ALINA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALINA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.519.666

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.01.2014, NGL 28.03.2014 14081-0430-012
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.01.2013, NGL 01.02.2013 13025-0292-011
25/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- " 1113026!11

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





6ieerr,°efegd ter griffie van de Rechtbank van ffoopharldet ie dïrrPwerpen, op

Griffie 12 AUG, 2011

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ALINA

4838° 539 .fi66

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2550 KONTICH, Koningin Astridlaan 35

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden op 11 augustus 2011, voor Meester Luc DE FERM, notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksein, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, onder de naam "ALINA" met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Koningin Astridlaan 35 werd opgericht door :

1/ De heer VINGERHOETS Willy lsidoor [R.R. 43.07.05-221.96], geboren te Duffel op vijf juli negentienhonderd drieënveertig, echtgenoot van Denise Jobson, wonende te Boechout, Boshoek 209

2/ De heer VINGERHOETS Pascal Franciscus Anna [R.R. 67.06.05-279.50], geboren te Mortsel op vijf juni negentienhonderd zevenenzestig, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Waalsekaai 40/3

Vorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam : "ALINA"

Zetel : 2550 Kontich, Koningin Astridlaan 35

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

" Het uitbaten inde meest ruime zin van alle soorten eet- en drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés,

bistro's, brasseriën, drankslijterijen,n danszalen, dancings en ontspanningslokalen.

" De uitbating van speelautomaten vallende onder de vergunning klasse C van de kansspelwetgeving;

" De organisatie, het opzetten, besturen, promoten en uitvoeren van feesten, bijeenkomsten, bals, galabals en allerhande vrijetijdsevenementen in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven

De vennootschap ken tevens het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

Zij mag alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten,

zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen

alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere

waarde elementen.

Bovendien mag zij door inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze deelnemen aan alle

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die haar eenvoudig nuttig zijn voor de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel. Daartoe kan de vennootschap de functie waarnemen van bestuurder en vereffenaar in ondernemingen en vennootschappen alsmede samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak en of het eigen vermogen.

Duur : onbeperkt met ingang van 11 augustus 2011.

Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 Eur), volledig geplaatst, en volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ), en verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100e) van het kapitaal, waarop als volgt werd ingeschreven : 1/ De heer Vingerhoets Willy, voornoemd sub 1/ op 80 aandelen ; 2/ De heer Vingerhoets Pascal, voornoemd sub 2/ op 20 aandelen;

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

D.e .algemene .vergadering stelt de zaakvoerders_aan.en.bepaalt de. duur_ van. hun. mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge



,1 Voor-behoudef aan het Belgisch Staatsblad .

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou besluiten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschappelijk doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aanleggen van reserves, winstverdeling, en verdeling na vereffening:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar; het eerste maatschappelijk dienstjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf.

Gewone algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand december om achttien uur. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend twaalf.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende eerste werkdag gehouden.

De gewone of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Zaakvoerder: Werden als niet-statutair zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap : de heer Vingerhoets Willy, voornoemd sub 1/ en de heer Vingerhoets Pascal, voornoemd sub 2/

Hun mandaat is bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Overname verbintenissen: De oprichters hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 1 april 2011.

Vaste vertegenwoordiger

De vergadering beslist de heer Vingerhoets Willy, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

Volmacht

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in het ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW diensten en de directe belastingen, de aanvraag van alle nodige attesten bij de Kamer van Ambachten en Neringen, de aanvraag van de registratie als aannemer, de ondertekening van alle latere publicaties in het Belgisch Staatsblad : BVBA Delvoly, te 2170 Antwerpen-Merksem, Groenendaallaan 90 of haar aangestelde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS LUC DE FERM





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie der akte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALINA

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 35 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande