ALLARD-SHIPPING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLARD-SHIPPING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.692.358

Publication

12/09/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11

~i~ ~n ~ }1F`Gii~'~r-Î~

,.Î~~I ~" ~" , ~ " ~ ' -

. .!!9i:§.. , r=!

. ,.~. : - '

Griffie

Ondernemmingsnr : 0841.692.358

Benaming

(voluit) : Ailard-Shipping

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Ankerrui 42 B10 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : toekenning bezoldiging als werkend vennoot

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 27/08/2013 werd met unanimiteit door alle aandeelhouders, aanvaard dat vennoot Allard Gary vanaf 01/09/2013 werkend vennoot wordt en hiervoor een bezoldiging zal= ontvangen,

Allard Lucien,

zaakvoerder

StaatsbTáï1- ï O9/20Ï - Annexes du Moniteur belge

>31-jlWgëiï'lïïj lïëtBéTgïscfi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 26.06.2013 13222-0314-010
23/12/2011
ÿþmad 11.5

r77

111_ktS ( In de bilagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na nee Ê -j e r t " .. _ = - kte DIRECTION

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr:

Benaming {voluit) : ALLARD-SHIPPING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ankerrui 42 810

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte voor ondergetekende notaris verleden op 7 december 2011 en aangeboden ter registratie, BLIJKT DAT :

1/ 1) De heer ALLARD Lucien Philippe geboren te Vitry le Francois (Frankrijk) op achttien oktober;; negentienhonderd drieënzestig, met Franse nationaliteit, echtgenoot van mevrouw Lydia Debuysere, wonende!: te 7780 Comines-Wameton, Rue des Combattants 43 (ID B01.3671340 RR 631018 503-59).

2) Mevrouw DEBUYSERE Lydia Aline geboren te Calais op één maart negentienhonderd zevenenzestig,!: `! echtgenote van de heer Lucien Allard, met Franse nationaliteit, wonende te 7780 Comines-Warneton, Rue des;, Combattants 43 (ID B07.9354585 RR 670301 478-47).

Huweliiksstelsel

De echtgenoten Allard-Debuysere zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan een huwelijkscontract, tot op heden ongewijzigd naar zijn verklaren.

3) De heer ALLARD Gary Alain Lucien geboren te Calais op tweeëntwintig maart negentienhonderd'i vierentachtig, ongehuwd, wonende te 7780 Comines-Warneton, Rue des Combattants 43 (RR 840322 385-61). ;f

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte:: aansprakelijkheid, met de naam: "ALLARD-SHIPPING".

2/ Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel:

Hel vervoer van alle soorten van goederen, zowel in het binnenland als het buitenland, op alle bevaarbare:: rivieren en kanalen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als;-! vertegenwoordiger.

Consultancy in de maritieme wereld.

Het vervoeren voor eigen rekening en voor derden, alle verrichtingen dewelke betrekking hebben op vervoet=. te water of in combinatie met andere vervoermiddelen.

Het bevrachten en bevoorraden voor derden van binnenschepen, zeeschepen, vrachtwagens, terreinen en _ vliegtuigen in België en wereldwijd.

Het vervoeren van diverse ladingen per binnenschip, zeeschip, vrachtwagen of trein.

Het opslaan en bewaren van goederen voor eigen vervoer of voor derden, zelfs optreden als tussenpersoon;; in de handel.

Zij zal tevens binnenschepen kunnen bouwen, herstellen, uitbaten, aan- en verkopen.

Het verstrekken van commercieel en technisch advies in het bijzonder en zonder impliciet te zijn ten aanzien; !i van de maritieme- en transportwereld.

Het waarnemen van mandaten van bestuurder of vereffenaar in andere bedrijven en ondernemingen naar:! binnen- of buitenlands recht.

De vennootschap mag ten allen tijde voor het verwezenlijken van haar doel, zowel in België als in het'; buitenland optreden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven,;:

huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of!! :; financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar'; '_ maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle': _ intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Op de laatste blz. van t-uk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

BE

GISCH ST BESTU

5 -12- 201V:earge " gd eer griffie van de RechPiank

bande! te Antwerpen, op

0 9 DEL 1011

Griffie

*11193438

ATSBLAD ! !

0841" 692 " 358

mod 11.1

Zij mag alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of' onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

3/ De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Ankerrui 42 bus 10.

4/ De vennootschap is opgericht op 7 december 2011 voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert 1 oktober 2011 namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

5/ Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Intekeninq

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt:

- de heer Allard Lucien voornoemd sub 1/ heeft ingetekend op vijfenveertig (45) aandelen, hetzij tot beloop van achtduizend driehonderd zeventig (8.370,00) euro;

- mevrouw Debuysere Lydia voornoemd sub 2/ heeft ingetekend op vijfenveertig (45) aandelen, hetzij tot beloop van achtduizend driehonderd zeventig (8.370,00) euro;

- de heer Allard Gary voornoemd sub 3/ heeft ingetekend op tien (10) aandelen, hetzij tot beloop van duizend achthonderd zestig (1.860,00) euro.

Totaal: honderd (100) aandelen en achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

De comparanten bevestigen dat elk aandeel tot beloop minstens van één/derde werd volstort, hetzij in totaal een bedrag van achtduizend zeshonderd (8.600,00) euro.

6/ Het boekjaar begint op een januari van ieder jaar en eindigt op een en dertig december van datzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

7/ De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming

van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het

voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen váér de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

8/ De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9/ De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerder is aangesteld : de heer ALLARD Lucien, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt en i bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit. 10/ Er geen commissaris werd aangesteld.

11/ Mevrouw DEBUYSERE Lvdia, voornoemd, verklaart in het bezit te zijn van een getuigschrift van vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal goederenvervoer over de binnenwateren onder het volgnummer C2321 en verklaart tevens de vervoersactiviteit daadwerkelijk en voortdurend te leiden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL- DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

T-EGELIJK-HIERMEE NEERGELEGD : '

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aán het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- expeditie van de akte + een volmacht aangehecht

Voor-

behouden

het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 08.07.2015 15285-0474-010

Coordonnées
ALLARD-SHIPPING

Adresse
ANKERRUI 42, B10 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande