ALKAS

Divers


Dénomination : ALKAS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 472.555.195

Publication

10/07/2014 : AN341155
09/07/2013 : AN341155
09/07/2012 : AN341155
28/07/2011 : AN341155
13/09/2010 : AN341155
03/08/2010 : AN341155
03/07/2009 : AN341155
05/08/2008 : AN341155
07/09/2007 : AN341155
31/07/2006 : AN341155
06/03/2006 : AN341155
30/09/2005 : AN341155
17/07/2015
ÿþe

01

IIN II~~IIAO IIIIIIN

103940*



mod 17.~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 JULI 2015

afdeling 691/ pen

Ondernemingsnr : 0472.555.195

` Benaming (voluit) : Alkas

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ter Stratenweg 66

2520 Oelegem (Ranst)

Onderwerp akte :Wijzigng naam, uitbreiding doel, wijziging boekjaar, verplaatsing datum jaarvergadering, wijziging statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst op dertig juni tweeduizend vijftien, neergelegd voor registratie, der buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALKAS", met zetel te 2520 ; Oelegem (Ranst), Ter Stratenweg 66,

Blijkt dat de vergadering heeft beslist met eenparigheid van stemmen:

*de naam van de vennootschap te wijzigen in "ALKAS IMMO" en dienovereenkomstig in artikel 1 het woord "ALKAS" te schrappen en te vervangen door de woorden "ALKAS IMMO".

*de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van " het doel van de vennootschap alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2015. *het doel uit te breiden met volgende activiteiten:

" -het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in:i voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle; handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met; betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,; van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en' Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het: beleggingsadvies en dient zich te onthouden van alle handels- en financiële operaties welke wettelijk: voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatleondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en: ; beleggingsadvies.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het, handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en' andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dal zij er zelf belang bij heeft." *in de tekst van artikel drie een nieuwe tekst toe te voegen na de woorden "aan- en verkoop van immobiliëni (gronden, gebouwen en andere immobiliën) en dit zowel in binnen- als buitenland", waarvan de inhoud letterlijk luidt:

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en, opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, hef aankopen en verkopen zowel in

" volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden .Han het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies en dient zich te onthouden van alle handels- en financiële operaties welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

, Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon ' of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel, Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van een notaris met inachtneming van de voorschriften van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs. "

*het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 1 april en af te sluiten op 31 maart van ieder jaar. Het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2015 zal derhalve eindigen op 31 maart 2016.

*de eerste alinea van artikel 12 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar."

*de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op de derde donderdag van de maand september om achttien uur. De eerstvolgende vergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per 31 maart 2016, zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand september 2016 om achttien uur.

*in artikel 11 de woorden "de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur" te schrappen en te vervangen door de woorden "de derde donderdag van de maand september om achttien uur".

Voor ontledend uittreksel.

Geassocieerd notaris Karl Van Kerkhoven te Ranst.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde tekst der statuten

- lijst der wijzigende akten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2004 : AN341155
12/08/2003 : AN341155
11/10/2002 : AN341155

Coordonnées
ALKAS

Adresse
2520 Oelegem (Ranst)

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande