ALPHACOM

Société en commandite simple


Dénomination : ALPHACOM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.307.913

Publication

13/03/2012
ÿþ Mnd Wocd S LI

Lem ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0842.307.913

Benaming

(voluit) : ALPHACOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Museumstraat 41 bus 3 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 13 februari 2012.

1. De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Museumstraat 40 bus 21 te 2000 Antwerpen en dit met ingang van 13 februari 2012.

Kong Chhoeut

beherend vennoot - zaakvoerder

Op de laatste blz. van ; ulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ffitierrWil fer 71t3 voit tb Reddition

von Koopha A.ri-oterjei. M

2 9 FEB, 20;2

Griffie

II lUl! I III 111111

*12054468*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge,

16/02/2012
ÿþi Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- luit liliiIIIVIIIAtiIIW1

behouden *12039497*

aan het

Belgisch Staatsblad

u



Ondernemingsnr : 0842.307.913

Benaming

(voluit) : ALPHACOM

(verkort)

»Dei. ~ te ~~i~iti '.~~ ~3 2od~f~I vea [+ocpfiail'rW, rwîé:mpCej op

0 3 FEB. 2012

Griffie

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Museumstraat 41 bus 3 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwee akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 25 januari 2012.

1. De vergadering beslist de heer Kong Chhoeut , dewelke de beslissing aanvaard, te ontslaan als stille vennoot met ingang van 25 januari 2012, en decharge te verlenen voor het uitgeoefende mandaat.

2.0e vergadering beslist de heer Kong Chhoeut , wonende Steenbokstraat 38 bus 3 te 2018 Antwerpen, te benoemen als beherend vennoot - zaakvoerder met ingang van 25 januari 2012 ,dewelke zijn benoeming aanvaard.

3, De vergadering beslist de heer Vervoregen Christoffel, wonende Goordijk 25, 2930 Brasschaat met* ingang van 25 januari 2012 te benoemen als stille vennoot , dewelke zijn benoeming aanvaard.

Kong Chhoeut

beherend vennoot - zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van uik S vermelcien . Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/01/2012
ÿþ Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i iiii iii ii 1111111fl n

*12011173*

íïgge #:ed !ôy' ,.0 ~ ~bd 1~ Ret~dP~

'~ ~

tre71 KoopbanU Anhforpeo, op

0 2 JAN. 2012

Griffie

Qndernemingsnr : 4 2._ .~~-, 9-? 3

Benaming

(votuitt : ALPHACOM

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Museumstraat 41 bus 3 - 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 01/01/2012

Alphacom

Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm.V )

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht tussen de hierna genoemde vennoten die het maatschappelijk kapitaal volstorten als volgt:

1) De Heer Van Herle David ( NN 811009-205-35) wonende te Museumstraat 41 bus 3, te 2000 Antwerpen, zal optreden als beherend vennoot

2) De Heer Kong Chhoeut ( NN 810521-237-93) wonende te Steenbokstraat 38 bus 2, te 2018 Antwerpen, zal optreden als stille vennoot

Het onderschreven maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000,00 Euro ( duizend Euro) dat volgestort werd op de financiële rekening van de vennootschap.

De statuten werden vastgesteld als volgt:

Artikel 1

Een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht en is genaamd: Alphacom

Deze naam moet steeds door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting " Comm.

V. " worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel:

-Het uitoefenen van management, consulting-, beheers- en beleggingsactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting overeenkomsten, het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, management, financieel en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur, eveneens de opvolging van productontwikkeling en procedures.

-Aan- en verkoop, beheer, verhuring en terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen.

-Voor eigen rekening en/of voor rekening van derden, alle handelsverrichtingen te stellen, die zowel rechtstreeks ais onrechtstreeks verband houden met de aankoop, de verkoop, de in- en uitvoer van grondstoffen en benodigdheden van algemene ondernemingen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

-De vennootschap kan samenwerken met. deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien't

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

-De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel. De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en instemmend in de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten,.kan het maatschappelijk doel uitleggen, verklaren en uitbreiden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in den vreemde, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.

-De vennootschap mag alle commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel,zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen,

Artikel 3

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Museumstraat 41 bus 3, te 2000 Antwerpen.

De zetel van de vennootschap mag bij besluit van de beherende vennoot - zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving. iedere wijziging van de zetel wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de beherende vennoot - zaakvoerder.

Artikel 4

De duur van de vennootschap is onbeperkt.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1000 Euro, en is

verdeeld in 100 aandelen.

De oprichters ondertekenen de aandelen als volgt;

Van Herle David 99 aandelen

KCong Chhoeut 1 aandeel

Artikel 6

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan derden, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De eventuele erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot zullen slechts tot de vennootschap kunnen toetreden mits voorafgaand en geschreven akkoord van alle overblijvende vennoten.

Ingeval van weigering tot toetreding en bij gebreke aan een overname van de betrokken aandelen door één of meerdere van de overblijvende vennoten, zal in voorkomend geval een gedeeltelijke verdeling van het maatschappelijk vermogen worden doorgevoerd waarvan de fiscale druk wordt gedragen door de nalatenschap.

Artikel 7

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De overdracht van aandelen toebehorend aan de beherende vennoten zullen voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig artikel 67 van het wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De beherende vennoot  zaakvoerder is : Van Herle David voornoemd

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door een beherend vennoot - zaakvoerder, individueel optredend.

De stille vennoten kunnen geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten alsook de beherende vennoten, hebben een onbeperkt recht van toezicht en controle op alle verrichtingen van de vennootschap.

Zij kunnen, zonder verplaatsing, kennis nemen van alle boeken, briefwisseling, notulen en in het algemeen alle geschriften van de vennootschap.

Zij kunnen zich op kosten van de vennootschap laten bijstaan door een expert voor de verificatie van de boeken en de rekeningen van de vennootschap.

De expert moet worden aanvaard door de beherend vennoot - zaakvoerder. Bij gebrek van aanvaarding, wordt de expert benoemd door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Artikel 9

De algemene vergadering komt samen op uitnodiging van de beherend vennoot - zaakvoerder, op de plaats en datum vernield in de uitnodiging.

De besluiten worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd worden

genomen met een drie/vierde meerderheid van de stemmen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 10

Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De jaarvergadering wordt gehouden binnen de zes maanden volgend op de afsluiting van de rekeningen, in de plaats, op de datum en het uur vastgesteld door de beherend vennoot - zaakvoerder.

Artikel 11

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van het brutoresultaat afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, kosten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Over de aanwending van de winst spreken de vennoten, verenigd in jaarvergadering zich uit. Artikel 12

Ingeval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening verzorgd door de beherend vennoot - zaakvoerder.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

!Staatsblad

Overgangsbepalingen

Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting :

De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 1 oktober 2011 in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

Boekjaar  Algemene vergadering  Overige :

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 14 juni 2013 om 17u.

De voornoemde beherende vennoot verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door

enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van beherend vennoot is onbezoldigd.

Aldus opgesteld in drievoud te Antwerpen op 01 januari 2012 waarvan elke partij erkent één origineel " exemplaar ontvangen te hebben, het derde is bestemd voor de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Van Herle David

Beherend vennoot - zaakvoerder

Op de laatste blz. van t_uik g vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en3 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALPHACOM

Adresse
MUSEUMSTRAAT 41, BUS 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande