ALKAS

Divers


Dénomination : ALKAS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.656.557

Publication

17/07/2015
ÿþl ~ i

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 7 JULI 2015

afdeling timen



Ondernemingsnr : 0 6 3 3, 6 5

Benaming (voluit) : ALKAS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Ter Stratenweg 66

2520 Ranst

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst op dertig juni tweeduizend vijftien, neergelegd

voor registratie, blijkt dat tussen:

1.De heer DEHERTEFELT Luc Henri, echtgescheiden, geboren te Lier op 8 maart 1962, wonende te 2520

Oelegem (Ranst), Ter Stratenweg 66.

2.De heer DEHERTEFELT Hannes Kamil Louisa, ongehuwd, geboren te Lier op 16 juli 1988, wonende te

2520 Oelegem (Ranst), Oudstrijdersstraat 26.

3.De heer VAN ECHELPOEL Kristof Franciscus Nadine, ongehuwd, geboren te Malle op 10 september 1990,'

wonende te 2970 Schilde, Oudebaan 21.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "ALKAS".

De zetel is gevestigd te 2520 Ranst, Ter Stratenweg 66.

De vennootschap heeft tot doel:

" -het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de : uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen.

-de studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvattende ook de aankoop, verkoop,,. verhuring en de handel in het algemeen van aile producten en materialen hiervoor noodzakelijke

-het uitvoeren van alle industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale en andere schattingen, alsmede het uitvoeren van alle regelingen van onheilen, inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor rekening van derden als voor eigen rekening, ze verwezenlijken of ze, uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever inzake onroerende goederen.

-de coördinatie van alle ondernemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken,' dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen,' deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingswerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringswerken, en cementeerwerken, beglazingswerken, sanitaire installaties en onderhoudswerken.

-warmte-installaties, koude installaties, installaties voor het ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte ' en/of koude en/of elektriciteit.

-gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonnewering; - restauratie van monumenten en geklasseerde gebouwen.

-waterbouwkundige weken zoals de eigenlijke zee- en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van; sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, technische werken aan waterwegen en havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regelingen van de waterlopen, de' uitbaggering.

-bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel,' funderingswerken, heiweken, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. -draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers,' rivieren en waterlopen.

-het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

-elle andere grondwerken die niet elders werden genoemd.

-het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tanks, afrasteringen:' en sporthallen.

-het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden tc vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

\-4

~~-i-

i ir

1111



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

.557.

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-vd5 r alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport- en ' amusementsinrichting, alle hospitalen en ziekenhuizen, zowel in de privé als in de publieke sector:

9,uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening;

2.te promoveren door investeringen, financiering of lening alle installaties van materialen en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën en brevetten die betrekking hebben op de technieker, hun werking en hun uitbating;

3.te waarborgen, het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen- en buitenland,

-wegenbouw en bouw van niet-metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen, reinigen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanen, van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, sites, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren, enzovoort, eveneens rioleringswerken.

- het leggen van kabels en diverse leidingen met onder de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water- en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

-het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden, evenals parken en tuinen, met inbegrip van de aanplanting, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. -het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken, en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer.

-het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten

-aanleg van wegen, fietspaden, terrassen en opritten van beton, het kleuren en vorm geven van beton. De verkoop en verhuur van alle benodigdheden voor deze betonwerken,

-het transporteren van alle vaste, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw- en installatie materialen.

-de groot- en kleinhandel in bouwmaterialen;

-het aanleggen en onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkering.

-het optrekken van het gebouw (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. -algemene bouwwerkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehete of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of de coôrdinatie van deze laatste wanneer zij door , onderaannemers worden uitgevoerd, evenals het optrekken van geprefabriceerde gebouwen.

-schoorsteen- en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van vuurvaste producten,

-slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en wegruimen. -voegwerken, stukadoorswerken, planneer-, cementeer en alle pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chapes, gips en staffwerken en omamenten.

-dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, ; natuurlijke en kunstleien, stalen platen en non-ferro metalen;

-het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer onder meer het bedekken met asfalt of met koolstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen;

-het droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt. Thermische- en geluidsisolatie. Het plaatsen r. van gyprocwanden.

-vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van parketvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren.

-het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van onder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand- en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekleding, historisch gecoupeerd stukwerk, historische schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water- en windmolenmechanismen,

-arduin- en marmerwerken, restauratieweken, het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen.

-het plaatsen van alle soorten versiering, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen.

-alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van plastiekdeuren en plinten.

-het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken.

-het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren,

-het plaatsen van valse schutsels en valse zoldering in hout.

-het plaatsen van aanbouwkeukens en badkamer.

-het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerken evenals het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en rolluiken.

-het plaatsen van alle soorten dakgoten, het bedekken van muren en zoldering door het aanbrengen van metalen elementen.

-het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschrijnend beton.

-alle schilderwerken evenals industrieel schilderwerk.

-het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbekleding en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren onder meer plastiek, -metaalconstructies, montage en demontagewerken, buis- en andere soortgelijke constructies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.7

-hèt plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriegage van leidingen

en kanalisaties.

-het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom, gas en bijkomende toestellen.

-het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters, het bedekken van

daken in non-ferro metalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling- en '

onderhoudswerken.

-het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders-brandtechnicus.

alle elektriciteitswerken zowel in privé-gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van ,

bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen, rivieren, zee- en luchtwegen.

-het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken,

werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties enzovoort.

-de groot- en kleinhandel van verven/lakken en alle toebehoren voor woningbouw, industriebouw,

ijzerconstructies, meubelindustrie en automobiel.

-carrosseriewerken en restauratieweken aan alle rollend en niet-rollend materieel.

-verhuur aan derden van spuitcabines en andere ruimtes om restauratiewerk uitte oefenen.

-de groot- en kleinhandel in auto- en industrietakken, auto-onderdelen, auto-elektriciteit, dieselspecialiteiten,

gereedschappen, tweedehandswagens en aanverwante artikelen.

-het stralen (reinigen, schuren), chemisch reinigen, ontlakken van objecten (ijzeren en andere ferro- en non-

ferro materialen, houten, glazen enzovoort), privégebouwen, openbare gebouwen, monumenten, bruggen en

viaducten, watertorens, enzovoort met allerhande materialen (water, glaskorrel, ijzerkorrel en andere

straalmaterialen, verfafbijters) en dit zowel op eigen locatie als op de locatie van de klant, de verhuur van de

straalinstallatie aan derden.

-het lakken en poederlakken van aile mogelijke objecten in alle mogelijke materialen. Produceren, lakken en

belettering van reclameborden en andere objecten voor reclamedoeleinden.

-stofferen van meubelen met behulp van stof, teer, kurk en andere mogelijke materialen.

-het aanleggen en oordeelkundig uitbouwen van een roerend en onroerend vermogen; alle verrichtingen met

" betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de , verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, ruil, de verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en dient zich te onthouden van alle handels- en financiële operaties welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende, industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handelsnijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zoel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks ais door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of andere wijze in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoegenaamd ook, oprichten,. De vennootschap kan leningen verstrekken aan haar zaakvoerders of vennoten

Dit doel dient zo ruim mogelijk geinterpreteerd te worden Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is in speciën onderschreven als volgt:

1)door de heer Luc Dehertefelt voormeld ten bedrage van zestienduizend euro (¬ 16.000,00), waarvoor hem honderd zestig (160) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend;

2)door de heer Hannes Dehertefelt voormeld ten bedrage van tweeduizend euro, waarvoor hem twintig (20) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend;

3)door de heer Kristof Van Echelpoel voormeld ten bedrage van tweeduizend euro, waarvoor hem twintig (20) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

Het kapitaal werd volstort ais volgt

1) door de heer Luc Dehertefelt voormeld ten belope van zestienduizend euro (¬ 16.000,00);

2) door de heer Hannes Dehertefelt voormeld ten belope van tweeduizend euro (¬ 2.000,00);

3) door de heer Kristof Van Echelpoel voomeld ten befope van tweeduizend euro (¬ 2.000,00). Het kapitaal werd aldus volledig volstort.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dé,,vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot en benoemd door de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Het toezicht wordt uitgeoefend overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving. Indien geen commissaris wordt benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de maand juni om achttien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris, vennoot of niet.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

' ledere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Van de winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van het wettelijk reservefonds, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar rato van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld hebben de comparanten-oprichters in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen getroffen:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van de oprichtingsakte neergelegd is ter griffie.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden in het jaar 2017.

De comparanten verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, en dat zij bijgevolg vrijgesteld zijn van de verplichting om thans een commissaris te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal zaakvoerders bepaald op één en wordt tot zaakvoerder benoemd: de heer Luc Dehertefeit voormeld, die aanvaardt.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

De vergadering verleent aile nodige volmacht aan KMO CONSULT, met zetel te 2170 Antwerpen, district Merksem, Ringlaan 33/1 en aan boekhoudkantoor "Heivers, Schellens en Partners", met zetel te 2520 Ranst, Ranstsesteenweg 45A, PRP 0890.591.246, met macht om ieder afzonderlijk op te treden, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondememingsloket en de BTW-administratie.

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris Kari Van Kerkhoven te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALKAS

Adresse
2520 Ranst

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande