ALNIBO GROEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALNIBO GROEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.738.665

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.05.2014, NGL 30.05.2014 14146-0246-012
06/01/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de áfê

eergelegd ter griffie van de

Ondernemingsnr : 0875.738.665

Benaming

(votutt) (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lammerdries 18, 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke naam, doelswijziging, kapitaalverhoging, benoemingen

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Karen Sabbe met standplaats te Achel, op negen december tweeduizend en veertien, thans ter registratie aangeboden, heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alnimax Consulting", met zetel te Geel, Lammerdries, geldig beraadslag end, met éénparigheid van stemmen vastgesteld en beslist:

[...men laat weg...j

Tweede beslissing  Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

A,

 het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden," uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-: publiekrechterlijk statuut;

 het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van' bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met' de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

 het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan eveneens leningen toestaan aan haar bestuurders of vennoten.

B.

- Makelaar in onroerend goed, wat in het bijzonder inhoudt:

-Bemiddelaar: wie voor rekening van derden bepalende bijstand verleent met het oog op het tot stand komen van een overeenkomst van verkoop, aankoop, ruil, verhuring of overdracht van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

" Syndicus: wie handelt in het kader van het beheer en behoud van de gemene delen van de gedwongen mede-eigendom van gebouwen of groepen van gebouwen in de zin van de artikelen 577-2 en volgende van het burgerlijk wetboek,

" Rentmeester: wie voor rekening van derden activiteiten ontwikkelt inzake het beheer van onroerende

goederen of van onroerende rechten, andere dan de activiteit van syndicus

-Aile commerciële activiteiten op commissie,

-Administratieve en technische ondersteuning en advies bij binnenlandse en buitenlandse projecten met

betrekking tot bouw-, sloop-, milieu-, en immobiliënactiviteiten.

-Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden,

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

1

1111111

*15002384*

lt GWTEANK VAN KOOPHAIIDEL

2 3 HEC, 2014

ANTWERPEN afdeling TUR,NHo>3T De Griffier

Griffie

Alnimax Consulting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

C.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

 het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

 alle studiën en operaties niet betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

 de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van aile roerende goederen en rechten;

 het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doe! of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Derde beslissing  Maatschappelijke naam

De vergadering beslist de maatschappelijk naam van de vennootschap te wijzigen in "Alnibo Groep". Artikel 1 van de statuten zat in die zin aangepast worden.

Vierde beslissing  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met HONDERD EENENTACHTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 181.400,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttien duizend zeshonderd EURO (¬ 18.600,00) tot TWEEHONDERD DUIZEND EURO (¬ 200.000,00)

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging za! verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen, Het bedrag van de kapitaalverhoging zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100 %).

[...men laat weg...]

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100 %). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderd éénentachtig duizend vierhonderd EURO (¬ 181.400,00).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE15 0017 4375 2630 op naam van de vennootschap bij de BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 4 december 2014, dat in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal blijven,

Zevende beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd éénentachtig duizend vierhonderd EURO (¬ 181.400,00) EURO daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Achtste beslissing  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen niet de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00) vertegenwoordigd door driehonderd (300) gelijke aandelen, zonder nominale waarde."

Negende beslissing  Volmacht col rdinatie statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tiende beslissing  Benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist met ingang van heden een tweede zaakvoerder aan te stellen, namelijk de heer CUYPERS, Jozef Remy Eulalie, geboren te Mol op vijf april negentienhonderd negenenveertig, wonende te 2000 Antwerpen, Godefriduskaai 18/51, die deze benoeming aanvaardt.

Zijn benoeming is voor onbepaalde duur.

De vergadering bevestigt dat de huidige zaakvoerder, de heer Tony Borg mans, eveneens zaakvoerder blijft.

. e .

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift akte met verslag zaakvoerder en staat actief/passief

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbl ad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden , Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 31.05.2013 13146-0404-012
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 29.06.2012 12245-0204-012
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 21.06.2011 11189-0002-009
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.05.2010, NGL 24.06.2010 10223-0524-009
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 26.06.2009 09315-0376-010
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 10.06.2008 08215-0248-010
25/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.05.2007, NGL 20.06.2007 07254-0183-010
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 18.06.2015 15188-0343-011

Coordonnées
ALNIBO GROEP

Adresse
LAMMERDRIES 18 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande