ALGUMED

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ALGUMED
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 535.934.106

Publication

11/07/2013
ÿþM9d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

NEERGELEGD

MONITEUF

0 4 -07 2013

3E

I..G I S CH S T .4l!T,S B

25 ~06- 2013

GRIFFIE RECHTCANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Griffie

Vi i

beh'

aat Bel Staa

S 1111



Ondernemingsnr Benaming 53~ g34 ,À.oce

(voluit) ALGUMED

(verkort) : Vennootschap Onder Firma

Rechtsvorm :

Zetel : Sleestraat 14, 2820 Rijmenam

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergtetekenden:

Ode Heer Decraemer Alain, wonende te 2820 Rijmenam, Sleestraat 14;

OMevrouw Wyffels Gudrun, wonende te 2820 Rijmenam, Sleestraat 14;

verklaren dd 31/05/2013 tussen hen een vennootschap onder firma te hebben opgericht waarvan de statuten als volgt luiden:

Artikel 1 - Benaming & zetel

Er wordt een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "Algumed". De maatschappelijke: zetel wordt gevestigd te 2820 Rijmenam, Sleestraat 14.

Artikel 2 - Doel

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden;

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en aile andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen:

1.1-Iet uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; het leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van de cliënt  onderneming op de markt.

2.Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement.

3.1-let bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; het onderhouden van de contacten met de bank,

4.1-let voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte.

5.Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten.

6_Het verlenen van administratieve ondersteuning, ondersteuning in de sales en marketing van medische bedrijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Srtaafsblacl - i1%0'7/2013 - Annexes du Moniteur belge

'Bijlagen bij liet-BeTgiscli

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

7.Dienstverlening in de thuisverpleging

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, ais zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair, het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden enfof tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

In het algemeen kan zij aile verrichtingen doen van boekhoudkundige, zakelijke, financiële, roerende of onroerende aard, die rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, tot haar doel bijdragen of van nature zijn om haar activiteit uit te breiden of te ontwikkelen.

Artikel 3 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Artikel 4 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 500 EURO en het wordt vertegenwoordigd door 10 aandelen met een nominale waarde van 50 EURO elk.

Artikel 5 - Bestuur & vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die over alle bevoegdheden beschikken, behoudens deze door de wet of onderhavige statuten aan de vennoten voorbehouden.

De vennootschap wordt verbonden door de handtekening van haar zaakvoeder(s). Voor bedragen die het maatschappelijk kapitaal overschrijden is de handtekening van twee vennoten vereist.

Artikel 6 - Maatschappelijk boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van het lopend jaar. Op het einde van ieder maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en de jaarrekening opgesteld.

Artikel 7 - Algemene vergadering

Jaarlijks, vôôr de vierde dinsdag van de maand juni, wordt een algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden, "de jaarlijkse algemene vergadering" genoemd. De jaarlijkse algemene vergadering beraadslaagt en beslist aangaande het verlenen van kwijting aan de zaakvoerder(s) en het goedkeuren van de jaarrekening.

Een algemene vergadering wordt samengeroepen door een zaakvoerder en wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België die in de bijeenroeping wordt aangegeven. De bijeenroeping gebeurt door middel van een ter post aangetekende brief en bevat de agenda. De bijeenroeping wordt acht dagen voor de datum van de vergadering verstuurd. Indien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering steeds geldig beraadslagen en beslissen, ongeacht de correcte toepassing van de bijeenroepingformaliteiten.

Artikel 8  Wijziging kapitaal en overdracht van aandelen

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de bestaande vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd,

De overdracht van aandelen onder de levenden of overgang wegens overlijden is aan geen enkele beperking onderworpen.

" Voor-lbeheuden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 9 - Ontbinding & vereffening

In geval van ontbinding, om welke reden en op welk ogenblik ook, zal de algemene vergadering der vennoten de vereffenaar aanduiden en zijn/haar bevoegdheden bepalen, evenals zijn/haar gebeurlijke emolumenten en de vereffeningwijze.

De vennootschap wordt niet noodzakelijk ontbonden door het verlijden, de ontzetting, het bankroet of de kennelijk insolventie van een vennoot.

Artikel 10

Voor alles wat niet uitdrukkelijk in de statuten is voorzien, verklaren de partijen zicht te zullen schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Overgangsbepalingen

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op de oprichtingsdatum en eindigt op 31 december 2013. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden warden de vierde dinsdag van de maand juni 2014.

Als zaakvoerder van de vennootschap wordt aangesteld voor onbepaalde duur: de heer Decraemer Alain, Het mandaat is onbezoldigd.

Een bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EIGEN KRACHT met zetel te 3140 Keerbergen, Gemeenteplein 16, al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de Wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten welke verband houden met de oprichting. Ondermeer aansluitingen sociale kas, activering BTW nummer.

Tegelijk neergelegd; volledige oprichtingsakte.

De heer Decraemer Alain "

Mevrouw Wyffels Gudrun

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALGUMED

Adresse
SLEESTRAAT 14 2820 RIJMENAM

Code postal : 2820
Localité : Rijmenam
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande