ALIPAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALIPAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.676.983

Publication

05/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-04-2015

Griffie

*15307440*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629676983

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ALIPAT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Aloïs Van den Bossche, notaris te Vorselaar, op 22 april 2015 blijkt dat:

1. De Heer JESPERS Patrick Maria Raymond, ongehuwd, geboren te Merksem op drieëntwintig maart negentienhonderdzestig, wonende te 2290 Vorselaar, Kerkstraat, 17.

2. De Heer VAN DER ELST Ken Virginie Walter, ongehuwd, geboren te Zoersel op drieëntwintig september negentienhonderdachtenzeventig, wonende te 2180 Antwerpen (Ekeren), Prinshoeveweg 191 bus 1.

Een vennootschap hebben opgericht:

Aard - Rechtsvorm: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming: Haar naam luidt  ALIPAT .

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2290 Vorselaar, met eerste adres Kerkstraat 17 en exploitatiezetel te 2290 Vorselaar, Oostakker 1.

Duur: De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf 22 april 2015.

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

- horeca in de ruimste zin: café, resto, catering, traiteur, dancing, taverne, ...

- de vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen in samenwerking met derden

- managementvennootschap: het verlenen van advies, begeleiding en management op boekhouding, financieel, sociaal, juridisch en bedrijfsorganisatorisch vlak, zowel aan particulieren als aan bedrijven. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties. Alle activiteiten van consulting en diensten aan ondernemingen, studies en advies inzake beheer van ondernemingen, marketing, aan- en verkoop, boekhouding, informatica en communicatie (inclusief de realisatie van programma s en systemen), en personeelsbeheer (de ter beschikkingstelling van personeel inbegrepen).

- immobiliën als doel op zich: de vennootschap heeft tot doel zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden om het even welke industriële, handels, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerend en roerend patrimonium; zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en ombouwen doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden; de vennootschap kan hiertoe, zowel in België of in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks,

Onderwerp akte :

Kerkstraat 17 2290 Vorselaar

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of welke de verwezenlijking daarvan kunnen uitbreiden en vergemakkelijken.

- holdingactiviteiten: het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten commerciële, industriële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, en dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doen deze hebben.

Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 18.600,00. Het is gevormd door inbreng in geld. Het is volgestort ten belope van ¬ 6.200,00, welk bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Argenta Bank, te Vorselaar, op naam van de vennootschap in oprichting.

Bestemming van de winst  Reserve  Vereffening: Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2016.

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van mei om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op derde maandag van mei 2017 om 20.00 uur. Bestuur  Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Benoeming zaakvoerder: Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Jespers Patrick die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Machten: Kruispuntbank

Het administratief mandaat voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispunt-bank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten wordt toevertrouwd aan bvba Van den Berghen Accountants, te 2800 Mechelen, Frederik de Merodestraat 98, met recht van indeplaatsstelling.

Volmacht Ondernemingsloket:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere volmacht wordt verleend aan bvba Van den Berghen Accountants, te 2800 Mechelen, Frederik de Merodestraat 98, voor het vervullen van de administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (Wet van 16 januari 2003) tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondernemingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke.

Volmacht B.T.W.

Tevens wordt volmacht verleend aan bvba Van den Berghen Accountants, te 2800 Mechelen, Frederik de Merodestraat 98, teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Vorselaar, 28 april 2015

(get.) A. VAN den BOSSCHE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

Coordonnées
ALIPAT

Adresse
KERKSTRAAT 17 2290 VORSELAAR

Code postal : 2290
Localité : VORSELAAR
Commune : VORSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande