ALPROGO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALPROGO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.874.723

Publication

07/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 12.12.2013, NGL 26.02.2014 14057-0562-010
17/08/2012
ÿþ E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van .de Rechtbank

an Koophandel te Antwerpen, op

0,7 AUUO. 2O1Z

*iasazese*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Herentalsebaan 24  2240 Zandhoven OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

084788748723

Benaming ALPROGO

Voluit

Verkort

Rechtsvorm :

Zetel :

Voorwerp akte :

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor, op een augustus tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm  Naam - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALPROGO

Zetel - 2240 Zandhoven, Herentalsebaan 24

Duur - onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Oprichter - de heer GODRIE Christof, geboren te Brasschaat op eenendertig oktober negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2240 Zandhoven, Herentalsebaan 24, ongehuwd.

Identiteit der vennoot die zijn inbreng nog niet heeft volstort en het bedrag van de nog niet volstorte inbreng - de heer GODRIE Christof : volledig volstort.

Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (1 &550,00 EUR) verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (18.550,00 EUR)

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE56 7310 2626 9288 bij de KBC BANK te Sint-Job-in=t-Goor, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALPROGO in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 26 juli 2012 dat door mij, notaris in ontvangst wordt genomen om bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Begin en einde boekjaar - van een augustus tot eenendertig juli. De oprichter beslist het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op eenendertig juli tweeduizend dertien.

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de

zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo,

De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, ais dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht -: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot gewoon zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur : de heer GODRIE Christof, wonende te 2240 Zandhoven, Herentalsebaan 24. Het mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing der algemene vergadering

Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; alle onroerende verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur, de verhuur en onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de projectontwikkeling, de verkaveling en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde en onbebouwde onroerende eigendommen

- Zij kan alle hoe genaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn.

De aankoop, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, erfpacht, concessie

en uitbating van onroerende goederen, handelsfondsen en roerende goederen. Het beheer van een vermogen samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het

valoriseren en in stand houden van dit patrimonium door het stellen van beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn of noodzakelijk bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

L.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

" De studie, organisatie en deelneming, In binnen- en buitenland, in vennootschappen en ondernemingen, het aanwenden van liquide middelen tot het nemen van belangen in inlandse en buitenlandse vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, alsmede alle investeringen en financiële verrichtingen, per uitzondering van die verrichtingen welke bij wet voorbehouden zijn aan kredietmaatschappijen, banken en spaarkassen.

Het optrekken van gebouwen en onder kap. brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen

- De onderneming voor metsel- en betonwerk

Het bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels

- Waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer: metalen en niet

metalen dakbedekkingswerken van gebouwen

Het leggen van tegelvloeren en mozaïek, en alle andere bedekkingen van muren en

vloeren in eigenbeheer en in onderaanneming

Warmte- en geluidsisolering

Plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, het plaatsen van chapes

Timmer- en schrijnwerk voor gebouwen

Het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, evenals

schrijnwerk in kunststof

- Grond-, riolerings- en draineringswerken

Aanplantingswerken

Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warmwater en stroom

De onderneming voor het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht,

luchtconditionering en industriële pijpleidingen

Het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming

Onderneming voor lood- en zinkwerk

Onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor behangen en garneren

Steen- en marmerwerken voor gebouwen

- Afbraakwerk zowel in eigenbeheer als in onderaanneming

Renovatie werken in de ruime zin van het woord zowel in eigenbeheer als in

onderaanneming.

Verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen

eigen aan de bouw als andere

- Alle soort werken uitvoeren in onderaanneming,

- Het uitbaten van alle onroerende goederen

Het uitbaten van benzine station

Het geven van opleidingen

Het verzorgen van motocross initiaties

uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.

Plaats, daq en uur iaarvergadering - de tweede woensdag van de maand januari om zeventien uur op de" zetel van de vennootschap óf op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maai in tweeduizend veertien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehoudenVoorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Een bijzondere volmacht voor onbepaalde duur te verlenen aan Boekhoudkantoor Van de Meden GCV BV, gevestigd te 2200 Herentals -Aarschotseweg 11, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de BTW alsook tegenover het ondernemingsloket, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor de latere wijziging of aanpassing of schrapping ervan, alsmede het registratienummer aan te vragen en aile nodige aansluitingen te verrichten die verband houden met de oprichting van de vennootschap, met mogelijkheid van in de plaatsstelling en met bevoegdheid om afzonderlijk te handelen.

.__ VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

10/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

01 JUNI 2015

( # ipg Antwerpen



Voor

behoudel aan het Belgisch

Staatsbla

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0847.874.723

Benaming

(voluit) : Alprogo

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Herentalsebaan 24 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 30/04/2015 blijkt dat

De maatschappelijke zetel wordt verplaats naar de Vilderhaag 1 2240 Versel (Zandhoven)

Getekend,

Godrie Christof

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.07.2015, GGK 13.01.2016, NGL 27.01.2016 16035-0328-011

Coordonnées
ALPROGO

Adresse
VILDERHAAG 1 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande