ALPATRIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALPATRIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.777.621

Publication

24/06/2014
ÿþ Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Neergelegd ter griffie vart de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

behouden afdeling Antwerpen, op 1 3 JUil ni}

aan het Griffie

Belgisch

Staatsblad



Ordernemingsnr : 0427.777.621

Benaming

(voluit) ALPATRIM

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Napoleonkaal 19 bus 301 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging fusievoorstel.

FUSIEVOORSTEL

Op 5 juni 2014 werd, overeenkomstig Artikelen 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen, door de , Raad van Bestuur van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het volgende fusievoorstel opgesteld, waarvan de tekst hierna volgt.

1. De te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.de naamloze vennootschap "RECAP INVEST', met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 19 bus 301, KBO nr 0843.671.653 hier vertegenwoordigd door haar bestuurders de heer Dirk Willems, de heer Jean Paul De Coster, de BVBA Family Trust, vast vertegenwoordigd door de heer Maarten Rooijakkers en door de BVBA Retail Capital, vast vertegenwoordigd door de BVBA Readco, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer Timothy Hens;

2.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALPATRIM", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Ngpoleonkaai 19 bus 301, KBO nr 0427.777.621, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de NV Etecap lnvest, vast vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de BVBA Retail Capital, vast vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Readco bvba, vast vertegenwoordigd door de heer. Timothy Hens;

De vennootschap vermeld onder 1. supra wordt hierna de "overnemende vennootschap" genoemd; de vennootschap vermeld onder 2. supra wordt hierna de "over te nemen vennootsohap" genoemd.

De bepalingen uit onderhavig fusievoorstel moeten mede worden gezien in het licht van het feit dal de vennootschap vermeld onder 1. supra 100% van de aandelen bezit van de vennootschap vermeld 2. Supra.

2. Juridisch karakter

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om te doen wat in hun macht ligt om tussen de vennootschappen een fusie tot stand te brengen uiterlijk op 31 juli 2014 tegen I hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve Algemene Vergaderingen van deze vennootschappen.

De fusie zal worden verwezenlijkt met toepassing van de Artikelen 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder "fusie" zoals hierna vermeld, moet worden verstaan de "fusie door overneming", met vereenvoudigde, procedure zoals gedefinieerd door Artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen van ALPATRIM BVBA, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening overgaat op RECAP INVEST NV.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. Statutaire doelen

Hat maatschappelijk doel van voornoemde vennootschappen is momenteel het volgende op basis van de statuten

ALPATRIM BVBA (over te nemen vennootschap) :

"De vennootschap heeft tot doel:

Beleggingen en beheer van vermogens gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomeng zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

RECAP INVEST NV (overnemende vennootschap):

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

-De aankoop, de verkoop van aile zakelijke rechten en onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen aller aard ; de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle gebouwen of constructies ; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden ; het verrichten van aile studies, het maken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten.

-Projectontwikkeling en handel in onroerend goed en zakelijke rechten voor eigen rekening.

-Verhuur van eigen onroerend goed.

-Algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van werkzaamheden door onderaannemers uitgevoerd.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

-Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut.

-Het beheren van beleggingen en van participaties ; vennootschappen of ondernemingen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, het waarnemen van management of het verlenen van advies inzake management en het verstrekken van andere diensten, en het leveren van technische, administratieve, commerciële of financiële bijstand aan vennootschappen of ondernemingen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks participeert of aan derden. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens overeenkomst of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe dienstverlener of raadgever of in de hoedanigheid van orgaan van de opdrachtgever.

-Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen, door, onder meer, zonder hiertoe beperkt te zijn, haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, met inbegrip van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende zakelijke rechten alsook de onroerende leasing.

-De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van elle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals aile soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware.

-Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van auteursrechten, know-how, octrooien, merken, tekeningen, modellen en andere intellectuele rechten, alsook van licenties of andere gebrulksrechten op dergelijke intellectuele rechten, en voorts het overdragen of verlenen van gebruiksrechten, licenties, sublicenties en dergelijke meer op Intellectuele eigendomsrechten.

Deze opsomming is niet limitatief en de vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

De termen (vermogens)beheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs (zoals van tijd tot tijd gewijzigd).,

Het doel van de overnemende vennootschap, Recap Invest NV, zal naar aanleiding van de fusie niet worden gewijzigd.

4.. Uitgifte van aandelen

Er zullen geen aandelen warden uitgegeven naar aanleiding van de fusie vermits RECAP INVEST NV reeds eigenares is van alle aandelen van ALPATRIM BVBA. Er wordt geen wijziging aan deze aandeelhoudersstructuur verwacht tot aan het effectief verwezenlijken van de fusie.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

5, Kosten

Alle kosten voortvloeiend uit deze fusie zijn ten laste van RECAP INVEST NV.

6. Boekhoudkundige uitwerking

De fusie zal gebeuren op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2013. De datum vanaf welke de handelingen van ALPATRIM BVBA boekhoudkundig geacht warden te zijn verricht voor rekening van RECAP INVEST NV, is vastgesteld op 1 januari 2014,

7, Bijzondere rechten en voordelen

, Aangezien de aandeelhouders van ALPATRIM BVBA en van RECAP INVEST NV niet beschikken over bijzondere rechten, en aangezien er ook geen houders zijn van andere effecten dan aandelen, zullen door RECAP INVEST NV geen bijzondere rechten toegekend worden aan de aandeelhouders van ALPATRIM BVBA. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

8. Bodemsanering

De over te nemen vennootschap is eigenaar van een onroerend goed gelegen in het Vlaams Gewest waarvan de overdracht onder de toepassing valt van het Decreet van de Vlaamse Raad van 22 februari 1995 betreffende de bodemsanering ("Bodemsaneringsdecreet"), zoals herhaaldelijk gewijzigd.

Bijgevolg zal krachtens artikel 2, 18° bis van het Bodemsaneringdecreet het voorstel tot fusie van rechtspersonen, als een overeenkomst betreffende de overdracht van gronden worden beschouwd,

Bijgevolg zal de beslissing tot fusie dan ook genomen worden door een buitengewone vergadering van aandeelhouders en bekrachtigd warden in een notariële akte. In dit kader werd reeds aan de notaris gevraagd om bij OVAM de nodige getuigschriften op te vragen en de nodige formaliteiten in verband met het Bodemsaneringsdecreet te vervullen.

9. Nee rlegging van het fusievoorstel

Het bovenstaand fusievoorstel zal door de Bestuursorganen van de fuserende vennootschappen warden , neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 12 juni 2014,

De Bestuursorganen van de fuserende vennootschappen geven volmacht aan M. Loonen & C°, Accountants en Belastingconsulenten, kantoorhoudend te 2110 Wijnegem, Merksemsebaan 270 A, vertegenwoordigd door de heer Marc Loonen, om dit fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen uiterlijk op 13 juni 2014.

10. Fiscale verklaring

, De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld " door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek , Inkomstenbelasting,

Opgemaakt op 5 juni 2014 in 4 originelen.

Elke Bestuurder erkent twee originelen ontvangen te hebben, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te warden neergelegd en één om bewaard te warden op de zetel van elke vennootschap.

Zaakvoerder

NV RECAP INVEST

vast vertegenwoordigd door BVBA Retail Capital, gedelegeerd bestuurder,

vast vertegenwoordigd door Readco BVBA, zaakvoerder

vast vertegenwoordigd door Timothy Hens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 17.07.2014 14309-0330-011
26/08/2014
ÿþ mod 11.1

.Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte











Voor-

behoude

aan hei

Belgisci

Staatsbh





*14160013*

Benaming (votait) : ALPATRINI

Ondememingsnr 0427.777.621

Rechtbank van koophandel Antwerpen

14 At16. 2014

td el Sir iijigerpen

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 19 bus 301

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

:

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op eenendertig juli tweeduizend veertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering. !' van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALPATRIM", gevestigd te 2000 Antwerpen,, Napoleonkaai 19, bus 301, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) !; met ondernemingsnutruner 0427.777.621, onder meer

i. 1, beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank, van koophandel te Antwerpen en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van, fusie wordt overgenomen door haar enige vennoot, de naamloze vennootschap "RECAP INVEST", gevestigd! te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 19, bus 301, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen (afdeling Antwerpen) met ondernemingsnummer 0843.671.653.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering nochi voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd.

Vanaf één januari tweeduizend veertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatsteiling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "M. LOONEN & C°", gevestigd te 2930

" Brasschaat, Bloemenlei 31, vertegenwoordigd door de heer Marc LOONEN, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie ' van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge onderhavige fusieoperatie.

VOOR ONTLEDEND Ul ri REKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

-afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111011

RQImger

19 MRT 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderriemingsnr : 0427.777.621

Benaming

(voluit) : ALPATRIM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ursene 32 -1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - VERPLAATSING ZETEL.

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 27 februari 2013 blijken volgende beslissingen

- Hot ontslag werd aanvaard van de heer Frans Van Caister als zaakvoerder van de vennootschap,

en dit met ingang van 27 februari 2013.

Er werd hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

- Werd benoemd tot zaakvoerder met ingang van 27 februari 2013, de NV Recap Invest, NN 0843.671.653, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Napoleonkaai 19 bus 301, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder BVBA Retail Capital, op haar beurt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder BVBA Readco, waarvoor als vast vertegenwoordiger werd aangesteld, de heer Timothy Hens, Zangerhey 6 te 2970 Schilde.

- De maatschappelijke zetel wordt overgebracht met onmiddellijke ingang naar het adres Napoleonkaai 19 bus 301 te 2000 Antwerpen.

Get,

NV Recap Invest

Zaakvoerder,

vertegenwoordigd door BVBA Retail Capital

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

BVI3A Readco, vast vertegenwoordigd door

de heer Timothy Hens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/02/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.02.2013, NGL 26.02.2013 13047-0400-010
28/11/2012
ÿþ 5 mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerrjingsnr : 0427.777.621

Benaming (voluit) : ALPATRIM

BRUSSEL

~ 9 Noli. 20121

Griffie

*iaisaaaz

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ursene 32

1840 Londerzeei

Onderwerp akte :OMZETTING - STATUTEN - MANDATEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op vijf november tweeduizend en twaalf, "geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op zeven november tweeduizend en twaalf, boek 232 blad 80 vak 7, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur ai. C. Van Eisen.";

BLIJKT dat de vergadering ondermeer beslist heeft :

- de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, volgt een letterlijke weergave van de akte, met betrekking tot de beslissing genomen inzake de omzetting, waarna een beknopt uittreksel volgt uit de akte met betrekking tot de statuten van de vennootschap en de benoemingen.

OMZETTING - STATUTEN - MANDATEN

Op vijf november tweeduizend en twaalf.

Voor mij, Anton VAN BAEL, geassocieerd notaris te Antwerpen, in mijn kantoor, werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ALPATRIM, met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Ursene 32, BTW 8E0427,777.621, rechtspersonenregister Brussel 0427.777.621.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Coppens te Vosselaar op zevenentwintig augustus negentienhonderdvijfentachtig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig september negentienhonderdvijfentachtig onder nummer 850924-44.

De statuten van de vennootschap werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Frans Mortelmans te Antwerpen op zeventien augustus tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één september daarna onder nummer 0124229,

Opening vergadering - samenstelling bureau

De vergadering wordt geopend om twaalf uur onder voorzitterschap van mevrouw Marleen Blondeel, nagemeld.

Deze laatste vervult tevens de taak van secretaris en stemopnemer.

Ddelnemersliist

Is aanwezig of vertegenwoordigd de pagemelde aandeelhouder, die verklaart aile uitgegeven aandelen te bezitten .

de heer Frans Petrus Johan Antoon Jozef VAN CALSTER, geboren te Antwerpen op achttien februari negentienhonderd drieënveertig, wonende te 1840 Londerzeel, Ursene 32, identiteitskaart nummer 5908337926-25.

De vergadering besluit om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid.

A. Verslagen

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Jan Derick, betreffende de vermogenstoestand van de vennootschap afgesloten op vijfentwintig oktober tweeduizend en twaalf, vermits elke aandeelhouder erkent een afschrift te hebben ontvangen van deze verslagen en bevestigt er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"Het onderzoek van de staat van activa en passiva per 25 oktober 2012 laat toe als volgt te besluiten; Onze controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.*Joor-behoudeW aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De onderneming wordt gekenmerkt dooreen beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de" beperktheid van de interne controles zijn de controlewerkzaamheden toegespitst op een substantiële controle van de tussentijdse staat van activa en passiva opgesteld per 25 oktober 2012,

' Overeenkomstig onze opdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Onze controlewerkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto' actief, zoals dat blijkt uit de tussentijdse staat van activa en passiva per 25 oktober 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. tilt onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen b1 de omzetting van een vennootschap, Is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 292.217, 03 EUR. Het verschil ten opzichte van het geplaatst maatschappelijk kapitaal ad. 247,893,52 EUR bedraagt derhalve 44.323,51 EUR.

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen ln het raam van de omzetting van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.".

B. Voorwaarden van de omzettinq

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten van naamloze vennootschap in besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met behoud van de rechtspersoonlijkheid, zonder dat activiteit en . doel van de vennootschap gewijzigd worden.

Onverminderd voormelde kapitaalvermindering blijven kapitaal en reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden zal voorfretten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer in de Kruispuntbank voor Ondernemingen van de naamloze vennootschap en zo mogelijk dit van de BTW.

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op vijfentwintig oktober laatstleden worden alle verrichtingen sedertdien door de naamloze vennootschap gesteld geacht te zijn gedaan namens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt. (,..)

Sternminq

Alle voorgaande besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen,

Kosten

De vergadering neemt kennis van het bedrag der kosten die tengevolge van de omzetting ten laste van de vennootschap vallen en die ongeveer duizend vijfhonderd achtentachtig euro (¬ 1,588,00) (BTW inclusief) belopen.(..,)

jp

De vergadering wordt geheven om twaalf uur dertig,

Bevestiging identiteit

Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparant hem werd aangetoond aan de hand

s van hogergemeld bewijskrachtig identiteitsbewijs.

Slotbepalingen

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris er hen heeft op gewezen dat elke partij de vrije

keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder

wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen in de overeenkomst worden vastgesteld.

Comparanten bevestigen bovendien dat ondergetekende notaris hen heeft gewezen op de tussen hen

bestaande tegenstrijdigheid van belangen, en hen heeft ingelicht over de rechten, plichten en lasten die uit deze

akte voortvloeien en hen op onpartijdige manier raad heeft gegeven.

Zij steilen vast dat de bedingen van de overeenkomst evenwichtig zijn en aanvaarden alle rechten en

plichten die eruit voortvloeien,

Recht op geschriften

Het recht op geschriften betaald op aangifte van ondergetekende notaris bedraagt vijfennegentig euro (¬

95,00).

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Antwerpen op plaats en datum als gemeld. -

Na integrale voorlezing en toelichting heeft de comparant, vertegenwoordigd zoals gezegd, met mij, notaris

deze akte ondertekend.

Uit de omzettingsakte blijkt verder dat:

1, de enige aandeelhouder de persoon is, vermeld in het hiervoor weergegeven letterlijk uittreksel.

2. de naam van de vennootschap luidt : ALPATRIM.

3. Het doel van de vennootschap als volgt omschreven is:

"De vennootschap heeft tot doel ; beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar ' doel."

4. De zetel van de vennootschap gevestigd blijft te 1840 Londerzeel, Ursene 32.

5. Zij bestaat voor onbepaalde duur.

6. Het kapitaal van de vennootschap verminderd werd met tweehonderd negenentwintigduizend driehonderd drieënveertig euro tweeënvijftig cent (¬ 229.343,52) om het te herleiden van tweehonderd zevenenveertigduizend achthonderd drieënnegentig euro tweeënvijftig cent (¬ 247.893,52) tot achttienduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

foor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

x ~

vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), door terugbetaling aan de aandeelhouders van ongeveer tweeëntwintig euro drieënnegentig cent (¬ 22,93) per aandeel per aandeel, integraal aan te rekenen op het werkelijk gestorte kapitaal.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

8, Jaarlijks op één juni om tien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het ontslag als bestuurders werd aanvaard, van:

* de heer Frans Van Calster, wonende te 1840 Londerzeei, Ursene 32, bestuurder en gedelegeerd

bestuurder;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid S.D. & B., met maatschappelijke zetel te 2100

Antwerpen-Deurne, Jan Welterslaan 13, vast vertegenwoordigd door mevrouw Gerda Van Hoeydonck,

wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Te Couwelaerlei 98, bestuurder; en voor zoveel als nodig ook van

* de heer Jozef Van Caleter, wonende te 2980 Zoersel-Halle, Liefkenshoek 44, bestuurder en gedelegeerd

bestuurder, wiens mandaat reeds in tweeduizend en tien vervallen is;

Als zaakvoerder aangesteld werd : de heer Frans Van Calster, voornoemd.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op vijf november tweeduizend en twaalf,

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om

namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte,

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit,

10. Geen commissaris werd benoemd.

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: mevrouw Gerda Van

Hoeydonck, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Te Couwelaerlei 98, aan wie de macht verleend wordt om

alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor

Ondernemingen en haar registratie als BTW belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

VOOR DEELS LETTERLIJK DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL - GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met de statuten erin vervat en een volmacht aangehecht

verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 17.07.2012 12307-0189-011
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 03.06.2011 11144-0520-011
04/01/2011 : AN247679
25/08/2010 : AN247679
04/09/2009 : AN247679
09/09/2008 : AN247679
08/01/2008 : AN247679
29/08/2007 : AN247679
21/08/2006 : AN247679
26/09/2005 : AN247679
01/09/2005 : AN247679
14/09/2004 : AN247679
08/06/2004 : AN247679
30/09/2003 : AN247679
06/10/2001 : AN247679
03/09/1999 : AN247679
13/02/1999 : AN247679
05/09/1998 : AN247679
11/08/1993 : AN247679
31/07/1992 : AN247679

Coordonnées
ALPATRIM

Adresse
NAPOLEONKAAI 19, BUS 301 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande