ALTERNATIEF EDUCATIEF CENTRUM

Association sans but lucratif


Dénomination : ALTERNATIEF EDUCATIEF CENTRUM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 844.856.241

Publication

12/04/2012
ÿþM0D 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RFC1. T I3ÂNK KOOPHANDEL

3 0 MAART 2012

I

ANTWEGrRPEN

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ALTERNATIEF EDUCATIEF CENTRUM

Rechtsvorm : VZW

Zetel : KAPELSTRAAT 21-35 - 2660 ANTWERPEN

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN (RAAD VAN BESTUUR, DAGELIJKS BESTUUR EN WETTELIJK VERTEGENVOORDIGER).

De ondergetekenden

Ahmet Bekar, gedomicilieerd Paleisstraat, 37 - 2018 Antwerpen

Ibrahim Üzdemir, gedomicilieerd Danenstraat, 13 - 2600 Antwerpen

Mehmet Hilmi Vehbi Sahin, gedomicilieerd Montignystraat 96  2018 Antwerpen

Mahmut Dede, gedomicilieerd Boomsesteenweg, 486 bus 1 - 2020 Antwerpen

Allen zijn overeengekomen voor onbepaalde duur een vereniging zonder winstoogmerk op te richten volgens de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd eenentwintig waarvan de statuten als volgt zijn vastgesteld

TITEL 1

Naam, maatschappelijke zetel

Artikel 1 - Naam

De verening draagt de naam "ALTERNATIEF EDUCATIEF CENTRUM"

Artikel 2 -- Adres en gerechtelijk arrondissement

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2660 Antwerpen, Kapelstraat 21-35 in het gerechtelijk arrondissement van Antwerpen.

Artikel 3  Verplaatsing van maatschappelijke zetel

De algemene vergadering is het enige bevoegde orgaan om over te gaan tot de verplaatsing van de maatschappelijke zetel. De verplaatsing van de zetel, die een wijziging van de statuten met zich meebrengt, is. onderhevig aan een neerlegging bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en een publicatie in, de bijlagen bij het Belgsich Staatsblad.

TITEL Il Doel

Artikel 4  Doel van de vereniging

De VZW "ALTERNATIEF EDUCATIEF CENTRUM" heeft volgende doeleinden

a) De sociaal-culturele, informatieve, sportieve en educatieve belangen van allochtonen  en meerbepaald van de personen van Turkse afkomst die in de aktieradius van de vereniging wonen verdedigen.

b) De integratie, de inspraak en de emancipatie van deze doelgroep in de maatschappij in de ruime: betekenis van het woord bevorderen.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 0844 .855" 241

e

"

*12072629*

bel et Be Sta.

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.1

c) Het begrip van wederzijds respect bevorderen binnen de multiculturele gemeenschap,

d) De sociale en economische positie van de doelgroep in de maatschappij verbeteren.

e) bë harmonie tussen de doelgroep en de autochtonen stimuleren.

Het nastreven van deze doeleinden zal meerbepaald door volgende activiteiten worden verwezenlijkt (niet-exhaustieve lijst);

- De oprichting, coördinatie, organisatie en ondersteuning van alle projecten en activiteiten met sociaal, cultureel, informatief, educatief en recreatief karakter.

- Het behoud van een ontmoetingsplaats voor de doelgroep.

- De verbintenis, het behoud en de versterking van de samenwerkingsverbanden met de andere organisaties, instanties en plaatselijke, regionale en federale instellingen met gelijkaardige doeleinden.

- Het onderhouden van contacten met de gemeente en de gemeentelijke instellingen teneinde tijdig de knelpunten te melden.

- Het organiseren van uitstappen en seminaries teneinde de integratie en emancipatie van de doelgroep toe te laten.

- Het oprichten en verwezenlijken van projecten om de harmonie in de maatschappij te bevorderen.

- Het verwezenlijken van projecten en activiteiten teneinde de sociaal-culturele en educatieve ongelijkheid tussen de verschillende groepen van de multiculturele maatschappij te verminderen,

- Het verbeteren van het schoolverloop van de doelgroep door de deelname van de ouders aan de opvoeding en het onderwijs te stimuleren door middel van het openhouden van een vormingscentrum.

- Het stimuleren van het verwerven van de kennis van communicatieve en informatieve vaardigheden.

- Het beschikbaar maken van de middelen die bijdragen tot het onderwijs zoals computers, studiezalen, boeken, professoren, enz..,

- Het organiseren van sportieve en recreatieve projecten teneinde de deelname van de doelgroep binnen de maatschappij te bevorderen.

- Het verstrekken van inlichtingen met betrekking tot sociale, culturele en educatieve domeinen,

- Het oprichten van pensionatenfntematen voor leerlingen van het secundair onderwijs en studenten.

- Hè'f i:ietf (steunen van secundaire en universitaire studies van jongeren.

- Het voorbereiden van leeszalen.

- Het organiseren van seminaries met betrekking tot sociale problemen en het vinden van hiervoor bekwame personen.

De vereniging kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel en zal haar medewerking verlenen of samenwerken met iedere vereniging of instelling met hetzelfde sociaal doel.

TITEL 111 Leden

Artikel 5 - Leden

De verening is samengesteld uit effectieve leden en toegetreden leden, natuurlijke of rechtspersonen. Het minimum aantal effectieve leden mag niet lager zijn dan drie.

ArtiI el 6 effectieve leden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.1

leder toegetreden lid, dat vertegenwoordigd is door ten minste twee effectieve leden, kan worden toegelaten In hoedanigheid van effectief lid door beslissing van de algemene vergadering die oordeelt met meerderheid van 2i3 stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 7 - Toegetreden leden

Kunnen worden toegelaten in de hoedanigheid van toegetreden leden, de personen soeverein toegelaten in deze hoedanigheid door de raad van bestuur en degene die de vereniging willen helpen of deelnemen aan haar activiteiten en die zich ertoe verbinden de statuten en de daarin genomen beslissingen te respecteren.

Artikel 8 - Ereleden

Als dank voor de aan de vereniging geleverde diensten of voor handelingen die bijdragen aan de verwezenlijking van haar doel, kan de titel van erelid worden toegekend door de Algemene Vergadering (op voorstel van de Raad van Bestuur) aan effectieve leden, toegetreden leden of derden.

De benoeming van een persoon tot erelid brengt niet het verkrijgen van de hoedanigheid van effectief of toegetreden lid met zich mee.

Artikel 9 - Stemrecht

Het stemrecht is alleen voorbehouden voor de effectieve leden, enkel deze kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur.

Artikel 10 - Rechten van de leden

Alleen de effectieve leden genieten van aile rechten toegekend aan de leden door de wet en onderhavige statutem-Ongeacht de bepalingen van artikel 6, beschikken de toegetreden leden ten volledige titel over het recht van bepaalde diensten te genieten aangeboden door de vereniging of deel te nemen aan bepaalde activiteiten, in voorkomend geval mits een deelname in de kosten.

Artikel 11 -- Ontslag, uitsluiting, schorsing

a)De effectieve en toegetreden leden zijn vrij zich op ieder moment terug te trekken uit de vereniging door hun ontslag aan te bieden aan de raad van bestuur, schriftelijk voor de effectieve leden of zelfs mondeling voor de toegetreden leden.

b)Ontslagnemend lid kan geacht worden te zijn, het effectief of toegetreden lid dat niet spontaan de maandelijkse bijdrage betaalt die hij verschuldigd is vóór de 8e dag van de lopende maand. De bijdrage kan eveneens voor een heel jaar vereffend worden, in welk geval ze vereffend moet zijn binnen de 90 dagen vanaf het begin van het boekjaar.

c)De uitsluiting van een effectief lid kan slechts worden uitgesproken door de algemene vergadering met meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

d)De raad van bestuur kan tot aan de beslissing van de algemene vergadering, leden schorsen die zich schuldig bevinden aan een ernstige inbreuk op de statuten of wetten. De vergadering zal zich moeten uitspreken'overde uitsluiting of de rehabilitatie van het desbetreffende lid tijdens de eerstvolgende vergadering,

e)Het ontslagnemend of uitgesloten lid, alsmede de erfgenamen of rechthebbenden van het overleden lid, kunnen geen enkel recht aanvoeren op het bezit van de vereniging. Zij kunnen geen rekeningen, overlegging van rekening, verzegeling, inventaris noch teruggave van de betaalde bijdragen opeisen of terugvorderen. Ze moeten al de bezittingen van de vereniging die in hun bezit zouden zijn binnen de 15 dagen volgend op hun ontslag of uitsluiting aan de vereniging overmaken.

Artikel 12 - Ledenregister

De vereniging houdt een register van effectieve leden bij overeenkomstig de bepalingen van de wet van 27 juin 1921.

TITEL IV

Bijdragen en deelname in de kosten

Artikel 13

MqD 21

u ~ r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

a)De effectieve en toegetreden leden betalen in beginsel hun bijdrage maandelijks of, indien ze het wensen, jaarlijks. De jaarlijkse bijdrage stemt overeen met 12 keer het bedrag van de maandelijkse bijdrage die van kracht is op het moment van de betaling.

b)Het bedrag van de maandelijkse bijdrage wordt vastgesteld door de Algemene Vergadering. Het mag niet hoger zijn dan 500 E. Bij gebreke van een beslissing van de algemene vergadering, blijft de bijdrage onveranderd van de ene periode op de andere,

TITEL V

Algemene Vergadering

"Me i4' Algemene vergadering

De algemene vergadering is samengesteld uit alleen effectieve leden. Ze wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter of de oudst aanwezige bestuurder.

De toegetreden leden kunnen eraan deelnemen op uitnodiging van de raad van bestuur. Tijdens de vergadering kan de raad van bestuur voorstellen een raadgevende of besluitvormende stem toe te kennen aan de toegetreden leden voor één of meerdere agendapunten. Voor de agendapunten voor dewelke ze een besluitvormende stem krijgen, zullen ze gelijkgesteld worden met effectieve leden wat betreft de verhoudingsberekening van bijzondere meerderheden voorzien door de wet of statuten,

Artikel 15 - Bevoegdheden

De algemene vergadering is de souvereine macht van de vereniging, Zij bepaalt het algemeen beleid van de vereniging. Ze beschikt over bevoegdheden die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de wet of onderhavige statuten. De volgende zaken behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de algemene vergadering :

a)De benoeming en de afzetting van de bestuurders ;

b)De goedkeuring van de begroting en van de rekening ;

c)De te verlenen kwijting aan de bestuurders ;

d)De uitsluiting van de effectieve leden (2/3 meerderheid) ;

e)De ontbinding van de vereniging (2/3 aanwezigheidsquorum EN 4/5 meerdeheid) ;

f)De omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk (2/3 aanwezigheidsquorum EN

4/5 meerderheid) ;

g)De wijziging van de statuten (2/3 aanwezigheidsquorum EN 2/3 meerderheid) ;

h)De overdracht van de maatschappelijke zetel (2/3 aanwezigheldsquorum EN 2/3 meerderheid)

i)De wijziging van het sociaal doel (2/3 aanwezigheidsquorum EN 4/5 meerderheid)

Ieder lid kan maximum over één volmacht beschikken. Er wordt geen rekening gehouden met de onthoudingen bij de evenredigheidsberekening van eenvoudige of bijzondere meerderheid.

Artikel 16  Oproeping  Nazicht van de bevoegdheden

Er moet minstens eenmaal per jaar een algemene vergadering gehouden worden. De vereniging kan op eender welk moment een algemene vergadering houden door beslissing van de raad van bestuur of op aanvraag van minstens éen vijfde van de effectieve leden.

Iedere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping. Al de effeétieve leden moeten worden opgeroepen. Indien het aanwezigheidsquorum noodzakelijk voor bepaalde punten vermeld op de agenda niet bereikt is, kan de vergadering op geldige wijze beraadslagen over de andere punten. Ten vroegste 15 dagen na de eerste zitting kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen en zij zal op geldige wijze beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in geval van vervanging van een effectief lid. De regels over de bijzondere meerderheid voorzien door de wet en uiteengezet in artikel 15 blijven echter van toepassing.

Artikel 17  Wijze van oproeping

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur, of, bij afwezigheid, door een bestuurder. De oproeping wordt ten minste 8 dagen voor de vergadering per post verstuurd aan ieder effectief lid en is ondertekend door een bestuurder in naam van de raad van bestuur, Op vraag van een lid, kan de oproeping per e-mail verstuurd worden. In desbetreffend geval, moet het lid erop toe zien dat zijn e-mail toegankelijk is, en indien nodig, het bewijs ervan meebrengen.

De agenda is vermeld in de oproeping en ieder voorstel ondertekend door 1/20 van de effectieve leden moet er worden opgenomen. De bijkomende agendapunten moeten ten minste 48 uur voor het begin van de in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

MOD 21

oproeping voorziene zitting aan de raad van bestuur ter kennis worden gebracht, Het bewijs van navolging van de modaliteiten van de neerlegging van een bijkomend punt valt te beurt aan de leden die hierom hebben aangevraagd.

Behoudens de gevallen voorzien in de wet van 27 juni 1921, kan de algemene vergadering eventueel oordelen over de spoedeisende zaken die niet voorkomen op de agenda. Het begrip hoogdringendheid moet tijdens de vergadering erkend worden door ten minste de helft van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden.

In geval van statutaire wijziging, moet een gecoördineerde versie van de nieuwe statuten van de VZW aan de oproeping worden toegevoegd. De te wijzigen artikels worden benadrukt in de geco5rdineerde tekst of opgesomd in de agenda.

Indien er een uitsluiting op de agenda vermeld staat, zal het betrokken lid worden opgeroepen en moet hij aanwezig zijrt tijdens de zitting, eventueel bijgestaan door een raadsman.

Artikel 18 -- Deelname en stemrecht van de leden

Ieder effectief lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde die zelf effectief lid is van de vereniging en die slechts houder kan zijn van één volmacht.

At de effectieve leden hebben gelijk stemrecht bij de algemene vergadering, ieder beschikkend over één stem.

Artikel 19 -- Het nemen van beslissingen

Met uitzondering van punten e-f-g-h-i uiteengezet in artikel 15:

a)kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige effectieve leden.

b)worden beslissingen genomen met de gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden behoudens anders beslist door de wet of door onderhavige statuten, meerbepaald in artikel 15.

Artikel 20  Notulen

De beslissingen van de algemene vergadering worden vastgesteld in notulen idealerwijze ondertekend door de voorzitter en een bestuurder en, bij afwezigheid, door 2 bestuurders. Deze notulen worden bijgehouden op de maatschappelijke zetel waar al de effectieve leden er kennis van kunnen nemen. De effectieve leden kunnen uittreksels uit deze notulen opvragen, ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en door een bestuurder.

Iedere statutenwijziging of beslissing met betrekking tot de ontbinding wordt neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 en volgens de modaliteiten voorzien in het uitvoeringsbesluit. Hetzelfde geldt voor iedere benoeming of afzetting van een bestuurder of van een gevolmachtigde wiens bevoegdheden zijn omschreven in onderhavige statuten.

Derden mogen kennis nemen van de beslissingen waarvan de neerlegging bij de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement door de wet verplicht wordt gesteld.

TITEL Vl

Raad van bestuur

Artikel 21-- Benoeming en beëindiging van de mandaten van de bestuurders

a)De vereniging is bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden. Het aantal bestuurders moet evenwel steeds minder zijn dan het aantal effectieve leden.

b)De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van 5 jaar, en zijn ten allen tijde door haar afzetbaar.

c)Hun mandaat neemt een einde op het einde van de eerste algemene vergadering van het jaar waarin hun mandaat een einde neemt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.1

d)In geval van ambtsbeëindiging, zijn de bestuurder of zijn rechthebbenden gehouden de bezittingen van de VZW die in hun bezit zouden zijn terug te geven binnen een termijn van 15 dagen te tellen vanaf de dag van de ambtsbeëindiging.

e)Het ontslag wordt per aangetekende brief aan de raad van bestuur medegedeeld. De raad van bestuur zal een ontvangstbewijs richten aan de indiener van het ontslag en zal binnen de maand de formaliteiten met betrekking tot de openbaarmaking vervullen vereist door de wet van 27 juni 1921 en haar uitvoeringsbesluit.

f)In geval van vacature van een mandaat kan een bestuurder door de algemene vergadering worden benoemd om het mandaat van bestuurder te beëindigen die hij vervangt. Deze benoeming moet op dezelfde wijze als iedere andere benoeming gepubliceerd worden.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 22  Samenstelling van de raad van bestuur

De raad kan binnen zijn leden een voorzitter en een of meerdere ondervoorzitters, penningmeesters of secretarissen aanstellen. Bij verhindering van de voorzitter, worden zijn functies behartigd door de ondervoorzitter of door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan comités samenstellen voor precieze opdrachten en de leden van de comités zijn verantwoordelijk tegenover de raad van bestuurt Deze comités hebben als doel de raad van bestuur te helpen met het vervullen van haar taken. Deze comités hebben geen enkele beslissingsbevoegdheid noch hoedanigheid van orgaan.

Artikel 23  Bijeenroeping van de raad van bestuur

De raad wordt door de voorzitter of ten minste één bestuurder bijeen geroepen,

Hij kan slechts beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Een bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen door een bestuurder die slechts houder kan zijn van één volmacht.

Zijn beslissingen zijn genomen bij meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemgerechtigden, de stem van de voorzitter of deze van zijn vervanger is in geval van staking der stemmen, doorslaggevend.

Artikel 24  Bevoegdheden van de Raad van Bestuur

1/Fie d vári bestuur beschikt als college over de meest uitgebreide bevoegdheden voor het bestuur en beheer van de vereniging. Alleen de handelingen voorbehouden aan de algemene vergadering bij wet of bij onderhavige statuten behoren niet tot haar bevoegdheid.

De raad benoemt, hetzij zelf, hetzij door gevolmachtigde, al de agenten, werknemers en personeelsleden van de vereniging en zet hen af. Ze bepaalt hun functieomschrijving en hun verloning. Iedere persoon tewerkgesteld door de VZW kan eventueel benoemd worden tot persoon aan wie het dagelijks bestuur van de vereniging is opgedragen, in welk geval deze delegatie van bevoegdheden van rechtswege eindigt op de eerste dag van de opzeg betekend door een van de partijen.

Artikel 25  Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan uit haar midden 3 personen aanstellen die over de individuele bevoegdheid beschikken de handelingen van het dagelijks bestuur uit te voeren, waarvan meerbepaald de te ondernemen stappen bij de banken en de Post. Het begrip dagelijks bestuur is vastgesteld door de rechtspraak van het vennootschapsrecht. Iedere beslissing genomen door een persoon aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen moet ter kennis worden gebracht aan de raad van bestuur en bewaard worden in een hiervoor bijgehouden dossier.

Artikel 26  Vertegenwoordiging van de VZW

De raad van bestuur kan eveneens uit haar midden 3 personen aanstellen die over een individuele bevoegdheid beschikken om de vereniging te vertegenwoordigen tegenover derden. De buitengewone investeringen dienen altijd onderhevig te zijn aan een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur. De ondertekening van verbintenissen voortvloeiend uit beslissingen van de raad rechtsgeldig opgenomen in de notulen is steeds beperkt tot een enkele bestuurder of gevoimachtigde dewelke er niet toe gehouden is zijn bevoegdheden tegenover derden te verantwoorden. Iedere beslissing genomen door een persoon aan wie de vertegenwoordiging van de VZW is opgedragen moet ter kennis worden gebracht aan de raad van bestuur en bewaard worden in een hiervoor bijgehouden dossier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.1

Artikel 27 - Openbaarmakingsformaliteiten

De handelingen met betrekking tot de ambtsbenoeming of  beëindiging, personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen en aan personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen zijn neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel voor publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

TITEL Vil

Huishoudelijk reglement

Artikel 28

De raad van bestuur kan een huishoudelijk reglement voorleggen aan de algemene vergadering.

TITEL VIII

Diverse bepalingen

Artikel 29  Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 30- Goedkeuring van de rekeningen

De rekeningen voor het voorbije boekjaar alsmede de begroting voor het volgende boekjaar zijn jaarlijks onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering binnen de 6 maanden volgend op het einde van het boekjaar.

Ongeacht de wet van 27 juni 1921 kan de algemene vergadering een verificateur van de rekenigen aanstellen, lid of geen lid, belast met de controle van de rekeningen van de vereniging en het voorstellen van een jaarverslag aan de algemene vergadering. Ze zal de duur van zijn mandaat bepalen.

Artikel 31 Ontbinding

In geval van ontbinding van de vereniging, zullen de netto-activa van de ontbonden vereniging worden toegewezen aan een vereniging beschikkend over rechtspersoonlijkheid, een stichting of een vennootschap met een sociaal oogmerk waarvan de doeleinden het meest overeenkomen met deze beschreven in artikel 4,

Artikel 32

AI de gevallen die niet uitdrukkelijk vermeld staan in onderhavige statuten zijn geregeld door de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk.

Algemene Vergadering van 15/03/2012 - NOTULEN

Aanwezigheidslijst

" Ahmet Bekar, gedomicilieerd Paleisstraat, 37 - 2018 Antwerpen

" Ibrahim ozdemir, gedomicilieerd Danenstraat, 13 - 2600 Antwerpen

" Mehmet Hilmi Vehbi Sahin, gedomicilieerd Montignystraat 96  2018 Antwerpen

" Mahmut Dede, gedomicilieerd Boomsesteenweg, 486 bus 1 - 2020 Antwerpen

1.Goedkeuring van de statuten

De statuten (in bijlage) van de WZW worden door de leden unaniem goedgekeurd.

2.Raad van bestuur: Benoemingen

Met éénparigheid van stemmen worden als bestuurders benoemd :

" Ahmet Bekar, geboren te Yildizeli (TURKIJE) op 13/03/1976 en gedomicilieerd Paleisstraat, 37 - 2018 Antwerpen

MOD 2,1

Luik B - Vervolg

" Ibrahim Üzdernir, geboren te Emirdaâ (TURKIJE), op 03/01/1974 en gedomicilieerd Dánenstraat, 13 - 2600 Antwerpen

'Mehmet Hilmi Vehbi Sahin, geboren te Neusden-Zolder op 20/11/1979 en gedomicilieerd Montignystraat 96  2018 Antwerpen

-

Overeenkomstig de statuten, de raad van bestuur beschikt als college over de meest uitgebreide bevoegdheden voor het bestuur en beheer van de vereniging. Alleen de handelingen voorbehouden aan de algemene vergadering bij wet of bij onderhavige statuten behoren niet tot haar bevoegdheid.

De ondertekening van verbintenissen voortvloeiend uit beslissingen van de raad rechtsgeldig opgenomen in de notulen is steeds beperkt tot een enkele bestuurder of gevolmachtigde dewelke er niet toe gehouden is zijn bevoegdheden tegenover derden te verantwoorden.

De bestuurders worden benoemd met uitwerking op 01/04/2012. Overeenkomstig de statuten, hun mandaat neemt een einde op het einde van de eerste algemene vergadering van het jaar 2017,

De raad van bestuur heeft binnen zijn leden aangesteld :

" als voorzitter : Ahmet Bekar

" a1s penningmeester : Mehmet Hilmi Vehbi Sahin

" als secretaris : Ibrahim Üzdemir

De Algemene Vergadering neemt akte van deze mededeling. 3:Dagelijks bestuur : Benoemingen

De bestuurders hebben de secretaris en de penningmeester benoemd ais personen belast met dagelijks bestuur

" Ibrahim üzdemir, geboren te Emirdaÿ (TURKIJE), op 03/01/1974 en gedomicilieerd Danenstraat, 13 - 2600 Antwerpenn

Mehmet Hilmi Vehbi Sahin, geboren te Heusden-Zolder op 20/11/1979 en gedomicilieerd Montignystraat 96  2018 Antwerpen

Overeenkomstig de statuten, De raad van bestuur heeft personen aangesteld die over de individuele bevoegdheid beschikken de handelingen van het dagelijks bestuur uit te voeren, waarvan meerbepaald de te ondernemen stappen bij de banken en de Post.

De personen betast met dagelijks bestuur worden benoemd met uitwerking op 01/04/2012 voor onbepaalde duur. Hun mandaat eindigt van rechtswege als ze de hoedanigheid verliezen waarin ze benoemd werden.

De Algemene Vergadering neemt akte van deze mededeling

Y" '

4.VÎlette ijk vertegenwoordiger : Benoeming

De bestuurders hebben de voorzitter benoemd als wettelijk vertegenwoordiger :

Ahmet Bekar, geboren te Yildizeli (TURKIJE) op 13/03/1976 en gedomicilieerd Paleisstraat, 37 - 2018 Antwerpen

Overeenkomstig de statuten, de wettelijk vertegenwoordiger beschikt over een individuele bevoegdheid om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen tegenover derden,

De wettelijk vertegenwoordiger werd benoemd met uitwerking op 01104)2012 voor onbepaalde duur. Zijn mandaat eindigt van rechtswege als hij de hoedanigheid verliest waarin hij benoemd werd.

De Algemene Vergadering neemt akte van deze mededeling,

Handtekeningen op keerzijde

Ahmet Bekar bestuurder (Voorzitter)

Ibrahim Üzdemir, bestuurder (Secretaris)

Op de laatste biz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

/oor-behou`den aan het Belgisch Staatsblad



" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

i



24/06/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOD 2.2

Ondernemingsnr : 0844.856.241

Benaming

(voluit) ; ALTERNATIEF EDUCATIEF CENTRUM VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kapelstraat 21-35 2660 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontbinding en sluiting

Op de algemene vergadering van 29/04/2015 werd beslist de ALTERNATIEF EDUCATIEF CENTRUM VZW gevestigd te Kapelstraat 21-35 2660 Antwerpen in ontbinding te stellen.

Er zijn geen passiva.

Er is geen vereffenaar aangeduid.

De vzw wordt gesloten,

Ondergetekende door

Bestuurder: Ahmet Beker (76.03.13-309.45), Paleisstraat 37, 2018 Antwerpen

Bestuurder: Mehmet Hilmi Vehbi Sahin (79.11.20-009.60), Montignystraat 96, 2018 Antwerpen

Bestuurden Ibrahim (zdemir (74.01.03-22582), Danenstraat 13, 2600 Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

111111111111111111111

R,;chtbank van koophandel

Antwerpen

t 5 JUNI 2015

~Antwerpen

Coordonnées
ALTERNATIEF EDUCATIEF CENTRUM

Adresse
KAPELSTRAAT 21-35 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande