ALLSEAS ENGINEERING BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALLSEAS ENGINEERING BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 841.894.870

Publication

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.09.2013, NGL 12.11.2013 13659-0319-033
30/12/2011
ÿþr - -- --- ~

~~r

(r \ ~ ~

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11

Ii II 110111 llllhl1 11 111 111

*11197081*

livargelecid lef criffie van de Itec8tibasi van koophandel Antwerpen, op

19 BEC. Ziti1

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 c ç 4 994 .

Benaming (voluit) : Allseas Engineering Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Stationsstraat 180

2910 Essen

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op één december tweeduizend en elf, voor Meester Vincent Berquin," Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat:

1) de vennootschap naar het recht van Zwitserland °Allseas Services Holdings SA", met zetel te Route de Pra de Plan 18, Châtel-Saint-Denis (Suisse),

2) de naamloze vennootschap "Allseas Marine Services", met zetel te 2910 Essen, Stationsstraat 180,

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht :

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Allseas

Engineering Belgium".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Stationsstraat 180, 2910 Essen.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Het geven van technische adviezen, het aannemen, voorbereiden, ontwerpen en uitvoeren van

technische werken, het geven van bouwopdrachten, van welke aard ook, het ontwikkelen van nieuwe

technische werkmethoden, alsmede het voeren van agentschappen op technisch gebied, alles zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden, zulks met al hetgeen met het vorenstaande in de ruimste zin verband

houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aankopen, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

b) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aankopen, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap heeft bovendien tot doel het oprichten, het deelnemen in op iedere mogelijke wijze, het beheren, het superviseren, het in werking stellen en het promoten van ondernemingen, vennootschappen en zakenbedrijven, en het samenwerken met ondernemingen, vennootschappen en bedrijven, het verwerven van, het bewaren, het vervreemden of op het elke andere manier beheren van alle soorten van participaties en belangen in andere ondernemingen, vennootschappen en andere bedrijven, het oprichten van joint ventures met andere ondernemingen, vennootschappen en andere bedrijven; het uitoefenen van iedere en alle managementactiviteiten alsook te worden benoemd als bestuurder of vereffenaar in vennootschappen en verenigingen. Ze mag eveneens dergelijke vennootschappen en verenigingen superviseren en controleren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van één december tweeduizend en elf.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één en zestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/vijftigste (1/50ste ) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door de vennootschap naar het recht van Zwitserland "Allseas Services Holdings SA', voornoemd, ten belope van negen en veertig (49) aandelen;

- door de naamloze vennootschap "Allseas Marine Services", voornoemd, ten belope van één (1) aandeel;

totaal: vijftig (50) aandelen.

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd volgestort ten belope van honderd ten honderd (100%). De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van één en zestigduizend vijfhonderd euro (61.500

EUR).

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-0973124-60 bij de ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 1 december 2011 afgeleverd bankattest.

OPRICHTERSAANSPRAKELIJKHEID.

Allseas Services Holdings SA, voornoemd, verklaart hierbij de volledige oprichtersaansprakelijkheid te zijnen laste te nemen, dit overeenkomstig artikel 450, 2° van het Wetboek van vennootschappen.

Allseas Marine Services, voornoemd, is bijgevolg enkel te beschouwen als eenvoudige inschrijver. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor een periode van een jaar die eindigt de dag van de gewone algemene vergadering door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben. Het mandaat van de bestuurders wordt onbezoldigd uitgeoefend behoudens andersluidend beslissing van de algemene aandeelhoudersvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. Ingeval van bijkomende benoemingen tijdens het boekjaar, zullen de nieuwe benoemde bestuurders de termijn van het mandaat van hun voorganger vervolledigen.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur dient onder zijn leden een voorzitter te benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De raad van bestuur kan ook een vicevoorzitter en een secretaris benoemen. De secretaris moet geen lid van de raad van bestuur zijn.

BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen elke keer dat het belang van de vennootschap zulks vereist maar ten minste een keer per jaar door de voorzitter of de vice-voorzitter tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering. Elk lid van de raad van bestuur kan ook schriftelijk de voorzitter verzoeken om een vergadering van de raad van bestuur binnen een redelijk termijn bijeen te roepen.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

r

mora 11.1

ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te , vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn

" eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

ln uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De onderwerpen besproken en de besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen opgesteld door de secretaris en de voorzitter die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksets die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

" BESTUURSBEVOEGDHEID - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR.

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet, een eventueel intern reglement of de statuten.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de afgevaardigd bestuurder alleen handelend of door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

r

Bovendien kan de vennootschap in hetbuitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, indien wettelijk vereist. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen moeten onder andere onafhankelijk zijn ten opzichte van de raad van bestuur en ten opzicht van elke aandeelhouder die een meerderheid van de stemmen heeft. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare ' termijn van drie jaar. Hun mandaat wordt beëindigd onmiddellijk na de derde gewone algemene vergadering waarop ze hun verslag over de jaarrekeningen voorstellen. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

De commissarissen moeten hun opdrachten uitvoeren overeenkomstig de wet.

De commissarissen stellen elk jaar een omstandig verslag op de jaarrekening op overeenkomstig artikel 143 en 144 van het Wetboek van vennootschappen over de resultaten van hun audit dat ze voorleggen aan de gewone algemene vergadering.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni te 19 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van

de vennootschap.

DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de

oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn

voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de

certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de

, bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde

' aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling

opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die niet medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van

de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als

werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering van aandeelhouders laten vertegenwoordigen

door een andere persoon, al dan niet aandeelhouder, drager van een geschreven volmacht. De leden van de

raad van bestuur die aanwezig zijn op de algemene vergadering van aandeelhouders doen uitspraak over de

" aanvaarding dan wel weigering van de volmacht.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Ieder aandeel geeft recht op één stem en iedere aandeelhouder oefent zijn stemrecht naar evenredigheid van het aantal aandelen dat hij bezit.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping en de benoemingen bij geheime stemming tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal

" stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen° of "onthouding°. De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

" BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

, van de nettowinst.

Tantièmes kunnen slechts worden uitgekeerd aan leden van de raad van bestuur indien zij worden

afgehouden van de winst die voortvloeit uit de balans, na de toewijzing aan de wettelijke reserve en de uitkering

van een dividend ten belope van vijf percent of van een hoger percentage voorzien door de statuten.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren,

mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van hetWetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Na

betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars

onder de aandeelhouders de gelden of de waarden in verhouding met hun inbrengen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandetijke betalingen te doen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden benoemd door de oprichters tot eerste bestuurders:

1/ De heer Ronald Peter van Gelderen, met adres te Wilgenbroek 7, 4822 XS Breda, Nederland.

2/ De heer Robert John Lokman, met adres te Herengracht 46, 4924 BH Drimmelen, Nederland.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar

2017.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS.

Werd benoemd tot commissaris: de burgerlijke vennootschap die de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, gevestigd te Joe Englishstraat 52, 2140 Borgerhout, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger de heer Robert Boons aanduidt en dit voor drie jaar vanaf één december tweeduizend en elf.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van één december tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Jan Jaap Rensink, die te dien einde woonstkeuze doet te Poortweg 12, 2612 PA Delft, Nederland, en Anne-Christine Hyde en/of Lara Trawinski en/of Robert Uzieblo en/of Pierre LGttgens, die te dien einde woonstkeuze doen te Berkenlaan 8A, 1831 Diegem, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, twee volmachten).

Uitgereikt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Vincent Berquin

Geassocieerd Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-Bijlwgëff$ij 11ët Butgieli Staatslslad = 3fTf12/21Y1r = Ánnms tlü Nibniteür~-elge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2015
ÿþ Mod Word 11,5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbankven koophandel

Antwerpen

2 7 1MU 2015

afdelinG»wrpen

1111111

" 15114619*



Ondernemingsnr : 0841.894.870

Benaming

(voluit) : ALLSEAS ENGINEERING BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : STATIONSSTRAAT 180, 2910 ESSEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING MANDAAT BESTUURDERS - HERNIEUWING MANDAAT BESTUURDERS - HERNIEUWING MANDAAT COMMISSARIS

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering van aandeelhouders dd. 10 juni 2015:

De algemene vergadering neemt akte van artikel 14 van de statuten van de vennootschap waaruit blijkt dat "De vennootschap wordt bestuurd door een raad, (...) benoemd voor een periode van een jaar die eindigt de dag van de gewone algemene vergadering (.,.)" en verwijst naar de oprichtingsakte van de vennootschap d.d,1 december 2011 waarbij besloten werd de heer Robert LOKMAN en de heer Ronald VAN GELDEREN als bestuurders te benoemen tot onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017.

In dit kader wenst de algemene vergadering haar beslissing van 1 december 2011 recht te zetten overeenkomstig de bepalingen van de statuten van de vennootschap. Dienovereenkomstig bevestigt de algemene vergadering dat de herbenoeming van de heer Robert LOKMAN en van de heer Ronald VAN GELDEREN als bestuurders van de vennootschap overeenkomstig haar beslissing van 1 december 2011 geldig was voor een periode van één jaar tot 1 december 2012.

Verder bevestigt de algemene vergadering de benoeming van de heer Robert LOKMAN en van de heer Ronald VAN GELDEREN als bestuurders van de vennootschap voor (i) de periode van 1 december 2012 tot de jaarvergadering gehouden op 25 september 2013 voor (ii) de periode van 25 september 2013 tot de jaarvergadering gehouden op 10 juni 2014 en voor (iii) de periode van 10 juni 2014 tot op heden. De vergadering bekrachtigt ook uitdrukkelijk aile handelingen gesteld door de heer Robert LOKMAN en door de heer Ronald VAN GELDEREN als bestuurders van de vennootschap voor (i) de periode van 1 december 2012 tot de jaarvergadering gehouden op 25 september 2013, voor (ii) de periode van 25 september 2013 tot 10 juni 2014 en voor (iii) de periode van 10 juni 2014 tot op heden,

De algemene vergadering beslist tot hernieuwing van het mandaat van de heer Ronald VAN GELDEREN en de heer Robert LOKMAN als bestuurders van de vennootschap voor een periode van één jaar met ingang van 10 juni 2015 tot onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016 die zich uitspreekt over het boekjaar eindigend per 31 december 2015. Het mandaat als bestuurder van de heer Ronald VAN GELDEREN en van de heer Robert LOKMAN zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Er wordt aan herinnerd dat:

a) De raad van bestuur met ingang van 10 juni 2015 uit de volgende leden samengesteld zal worden:

o De heer VAN GELDEREN Ronald bestuurder; en

o De heer LOKMAN Robert  bestuurder

b) Artikel 17 van de statuten van het volgende bepaalt: "De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de afgevaardigd bestuurder alleen handelend of door twee bestuurders samen optredend. Binnen het kader van het dagelijkse bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur." Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

ei_,.,....__ 1 Y oor' r.

- behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad ,

De algemene vergadering beslist tot hernieuwing van het mandaat van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA, J. Englishstraat 52-54, 2140 Antwerpen (Borgerhout), die als vertegenwoordiger aanduidt Robert Boons BVBA met zetel te Pastorijstraat 14, 2260 Westerlo, met als vaste vertegenwoordiger Robert Boons, als commissaris van de vennootschap voor een periode van 3 boekjaren. Dit mandaat loopt ten einde onmiddellijk na de algemene vergadering in 2018 die zich uitspreekt over het boekjaar eindigend per 31 december 2017.

De algemene vergadering beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Christoph Michiels en Meester Lara Trawinski, d o Berkenlaan 8 a, 1831 Diegem, ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling voor het opstellen en het ondertekenen van de formulieren vereist voor publicatie van de bovenstaande beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad alsmede voor het neerleggen ervan bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend uittreksel,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Lara Trawinski

gevolmachtigde, advocaat



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALLSEAS ENGINEERING BELGIUM

Adresse
STATIONSSTRAAT 180 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande