ALTERNATIVE ENERGY SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALTERNATIVE ENERGY SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.312.946

Publication

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 25.04.2013 13099-0124-017
10/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1'I11IU111 l'~~~If~~iVY

56028*

Ondernemingsnr : 0822.312.946

Benaming

(voluit) : ALTERNATIVE ENERGY SYSTEMS

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeeschipstraat I71/ojQCt g¬ -

(volledig adres)

Onderwerp akte : Akte statutenwijziging

Ef blijkt uit een akte verleden voor meester Kelly SPELTE, notaris-plaatsvervanger, aangesteld ter tijdelijke vervanging van haar ambtgenoot, meester Manuel VAN HOOF, notaris met standplaats te Zwijnaarde, thans Gent, bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Gent op 29 oktober 2012, dat op 26 maart 2013 de buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alternative Energy Systems", waarvan de maatschappelijke, zetel gevestigd is te Gent, Zeeschipstraat 171 en dat men volgende beslissingen heeft genomen met' eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: doelswijziging

Voorafgaand aan de beslissing tot doelswijziging verleent de algemene vergadering met éénparigheid van= stemmen ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder betreffende de wijziging van het: maatschappelijk doel, en van de daarbij gevoegde een staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2012.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte: van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

Vervolgens beslist de algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de integrale tekst van artikel 3 van de statuten, door de volgende bepaling:

'De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland

-Het uitwerken en realisatie van projecten en ontwikkeling op het gebied van elektriciteit en electronica,, inzonderheid de realisatie en ontwikkeling van projecten op gebied van zonneënergie en milieuvriendelijke: energiewinning. Dit alles in de meest ruime zin.

-Het vervaardigen of laten vervaardigen van electrische en niet-electrische zonnepanelen, inbegrepen het (laten) plaatsen van deze produkten. Dit alles in de meest ruime zin.

-Flet vervaardigen of het laten vervaardigen van allerhande alternatieve (groene) energiesystemen, waaronder windenergie, biomassa en dergelijke. Dit alles in de meest ruime zin.

-0e groot- en kleinhandel in al deze bovenvermelde producten alsmede de tussenhandel hierin.

_Flet huren en verhuren van dergelijke installaties, de commissie en tussenhandel in de materialen waaruit deze produkten zijn samengesteld of opgebouwd. Dit alles in de meest ruime zin.

-De handelsbemiddeling in deze produkten en componenten en de verkoop op commissie van deze' produkten.

-Flet geven en/of nemen van franchising van deze produkten en haar afgeleiden;

-Het plaatsen en onderhouden van zwembaden en het leveren van toebehoren ervan, zowel voor eigen opdrachtgevers als in onderaanneming, deze verkoop en plaatsing betreft enkel de levering en plaatsing van voorgefabriceerde zwem- en ontspanningsbaden zodat geen metselwerken zullen worden uitgevoerd.

-De verkoop van materialen nodig voor het normaal functioneren van zwem- ontspanningsbaden zoals filters, skimmers, rolluiken, onderhoudsproducten en dergelijke;

-Dienstbetoon in de meest ruime zin, ondermeer op financieel, fiscaal, verzekerings- en sociaal gebied.

-Het verzekeren van managementdiensten aan derden; dit in de meest ruime zin en zonder dat deze limitatief werd bepaald.

-Het organiseren van seminaries, studiedagen, cursussen en dergelijke ten behoeve van vennoten en derden die kaderen in hogergenoemde activiteiten.

-Het eerbeschikking stellen aan vennoten en derden van alle middelen ter uitoefening van hogergenoemde activiteiten.

Op de laatste bIz= van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 9 IUT 2013

RECHGP:i#feK VAN K(lt'1PT-ia\l7ET. TF liFNT

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of ondernemingen, -Het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende

waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder- en dochterondernemingen, -Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben.

-Het is de vennootschap toegestaan onroerende goederen te verwerven, te bouwen en te verbouwen. De handel in en het beheer van immobiliën alsook het verstrekken van adviezen allerhande over immobiliën, het verhuren, ruilen en schatten van immobiliën.

-De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

-De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hezij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle venootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

-De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; zij kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer' in de vorm van leningen, voorschottten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of' administratie.

-De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen ' verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, r voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

-De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, mits zich te' schikken naar de wettelijke regels ter zake."

Dit besluit wordt met eenparigheid van de stemmen goedgekeurd.

Laatste besluit: machtiging van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt gemachtigd tot uitvoering van de voormelde besluiten en geeft opdracht aan de notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Kelly Spelte

Samen hiermee neergelegd:

-uitgifte van de akte;

-verslag van de zaakvoerder en de staat van actief en passief;

-coordinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 20.04.2012, NGL 27.04.2012 12101-0077-018
29/09/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

MW 2.1

Lma In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uilenaarde

9 SEP. 207î

*1116]093*

Ondernemingsnr : 0822.312.946

Benaming

(voluit) : Alternative Energy Systems

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meersbloem - Melden 46a, 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 18 augustus 2011 werd beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar Zeeschipstraat 171, 9000 Gent.

Jean-Marc De Braekeleir,

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/05/2015
ÿþMod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



NEEP_GELEGID

t 8 -05- 2015

R;r ti ~ 1,.~"h; VANKOOp~0.@lEt, TE GENT

° III1WB~I~WIYflII~I~1eW

*1507537

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeeschipstraat 171, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de algemene vergadering van 28 maart 2015 wordt de Heer Jean-Marc De Braekeleir ontslaan tot zaakvoerder van de vennootschap en dit vanaf 1 april 2015. Er wordt hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

Vanaf 1 april 2015 wordt de Heer Benny Selleslags, wonende te 2850 Boom, 's Herenbaan 31 benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

Benny Selleslags,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0822.312.946 Benaming

(voluit)

(verkort) :

ALTERNATIVE ENERGY SYSTEMS

23/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
24/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALTERNATIVE ENERGY SYSTEMS

Adresse
BRUSSELSTRAAT 51 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande