ALLES IN DE TUIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLES IN DE TUIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.961.069

Publication

03/06/2013
ÿþ l'j z, 4, IW~ ~~}~ ~, Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13083111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

23 MEI 2013

Griffie

Qndernemingsnr : 0843.961.069

Benaming

(voluit) : Alles in de tuin

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2630 Aartselaar, Helststraat 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING

TeER BLIJKT UIT een akte verleden voor Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen op 17 mei 2013 dat de buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Alles in de tuin met zetel te 2630 Aartselaar, Helststraat 19, ingeschreven in het Fiechtspersonenregister te Antwerpen met ais ondernemingsnummer 0843.961.069, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

a) op 7 mei 2013 heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 14 mei 2013 heeft de bedrijfsrevisor, de heer Jean Van Dooren, accountant !AB te Putter overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De onderneming heeft een relatief beperkte omvang en organisatiestructuur.

Ter gelegenheid van mijn bezoek en contact met de verantwoordelijke, kon ik alle informatie verzamelen welke noodzakelijk is om een duidelijk inzicht te bekomen, en een objectief oordeel te vormen over de volledigheid en juistheid van de boekhoudkundige staat.

In mijn controlewerkzaamheden kon ik geen inbreuken vaststelten op de boekhoudwet en uitvoeringsbesluiten over voorgelegde boekhoudkundige staat.

Ik heb kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder, voorgeschreven bij artikel 181 WB Vennootschappen. Ik stelde geen feiten vast nodig voor de ontbinding welke niet zouden voorkomen in bedoeld verslag.

Er hebben zich, zover mij bekend, geen gebeurtenissen voorgedaan na de afsluiting van de boekhoudkundige staat, welke van betekenis zijn voor de beslissing tot ontbinding.

Op grond van mijn uitgevoerde controlewerkzaamheden, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de staat van activa en passiva de toestand van de vennootschap getrouw en juist weergeeft."

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe ais aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

$ijTagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de aandeelhouders proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigen de aandeelhouders dat zij bereid zijn om alle eventuele toekomstige rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de vennootschap te vervullen.

DERDE BESLISSING -- Sluiting van de vereffening

De aandeelhouders, aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd als voormeld, beslissen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat hierdoor het mandaat van de heer Filip Materné als zaakvoerder van de vennootschap is beëindigd.

VIERDE BESLISSING -- Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 2630 Aartselaar, Helststraat 19.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Filip Materné voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de Heer Eric Verhuist, Boekhouder, wonende te Aartselaar, Helststraat 8, om alle formaliteiten te vervullen voor inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Belastingen en de Belastingen over de toegevoegde waarde.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend), Luc VAN PELT, geassocieerde notaris te Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte statutenwijziging, verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor.

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Staatsbiid - ii3IO67 O11- Annexes du Moniteur belge

B llàgën bij hëfBëTgisëfi

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0843962069

Benaming

(voluit) : Alles in de tuin

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Helststraat 19, 2630 Aartselaar (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een zaakvoerder

Bij besluit van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 17 maart 2013 wordt de Heer Franciscus Van Poppel, wonende te 2850 Boom, in de Dirkputstraat 260 ontslagen als zaakvoerder van de vennootschap.

Filip Materné

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

BELGISCH STA

~

oN1TEUR é

Neergelegd ter grilde van de Rechtbank 2 8 -03- muivan Koophandel te Antwerpen, op

Griffie ' 9 fit» 2U1

" -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/03/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

thereeeed ter Oh ni do Redent

van 1.4fi~~ t"+ .4r;worpori, op

2 7 FEB, 2812

GFfi`t"ie

iIl lllI it 11111111 lii Qhl IiI lil

*iaos3zss*

Ondernemingsnr ; O g~ 3 g(_1 ~ 063 Benaming

(voluit) . Alles in de tuin

(verkort)

u

V4pr- t}eiîpur$C

aan ho

Mec et..at:abt

Bijlagen bij fiët ilè gisch Stáhtsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2630 Aartselaar, Helststraat 19

(volledig adres)

Ondurtr:arp nbte : OPRICHTING

OPRICHTING.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, notaris ter standplaats Mechelen op dertien februari tweeduizend

en twaalf. Geregistreerd Mechelen 1° kantoor, op 17 februari 2012, acht bladen en geen verzendingen, boek

5/982, blad 82, vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger (get.) P. Stroobants.

Blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De beer Materné Filip, geboren te Edegem op zevenentwintig oktober negentienhonderd tweeëntachtig, rijksregisternummer 82.10.27-039.70, echtgenoot van mevrouw van Poppel Jill, hierna genoemd, wonende te 2630 Aartselaar, Helststraat 19;

2. Mevrouw van Poppel Jill, geboren te Boom op acht september negentienhonderd achten-tachtig, rijksregisternummer 88.09.08-310.03, echtgenote van de heer Materné Filip, voornoemd, wonende te 2630 Aarstselaar, Helststraat 19;

de echtgenoten Materné-van Poppel wijn gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris René van kerkhoven te Broechem (ranst) op twintig april tweeduizend en tien, tot op heden niet gewijzigd zo zij verklaren.

Op het kapitaal wordt als volgt ingeschreven en gestort :

1. De heer Materné Filip, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00)

2. Mevrouw van Poppel Jill, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen en verricht tot storting van haar deel, een betaling groot drieduizend honderd euro (£ 3.100,00)

Samen : honderd (100) aandelen en zesduizend tweehonderd euro (£ 6.200,00)

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel 1 : NAAM :

De vennootschap draagt de naam : "Alles in de tuin" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2 : ZETEL :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2630 Aartselaar, Helststraat nummer 19.

Deze zetel kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s) naar gelijk welke andere plaats overgebracht

worden in het Nederlandstalig taalgebied van België of in de agglomeratie Brussel.

De zaakvoerder(s) zorgt (zorgen) voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

Artikel 3 : DOEL :

De vennootschap heeft tot doel :

" De aanleg, verzorging en het onderhoud van parken en tuinen voor:

o Particuliere en Openbare woningbouw;

o Openbare en semi-openbare gebouwen (scholen, ziekenhuizen, administratie gebouwen, kerken, enzovoort);

o Gemeentelijke terreinen (parken, groenvoorzieningen, kerkhoven, enzovoort)

Op de If'cit518 btZ Yin Luik Recto Neem en hoC{7a'lfgftelf} van de lrrerurlG¬ r14''vrioe notr7fÎs het?I} ,3r1 de nerso(o}n(en)

I72t+0egtf rechtspersoon ten ^aíirl£11 u5i1 c;3rL'efl te rltift6grn':loord¬ g2ri

Verso Naam en handtekentng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

o Wegbeplating (straten, trein- en tramspoorbanen, waterwegen, havens)

o Industriële en commerciële gebouwen;

" De beplanting voor:

o Gebouwen (daktuinen, gevelbeplanting, binnentuinen, enzovoort)

o Sportvelden (voetbalterreinen, golfterreinen, enz.), speelplaatsen, grasvelden om te zonnebaden en andere recreatieve parken;

o Plaatsen met stilstaand en stromend water (bekkens, regelmatig droogvallende gebieden, vijvers, zwemplaatsen, sloten, zuiveringsinstallaties)

" De beplanting en vormgeving van het landschap tegen lawaai, wind, erosie, zichtbaarheid en verblinding;

" De boomchirurgie, met inbegrip van het snoeien van bomen, knippen van heggen en overplanten van grote bomen;

" Andere landschapsmaatregelen ter bescherming van milieu en natuur, alsmede het

landschapsonderhoud (in natuurlijke staat terugbrengen, opnieuw in cultuur brengen, landverbetering,

stuwgebieden, regenwateropvangbekkens, enzovoort)

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de

ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer; als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent,

commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en

financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals

onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in

alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel

nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en hypothecaire of andere

zekerheden verstrekken.

Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

Artikel 4 : DUR :

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Artikel 5 : BELOOP VAN HET KAPITAAL :

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd Euro en wordt vertegenwoordigd door

honderd aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6 : INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL :

Op het kapitaal wordt ingeschreven en gestort zoals blijkt uit de akten van oprichting en kapitaalverhoging.

Artikel 13 : BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Indien de zaakvoerder(s) voor onbepaalde duur wordt (worden) aangesteld, zal (zuIlen) hij (zij) niet geacht

worden voor de duur van de vennootschap aangesteld te zijn geweest, zodat de algemene vergadering hem

(haar) (hen) ten allen tijde kan ontslaan,

Artikel 14 : MACHT VAN DE ZAAKVOERDERS :

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn (hun) bevoegdheid ten

titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn die gezamenlijk handelend de vennootschap verbinden dan dient deze volmacht gezamenlijk

gegeven te worden.

Artikel 15 : VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte aIs eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het volgende gelden : iedere zaakvoerder kan alsdan de vennootschap

afzonderlijk vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer handelend.

Artikel 20 : JAARVERGADERING :

~ry

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur.

Indien de hierboven bepaalde dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag.

Artikel 22 : BIJEENK_ OMSTEN :

De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats in de uitnodiging aangeduid,

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen vôór de vergadering, met opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24 : BOE AAR - REKENINGEN :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, Artikel 25 : WINSTVERDELING :

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn. Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve, tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt,

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van liet Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26 : ONTBINDING - VEREFFENING :

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Artikel 27 : ONTBINDING :

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval de aandelen niet volstart werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar,

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor,

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, om te eindigen

op éénendertig december tweeduizend dertien.

2, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien,

3. Volmacht

De bijzondere algemene vergadering der vennoten stelt hierbij aan tot haar bijzondere gevolmachtigde, het Accountantskantoor J. Verschaeren & H. Mertens, kantoor houdende te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 286; aan wie zij alle macht en opdracht verleent om voor haar en in haar naam, over te gaan tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming, het ondernemingsloket en bij de Directe en Indirecte Belastingen,

4. Benoeming van de zaakvoerder(s)

Op voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, komen comparanten overeen te benoemen :

a. Tot vast vertegenwoordiger

de heer Materné Filip, voornoemd.

b. Tot zaakvoerder :

de heer Materné Filip, voornoemd, en

de heer van Poppel Franciscus, geboren te Reet op zevenentwintig mei negentienhonderd vijfenvijftig,

rijksregisternummer 55.05.27-273.10, echtgenoot van mevrouw Cresens Kristel Maria Jozef, wonende te 2850

Boom, Dirkputstraat 260.

De duurtijd van zijn mandaat is onbepaald,

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd.

bcaor-

behnuden

abenhet

Belgisch

Staatsbiart

Aan de zaakvoerder(s) wordt (worden) alle machten, voorzien in de statuten, opgedragen.

De aangestelde zaakvoerder(s) heeft (hebben) verklaard te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij (zij) niet getroffen werd(en) door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

5. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de activiteiten overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één januari tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Dirk Luyten, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte oprichting de dato 13 februari 2012.

Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad - 0970312012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. uzn Lul~c 3 vermeiden Rí.°rS.o Naam en hoedan,gnelry van de instrumenterende notaris, hetzij van de (]erso(oin(en) r.v`^\'£3e.gl7 Ctc rechYaparsoon ier: ae12Zl8n von derden la Yertegenl',moordiger}

V>~r:;o 1.1t3ûng en i-Ia.ncirsYenino

Coordonnées
ALLES IN DE TUIN

Adresse
HELSTRAAT 19 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande