ALLURE DIAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLURE DIAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.360.005

Publication

02/05/2014 : Kapitaalverhoging na dividenduitkering (art 537 WIB 92)
Tekst

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Robeyns te Antwerpen op 31 maart 2014, "Geregistreerd drie bladen geen renvooîen te Antwerpen, eerste kantoor der registratie Antwerpen 1 op 07/04/2014, Regïster 5 blad 4 vak 16 Ontvangen: vpig euro (50 EUR) Voor de adviseur wn, de financieel deskundige (get.) Bougenzir Y.", dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen werden: 1) De vennoten doen elk afzonderlijk afstand van de formaliteiten tôt bijeenroepïng. De voorzitter verklaart dat aile zaakvoerders werden uitgenodigd, dat zij kennis hebben genomen van de agenda en dat zij allen verzaakt hebben aan de oproepingsformaliteiten en de termijnen voorzien in artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen, alsook aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in artikel 269 van het Wetboek van .Vennootschappen en aan de nietigheîdsgrond als bedoeld in artikel 64,1° van hetzelfde Wetboek. 2) De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat bij beslissing van de zaakvoerder van 30 januari 2014 besloten werd tôt uitkering van een bruto-dividend van vierhonderd zesenzeventigduizend honderd drieëntachtig euro negenenzestig cent (€ 476.183,69), hetzij omgerekend aan een wisselkoers van 1,3655, zeshonderd vijftigduizend tweehonderd achtentwintig Amerikaanse dollar en drieëntachtig cent ($ 650.228,83), dit in het kader van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbeiastingen. Na inhouding van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) blijft een netto dividend ter beschikking van vierhonderd achtentwintigduizend vijfhonderd vijfenzestig euro tweeëndertîg cent (€ 428.565,32), hetzij omgerekend aan voormelde wisselkoers vijfhonderd vijfentachtigduizend tweehonderd en vijf Amerikaanse dollar vierennegentig cent ($ 585.205,94). De zaakvoerder heeft op 30 januari 2014 beslist om een kapitaalverhoging door te voeren door middel van een inbreng in natura van een schuldvordering aan de vennoten. De comparanten verklaren door ondergetekende notaris voldoende ingelicht te zijn aangaande artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbeiastingen en de regelgeving betreffende de lîquïdatîeboni. Zij ontslaan ondergetekende notaris dan ook van aile verdere verantwoordelijkheid dienaangaande. Het verslag van de zaakvoerder telt twee bladzijden en werd na lezing unaniem goedgekeurd.

3) In uitvoering van artikel 313 van het wetboek van vennootschappen werd een verslag overhandîgd betreffende de hoger beschreven inbreng in natura, opgemaakt door de heer Théo Van Herck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645. Het verslag is gedateerd op 21 februari 2014, telt acht bladzijden en werd na lezing unaniem goedgekeurd. De conclusie van dit verslag Iuïdt als volgt; 4) De vergadering besluit een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhon-derd achtentwintigduizend vijfhonderd vijfenzestig euro tweeëndertig cent (€ 428.565,32), hetzij omgerekend aan voormelde wisselkoers vijfhonderd vijfentachtig-duizend tweehonderd en vijf Amerikaanse dollar vierennegentig cent ($ 585.205,94) om het kapitaal te brengen van één miljoen zevenhonderd veertigduizend Amerikaanse dollar ($ 1.740.000,00) op twee miljoen driehonderd vîjfentwintigduizend tweehonderd en vijf Amerikaanse dollar vierennegentig cent ($ 2.325.205,94) door het creëren van achtentwintig (28) nieuwe volstortte aandelen met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen de- len vanaf de onderschrijvïng.

5) De aandeelhouders beslissen ieder afzonderlijk te verzaken aan hun voorkeurrecht tôt onderschrijvïng

met betrekking tôt de inbreng în geld.

6) De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn, zodat het: kapitaal van de vennootschap thans twee miljoen driehonderd vijfentwintigduizend tweehonderd en vijf! Amerikaanse dollar vierennegentig cent ($ 2.325.205,94) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd achtentwintig aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



bstroualn

aan het

Belgisch

Staatsblad

« ■

I.-H

Wijze van kapitaalverhoging:

De kapitaalverhoging van vijfhonderd vijfentachtigduizend tweehonderd en vijf Amerikaanse dollar vierennegentig cent ($ 585.205,94) wordt onderschreven door een inbreng de schuldvorderingen toebehorende aan voomoemde aandeelhouders: de aandeelhouders verklaren de kapitaalverhoging te onderschrijven ten belope van vijfhonderd vijfentachtigduizend tweehonderd en vijf Amerikaanse dollar vierennegentig cent ($ 585.205,94) door de hiema beschreven inbreng în natura:

Beschrijving van de inbreng:

De post 'uit te keren dividenden', nog uit te keren aan de respectievelijke aandeelhouders ten bedrage van vijfhonderd vijfentachtigduizend tweehonderd en vijf Ameri-kaanse dollar vierennegentig cent ($ 585.205,94), die is ontstaan ten gevolge van voormelde dividenduitkering.

7) Als gevolg van deze besiuiten, laat de vergadering de statuten aan te passen aïs volgt: - Artikel 5, alinéa 1 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op twee miljoen driehonderd vîjfentwintigduizend tweehonderd en vijf Amerikaanse dollar vierennegentig cent ($ 2.325.205,94), vertegenwoordigd door honderd achtentwintig (128) aandelen zonder nominale waarde."

8) De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoôrdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

9) De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen

uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Michel Robeyns.

Tegelijk hiermee neergelegd ter griffie: afschrift op zegel van het proces-verbaal en, vijf voor echt verklaarde

kopieën en de nîeuwe gecoôrdineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
29/07/2013
ÿþ I ~ Mad Word 11.1

r, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..,li

itlearRelegí-1 fer griffie ver de Rechf6ad van Koophandel le Antwerpen, of

Griffie 18 JUL' 2013

11

131180

4 i

VN

Ondernemingsnr : 0882.360.005

Benaming

(voluit) : ALLURE DIAM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

42- vt3

Zetel : Hoveniersstraat 30 bus 138 bureérV- Te 2018 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - bekrachtiging zetelverplaatsing

Tekst

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Robeyns te Antwerpen op 27 juni 2013, "Geregistreerd twee bladen één renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 02/07/2013 boek 292 blad 23 vak 13 Ontvangen: vijftig euro (50 EUR) De eerstaanwezend inspecteur ai (get.) Haes K.", dat volgende beslissingen niet eenparigheid van stemmen genomen werden: 1) De vergadering bekrachtigt haar beslissing genomen op de buitengewone algemene vergadering van 31 oktober 2007, waarbij de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 30 bus 138; deze beslissing werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 november 2007 onder nummer 0169886, Inmiddels werd het bureel gewijzigd naar nummer 922. 2) De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zevenhonderd veertigduizend Amerikaanse dollar ($ 740.000,00) om het te brengen van één miljoen Amerikaanse dollar ($ 1.000.000,00) op één miljoen zevenhonderd veertigduizend Amerikaanse dollar ($ 1.740.000,00) door inbreng in speciën en zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De vergadering stelt vast dat aldus tot volledige volstorting van de kapitaalverhoging werd overgegaan en dat het bedrag van zevenhonderd veertigduizend Amerikaanse dollar ($ 740.000,00) gedeponeerd werd op de rekening van de vennootschap. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van zevenhonderd veertigduizend Amerikaanse dollar ($ 740.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de rekening op naam van de vennootschap. 3) De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen zevenhonderd veertigduizend Amerikaanse dollar ($ 1.740.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen. 4) Ten gevolge van voormelde beslissingen beslist de algemene vergadering de statuten te wijzigen door volledige vervanging van artikel 5 dat luidt als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen zevenhonderd veertigduizend Amerikaanse dollar ($ 1.740.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde." 5) De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL..

Notaris Michel Robeyns.

Tegelijk hiermee neergelegd ter griffie: afschrift op zegel van het proces-verbaal en, vijf voor echt verklaarde_ kopieën en de nieuwe gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/09/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wo,d tta

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111

" 12160912»

Ondememingsnr, : 0882 360 005

Benaming

(voluit) : Allure Diam

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA 4g.2 - 4Q.3

Zetel : Hoveniersstraat 30 bus 938 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commisaris

Met eenparigheid van stemmen wordt het volgende beslist:

1,Voor het mandaat van de commissaris voor de revisorale centrale van de jaren 2012 2013 en 2014 wordt herbenoemd Theo Van Herck bedrijfsrevisor BVBA, Herentalsebaan 645 te 2160 Wommelgem met als ondernemingsnummer 0443.743.220 vertegenwoordigd door de heer Van I-lerck Theo,

2.Bijzondere volmacht aan Lambregts Jan, zaakvoerder van Accountantskantoor Lambregts & Co BVBA met de zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Zevendonk 30, ondernemingsnummer 0457.738.347 met recht van indeplaatsstelling, voor het verrichten van alle administratieve formaliteiten inzake deze beslissingen, o.a. publicatie in het Belgisch Staatsbiad, wijziging KBO.

Jan Lambregts

Lasthebber.

Ne elegd ter griffie Van

de3e cptbar*

van Koopliafdef te Antwerpen,

Griffie $ SEP. 2412

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 18.08.2011 11411-0417-028
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 22.07.2010 10325-0599-029
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 26.08.2009 09645-0083-015
19/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 12.08.2008 08563-0320-013
03/08/2015
ÿþr1 III

*15111111,3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~]

ectttaank van koophandel

MONITEUF

Bir.;

Antwerpen

2 7 -07- 2O;:: LGISCH STAAL.

1 7 JULI 2015

afdeling Antwerpen

C Fif iQ 

Mod Word 11,1

, Ondernemingsnr : 0882 360 005 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hoveniersstraat 30 bus 138 te 2018 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming

Uittreksel uit de notule van de algemene vergadering dd. 26 Juni 2015

Met eenparigheid van stemmen wordt het volgende beslist:

1.Voor het mandaat van de commissaris voor de revisorale controle over de boek jaren 2015, 2016 en 2017 wordt herbenoemd Van Merck & Co Bedrijfsrevisoren CVBA, Merentalsebaan 645 te 2160 Wommelgem met als ondernemingsnummer 0443.743.220 vertegenwoordigd door de heer Bart Jorens.

2.Bijzondere volmacht aan Lambregts Jan, zaakvoerder van Accountantskantoor Lambregts & Co BVBA met de zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Zevendonk 30, ondernemingsnummer 0457.738.347 met recht van indeplaatsstelling, voor het verrichten van alle administratieve formaliteiten inzake deze beslissingen, o.a. publicatie in het Belgisch Staatsblad, wijziging KBO.

Beslissing

Met éénparigheid van stemmen worden alle agendapunten goedgekeurd.

Jan Lambregts

Lasthebber

Allure Diam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ALLURE DIAM

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 30, BUS 138 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande