 175.000. Wij wensen evenwel op te merken dat de tussentijdse financiële staten van Algemene Montage Pijpleidingen bvba per 31 mei 2011 een negatief eigen vermogen vertonen, ten belope van EUR 44.798. Volgens het ontwerp van bijzonder verslag van het bestuursorgaan zal er niettegenstaande dit feit toch worden beslist om 5.250 nieuwe volledig volgestorte kapitaalaandelen van Algemene Montage Pijpleidingen bvba te verstrekken als vergoeding

Op de iaatsle blz van Luik B vermelce, zned Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(oin(en)

uevosgd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegonwJcordrgen

tfr-».gin Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2011- Annexes du Moniteur belge

voor de inbreng, rekening houdend met de toekomstperspectieven die de inbrenger aan de vennootschap biedt. De inbrengende aandeelhouder werd volledig en correct ingelicht omtrent het negatief eigen vermogen en de implicaties op de waarde van de voor de inbreng toegekende vergoeding. De nieuwe aandelen zijn volstrekt gelijkvormig, met dezelfde rechten' en voordelen als de bestaande aandelen en delend in de winst vanaf 1 januari 2011.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van mening dat:

- de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, waarbij het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; en

- dat de voor de inbreng in natura door de partijen weer-houden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Tielt-Winge, 14 juli 2011

DSD Associates Audit & Advies bv ow bvba

vertegenwoordigd door David De Schacht; Bedrijfsrevisor."

Verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen :

De zaakvoerder heeft eveneens het bijzonder rapport opgelegd door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, overhandigd de dato 14 juli 2011.

Hierin zet de zaakvoerder uiteen waarom zowel de inbreng in natura als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

De vergadering neemt kennis van dit verslag en een exemplaar daarvan zal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TUSSENKOMST

Is hier tussengekomen :

de naamloze vennootschap "Industrial Maintenance Engineering" voornoemd, hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer HUYSMANS Bart Frank Maria, geboren te Duffel op zestien mei negentienhonderd vierenzestig, rijksregisternummer 64.05.16-161.59, echtgenoot van mevrouw VERHEYEN, Pascale, wonende te 2180 Antwerpen, Kapelsesteenweg 373 bus 6; handelend ingevolge de machten hem toegekend bij artikel 19 van de statuten.

De comparant die intekent op deze kapitaalverhoging verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap, van alles wat voorafgaat en van de statuten; evenals van de intekenwaarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhoging.

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige vennoten die met kennis van zaken de hogergemelde beslissing tot kapitaalverhoging goedkeuren. De comparanten verklaren zich uitdrukkelijk akkoord met de waardering en de toekenning van de vergoeding.

Vergoeding van de inbreng in natura :

Als vergoeding voor deze inbreng, worden aan de naamloze vennootschap "Industrial Maintenance Engineering" voornoemd, zevenhonderd vijftig nieuwe, volledig afbetaalde aandelen zonder aanduiding van waarde, verstrekt

2. a) Het kapitaal van de vennootschap wordt een tweede maal verhoogd en dit met honderd vijftigduizend euro om het te brengen van vijftigduizend Euro tot op tweehonderdduizend Euro.

Bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden vierduizend vijfhonderd nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde uitgegeven, van hetzelfde type als de bestaande aandelen en rechtgevende op deelname in de winst vanaf één januari tweeduizend en elf.

Op deze vierduizend vijfhonderd aandelen wordt ingeschreven door de naamloze vennootschap "Industrial Maintenance Engineering" voornoemd. Deze verricht tot storting van haar deel, de inbreng van hogergenoemde schuldvordering die zij heeft lastens de onderhavige vennootschap.

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van het artikel 5 van de statuten teneinde het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de vertegenwoordiging van het kapitaal.

De nieuwe tekst van dit artikel zal voortaan luiden als volgt : "Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt is tweehonderdduizend euro (200.000,00 EUR.). Het is verdeeld in zesduizend aandelen zonder vermelding van waarde.".

c) De zaakvoerder deelt hierbij het bijzonder rapport mede inzake deze verrichting en verleent hierbij

toelichting.

De zaakvoerder geeft kennis van het rapport van het revisorenkantoor DSD Associates Audit & Advies BV

ow BVBA, vertegenwoordigd door de heer David De Schacht, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te Tielt-

Winge.

Het besluit van dit rapport luidt zoals hierboven vermeld.

Verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 332 van. het Wetboek van Vennootschappen.: .. .

De zaakvoerder heeft eveneens het bijzonder rapport opgelegd door artikel 332 van het Wetboek van

Vennootschappen, overhandigd de dato 14 juli 2011.

Hierin zet de zaakvoerder uiteen waarom zowel de inbreng in natura ais de voorgestelde kapitaalverhoging

van bélang zijn voor de vennootschap.

De vergadering neemt kennis van dit verslag en een exemplaar daarvan zal neergelegd worden op de griffie

van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

TUSSENKOMST

Is hier tussengekomen :

De naamloze vennootschap "Industrial Maintenance Engineering" voornoemd, vertegenwoordigd door haar

gedelegeerd bestuurder, de heer HUYSMANS Bart, voornoemd.

De comparant die intekent op deze kapitaalverhoging verklaart volledig op de hoogte te zijn van de

financiële toestand van de vennootschap, van alles wat voorafgaat en van de statuten; evenals van de

intekenwaarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhoging ten bedrage van honderd vijftigduizend

Euro.

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige vennoot die met

kennis van zaken de hogergemelde beslissing tot kapitaalverhoging goedkeurt.

Vergoeding van de inbreng in natura :

Als vergoeding voor deze inbreng, worden aan de naamloze vennootschap "Industrial Maintenance

Engineering", voornoemd, vierduizend vijfhonderd nieuwe, volledig afbetaalde aandelen op naam, zonder

aanduiding van nominale waarde, verstrekt.

3. De buitengewone algemene vergadering beslist tot bijkomende zaakvoerders aan te stellen :

- de heer DE LAET Maxim Louis Karin, geboren te Wilrijk op drieëntwintig oktober negentienhonderd tweeëntachtig, rijksregisternummer 82.10.23-047.85, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Kleine Goddaard

12;

- de heer BRACK Eric Marcel Paula, geboren te Kruibeke op vijf augustus negentienhonderd vierenzestig, rijksregisternummer 64.08.05-301.76, echtgenoot van mevrouw De Bois Barbara Philomena Leontine, geboren te Antwerpen op vijftien mei negentienhonderd vijfenzestig, rijksregistemummer 65.05.15-454.11, wonende te 2600 Antwerpen, Victor Jacobslei 3; gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract.

Het mandaat van de zaakvoerders zal onbezoldigd zijn

Inzake de bevoegdheid van de zaakvoerders wordt het volgende bepaald : de zaakvoerders zullen beschikken over alle bevoegdheden in de statuten voorzien.

De nieuw aangestelde zaakvoerders zijn hier tussengekomen en verklaren dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Cet.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de

dato 23 augustus 2011, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en tekst van de

gecoördineerde statuten.

" Voo-- behbuden . Ee..n hek_ Esigioch 84eatobiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . 13 cto . Naam en haedankeheF , van de instrumenterende notar`s, hetz;j van de perso(o;nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

veîso : Naam en handteiteniny

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 31.08.2011 11478-0584-011
18/03/2011 : AN288650
04/08/2010 : AN288650
27/08/2009 : AN288650
08/08/2008 : AN288650
13/07/2007 : AN288650
01/08/2006 : AN288650
28/07/2005 : AN288650
27/12/2004 : AN288650
06/07/2004 : AN288650
04/06/2004 : AN288650
28/07/2003 : AN288650
25/03/2003 : AN288650
23/08/2001 : AN288650
10/11/2000 : AN288650
21/07/1999 : AN288650
06/02/1992 : AN288650

Coordonnées
ALGEMENE MONTAGE PIJPLEIDINGEN, AFGEKORT : A…

Adresse
NOORDERLAAN 17 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande