ALLEGRO HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALLEGRO HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 844.497.143

Publication

26/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITE

1 9 -

BELGISCH

III lUI.MI,[111111

RGchtban% van kr+ophorrçIel

UR BELGE

8- 2014 STAATSBLAD

Aritwerpen

07 AN, 2014

afdeling Antwerpen

-Grime

' Ondernemingsnr : 0844497143

Benaming

" (volum ; Allegro Holding

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel : Provinciesteenweg 5352530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming

Notulen van het raad van bestuur van dinsdag 10 juni 2014

Aanwezig: Philippe Logé, Rudy Van Avermaet, vertegenwoordiger van Trias BVBA, Dusan Kounty, vertegenwoordiger van Newlink Moravia SRRO

De zitting is geopend om 18 U 30.

Akte wordt genomen van volgende beslissingen:

- Mijnheer Philippe Logé wordt benoemd tot afgevaardigde bestuurder en zal dus alle beslissingen mogen nemen betreffende het dagelijks bestuur voor Allegro Holding,

- De aan wezige bestuurders hebben kennis genomen van de notulen van het raad van bestuut van Allegro Software NV die Zich vandaag hield van 17 U tot 18 U 30 en ze keuren het inhoud van deze notulen goed.

De agenda is afgewerkt, zodus wordt de zitting om 18 U 45 gesloten, na lezing en goedkeuring van deze notulen.

Rudy Van Avermaet Dusan Koutny Philippe Logé

Volmacht

lk ondertekende, Mijnheer Philippe LOGE, woonachtig te rue Croie, 3 1380 LASNE, bestuurder en belast' met het dagelijks bestuurder van Allegro Holding NV (.,.) , benoem (...), Mevrouw Véronique GLAUTIER (. ), wiens kantoren zijn gevestigd 3/101 ru Joseph Toisoul in LA LOUVIERE, aile pubicalles voor het Belgisch Staatblad en voor KBO te beheren.

'Muni 2014n te La Louvière

De volmachthebber die aanvaardt

Véronique GLAUTIER

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 03.10.2013, NGL 15.11.2013 13662-0536-014
16/12/2014
ÿþrr'1\ WOU:

IIIIIIII~II~IINIVII~IIIII

92?3116

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iade

Neergelegd ter griffie ver? dr Roohtbenk van koophandel Antworport.

afdeling Antwerpen, op 0 5 DEL. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0844.497.143

Benaming

(voluit) : ALLEGRO HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Provinciesteenweg 535 te 2530 Boechout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping - Benoeming

NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 21 NOVEMBER 2014

De algemene vergadering herroept, met onmiddellijke ingang, het maandaat van Trias Business Software Solutions BVBA, als bestuurder van de Vennootschap, en benoemt, met onmiddellijke ingang, Dan Trampler, wonende te Zukalova 15, 746 01 Opava (Tsjechische Republiek) als bestuurder van de Vennootschap.

Er wordt aan de vergadering voorgesteld om een volmacht te verlenen aan (i) Meester Amaury Kestens, van het advocatenkantoor JurisNexus bvba te Av. Albert-Elizabeth 66, bus 10, 1200 Brussel, ; en (ii) elke aangestelde, vertegenwoordiger of werknemer van J.Jordens bvba te Avenue Kersbeek 308, 1180 Brussel, waaronder mevrouw Marion de Crombrugghe, elk van de gevolmachtigden (i) en (ii) alleen optredend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om elk vereist formulier te ondertekenen en neer te [eggen teneinde de eerste beslissing bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Marion de Crombrugghe

Lasthebber

Tegelijk neergelegd notulen met mandaat

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/05/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iii fl111111 Hilo IIII

*12095084*

_,

'1v;:rywlego` ter griffie van de RernfbaA

!'nt,pip717,,14 ~ ~ .I~rt;a`,rerrF~f 0;3

1 4 MEI Z01Z

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : BE0844.497.143

Benaming (voluit) :Viola Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Provinciesteenweg 535

2530 Boechout

Onderwerp akte : naamswijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 2 mei 2012., "Geregistreerd twee bladen een verzending, te Kontich 8 mei 2012, Boek; 541 blad 43 vak 14. Ontv: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) L. Eeckeleers" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders= volgende besluiten heeft genomen.

;1. De naam van de vennootschap is gewijzigd in: "ALLEGRO HOLDING".

2. Artikel 1 van de statuten is aangepast aan het genomen besluit.

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, gecoördineerde statuten.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 9 mei 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ittegyeeetsi e-iieg me Reddrrre Kooide-2d A.:'iuTp3R, op

I 9 !MARI 1012

Griffie

R II ljsesa* III

b

s

11

Ondernemingsnr : o g44 91- ,-"/ r 3

Benaming (voluit) :Viola Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Provinciesteenweg 535

2530 Boechout

;, Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 16 maart

i! 2012, blijkt wat volgt. ,

o

1. De naamloze vennootschap "VIOLA HOLDING" werd opgericht, door: a. de heer,, Philippe LOGÉ, wonende te 1380 Lasne, Rue Crollé 3; b. de besloten vennootschap met'.; beperkte aansprakelijkheid "TRIAS BUSINESS SOFTWARE SOLUTIONS", afgekort;; ?i "TRIAS BSS", met zetel te 2530 Boechout, Provinciesteenweg 535; c. de vennootschap; : naar Tsjechisch recht "NEWLINK MORAVIA" met zetel te PSC 746 01 Opava (Tsjechië),;; Zukalova 2458/15.

2. De zetel: 2530 Boechout, Provinciesteenweg 535

3. De vennootschap heeft tot doel: 1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, ?? plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties,;; warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden,;; uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm;; :i van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi-)publiekrechterlijk statuut;

i, 2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het'i waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere?, diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. ii Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

? 3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit,,; alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze; statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april;; negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of?3 in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

i De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris;; of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële,;; roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de ve3r-g9M-5 kj.n. _er!! r :-g eeg.  P...gge_ -)! g makkei. kes._M,.. .7 ,,,,,,,,,,,._., __= , = _" W_.;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

s Voor- mod111

b tide Maan he Belgisch Staatsblad



t 4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd tweeëntwintigduizend zevenhonderd zevenennegentig euro (¬ 922.797), vertegenwoordigd door duizend aandelen aan toonder zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/duizendste van het kapitaal. Er is geen toegestaan kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort als volgt:

* deels door inbreng in geld: een bedrag van vijfhonderdduizend euro in contanten gestort op een bijzondere rekening bij ING België geopend ten name van de naamloze vennootschap "Viola Holding" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door genoemde instelling en dat door ondergetekende notaris Stephane Van Roosbroeck zef bewaard worden.

* deels door inbreng in natura: ten belope van vierhonderd tweeëntwintigduizend zevenhonderd zevenennegentig euro. De inbreng in natura omvat duizend (1.000) aandelen van de vennootschap naar Luxemburgs recht "VIOLA SOFTWARE" (S.A.) met maatschappelijke zetel te 8308 Capellen, 77-79 Parc d'Activités (Groothertogdom Luxemburg).

De gedetailleerde omschrijving van de inbreng is opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BST Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door Dirk Smets, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 1050 Brussel, de Gachardstraat 88 bus 16, de dato 16 maart 2012.

Dit verslag besluit letterlijk als volgt:

"Uit de vastgestelde feiten en de hiervoor uiteengezette overwegingen volgt dat: Z. wij overeenkomstig de bepalingen van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen en de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, een controle hebben verricht op de inbreng in natura die de vennootschappen "TRIAS BUSINESS SOFTWARE SOLUTIONS" en "NEWLINK MARAVIA" wensen uit te voeren in de naamloze vennootschap "VIOLA HOLDING" in oprichting;

2. de beschrijving van deze inbreng in natura, te weten duizend (1.000) aandelen van de vennootschap naar Luxemburgs recht "VIOLA SOFTWARE" ten belope van vierhonderd tweeëntwintigduizend zevenhonderd zevenennegentig euro (¬ 422.797,00), beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de oprichters belast zijn met de waardering van de in te brengen aandelen, en dat onze controlewerkzaamheden hebben uitgewezen dat de weerhouden waarderingsmethode gepast en voorzichtig is, dat ze bedrijfseconomisch verantwoord is, en dat de waarde waartoe deze waarderingsmethode leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4. in ruil voor voormelde inbreng tweehonderd negenentwintig (229) aandelen zullen worden toegekend aan elk van de vennootschappen "TRIAS BUSINESS SOFTWARE SOLUTIONS" en "NEWLINK MARAVIA";

5. wij u er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat om een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Opgemaakt te Brussel, op 16 maart 2012.

(getekend)

BST Bedrijfsrevisoren,

B.B. V.B.A. van bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Dirk SMETS,

Bedrijfsrevisor. "

6. Verdeling van de winst en van het vereffeningssaldo.

Van de netto winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het kapitaal bedraagt. Over het saldo besluit de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto vereffeningsactief verdeeld onder de aandeelhouders in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

7. Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van hetzelfde jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, tot dertig juni tweeduizend dertien.

8. De jaarvergadering heeft plaats op eerste donderdag van de maand oktober om vijftien uur, of op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur, in de zetel van de vennootschap of op de in de oproeping vermelde plaats. Om tot de vergadering te worden toegelaten moeten de houders van aandelen uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

9. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. Indien echter op een algemene vergadering van de aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, dit tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Onverminderd cie algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend, of door elke gedelegeerd-bestuurder. Indien slechts twee bestuurders werden benoemd, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd hetzij door beide bestuurders, gezamenlijk handelend, hetzij door de gedelegeerd-bestuurder.

10. Zijn benoemd tot eerste drie bestuurders tot op de jaarvergadering van tweeduizend achttien:

1. de heer Philippe LOGÉ, wonende te 1380 Lasne, Rue Crollé 3;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRIAS BUSINESS SOFTWARE SOLUTIONS", afgekort "TRIAS BSS", met zetel te 2530 Boechout, Provinciesteenweg 535; die voor de uitoefening van dit mandaat de heer Rudy Van Avermaet, wonende te 2547 Lint, Beekhoekstraat 1, heeft aangesteld als haar vaste vertegenwoordiger;

3. de vennootschap naar Tsjechisch recht "NEWLINK MORAVIA" met zetel te PSC 746 01 Opava (Tsjechië), Zukalova 2458/15; met identificatie nummer: 258 83 143; die voor de uitoefening van dit mandaat de heer Duan Koutnÿ, wonende te PSC 680 01 Boskovice (Tsjechië), Ném Dr. Snëtiny 2070/1; heeft aangesteld ais haar vaste vertegenwoordiger.

12. Bijzondere volmacht

"Adfibo Accountants" met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Groenendaallaan 136; en alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen;

om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten (onder meer bij de kamer van ambachten en neringen);

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte; verslag revisor, verslag oprichters.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 16 maart 2012.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-be ieig an het BeFgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 12.11.2014, NGL 23.10.2015 15655-0163-017
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 06.10.2016, NGL 25.11.2016 16686-0448-012

Coordonnées
ALLEGRO HOLDING

Adresse
CORREMANSSTRAAT 22, BUS 1 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande