ALL PLASTICS TECHNOLOGIES, AFGEKORT : APT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL PLASTICS TECHNOLOGIES, AFGEKORT : APT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.635.450

Publication

22/01/2014
ÿþ Moa watt! 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SUMO

'Immole! Veil da Recfitbai Kooph¬ tprli

Griffie 113 JAN. 2014

Ondernemingsnr : 0474.635.450.

Benaming

(voluit) : ALL PLASTICS TECHNOLOGY

(verkort) : APT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2920 Kalmthout, Onderzeel 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN GELD - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op drie januari twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALL PLASTICS TECHNOLOGY afgekort APT, gevestigd te 2920 Kalmthout, Onderzeel 12, opgericht (onder de benaming Boden Management & Services) bij akte verleden voor notaris Filip Wuyts met standplaats te Kapellen op elf april tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie mei daarna onder het (referte)nummer 20010503-441 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd (waaronder de naamswijziging in huidige benaming) bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven op achttien oktober tweeduizend en dertien, bekendgemaakt in de Bijla-ge tot het Belgisch Staatsblad van vijf november daarna onder het (referte)nummer 13167177, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderdduizend euro (¬ 100.000,00) om het huidig kapitaal van zeshcnderd zesendertigduizend euro (¬ 636.000,00) te verhogen tot zevenhonderd zesendertigduizend euro (¬ 736.000,00).

De kapitaalverhoging za[ worden verwezenlijkt door inbreng in geld in ruil waarvoor vijfhonderd (500) nieuwe kapitaalaandelen worden gecreëerd van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande, aandelen en die in de resultaten en winsten van de vennootschap zullen delen vanaf hun onderschrijving.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk tegen pari worden ingeschreven in geld (aan tweehonderd euro per aandeel).

Deze aandelen worden op het ogenblik van de inschrijving volledig afbetaald en volgestort.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast dat aile aandelen op deze vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

Aile aandeelhouders hier aanwezig, of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren individueel af te zien van de uitoefening van hun voorkeurinschrijvingsrecht zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen,

Deze afstand van of verzaking aan voorkeurrecht wordt gedaan zonder verder formalisme voor wat betreft verslagen van de zaakvoerder inzake uitgifteprijs en inzake de financiële gevolgen van de verrichting voor de vennoten.

DERDE BESLISSING.

Er wordt ingeschreven op de vijfhonderd (500) nieuwe aandelen tegen pari aan de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per aandeel, geheel volstort.

VIERDE BESLISSING.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te [eggen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ieder nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot zevenhonderdzesendertigduizend euro (¬ 736.000,00).

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het geplaatst kapitaal en om het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

Artikel 5.

Het geheel maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd zesendertigduizend euro

(¬ 736.000,00).,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Het is verdeeld in drieduizend vijfhonderd (3.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

LAATSTE BESLISSING, VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan onderge-tekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neer-legging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan Lenaerts-Herenrans & C° Burg.venn ovv CVBA, te 2600 Antwerpen, Berchemstadionstraat 76 bus 6, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle enlof wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging in geld, statutenwijziging(en) - volmacht - bankattest - historiek met coördinatie der statuten.

"

Voor-

behouden

aan het

f Belgisch

Staatsblad











05/11/2013
ÿþMod Word 11.1

-sa In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgisch Staatsbla IIY 11!111.1!161!.1.11.1!!III~

Neei'qetperl t~r nr+ff+a van ris RP.cht6aiik

van; ....,v...s,r..

NU, T. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0474.635.450.

Benaming

(voluit) : BOXX GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2920 Kalmthout, Kapelstraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ZETELWIJZIGING - DOELSUITBREIDING - KAPITAALVERHOGING(EN) - WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM

ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achttien oktober twee duizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOXX GROUP gevestigd te 2920 Kalmthout, Kapelstraat 48, opgericht (onder de benaming Boden Management & Services) bij akte verleden voor notaris Filip Wuyts met standplaats te Kapellen op elf april tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie mei daarna onder het (referte)nummer 20010503-441 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd (waaronder de naamswijziging in huidige naam) bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door notaris Filip Wuyts voornoemd op negen oktober tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig oktober tweeduizend en zeven onder het (referte)nummer 07156123 beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING., NAAMSWIJZIGING.

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in: "ALL PLASTICS TECHNOLOGIES", afgekort "APT".

TWEEDE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2920 Kalmthout, Onderzeel 12.

DERDE BESLISSING. DOELSUITBREIDING

a. De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 30 juli 2013 inzake de voorgenomen en hierna vermelde uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een bijkomende verklaring van de zaakvoerder gevoegd waarbij een staat van actief en passief wordt aangehecht , niet ouder dan drie maanden, afgesloten op 31 juli 2013.

Iedere aanwezige (of vertegenwoordigde) vennoot erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging in artikel 4 van de statuten van een bijkomend punt G., na de woorden "welke daarmee bevorderend kan zijn", van volgende tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

G. - de studie, ontwikkeling, vervaardiging, verwerking, montage, inkoop- en verkoop, import en export, van, metaalconstructies, metalen en aanverwante artikelen, alsmede artikelen in kunststof voor de industrie;

- de uitoefening van een technische handelsonderneming in benodigdheden voor industriële doeleinden zoals pijpen, fittingen, kleppen, afsluiters, pakkingen, bouten, moeren enzovoorts, zomede de groothandel daarin;

- fabricage en montage van metalen constructies, omvattende metalen trappen, skeletten voor tribunes, torensilo's, reservoirs en tanks, spanten voor allerhande constructies;

- bouw van bruggen, vakwerken en kunstwerken, liften en goederenliften, inclusief de montage hiervan;

- fabricage van machines, toestellen en uitrusting voor de scheikundige nijverheid en de behandeling van water: dit omvat de fabricage van distilleer en raffineermateriaal, speciaal materiaal voor de chemische

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.ï.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

nijverheid, het vervaardigen van materiaal en voorwerpen in metaal en/of kunststof, machines, apparaten en uitrusting voor de chemische, scheikundige en farmaceutische nijverheid;

- fabricage van stoomketels en vaten onder druk, omvattende fabricage van gasgeneratoren en de bouw van kanalisaties;

- werkplaats voor metaalverwerkende nijverheid, omvattende de werkplaats voor het zand-stralen, slijpen,

polijsten, schuren, anodiseren en galvaniseren van allerhande installaties;

- het vervaardigen van machines, machine-onderdelen en metaalconstructies, inclusief de montage hiervan;

- het vervaardigen en monteren van alle installaties, tanks en aanverwanten, alles in de meest ruime zin van het woord;

- het toezicht op, de organisatie en de coördinatie van aile activiteiten in verband met voorgaande punten, alles in de meest ruime zin van het woord;

- onderneming voor grondwerken, funderingswerken, installeren en plaatsen van bijzondere technieken (inclusief bodem folies) ter bescherming van het milieu, bestratingswerken en andere civiele technieken;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake handels-, fiscale, sociale en financiële aangelegenheden alsmede opleiding en vorming van personeel, organisatie van congressen, evenementen, seminaries, beurzen en de personeelsrecrutering en- selectie (voor eigen verwerving);

- adviesbureau voor kwaliteits- en milieuzorg;

- agenturen;

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen;

- het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen en gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe pro-ducten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

VIERDE BESLISSING. (EERSTE) KAPITAALVERHOGING

a. Verslagen.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor die handelen over de voorgestelde en hierna omschreven inbreng(en) in natura, over de toegepaste schattingswijze(n) en over de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding(en) aangezien iedere aanwezige vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van heeft genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

De inschrijving in de totale kapitaalverhoging ad 617.400 euro van de vennootschap BOXX Group BVBA (BE 0474.635.450), bestaat uit de inbreng van de lening ad 92.700 EUR door Boden Management & lnvestment BVBA (BE 0863.048.689), de lening ad 196.550 EUR door Constructiebedrijf Ivens NV ( BE 0422.641.470), cie lening ad 100.000 EUR van de heer Tom Boden ( NN.71.11.15-141.07), de rekening courant van Boden Management & Investment BVBA ad 131.000 EUR en de rekening courant van de heer Tom Boden ad 97,150 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

d) de vergoedingen van de inbrengen in natura bestaat uit de creatie van 2.900 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde van de vennootschap BOXX Group BVBA, en de correcte verdeling ervan onder de bestaande en nieuwe aandeelhouders volgens hun respectievelijk ingebracht partieel in het totaal geplaatste kapitaal ad 636.000 EUR na de kapitaalverhoging, inclusief de uitgiftepremies ad 46.350 EUR;

e) aan de inbrengers geen andere voordelen worden toegekend.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Zandhoven op 7 oktober 2013.

Mertens,Dewaele,Achten & 0* Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

(getekend) Frans Dewaele

Bedrijfsrevisor-zaakvoerder

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met onderhavige akte en een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen,

b. Kapitaalvermeerdering.

- De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met vijfhonderd eenenzeventigduizend vijftig euro (¬ 571.050,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot vijfhonderd negenentachtigduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 589.650,00) door de creatie of uitgifte van tweeduizend negenhonderd (2.900) nieuwe aandelen (zonder vermelding van hun nominale waarde) van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die in de winsten en resultaten van de vennootschap zullen deelnemen vanaf hun creatie of uitgifte, pro rata temporis, als volgt:

* negenhonderd vijftig (950) nieuwe aandelen aan de BVBA Boden Management & Investments die zal

inbrengen tweehonderd drieëntwintigduizend zevenhonderd euro (223.700,00) waarvan honderd

zevenentachtigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 187.250,00) toe te rekenen aan kapitaal (zijnde de verhoging van de fractiewaarde van de 50 aandelen in haar bezit met ¬ 10,55 tot ¬ 196,55 per aandeel en de toewijzing van 950 aandelen aan fractiewaarde van ¬ 196,55 per aandeel) en het saldo ten bedrage van zesendertigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 36.450,00) toe te rekenen aan uitgiftepremies, zodat zij 1000 aandelen zal bezitten met een fractiewaarde van 196,55 per aandeel ;

* negenhonderd vijftig (950) nieuwe aandelen aan de heer Tom Boden die zal inbrengen honderd zevenennegentigduizend honderd vijftig euro (¬ 197.150,00) waarvan honderd zevenentachtigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 187.250,00) toe te rekenen aan kapitaal (zijnde de verhoging van de fractiewaarde van de 50 aandelen in zijn bezit met ¬ 10,55 tot ¬ 196,55 per aandeel en de toewijzing van 950 aandelen aan fractiewaarde van ¬ 196,55 per aandeel) en het saldo ten bedrage van negenduizend negenhonderd euro (¬ 9.900,00) toe te rekenen aan uitgiftepremies, zodat hij 1000 aandelen zal bezitten met een fractiewaarde van 196,55 per aandeel ;

* duizend (1.000) nieuwe aandelen aan de NV Constructiebedrijf Ivens die zal inbrengen honderd zesennegentigduizend vijfhonderd vijftig (196.550,00 euro), toe te rekenen aan kapitaal, ofwel ¬ 196,55 per aandeel, zijnde de fractiewaarde

- De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen (enerzijds onder de vorm van drie leningen en anderzijds onder de vorm van twee rekeningen courant ten laste van de vennootschap) en dat de nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend aan de hierna genoemde tussenkomende partijen, in tegenprestatie van de respectievelijke inbrengen.

c. Verwezenlijking van de inbreng.

TUSSENKOMST: Zijn hier tussengekomen:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BODEN MANAGEMENT & INVESTMENT, gevestigd te 2920 Kalmthout, Kapelstraat 27A en met ondememingsnummer (BTW BE) 0863.048.689 ;

2. de heer BODEN Tom Frans Rosa, wonende te 2920 Kalmthout, Kapelstraat 48 ;

3. de naamloze vennootschap CONSTRUCTIEBEDRIJF IVENS, gevestigd te 2040 Antwerpen 4, Noorderlaan 710 en met ondememingsnummer (BTW BE) 0422.641.470.

die allen, na lezing te hebben gehoord van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en die uiteenzetten dat zij houders zijn van zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen (ten laste van onderhavige vennootschap) onder de vorm van drie leningen en twee rekeningen-courant voor een globaal bedrag van zeshonderd zeventienduizend vierhonderd euro (¬ 617.400,00), Deze gezamenlijke inbreng ïn natura ad vijfhonderd eenenzeventigduizend en vijftig euro (¬ 571.050,00), exclusief uitgiftepremies ad zesenveertigduizend driehonderd vijftig euro (¬ 46.350,00), verhoogt het kapitaal van de vennootschap tot vijfhonderd negenentachtigduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 589.650,00).

Na deze uiteenzetting verklaren alle voornoemde tussenkomende partijen inbreng `te doen in de vennootschap van hun respectievelijke schuldvordering(en) voor het totaal bedrag van vijfhonderd eenenzeventigduizend en vijftig euro (¬ 571.050,00) euro, exclusief uitgiftepremies ad zesenveertigduizend driehonderd vijftig euro (¬ 46.350,00).

DE ALS TEGENPRESTATIE VERSTREKTE VERGOEDING.

- Als vergoeding en tegenprestatie voor die inbreng worden aan voornoemde tussenkomende partijen, die hierbij aanvaarden, in totaal tweeduizend negenhonderd (2.900) nieuwe aandelen van onderhavige vennootschap (die volledig volgestort zijn) verstrekt, zijnde aandelen van dezelfde aard en genietend van

" Voor-,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten en resultaten van de vennootschap zullen deelnemen vanaf hun creatie of uitgifte, als volgt:

* aan de NV Constructiebedrijf Ivens duizend (1.000) nieuwe aandelen.

* aan de BVBA Boden Management & Investment negenhonderd vijftig (950) aandelen ; het restant van de inbreng ad 36.450,00 euro wordt gerubriceerd onder het eigen vermogen met name de uitgiftepremies.

* aan de heer Tom Boden negenhonderd vijftig (950) nieuwe aandelen; het restant van de inbreng ad 9.900,00 euro wordt gerubriceerd onder het eigen vermogen met name de uitgiftepremies.

Aile aandeelhouders (aanwezig of Vertegenwoordigd zoals gezegd) verklaren hiervan volledig op de hoogte te zijn en kennis te hebben.

d. Vaststelling dat dé (eerste) kapitaalvermeerdering is verwezenlijkt.

Alle leden van. de algemene vergadering stellen vast en verzoeken mij, instrumenterende notaris, bij , onderhavig proces-verbaal vast te stellen dat op de (eerste) kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op 589.650,00 euro en is vertegenwoordigd door 3.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde .

VIJFDE BESLISSING. (TWEEDE) KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist om het totale bedrag van de uitgiftepremies ten belope van 46.350,00 euro onmiddellijk om te zetten naar kapitaal zodat het kapitaal wordt verhoogd van 589.650,00 euro naar 636.000,00 euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

ZESDE BESLISSING.

De vergadering beslist het huidig lopend boekjaar te verlengen tot 31 december 2014.

Voortaan zal het boekjaar van de vennootschap lopen van 1 januari tot 31 december.

ZEVENDE BESLISSING,

De vergadering beslist om de datum van de jaarlijks te houden algemene vergadering te wijzigen en te verplaatsen naar de derde maandag van de maand juni om elf uur.

ACHTSTE EN LAATSTE BESLISSING, VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1_ De algemene vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan Lenaerts-Heremans & C° Burg.venn oW CVBA, te 2600 Antwerpen, Berchemstadionstraat 76 bus 6, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en) en met het oog op elke latere wijziging, aanpassing of schrapping dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte naamswijziging, zetelwijziging, doelsuitbreiding, kapitaalverhoging(en), wijziging boekjaar en datum algemene vergadering, statutenwijziging(en) - volmacht - historiek met coördinatie der statuten - verslag van het bestuursorgaan zowel inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura als inzake de doelswijziging en/of uitbreiding - verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.09.2013, NGL 30.09.2013 13600-0092-019
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 13.02.2012, NGL 29.02.2012 12048-0165-018
20/02/2015
ÿþ Mod Waid 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antweroen

1 0 FEB, 2015

afdelingrperi

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0474.635.450

Benaming

(voluit) ; ALL PLASTICS TECHNOLOGY

(verkort) : APT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Onderzeel 12 - 2920 KALMTHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de Notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, gehouden op 15 januari 2015 op de maatschappelijke zetel, blijkt dat

de heer Tom BODEN zijn mandaat als zaakvoerder heeft vacant gesteld.

Met algemeenheid van stemmen wordt het ontslag van de heer Tom Boden als zaakvoerder aanvaard met

onmiddellijke ingang,

In zijn vervanging wordt voorzien door aanstelling tot nieuwe zaakvoerder ELGE STOY BVBA, ondernemingsnummer 0843.097.571, met maatschappelijke zetel Heikant 71 te 2560 NIJLEN, waarbij mevrouw Helga DILLEN wordt aangesteld als vast vertegenwoordiger voor de uitoefening van dit mandaat als zaakvoerder binnen APT BVBA.

De vergadering machtigt CVBA Lenaerts-Herenrans & C' te 2600 Berchem, Berchemstadionstraat 76 bus 6 en/of meer in het bijzonder mevrouw Grace Van Hove en/of mevrouw Rita Van Looy en/of mevrouw Inge Cassimon, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van de kruispuntbank voor ondernemingen, bij de ondememingsloketten, bij de B.T.W.-administraties en alle overige bevoegde overheidsinstanties en belastingdiensten.

Tom Boden Elge Stoy BVBA, nieuwe zaakvoerder vertegenwoordigd door Helga DILLEN vaste vertegenwoordiger

uittredend zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.02.2011, NGL 15.02.2011 11031-0346-017
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.01.2010, NGL 11.02.2010 10039-0559-016
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 09.02.2009, NGL 19.02.2009 09049-0312-016
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.01.2008, NGL 13.02.2008 08042-0186-016
25/10/2007 : AN344881
07/02/2007 : AN344881
08/03/2006 : AN344881
31/12/2004 : AN344881
08/01/2004 : AN344881
21/10/2002 : AN344881
03/05/2001 : ANA067547
06/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALL PLASTICS TECHNOLOGIES, AFGEKORT : APT

Adresse
CONSERVENWEG 4C 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande