ALHIERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALHIERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.653.515

Publication

28/02/2012
ÿþ28/02/2012

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F1eai»gekgd ter rafle vnt! do Rechtbank Vuil jI`0C; lieitde!'e Arttt.,.+,'::r, eón

1 5 FEB, 712

Griffie

Ondernemingsnr : 6E0835.653.515

Benaming (voluit) : ALHIERS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hutveld 22

2520 Ranst

Onderwerp akte ; Kapitaalverhoging, wijziging statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door meester René Van Kerkhoven, geassocieerd notaris te Ranst op zes februari tweeduizend en twaalf en dragende de volgende melding van registratie: "Geregistreerd twee bladen, geen verzendingen, te ZANDHOVEN, Registratie, de 07/02/2012 Boek 125, blad 15, vak 4. Ontvangen: vijfentwintig euro 25,00¬ De E.a. inspecteur (getekend)

W. LAU REYS"

Der buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALHIERS", met zetel te 2520 Ranst, Hutveld 22.

' Blijkt dat de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen:

-het kapitaal te verhogen met een bedrag van éénentwintigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 21.450,00) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) op ° veertigduizend euro (¬ 40.000,00) door het creëren van twaalf nieuwe aandelen zonder vermelding ' van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf hun volstorting.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, ten bedrage van duizend zevenhonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 1.787,50) en worden geheel volgestort.

-de heer Patrick Marthe Joseph Marie De Keersrpaecker, wonende te 2520 Ranst, Hutveld 22 en mevrouw Francine Jeanne Marie De Keyzer, echtgenote van Patrick De Keersmaecker, met hem ' wonende, verklaren in te schrijven op de nieuwe aandelen aan de prijs van duizend zevenhonderd zevenentachtig euro vijftig cent (¬ 1,787,50) per aandeel als volgt: a)De heer Patrick De Keersmaecker voormeld op zes aandelen zijnde tienduizend zevenhonderd vijfentwintig euro (¬ 10.725,00);

b)Mevrouw Francine De Keyzer voormeld op zes aandelen zijnde tienduizend zevenhonderd vijfentwintig euro (¬ 10.725,00).

Samen: twaalf aandelen zijnde éénentwintigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 21.450,00). De onderschreven aandelen werden volledig volstort.

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief werd gebracht op veertigduizend euro (¬ 40.000,00) en dat bijgevolg de voorgenomen kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

-de tekst van artikel vijf te schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst waarvan de inhoud letterlijk luidt: "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt veertigduizend euro (¬ 40.000,00). Het is volledig geplaatst en verdeeld in tweeëntwintig (22) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweeëntwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris René Van Kerkhoven te Ranst

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

*izosssaa

V

beh

aa

Be.

Sta

mod 11.1

bankattest

gecoordineerde tekst der statuten

- lijst der wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

03/05/2011
ÿþMad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. ~

Voor- lift

behouden " 11066867*

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel ie Antwerpen, op

Griffie / 0 APR, 2011

,U 3 5 n 4 3 9 5 V5

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ALHIERS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2520 Ranst, Hutveld 22

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op vijftien april tweeduizend en elf en aangeboden ter registratie;

BLIJKT DAT :

1/ De heer DE KEERSMAECKER Patrick Marthe Joseph Marie, wonende te 2520 Ranst, Hutveld 22;

2/ Mevrouw DE KEYZER Francine, wonende te 2520 Ranst, Hutveld 22;

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "ALHIERS".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven alsvolgt :

"De vennootschap heeft tot doel:

Het vervullen van opdrachten op het vlak van interim-management en management consulting in de ruimste zin van het woord.

Het geven van advies en consultancy in het algemeen, meer bepaald doch niet uitsluitend op het vlak van algemeen bedrijfsbeleid, commercieel beleid, financieel beleid, economie, informatieverwerking en automatisering.

Het uitbaten en inrichten van één of meerdere bakkerijen, hotels, motels, logementshuizen, restaurants, spijshuizen, snack-bars, verbruikerssalons, tea-rooms, milk-bars, café, bars, bodega's en taverne's evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar, dancings en discotheken, night-clubs, feestzalen, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen.

Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

Alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren.

Het bakken en leveren van koekjes en gelijkaardige producten aan restaurants en andere horeca- en verbruikszaken.

De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken.

Het begeleiden van en adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen.

De productie, opslag en verwerking van hoeveproducten en activiteiten met betrekking tot de fruitteelt.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stelten voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen."

De vennootschap is gevestigd te 2520 Ranst, Hutveld 22.

De vennootschap is opgericht op vijftien april tweeduizend en elf voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkhe id _ verwerft. _vanaf_ _de - dag. -dat _onderhavig _.uittrekse I _ is. _neergelegd _ ter_ _griffie,. _ met _ dien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

~º%

~" Voorbehouden verstande dat de vennootschap aile verrichtingen sedert één maart tweeduizend en elf namens haar~ aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

aan het Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) euro.

Belgisch Staatsblad Het is volgestort in speciën ten belope van zesduizend tweehonderd (6.2500,00) euro en wel alsvolgt:

- door de heer De Keersmaecker Patrick , voormelde comparant sub 1/, die ingetekend heeft op vijf (5) aandelen, hetzij tot beloop van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig (9.275,00) euro, volgestort ten belope van drieduizend honderd (3.100,00) euro;

- door mevrouw De Keyzer Francine, voormelde comparant sub 2/, die ingetekend heeft op vijf (5) aandelen, hetzij tot beloop van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig (9.275,00) euro, volgestort ten belope van drieduizend honderd (3.100,00) euro.

Totaal: tien (10) aandelen en achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) euro, waarvan zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro volstort.

Voor het overige nog te volstorten door de heer De Keersmaecker Patrick en mevrouw De Keyzér Francine, beiden voormeld.

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot éénendertig decembertweeduizend en twaalf.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De netto winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming

van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het

voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerders zijn aangesteld :

1. de heer DE KEERSMAECKER Patrick Marthe Joseph Marie, wonende te 2520 Ranst, Hutveld 22; zijn mandaat is bezoldigd;

2. mevrouw DE KEYZER Francine, wonende te 2520 Ranst, Hutveld 22; haar mandaat is onbezoldigd,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

die dit mandaat aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van

dit mandaat verbiedt.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag

dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om

namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

Er geen commissaris werd aangesteld.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Barbara Zagers, wonende

te Stabroek, Lepelstraat 47, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen

voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van

de vennootschap via de ondememingsloketten in de Kruispuntbank voor ondememingen/rechtspersonen-

register en voor haar registratie als B.T.W. belastingplichtige..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte + 1 volmacht aangehecht



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.08.2015, NGL 28.08.2015 15503-0266-013

Coordonnées
ALHIERS

Adresse
HUTVELD 22 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande