ALL FIELDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL FIELDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.831.121

Publication

26/08/2014
ÿþ mol 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2142602 na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad *14159990*

Ondernemingsnr : 0540.831A 21

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 4 AUG. 2014

afdeling Antwerpen

nrifFtp

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): ALL FIELDS

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Boomsesteenweg 32

(volledig adres) 2627 Schelle

Onderwerp(en) akte ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Uittreksel afgeleverd v4:545r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 7 augustus 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering heeft, voor zoveel als nodig, het ontslag, aanvaard door de algemene vergadering de dato 19 juni 2014, van volgende statutaire zaakvoerder bevestigd en bekrachtigd: de heer GROOTAERT Philippe Josette Carlos, geboren te Antwerpen op 12 oktober 1987, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Jozef Wautersstraat 2 bus 1.

De vijfde alinea in artikel 13 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

'Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld de heer COEMAN Olivier Tom Matthias, geboren te Antwerpen op 29 april 1985, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Filip Williotstraat 24."

2. De tweede en vierde alinea ln artikel 10. van de statuten inzake het voorkooprecht tot overname

werden gewijzigd en luiden voortaan respectievelijk als volgt:

"Het hiervoor bedoelde voorkooprecht tot overname van aandelen geldt bij iedere overdracht of

overgang van -aandelen en komt exclusief toe aan de heer COEMAN Olivier Tom Matthias, geboren te

Antwerpen op 29 april 1985, wonende te 2600 Antwerperi(Berchem), Filip Williotstraat 24."

"De mededeling van het gebruikmaken van het voorkooprecht tot aankoop zal per aangetekende brief

moeten worden gedaan respectievelijk aan de erfgenamen en de kandidaat-afstanddoener binnen de drie

maanden na de mededeling van het overlijden of na de vraag om toelating tot afstand aan derden."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Erik Celis

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/11/2013
ÿþmod 11.1

k~ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor

behouw

aan h.

Belgis

Staatsb



Neergelegd ter griffe van do Rechtbank van Koophandel fie Antwerpen op

Griffie 2 3 rAT 2013

Oridernemingsnr : Os

ti° . g 3À .121

Benaming (voluit) : ALL FIELDS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boomsesteenweg 32

[ (volledig adres) 2627 Schelle

g_nderwerp(en) akte : BIJZONDERE VOLMACHT

Bij éénparig besluit van de zaakvoerders de dato 17/10/2013 werd bijzondere volmacht 1 gegeven aan de hierna genoemde personen, elk met bevoegdheid om de BVBA ALL FIELDS als; lasthebber alleen optredend te vertegenwoordigen en te verbinden bij alle hierna vermelde verrichtingen of reeks verrichtingen die het bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) niet overschrijden, met name:

- de heer COEMAN Olivier Tom Matthias, geboren te Antwerpen op 29 april 1985, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Ruytenburgstraat 38;

- de heer GROOTAERT Philippe Josette Carlos, geboren te Antwerpen op 12 oktober 1987, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Jozef Wautersstraat 2 bus 1.

Hun bevoegdheid omvat alle volgende verrichtingen: het voeren van briefwisseling, de; aankoop en verkoop van diensten, koopwaren en grondstoffen en het afsluiten van contracten in; verband met het doel van de vennootschap; alle bankverrichtingen zoals betalingen uitvoeren met: alle middelen bijvoorbeeld overschrijvingen, het ondertekenen van alle mandaten, cheques,; wisselbrieven, orderbrieven en alle nuttige documenten; het ontvangen van alle sommen en; waarden die aan de vennootschap toekomen vanwege openbare en private besturen,: vennootschappen of welke personen ook en daaromtrent kwijting verlenen; de vennootschap vertegenwoordigen bij alle overheden, openbare of privé instellingen, waaronder onder meer maar; niet uitsluitend de post, de douane, alle telefoon- en andere telecommunicatiemaatschappijen, alle; maatschappijen voor nutsvoorzieningen (zoals bijvoorbeeld water, gas, elektriciteit), alle fiscale; administraties (zoals bijvoorbeeld directe en indirecte belastingen, BTW), alle sociale zekerheidsinstanties, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, en er alle? stukken in ontvangst nemen, ondertekenen en alle inschrijvingen en aanvragen doen.

COEMAN Olivier, GROOTAERT Philippe,

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc baht aar Bell

Staa 13 61677*

Onciernermingsnr :

Griffie

l~M ,~,, n . ~ ~'~ ~ ~ ,a ' I

=:r~~;~<<~

Afil.',JmÍpen, op

1 5 OUT. 2013

Benaming (voluit) : ALL FIELDS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boomsesteenweg 32

(volledig adres) 2627 Schelle

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 15 oktober 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam; "ALL FIELDS".

2. Zetel: 2627 Schelle, Boomsesteenweg 32.

3. Oprichters:

1. De heer GOEMAN Olivier Tom Matthias, geboren te Antwerpen op 29 april 1985, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Ruytenburgstraat 38;

2. De heer GROOTAERT Philippe Josette Carlos, geboren te Antwerpen op 12 oktober 1987, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Jozef Wautersstraat 2 bus 1;

3. De heer DEVRIEZE Sander Aster Celine, geboren te Rumst op 6 januari 1985, wonende te 2840 Rumst (Terhagen), Waterkant 16 bus 31;

4. De heer COEMAN Thierry Jean Marie Gabriel, geboren te Kortrijk op 27 januari 1958, wonende te 2550 Kontich, Alfsberg 24.

4. Kapitaal: 25.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 8.080,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 16.920,00 euro nog te volstorten als volgt door:

- sub 31.: 6.580,00 euro;

- sub 3.2.: 6.580,00 euro;

- sub 3.4.: 3.760,00 euro.

7. SamensteIlinq: in geld.

8. Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot za! de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Indien de aandelen niet allemaal in gelijke mate volgestort zijn, zal voor de berekening van het dividend per aandeel steeds rekening moeten worden gehouden met de op het betreffende aandeel gedane volstorting (`pro rata liberationis') op datum van de beslissing tot dividenduitkering.

10. Verdeling vereffeninosaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het liquidatiesaldo onder de vennoten rekening houdend met een gelijk recht per aandeel en rekening houdend met hun volstorting.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, dienen zij steeds met twee samen op te treden voor aile handelingen.

Op de laatste biz vefi Luit; B vermelden : Recto : liaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteaenv:ocrdigen

Verse= " Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan he FieIgisct) Staatsblad

Het bestuursorgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

12. Statutaire zaakvoerders: Werden tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap

aangesteld:

- de heer COEMAN Olivier, voornoemd; en

- de heer GROOTAER i' Philippe, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

A. In hoofdorde

Alle activiteiten, verrichtingen van dienstverlening en andere handelsverrichtingen op gebied van marketing, field marketing, public relations, communicatie, strategie, distributie en doe-het-zelf handel en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde bedrijvigheden, evenals alle activiteiten van adviesverlening, consultancy en management en het verstrekken van aile daarmee gerelateerde diensten, omvattende onder meer;

- het uitvoeren van alle studies, onderzoek en dienstverrichtingen op gebied van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, field marketing, public relations en communicatie, documentatie, publicatie, informatisering, efficiëntie, planning, organisatie, calculatie, toezicht, assistentie op gebied van management, consulting, bedrijfsvoering en beheer,

- consultancy activiteiten en adviesverlening op het gebied van marketing, field marketing, promotievoering, reclame en andere verkoop- en handelbevorderende activiteiten, met inbegrip van het uitvoeren van schattingen, studiewerken, marktanalyses, expertises, vertegenwoordigingen, deelnemingen op gebied van marketing, reclame en promotievoering, evenals het inrichten van een voorlichtings- en

documentatiecentrum, voordrachten en vormingscursussen aangaande voormelde activiteiten in de meest

uitgebreide zin;

- de ontwikkeling van marktplannen, promotionele activiteiten, reclamecampagnes, speciale klaritenaanbiedingen, de studie van nieuwe verpakkingen en/of producten, en andere dergelijke meer, met inbegrip van het ontwerpen en verhuren van lichtbakken en standen en allerlei licht- en luchtreclame, evenals het beheer van publiciteitsdragers;

- het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk

" doel van de vennootschap, met inbegrip van het geven en doorgeven van technische expertise en bijstand op diezelfde domeinen;

- de organisatie, coördinatie en moderatie van congressen, seminaries, colloquia, academische zittingen, spreekbeurten, workshops, andere bijeenkomsten, recepties, teambuildings, bedrijfsincentives, met in begrip van het regelen van het onderdak, het vervoer en de maaltijden van de gastsprekers en de deelnemers, evenals de vergaderruimten en het verstrekken van logistieke en intellectuele bijstand in het kader van de hoger vermelde activiteiten;

- het inhuren en verhuren van aile personen, professionelen en andere dienstleveranciers die zorgen voor het onthaal, de hosting, de presentatie, de content, de catering en de animatie, inclusief podiums, togen, decors, klank- en lichtinstallaties, projectoren, beeldschermen, en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met de hoger vernielde activiteiten;

- het verwerven, inrichten, beheren, exploiteren, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten, zalen en terreinen waarin de hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of worden uitgeoefend;

- het commercialiseren, onder aile mogelijke vormen, waaronder aankoop, verkoop, makelaardij en commissie van aile producten en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met hoger vermelde activiteiten;

- het ontwikkelen, commercialiseren en uitbaten van diverse (multi)mediatoepassingen, producten en diensten, audiovisuele, interactieve en andere toepassingen op alle huidige en toekomstige dragers en media in het kader van en met betrekking tot hoger vermelde activiteiten, met inbegrip van het ontwerpen en beheren van websites, het on-fine verkopen via internet, het ontwerpen van rectamebanners op internet, het ontwerpen en het voeren en van publiciteit zowel op internet als door middel van drukwerk, dat ai dan niet door onderaannemers verzorgd wordt;

- het beheren, coördineren, uitbaten, deponeren, in waarde stellen, verwerven, vervreemden, in licentie geven of nemen en verdedigen van auteursrechten (zowel vermogensrechten als morele rechten, evenals aile andere bepaalde bijzondere rechten van vermogensrechtelijke aard), digitale rechten, master-ownership rechten, uitgeversrechten, brevetten, octrooien, licenties, merken en andere intellectuele eigendomsrechten, naburige rechten en aanverwante rechten ter bescherming van onder meer teksten van alle aard, ongeacht de inhoud, de omvang of de vorm, fotografieën en ongeacht de informatiedrager, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

- consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen;

Op de laatste blz scan Luit B vermelden : Recto : Naarm en hoedarligheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtehenmgg

mod 11.1

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven, het waarnemen van ' ' alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen waaronder onder meer de mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- het verlenen van adviezen van financiële, economische, juridische, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid, administratie en informatisering, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

B. In ondergeschikte orde:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vomi in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derde op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; In de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Alle activiteiten die gewoonlijk worden verricht en uitgevoerd door tussenpersonen in de handel, verkoopagentschappen, andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen en vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken.

Het verhuren of huren van roerende goederen.

C. In het algemeen:

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stelten, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Alle verrichtingen waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist zijn, zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij het ondememingsioketwerd bekomen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, onverminderd de mogelijkheid van de vennootschap om die werkzaamheden in onderaanneming te laten verrichten door derden die wel beschikken over de nodige vergunningen enfof toelatingen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de negenentwintigste van de maand april om tien uur; indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot een algemene vergadering noch voor de uitoefening van het stemrecht.

18. Volmachten: De heer COEMAN Thierry, voornoemd, werd vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht door de heer COEMAN Olivier, voornoemd.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Panbas Fortis.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de heren GOEMAN Olivier en GROOTAERT Philippe, beiden voornoemd, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te

Op de iastste blz. van Corr, B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aap h'st z Belgisch Staatsblad

Staatifilád -14[10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Bélgisclï

mod 11.1

ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de

vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te

doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij liëf BeIgisch Staatsblad - 24/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

_1., r K

Voor-

behouden

aa~a 3tat

' Feelgisah

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteaen voordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.04.2015, NGL 06.07.2015 15284-0551-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.04.2016, NGL 29.08.2016 16540-0307-014

Coordonnées
ALL FIELDS

Adresse
BOOMSESTEENWEG 32 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande