ALL4GARDENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL4GARDENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.578.791

Publication

10/05/2012
ÿþflair Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 12087&76

Vo beho

aan

Belg Staat,

Neergelegd ter grime von de Rechthoek van kooplfendel te Aztverpen, ep

2 7 APR, 201 Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : a $~C S, 5 "?-8 . 1-9-1

Benaming

(voluit) : ALL4GARDENS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2243 PULLE, HET GOOR 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst

Er blijkt uit een akte verleden voor ons notaris Meester Nathalie Vereist, met standplaats te Nijlen, op 19 april 2012, geregistreerd te Lier op 25 april 2012 , boek 206 blad 8 vak 2, acht bladen geen verzendingen, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), S. Van Britsom, eerstaanwezend inspecteur bij een fiscaal bestuur a.i. dat:

De heer HUYSMANS Patrick Emiel, NN 71.10.21-445.01, geboren te Lier op 21 oktober 1971, ongehuwd, wonend te 2243 Pulle, Het Goor 25.

Die mij, instrumenterende notaris, verzoekt bij authentieke akte de statuten vast te stellen van de handetsvennootschap die hij in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wil oprichten onder de naam "ALL4GARDENS" met zetel van de vennootschap te 2243 Pulle, Het Goor 25, waarvan het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro bedraagt en verdeeld is in honderd (100) (gelijke) aandelen

De comparant verklaart en erkent op de totaliteit van de honderd (100) aandelen in te tekenen (of te hebben ingetekend) aan de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Hij verklaart en erkent dat aldus het gehele kapitaal is geplaatst en dat hij de totale geldelijke inbreng heeft volgestort zodat de vennootschap vanaf haar bestaan als rechtspersoon de beschikking heeft over de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Voormeld bedrag werd voorafgaandelijk aan de oprichting van deze vennootschap geplaatst (bij storting of door overschrijving) op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis Bank geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering.

ZETEL De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2243 Pulle, Het Goor 25.

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- alle activiteiten die verband houden met het snoeien van bomen en hagen, fruitbomen, wijnstokken. Aanleg en onderhoud van alle soorten tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden, het vrijmaken van grondpercelen en verwilderd terreinen zowel voor particulier gebruik als voor openbaar gebruik dit alles te begrijpen in de meest uitgebreide zin van het woord, de opsomming is exemplatief en niet limitatief te interpreteren

- het uitbaten van een tuincentrum, het verlenen van accommodatie voor de overwintering van bloemen en planten

- het kweken van alle inheemse en uitheemse planten en bomen

- het uitbaten of laten uitbaten van alle type horecazaken (café, bar, dancing, snackbar, bistro, restaurant, frituur, verbruik-salon, hotel, traiteur, cateringbedrijf deze opsomming is louter exemplatief en niet limitatief) Al dan niet met alcoholische of sterke dranken of tabaksproducten dit alles te interpreteren in de ruimste zin van het woord

- de huren en verhuren, installeren, distribueren en onderhouden van allerlei toestellen en materialen

- het beheren van een roerend en/of onroerend patrimonium;

- het aan- en verkopen, het bouwen en laten bouwen, verbouwen en laten verbouwen, het huren en

verhuren, de leasing en de uitbating van alle onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden, dit alles in de breedste zin van het woord;

- de verhuur van eigen roerende en onroerende goederen;

- de handel in het groot en in het klein alsmede invoer, uitvoer, transito van allerhande artikelen en goederen al dan niet afgewerkt en aanhorigheden;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de uitbating, hetzij zelf hetzij door derden, de huur en verhuur van allerlei handelszaken dit alles in de meest ruime betekenis;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- tussenpersoon in de handel

- het inrichten van schouwspelen van om het even welke aard, zoals ballet- dans- en toneelvoorstellingen en modeshows, incentives, tevens het inrichten van allerlei tentoonstellingen en het ter beschikking stellen en verhuren van allerhande ruimten en zalen;

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van handelszaken;

Zij heeft eveneens tot doel de deelname, voor eigen rekening en voor rekening van derden, onder welke vorm het ook zij, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming en de controle van aire Belgische of buitenlandse ondernemingen, het aan- en verkopen van aandelen, obligaties, opties tot aan- en verkoop, onderschrijvingsrechten, het innen van coupons en dividenden.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijk-aardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare is.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ar haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen; kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder van onderhavige vennootschap wordt benoemd, is die rechtspersoon verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger / natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van de rechtspersoon).

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien onderhavige vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een (andere) vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ALGEMENE VERGADERING De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde woensdag van de maand juni om twintig uur.

BOEKJAAR Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december. VERDELING Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. En onmiddellijk na voorgaande oprichting beslist de enige oprichter:

- dat de vennootschap zal bestuurd worden door twee zaakvoerders;

- dat als zaakvoerders benoemd of aangesteld worden voor onbepaalde duur, te rekenen en met uitwerking

van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel:

* de heer HUYSMANS Patrick, voornoemde oprichter;

* de heer BERTELS Luc, NN 64.02.08-251.91, wonend te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 3;

die beiden verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hem hen niet verboden is,

Inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd

vierendertig, en die beiden verklaren het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerders onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging

heeft toegekend.

-- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend veertien en het eerste

boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen

op éénendertig december tweeduizend dertien.

2. Verklaring in verband met de aanstelling van een commissaris.

De voornoemde oprichter verklaart dat op basis van ter goeder trouw verrichte schattingen de vennootschap zal voldoen aan de criteria vernield in artikel 12 paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Derhalve is de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht een commissaris aan te stellen. Elke vennoot zal individueel het toezichtrecht uitoefenen overeenkomstig de wettelijk bepaalde modaliteiten,

3. De oprichter stelt als bijzondere gevolmachtigde(n) aan: Boekhoud- en Adviesbureau Dils bvba, Wouter Haecklaan 13 b 11 te 2100 Antwerpen (btw 460.115.936), evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om aile verrichtingen te doen, alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

\

verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie ais BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande. De fiscale en BTW volmachten houden tevens het ondertekenen van aangiften, akkoorden, bezwaarschriften en de algehele fiscale vertegenwoordiging in."

IV. VASTE VERTEGENWOORDIGER.

Voomoemde aangestelde zaakvoerders beslissen hierbij om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer HUYSMANS Patrick, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Nathalie Vereist

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 30.07.2015 15377-0098-010

Coordonnées
ALL4GARDENS

Adresse
HET GOOR 25 2243 PULLE

Code postal : 2243
Localité : Pulle
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande