ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS, AFGEKORT : A4BS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS, AFGEKORT : A4BS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.459.368

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 16.04.2014 14093-0149-011
27/10/2014
ÿþMat Word Bi

1"=" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van Itoophande ,

Antwerpen

16 OKT. 2014

afelio2..Antwerpen larruse



*14196091*

Ondernemingsnr 0894459368

Benaming

(voluit) : ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS

(verkort):

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2600 ANTWERPEN, Prins Alberti& 23

(volledig adres)

. Onderwerp akte ONTBINDING INVEREFENINSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR

I.Uit het proces-verbaal opgemaakt door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, op 30 mei 2014, geregistreerd vier bladen geen verzending te Dendermonde 1 op 13 juni 2014 Reg 5 Boek 128 Blad 71 Vak 8. Ontvangen: vijftig euro De E.A. Inspecteur (onderekend), blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS", afgekort "A4BS" met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Prins Albertlei 23. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0894,459.368, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT - KENNISNAME.

De voorzitter zet de redenen uiteen voor de vervroegde ontbinding van de vennootschap.

De voorzitter verklaart dat hij een kopie van nagenoemde staat van activa en passive, van het nagenoemde verslag van de zaakvoerder en van het nagenoemde verslag van de bedrijfsrevisor tijdig heeft ontvangen en er volledige kennis van heeft.

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passive, afgesloten op vijftien maart tweeduizend veertien

en van het verslag opgesteld door de zaakvoerder op 29 april

2014, die worden ter tafel voorgelegd en waarvan de voorzitter ontslagen wordt lezing te geven, evenals van nagenoemd verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering neemt kennis van het verslag opgesteld door de heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor van het bedrijfsrevisorenkantoor Conscius Beddjfsrevisoren Burg. CVBA, kantoor houdend te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A, op 6 mei 2014, waarvan de besluiten luiden als volgt:

9. Besluit

Ondergetekende, Burg. CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 29 april 2014 aangesteld door de CVBA Globitop, vast vertegenwoordigd door de heer Hans Vermeulen, zaakvoerder van de BVBA ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 15 maart 2014 van de BVBA ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van 64.328,33 en een netto-actief van E 520,35,

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven werkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 15 maart 2014-op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld- volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter inlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Niklaas, 6 mei 2014

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door de heer

(ondertekend)

Georges Koslowski

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vennoot-Bedrierevisor",

Noch de voormelde staat van activa en passive, noch het verslag van de bedrijfsrevisor, worden aan onderhavig proces-verbaal gehecht doch zullen wel worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEeDE BESLUIT  ONTBINDING.

De vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden, zodat zij alleen voor haar vereffenlng bestaat.

DERDE BESLUIT VEREFFENAAR.

De vergadering besluit tot vereffenaar van de vennootschap aan te stellen, voor een onbepaalde duur:

De Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GLOBITOP met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Prins Albertlei 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en in de kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer 0504.985.364.

Vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 32 van haar statuten door haar dagelijks bestuurder, alleen handelend, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vanco, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchern), Prins Mufti 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en in de kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer 0456.449.633, benoemd tot de functie van bestuurder bij de oprichting van voormelde vennootschap Globitop blijkens akte verleden voor notaris Pascale Van den Bossche, te Aalst, op 7 februari 2013, en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2013 onder nummer 13034841, en tot de functie van dagelijks bestuurder blijkens besluit van de raad van bestuur van 7 februari 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad zoals vermeld.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VERMEULEN Hans, voornoemd, hiertoe benoemd in de oprichtingsakte van voormelde vennootschap Globitop, bekendgemaakt in de billagen bij het Belgisch Staatsblad zoals vermeld.

Deze benoeming gebeurt evenwel onder de opschortende voorwaarde van homologatie van de aanstelling van de vereffenaar door de bevoegde rechtbank van koophandel.

ViERPE BESLUIT MACHTEN EN BEZOLDIGING VEREFFENAAR.

De vergadering besluit de vereffenaar te bekleden met de meest uitgebreide macht voor de uitvoering van zijn mandaat en namelijk deze voorzien in de artikelen honderd zesentachtig en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder heeft hij de macht aan aile zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken; handlichting te verlenen voor of na betaling, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschripvingen, beslagen of bevelen, verzet of welkdanige andere beletsels ook, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

De vereffenaar kan de vennootschap in rechte vertegenwoordigen, zowel als eiser ais verweerder; een verzoek tot gerechtelijk akkoord neerleggen en bekentenis van faillissement doen.

De vereffenaar mag, onder zijn aansprakelijkheid, naar zijn keuze, lasthebbers aanstellen en ze, naar zijn keuze algemene of bijzondere machten toekennen, die hij passend oordeelt en voor een duur die hij zelf passend oordeelt en ten slotte kan hij de bijzondere lasthebber(s) hun vergoeding bepalen.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar treedt alleen op; zijn enkele handtekening verbindt de vennootschap in vereffening, zelfs in die akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De benoeming van de eerste vereffenaar werd niet gehomologeerd bij beschikking van de rechtbank van koophandel Antwerpen afdeling Antwerpen dd. 27 juni 2014.

Il. Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 14 augustus 2014 van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS", afgekort "A4BS" met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Prins Albertlei 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0894.459.368, blijkt dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

-De vergadering besluit tot vereffenaar met onmiddellijke ingang, van de vennootschap aan te steilen, voor een onbepaalde duur, de heer VERMEULEN Hans, wonende te 2600 Antwerpen, Prins Albertlei 23, in vervanging van de cvba Globitop.

Deze benoeming gebeurt evenwel onder de opschortende voorwaarde van homologatie van de aanstelling van de vereffenaar door de bevoegde rechtbank van koophandel.

-De vergadering besluit de vereffenaar te bekleden met de meest uitgebreide macht voor de uitvoering van zijn mandaat en namelijk deze voorzien in de artikelen honderd zesentachtig en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder heeft hij de macht aan aile zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken: handlichting te verlenen voor of na betaling, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschevingen, beslagen of bevelen, verzet of welkdanige andere beletsels ook, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

De vereffenaar kan de vennootschap in rechte vertegenwoordigen, zowel als eiser ais verweerder; een verzoek tot gerechtelijk akkoord neerleggen en bekentenis van faillissement doen.

t

Voor-.

beou'derb. aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar mag, onder zijn aansprakelijkheid, naar zijn keuze, lasthebbers aanstellen en ze, naar zijn ' keuze algemene of bijzondere machten toekennen, die hij passend oordeelt en voor een duur die hij zelf passend oordeelt en ten slotte kan hij de bijzondere lasthebber(s) hun vergoeding bepalen.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De vereffenaar treedt alleen op; zijn enkele handtekening verbindt de vennootschap in vereffening, zelfs in die akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

Bij beschikking van de rechtbank van koophandel Antwerpen Afdeling Antwerpen op één september tweeduizend veertien, werd de benoeming van de vereffenaar gehomologeerd.

Voor beredeneerd analytisch uittreksel.

(ondertekend)

Notaris Pascale Van den Bossche

Tevens neergelegd:

-gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

-verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passive;

-verslag van de bedrijfsrevisor;

-notulen van de bijzondere algemene vergadering van 14 augustus 2014;

 kopie vonnis tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en) bevoegd de rechispersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2014
ÿþMod Word Bi

11ÉPâ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ier grif=az vea Recldbadt

wuà (»a has*i AnIvorperi, op

104 FEB.

Griffie

I IIII III II 11111

*14041580*

II

II

Ondernemingsnr : 0894.459.368

Benaming

(voluit) : ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS

(verkort) : A4B

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2600 Antwerpen, Prins Albertlei 23

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalsverhoging - wijziging statuten - ontslag en aanstelling zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, op 22 januari 2014, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor Aalst I dat er door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS", afgekort "A4BS", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, prins Albertlei 23, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen:

EERSTE BESLUIT; KENNISNAME VERSLAGEN.

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder van zeventien januari tweeduizend veertien en van het verslag van de nagenoemde bedrijfsrevisor over de voorgenomen inbreng in nature, over de wijze van de aangenomen schatting en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie, beide opgesteld In uitvoering van artikel driehonderd dertien van het Wetboek van Vennootschappen

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Conscius Bedrijfsrevisoren, burg. cvba, vertegenwoordigd door Koslowski Bedrijfsrevisor & Co Burg. Bvba, bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, zaakvoerder-bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A bus 101, de dato zestien januari tweeduizend veertien luidt als volgt:

"Ondergetekende, werd aangesteld door de zaakvoerder, de BVBA Logical Business Partners BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Hans Vermeulen, zaakvoerder op 4 december 2013 om krachtens artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature van een gedeelte van de lopende rekening van de CVBA ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS (BTW BE 0504.985.364) voor een waarde van 50.000,00 ¬ , bij de BVBA ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Prins Albertlei 23.

Bij het beëindigen van onze controtewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 500 nieuwe aandelen van de BVBA ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan de CVBA ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS zullen worden toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen

Onderhavig verslag werd opgesteld in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden,"

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00-

EUR), om het te brengen van VIERENTWINTIGDUIZEND EURO (24.000,00-EUR) op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERENZEVENTIGDUIZEND EURO (74.000,00-EUR), door de creatie van vijfhonderd (500) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van hetzelfde type als de bestaande en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen doch die zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf heden.

Deze vijfhonderd (500) nieuwe aandelen, volledig volstort, worden aangeboden aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS", met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Prins Albertlei 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0504.985.364, ter vergoeding van zijn inbreng.

Het aantal aandelen wordt aldus gebracht van tweehonderd veertig (240) op zevenhonderd veertig (740) gelijke aandelen.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE INBRENG.

Is alhier tussengekomen:

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS", met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Prins Alberti& 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0504.985.364.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en de financiële gegevens van de vennootschap en de volgende goederen in te brengen in de vennootschap:

de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Alliance For Business Solutions", voornoemd, is houder van een zekere, vaststaande en opeisbare schuld ten leste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Alliance For Business Solutions", voor een totaal bedrag van VIJFTIGDUIZEND ACHTHONDERDENZEVEN EURO ACHTENNEGENTIG CENT (¬ 50.807,98) onder de vorm van een lopende rekening.

Vervolgens verklaart de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alliance For Business Solutions" inbreng te doen in de vennootschap van zijn schuldvordering, voor een bedrag van VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00-EUR) ten aanzien van de desbetreffende vennootschap.

Ter vergoeding van voormelde inbreng, waarvan alle leden van de vergadering verklaren volledig kennis te hebben, wordt aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die aanvaardt, de vijfhonderd (500) voormelde nieuwe aandelen, toegekend. Aile aandeelhouders hebben hiervan kennis genomen.

VIERDE BESLUIT: VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING.

Alle leden van de onderhavige vergadering verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat op de

kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig is volstort,

VIJFDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ZESTIGDUIZEND EURO (60.000,00-EUR) om het te brengen van vierenzeventigduizend euro (74.000,00-EUR) op HONDERD VIERENDERTIGDUIZEND EURO (134.000,00-EUR), door de creatie van zeshonderd (600) nieuwe aandelen, van de zelfde aard als de bestaande aandelen en delend in de winst vanaf de volstorting.,

Het aantal aandelen wordt aldus gebracht van zevenhonderd veertig (740) op duizend driehonderd veertig (1.340).

ZESDE BESLUIT: VOORKEURRECHT ONDERSCHRIJVING VOLSTORTING - VERGOEDING.

De vergadering besluit dat de nieuw gecreëerde aandelen zullen worden onderschreven in speciën.

En is alhier tussengekomen en mede verschenen, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS", met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), ondememingsnummer 0504.985.364, voornoemd, vertegenwoordigd zoals voormeld,

dewelke verklaart:

Dvolledige kennis te hebben van de statuten van de vennootschap, van de financiële en economische toestand van de vennootschap en van al wat voorafgaat door lezing die er haar van werd gegeven;

Dbereid te zijn de volledige verhoging van het maatschappelijk kapitaal te onderschrijven en volledig te volstorten, terwijl de vennoten, 1) de heer Vermeulen Hans, voornoemd, 2) de heer Robbrecht Johan, voornoemd, 3) de heer De Meyer Stijn, voornoemd, 4) de heer de Barros Teixeira André, voornoemd, verklaarden hun voorkeurrecht niet uit te oefenen en te verzaken aan aile termijnen en vormvoorschriften, bepaald in artikel 309-310 van het wetboek vennootschappen.

En dadelijk heeft de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS", voornoemd, onderschreven op zeshonderd (600) nieuw gecreëerde aandelen, voor de som van zestigduizend euro (60.000,00-EUR) en deze volgestort ten belope van zestigduizend euro (60.000 EUR), zodat de verhoging van het maatschappelijk kapitaal volgestort is tot beloop van zestigduizend euro (60.000 EUR).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over de som van zestigduizend euro (60.000 Eur). De gelden werden gedeponeerd op een bijzondere bankrekening nummer BE79 1430 8879 6733, geopend op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis.

Ais vergoeding van de plaatsing en volstorting in speciën worden aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS", de aandelen, die hij heeft geplaatst en die hij volgestort heeft, toegekend.

De vergadering stelt vast dat de verhoging van het maatschappelijk kapitaal volledig is gerealiseerd.

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



ZEVENDE BESLUIT: ONTSLAG ALS ZAAKVOERDER

Ontslag als zaakvoerder van de besloten vennootschap Logica' Business Partners, met maatschappelijke

zetel te 2600 Antwerpen, Prins Albertlei 23 met als vaste vertegenwoordiger de Heer Hans Vermeulen;

ACHTSTE BESLUIT: AANSTELLING ALS ZAAKVOERDER

Aanstelling als zaakvoerder de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Alliance for Business Solutions, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Prins Albertiei 23 ingeschreven in het RPR te Antwerpen en in de Kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer 0504.985.364, met al vaste vertegenwoordiger de Heer Hans Vermeulen, woonachtig op hetzelfde adres;

NEGENDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten, als volgt:

*ARTIKEL VIJF MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: wijziging van de eerste zin als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD VIERENDERTIGDUIZEND EURO (134.000,00-

EUR), vertegenwoordigd door duizend driehonderd veertig (1.340) gelijke aandelen, zonder aanduiding van

nominale waarde, die elk één/duizend driehonderd veertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Voor beredeneerd uittreksel:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Notaris P. VAN DEN BOSSCHE

Tegelijk hiermee neergelegd

-een uitgifte van het proces-verbaal.

-gecoördineerde statuten

-verslag zaakvoerder

-verslag bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.02.2013, NGL 03.04.2013 13083-0567-011
29/06/2012
ÿþ 77-1 Had Word 11.1

'> In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~I IIIIV~ iIii lE] 1111111!

iae9z"

fieergslogá t>§r griffie van de Recktbd b`0ophff8dï,l to Ari%-cries, op

2 0 .11iNl 2012 Griffie

Ondernemingsnr : 0894459368

Benaming

(voluit) : ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS

(verkort) ; A4RS

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Vredestraat 64 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - VERLENING VOLMACHT Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 13 december 2011

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt, met ingang van heden, de maatschappelijke zetel verplaatst naar Prins Albertlei 23 te 2600 Berchem.

Logical Business Partners bvba

zaakvoerder

Hans Vermeulen

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 21.04.2012, NGL 23.04.2012 12093-0239-011
12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.02.2011, NGL 31.03.2011 11079-0489-010
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 22.03.2010, NGL 31.03.2010 10084-0001-009
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 16.02.2015, NGL 09.10.2015 15646-0043-011

Coordonnées
ALLIANCE FOR BUSINESS SOLUTIONS, AFGEKORT : …

Adresse
PRINS ALBERTLEI 23 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande