ALL MACHINE SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL MACHINE SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.467.768

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 27.03.2014 14076-0344-014
09/10/2014
ÿþ Mod Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antvrarpen

3G0riff P. 2014

aroeting Ai rlvvti wei

Ondernemingsnr : 0820467768 Benaming

(voluit) : All Machine Service in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap Met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Houtstraat 51 - 2960 Brecht(Sint-Lenaarts)

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFNING

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 20 september 2014 betreffende de sluiting van de vereffening.

- De vennoten verklaren dat de vereffening van BVBA All Machine Service, in vereffening, afgesloten is.

- De vennoten keuren de eindafrekening die afgesloten is op 11/08/2014 - welke door de rechtbank van koophandel te Antwerpen dd 16/09/2014 is goedgekeurd - goed.

- De vennoten verlenen volledige en onbeperkte decharge aan de vereffenaar Van Looveren Marc voor de door hen vervulde opdracht.

- De vennoten stellen vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid All Machine Service, in vereffening, met zetel te 2960 Brecht(Sint-Lenaarts), Houtstraat 51, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

- De vennoten stellen tevens vast dat de vereffenaar op grond van de machten die hem bij zijn benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dient op te stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen.

- De vennoten besluiten dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste tien jaar zullen bewaard blijven te 2960 Brecht(Sint-Lenaarts), Houtstraat 51.

- De vennoten geven volmacht aan Boekhoudkantoor Bolipa burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door Boekhouding & Fiscaliteit Management burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA of Hestibo burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Comm. V., All Machine Service BVBA te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de wijziging of doorhaling van de All Machine Service BVBA als handelsonderneming bij de Kruipuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nuttig is voor de uitvoering van de opdracht.

Boekhouding & Fiscaliteit Management BVBA,

vertegenwoordigd door Van Looveren Paul,

optredend als zaakvoerder voor rekening en naam van Boekhoudkantoor Bolipa BVBA.

gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIIfIIIIIIIIIIIUIIIIIIJIIIIIIIIIIIIIIfÎIIIII!IIJ

*iaia oo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2014
ÿþIi e

mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudel *14158801*

aan het

Belgisch Staatsblw

Ondernemingsnr : 0820.467.768

Benaming (voluit):ALL MACHINE SERVICE

(verkort) : AMS

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Houtstraat 51

2960 Brecht (Sint-Lenaarts)

Onderwerp akte :BVBA: vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor Isis VERIVIANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel, op 27 mei 2014, dragende volgende melding: "Afgeleverd voor registratie voor de diensten van de rechtbank van koophandel te Antwerpen", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALL MACMNE SERVICE" met zetel te 2960 Sint' Lenaarts, Houtstraat 51 gekend onder het ondememingsnummer BE0820.467.768 ,besloten heeft, *KENNISNAME EN GOEDKEURING VERSLAGEN ZAAKVOERDER & BEDRIJFSREVISOR

De vergadering vat de beraadslagingen aan en neemt met éénparigheid van stemmen volgende besluiten:

Overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt door de zaakvoerders van de vennootschap het bijzonder verslag voorgelegd omtrent de ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag was gevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2014.

Er wordt ontslag gegeven van voorlezing van dit verslag. Ook omtrent de staat van actief en passief van de vennootschap wordt ontslag gegeven van voorlezing.

Met éénparigheid van stemmen keurt de algemene vergadering het verslag van de zaakvoerder goed. VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Omtrent de hierboven vermelde staat van actief en passief heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Parmentier Guy, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld bij toepassing van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten bevestigen het recht te hebben gehad om op de zetel van de vennootschap van dit verslag kennis te nemen en kosteloos een afschrift van deze stukken te hebben ontvangen en de inhoud ervan wel te kennen.

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van voorlezing van dit verslag. De besluiten van dit verslag, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, luiden letterlijk als vole.

If

Besluit

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb ik het kader van de mil toegewezen opdracht, in uitvoering van art. 181 W Venn. ter gelegenheid van de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALL MACHINE SERVICE" kan ik verklaren dat:

" op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Raio: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad11.1

consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden, RSZ-schulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op 31 maart 2014.

" De staat van activa en passiva, opgesteld door het bestuursorgaan per 31 maart 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 228.693,37 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passiefwerd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontineteit. Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 12 mei 2014 Burgerlijke vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier Bedriffsrevisom

Met éénparigheid van stemmen keurt de algemene vergadering het verslag van de bedrijfsrevisor goed. BEVESTIGING VAN DE EXTERNE WETTIGHEID

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke vereisten om tot een geldige beslissing van ontbinding te komen, voor deze vennootschap vervuld zijn.

* ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Met unanimiteit van stemmen beslist de voltallige algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden . De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALL MACHINE SERVICE" bestaat enkel nog voor haar vereffening.

* AANSTELLING VEREFFENAAR

De vergadering stelt met unanimiteit van stemmen en onder opschortende voorwaarde van bevestiging door de rechtbank van koophandel als vereffenaar, aan als vereffenaar, de heer Marc Van Looveren, wonende te 2390 Malle, Ambachtsstraat 52, die bevestigt niet getroffen zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden.

Bij beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen van 19 juni 2014 werd de heer Marc Van Looveren aangesteld als vereffenaar.

* MACHTEN VEREFFENAAR

De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend worden door de vereffenaar alleen handelend.

Zijn/Haar mandaat is onbezoldigd.

* ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder, te weten de heer ,Marc Van Looveren, wonende te 2390 Malle, Ambachtsstraat 52. Hem wordt kwijting gegeven over zijn beleid en de wijze van uitoefening van zijn mandaat.

* BIJZONDERE VOLMACHT

De algemene vergadering geeft met éénparigheid van stemmen bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bolipa, kantoor houdende te 2990 Wuustwezel, Bredabaan 256 C bus 1, met de bevoegdheid iemand in zijn/haar plaats te stellen om bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de diensten van de Vennootschapsbelasting en de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) en alle andere administraties en overheden alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de ontbonden vennootschap in regel te stellen met de nodige formaliteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden en het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/12/2013
ÿþ Mod Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

u

Voor-

behouder ean het Belgisch

Staatsblai

111111uiAW~r9iii

31813

1

g;7r'i!e van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

x r,

2 ''i 17.3'

Griffie

Ondernemingsnr _ 0820467768

Benaming

(voluit) : Ali Machine Service

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Houtstraat 51 - 2960 Sint Lenaarts

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming - ontslag zaakvoerder

De Bijzondere algemene vergadering van 30 oktober 2013 heeft besloten de Heer Van Looveren Stijn te; ontslagen als zaakvoerder en dit vanaf 1 november 2013, deze algemene vergadering heeft de Heer van Looveren Marc (60.09.22-301-71), wonende te 2390 Malle, Ambachtsstraat 52, benoemd tot zaakvoerder en dit vanaf 1 november 2013. De Heer Van Looveren Marc, aanwezig op de bijzondere algemene vergadering van 30 oktober 2013 heeft het mandaat aanvaard.

Van Looveren Marc

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/05/2013
ÿþ1 Mod word 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ier rw1,7Íe van de RaChead van KoophanQv, id dntWeEltea{

Griffie MEc

1

111111111111.111j11111111111111

bet

a~

Sta

Ondernemingsnr : 0820467768

Benaming

(voluit) : All Machine Service

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkhei

Zetel : Houtstraat 51 - 2960 Sint Lenaarts

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Wegens het overlijden van de zaakvoerder de Hr. Van Looveren Erik heeft de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel dd. 9 april 2013 als zaakvoerder benoemd de HL Van Looveren Stijn en dit voor onbepaalde duur.

Van Looveren Stijn

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 14.03.2013, NGL 28.03.2013 13076-0260-013
26/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 14.03.2012, NGL 21.03.2012 12066-0440-010

Coordonnées
ALL MACHINE SERVICE

Adresse
HOUTSTRAAT 51 2960 SINT-LENAARTS

Code postal : 2960
Localité : Sint-Lenaarts
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande