ALKO KEUKEN PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALKO KEUKEN PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.558.518

Publication

06/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-10-2014

Griffie

*14308926*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563558518

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ALKO KEUKEN PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op dertig september tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  ALKO KEUKEN PARTNERS .

2. De vennootschap is gevestigd te 2610 Wilrijk, Boomsesteenweg 49.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

4. De vennoten/oprichters zijn :

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BETA INVEST , met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Platanendreef 8, ondernemingsnummer (rechtspersonenregister Gent (afdeling Brugge)) 0893.829.462.

* de burgerlijke vennootschap naar Nederlands recht  SVEGRA B.V. , statutair gevestigd te Best, met maatschappelijke zetel te 5681 BH Best, Sonseweg 39, ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 17205769, ondernemingsnummer 0546.568.076.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap veertigduizend euro bedraagt. Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. - Als zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld:

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BETA MANAGEMENT , met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Platanendreef 8, BTW BE 0881.352.688 en rechtspersonenregister Gent (afdeling Brugge) 0881.352.688., vast vertegenwoordigd door de heer BUYCK Bart, wonende te 8200 Brugge, Platanendreef 8.

* de burgerlijke vennootschap naar Nederlands recht  SVEGRA B.V. , voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer VAN PELT, Roland, wonende te Meeslaan 1, 5683 RL Best (Nederland).

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

- Als bijzondere volmachtdragers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, aangesteld werden: a) de vennootschap "Boehme & Anthoon BVBA" te 2550 Kontich, Veldkant 31, aan wie de macht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling, om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-

Onderwerp akte :

Boomsesteenweg 49 2610 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

belastingplichtige.

b) Ad-Ministerie bvba, Brusselsesteenweg 70A, 1860 Meise vertegenwoordigd door Adriaan De Leeuw, aan wie de macht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Kruispuntbank Ondernemingen.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven:  De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

2. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

3. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

4. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

5. het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

6. het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

7. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. Jaarlijks op de eerste dinsdag van de maand mei om achttien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

" het monteren, installeren, alle buiten- en binnenschrijnwerk, timmerwerk evenals het plaatsen van keukens, badkamers, van welke makelij ook, met of zonder inbouwtoestellen en andere toebehoren.

" de groot- en kleinhandel in meubels, inbouwkeukens, badkamers elektrische- en niet elektrische toestellen, sanitaire artikelen, verlichtingsartikelen en toebehoren van allerlei aard evenals van artikelen voor woon- en keukeninrichting.

" zij zal alle bewerkingen, verwerkingen, afwerkingen kunnen doen die noodzakelijk of nuttig zijn en die verband houden met de omschreven werkzaamheden. De vennootschap kan adviezen verlenen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard.

" zij mag bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur - zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, om bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Staatsblad

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : expeditie van de akte

26/03/2015
ÿþVoor

behouc

aan h.

Belgis

Staatst

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

i 6 MANU 2015

áatelf rCl~Antwerpen

111111111111111111 11111111

Ondernemingsnr : 05635585/8

Benaming

(voluit) : ALKO KEUKENS PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2610 ANTWERPEN, Boomsesteenweg 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Op de Uitzonderlijke Algemene Vergadering gehouden op de zetel van ALKO KEUKEN PARTNERS BVBA dd.03.02.2015 werd met eenparigheid van stemmen overgegaan tot het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder de B.V.B.A. BETA MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Platanendreef 8, KBO 0881,352.688 en rechtspersonenregister Gent (Afdeling Brugge) 0881.352.688, vast vertegenwoordigd door de heer Bart Buyck, wonende te 8200 Brugge, Ptatanendreef 8.

Dhr. R. van Pelt

Zaakvoerder Alko Keukenpartners BVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALKO KEUKEN PARTNERS

Adresse
BOOMSESTEENWEG 49 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande