ALKEN-MAES WHOLESALE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALKEN-MAES WHOLESALE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.769.769

Publication

24/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

`

mod 11.1

II | In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

oæneerlegging ter griffie van de akte

U~K~k~~~~~~~K~~

111111

BEL

MO

N|TEUR BELGE

~U~~~~~~»~~~~U ~~`

1 7 ~12. 2 014

ISCH STAATSRI An

RECHTBANg vei D5L

*m/m/EnrEr~~-z

2 °E"° -_'.

Ondernemingsnr :0453]68JG8

Benaming (voluit) Alken-Maes Wholesale

(verkort) : #

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel Blarenberglaan 3, Stephenson Plaza-blokC

2800 Mechelen

Onderwerp akte :NV: ontbinding

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van notaris Geert De Roeck te Antwerpen-Deurne op 27 november 2014 werden volgende beslissingen genomen Eerste beslissing: goedkeuring van deverslagen

De algemene vergadering stelt vast dat er op de verslagen en de staat van activa en passiva geen opmerkingen werden gemaakt en zij beslist met eenparigheid van stemmen de besluiten daarvan goed te keuren.

Tweede beslissing: vervroegde ontbinding

De bestuurders verklaarden dat er zich sedert de datum waarop de staat van activa en passiva werd

opQumamkÍ, met name 24 november 2014, geen belangrijke | en hebben voorgedaan in het vermogen

van de vennootschap en dat er geen nieuwe schulden zijn opgedoken.

De vergadering besluit derhalve met eenparigheid van stemmen tot de vervroegde ontbinding van dn.

vennootschap. DondebauVauinqrOnhn/eo - banoaminoan - meohóon De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen: De huidige bestuurders sub 1) en 2) en de gedelegeerd bestuurder sub 1):

1) de heer MINNART Geert Edouard Anthonius Dominique, rijksregisternummer 88.08.30'381.80,! wonende te 3300 Tienen, Romeinsebaan 75;

2) de heer van de VEN Henricus Petrus Maria, paspoortnummer 152486057, wonende te Lundanstnaat~ 60/141, 2000 Antwerpen;

uit hun functie te ontheffen en te ontslaan, en zonder enig voorbehoud verleent de algemene vergadering hen kwijting over hun bestuursdaden.

De vergadering stelt voorts vast dat het mandaat van de commissaris, te weten "KPMG Bedrijfsrevisoren BV CVBA", verte enwoordigd door de heer Mike Boonen, bedrijfsrevisor van rechtswe beëindigd wordt ingevolge voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap en verleent hem tenslotte kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

Vierde beslissing: Sluiting van de afrekeninglvereffening overeenkomstig artikel 184 e5 Wetboek Vennootschappen

De ve odahngverNaartdeafrmhnn|ngvoorgeulotenunstekvoxódatdenumm|ozevennootachm "Alken-Mees Wholesale" definitief heeft opgehouden te bestaan en dat de voorwaarden van artikel 184 §5 Wet ook Vennootschappen voldaan zijn, namelijk:

Y" er is geen vete ffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden. geconsigneerd;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd. en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een ùudemrewsor of een externe~

accountant overeenkom dDha 181, §f, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling or consigna fiè in zijn conclusies. De ferugname van het resterend actiefgebeurt door de vennoten zelf.

De activa gaan over op de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit met alle daaraan verbonden rechten en vorderingen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto :Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.i

De vergadering beslist vervolgens dat de aandeelhouders van de vennootschap, in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva en alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen.

De algemene vergadering beslist tevens dat de specifieke vorderingen lastens SPRL Sous-Marin Jaune, Coccinnelle Soumagne, Madame Neusy, Marie-Paule Glasson, Houate Karima, Mons-Bowling SA, Frit' Et Chop' SPRL, Askay Sprl, ASBL Estrépy, Mespouille Sébastien, Coniglio Concetta, Brie Feuillien Franz, Verstocken Anne-Marie, L'Entrague SA, Sésame Production SPRL, Bridoux Evelien en andere derden opgenomen in de voormelde staat van actief en passief, specifiek worden toebedeeld en overgaan naar de aandeelhouder sub 1).

De raad van bestuur werd door ondergetekende notaris gewezen op de verplichting om zo nodig, de nodige gelden te consigneren, ter betaling van de schulden aan derden.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende tenminste vijf jaar worden bewaard bij 2800 Mechelen, Blarenberglaan 3, Stephenson Plaza  Blok C.

Het aandelenregister van de ontbonden en vereffende vennootschap wordt vernietigd,

Er dienen geen maatregelen te worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die aan de aandeelhouders toekomen en die hun niet konden worden afgegeven.

Aangezien alle schulden aan derden voorafgaandelijk aan het verlijden van deze akte werden betaald verklaarde de raad van bestuur dat er geen bedragen dienen te worden geconsigneerd ter betaling van de schulden aan derden.

De comparanten verklaren dat de vennootschap geen eigenaar is van onroerende rechten of onroerende goederen.

Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan Wouter Lauwers, Piette Christophe, Hannelore De Ly en Jonathan De Landsheere van K law Advocaten Burg. CVBA met maatschappelijke zetel gelegen te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, waarbij zij de mogelijkheid hebben:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

K law burg. CVBA neemt in deze geen beslissingen, maar wordt gevraagd technische bijstand te verlenen bij het vervullen van de nodige administratieve formaliteiten,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geert De Roeck

Notaris

BIJLAGEN: verslag revisor, verslag raad van bestuur, staat van actief en passief

4 !` Voort houden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2013
ÿþbeh aa Bel Staz

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELE

- 4 !tlLl 2013

GRIFFIE RECH`IM NK CHEZ-fin

KOOPHAN ite

*13109050*

Ondememingsnr : 0452769769

Benaming

(voluit) : ALKEN-MAES WHOLESALE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Blarenberglaan 3, Stephenson Plaza - blok C, 2800 Mechelen

Onderwerp akt@ : Herbenoeming commissaris en herbenoeming gedelegeerd bestuurder

EENPARIG SCHRIFTELIJK AANDEELHOUDERSBESLUIT OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 536, LAATSTE LID W. VENN. DD. 25/06/2013.

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap voor een termijn van 6 jaar die eindigt onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van 2019:

- de heer Geert Minnart, wonende te Romeinsebaan 75, 3900 Tienen

Derhalve is de raad van bestuur met ingang vanaf heden samengesteld als volgt:

- Erik van de Ven

Geert Minnart

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen te herbenoemen tot commissaris voor een termijn van 3 jaar die eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2016:

- Klynveld Peat Marwick Goerdeler. (BE001), Prins Boudewijniaan 24d, 2550 Kontich, ondememingsnummer: BE 0419.122.548, commissaris, vertegenwoordigd door de heer Mike Boonen, Prins Boudewijnlaan 24d, 2550, Kontich, bedrijfsrevisor,

Geert Minnart,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

C

30/05/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijsagen bij het Beigisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu I

*130 17 6*

Ondernemingsnr : 0452769769

Benaming

(voluit) : ALKEN-MAES WHOLESALE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Blarenberglaan 3, Stephenson Plaza - blok C, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

EENPARIG SCHRIFTELIJK AANDEELHOUDERSBESLUIT OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 536, LAATSTE LID W. VENN. DD. 30/04/2013.

Met eenparigheid van stemmen aanvaarden de aandeelhouders het ontslag als bestuurder aangeboden door de heer Pascal Gilet vanaf 01105/2013,

Met eenparigheid van stemmen beslissen de aandeelhouders te benoemen tot bestuurder vanaf 01/0512013 voor de resterende termijn van het mandaat van de heer Pascal Gilet die onmiddellijk eindigt na de jaarlijkse algemene vergadering van 2015:

- de heer Erik Van De Ven, wonende te N.K.J. van blaasplein 7, 2101 EM Heemstede, Nederland.

Derhalve is de raad van bestuur met ingang vanaf 01/05/2013 samengesteld als volgt:

- Erik Van De Ven

- Geert Minnart

Geert Minnart,

gedelegeerd bestuurder

WI

NÉ.ERGELEGD

2 1 Ife 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANt iee MECHELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/04/2013
ÿþMad 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0452769769

ALKEN-MAES WHOLESALE

naamloze vennootschap

Blarenberglaan 3, Stephenson Plaza - blok C, 2800 Mechelen

Rechtzetting wijziging vertegenwoordiger Commissaris

NEERGELEGD

15 -04-_ 2013

GRlFFIEÉTBANK Van

KOOPHANDEL

te MECHELEN

Ondememingsnr:

Benaming

(voluit) : Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap neemt kennis van het feit en deelt mee dat de Commissaris, Klynveld Peat Marwick Goerdeler (BE001), Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, ondernemingsnummer BE 0419,122.548, voor wat de uitoefening van het lopend mandaat betreft, vertegenwoordigd zal worden door de heer Mike Boonen (A02070), in plaats van door de heren Mike Boonen en Luc Ven-ijssen samen (A01228).

Aldus opgesteld te Mechelen op 05 maart 2013.

Geert Minnart,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/01/2013
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbia

IIII

Mat 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

: ~ .,

~ GD

2 9 -Aie 2012

GRIFFIE FiE .t^dHTb-%i ,ti y . t" : KOOPHANDEL te MECHELEN

r i

RIME

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0452769769

' Benaming

(voluit) : ALKEN-MAES WHOLESALE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Blarenberglaan 3, Stephenson Plaza - blok C, 2800 Mechelen

Onderwees akte : Wijziging vertegenwoordiger Commissaris

De vennootschap neemt kennis van het feit en deelt mee dat de Commissaris, Klynveld Peat Marwick Goerdeler (BE001), Prins Boudewijniaan 24d, 2550 Kontich, ondernemingsnummer BE 0419.122.548, voor wat de uitoefening van het lopend mandaat betreft, vertegenwoordigd zal worden door de heren Mike Boorsen en Luc Verrijssen samen, in plaats van door de heer Luc Verrijssen (A01228)..

Aldus opgesteld te Mechelen op 18 oktober 2012.

Geert Minnart,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 13.07.2012 12296-0531-031
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 13.07.2011 11311-0215-031
23/11/2010 : AN306557
06/08/2010 : AN306557
26/07/2010 : AN306557
10/05/2010 : AN306557
22/10/2009 : AN306557
15/10/2009 : AN306557
18/08/2009 : AN306557
19/08/2008 : AN306557
30/07/2008 : AN306557
14/03/2008 : AN306557
23/07/2007 : AN306557
17/11/2006 : AN306557
10/04/2006 : AN306557
04/04/2006 : AN306557
24/02/2006 : AN306557
05/01/2005 : AN306557
22/09/2004 : AN306557
09/01/2004 : AN306557
05/11/2003 : AN306557
26/05/2003 : AN306557
05/03/2003 : AN306557
22/10/2002 : AN306557
26/08/2000 : AN306557
27/02/1999 : AN306557
03/03/1998 : AN306557
07/06/1996 : AN306557
23/06/1994 : AN306557

Coordonnées
ALKEN-MAES WHOLESALE

Adresse
BLARENBERGLAAN 3 C 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande