ALL DECORATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL DECORATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.181.111

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 22.08.2014 14450-0074-013
22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 20.08.2013 13435-0509-013
14/02/2012
ÿþ ~7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1II li1I I I1I1 III I 1 1 I 111

xiao3~sas"

V

NEERGL E,.L2G D

GRIFFIE RECHTBANK Vel

3 0 JAN, 2012

KOOPHAN T_URNHC3i 1';"

Ondernemingsnr :

Benaming : Ail Decorations

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vennen 5

2200 Herentals

Onderwerp akte : Oprichting B.V.B.A.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 16 januari 2012, geregistreerd te Aarschot op 18 januari 2012, boek 578 blad 60 vak 10, ontvangen : vijfentwintig; euro (¬ 25,00), de e.a. inspecteur ai. (get.) Willy Rens, dat een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid werd opgericht door :

De heer SERNEELS Johan, NN76.10.07-037.61, wonend te 2200 Herentals, Veldhoven 10/1/F. -benaming : All Decorations;

-zetel: 2200 Herentals, Vennen 5;

-duur: onbepaald;

-kapitaal : achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00), volledig in geld geplaatst en ten belope; van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00) in geld gestort, verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voornoemde heer Serreels Johan, die stortte ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), waarvoor hem honderd (100) ten belope van twee/derde gestorte aandelen worden toegekend

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 143-0827365-46 op naam van! de vennootschap in oprichting bij Fintro. Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank: afgeleverd op 13 januari 2012.

-boeklaar : van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen; van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2012);

-doel

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van behang, alle soorten muurbekleding in om het even welke materiaalsoort, hout, verf en vernis, alle soorten binnen- en buitenhuisdecoratie in om het even welke materiaalsoort, aile textielwaren van organische en niet organische origine, alle soorten artikelen in verband met verlichting en wooninrichting, alle soorten, meubelen en tuinmeubelen onderhoudsproducten;

De stoffering van meubelen;

Het gebruik maken van speciale verftechnieken;

Het bewerken van meubels, deuren, muren en plafonds met speciale technieken;

Het aanbrengen van reclamebeschilderingen;

Binnenhuisarchitectuur;

Het ontwerpen van grafische tekeningen;

Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake binnenhuisinrichting en

decoratie;

Het schilderen en behangen van binnen- en buitenhuisinrichtingen;

Het plaatsen van alle soorten muur- en vloerbekleding, gordijnen en venstergarnieringen in

om het even welke materie;

Het verrichten van bezettingswerkzaamheden zonder vestigingsgetuigschrift in het kader de

speciale verftechnieken, zoals het Italiaanse Stucco;

Het plaatsen van gyprocwanden;

De online-verkoop van decoratiemateriaal, meubels, verf;

- Administratieve dienstverlening aan bedrijven.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - Vervolg

behouden . _ ........ _.. __ _ .

aan het : De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materialen en inrichtingen, in verband

Belgisch ° met haar doel, mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen.

Staatsblad De vennootschap mag haar maatschappelijk doe verwezenlijken voor eigen rekening en/of voor j rekening van derden op alle plaatsen en op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,'die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel i nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag borg staan voor derden en bestuurder zijn in andere vennootschappen. -iaarvergaderinq : laatste vrijdag van de maand juni om 16u, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur in de uitnodiging bepaald. Als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013.

iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

-bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder. De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij dáartoe geschikt achten. Indien der meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt aangesteld: voornoemde heer Serneels Johan, wonend te 2200 Herentals, Veldhoven 1011/F die zijn opdracht heeft aanvaard.

-commissaris : geen benoemd;

-saldo resultatenrekening :

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen. Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het; opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

-vereffeningssaldo : na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

-In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, worden hierbij alle overeenkomsten

bekrachtigd die voor rekening van de vennootschap werden verricht sinds 1 januari 2012, evenwel

onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie

van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan, in de tussenperiode zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notons, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t'

Vaar-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Aansteliina als bijzondere aevolmachtiade van: VCS ACCOUNTANTS, 3200 Aarschot, Amerstraat 147, aan wie macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te kunnen vertegenwoordigen bij alle administraties, het ondememingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde aile verklaringen te kunnen tekenen en in het algemeen alles te kunnen doen dat noodzakelijk blijkt te zijn.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Get. Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 24.08.2016 16467-0120-013

Coordonnées
ALL DECORATIONS

Adresse
VENNEN 5 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande