ALVAR & MILLAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALVAR & MILLAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.665.809

Publication

20/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-04-2015

Griffie

*15306684*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628665809

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ALVAR & MILLAS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen. Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 16 april 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam:  ALVAR & MILLAS .

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Lier, Waversesteenweg 6 bus 4.

3. Oprichters:

1. De heer COOLS Robbert, geboren te Lier op 13 april 1995, wonende te 2500 Lier, Leliënlei 13, met rijksregisternummer 95.04.13-339.33;

2. De heer HENDRIX Thibault Georges Christel, geboren te Lier op 7 oktober 1994, wonende te 2500 Lier, Tallaart 37;

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PILOT AGENCY , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0847.196.812, met zetel te 2000 Antwerpen, Friendships Building, Rijnkaai 37;

4. De heer RAMAEKERS Serge Nestor Johan, geboren te Antwerpen (Deurne) op 17 april 1966, wonende te 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 197 F.

4. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

5. Gestorte bedrag: 18.600,00 euro.

6. Samenstelling: In geld.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

10. Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, dienen zij steeds met twee samen op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

Onderwerp akte :

Waversesteenweg 6 Bus 4 2500 Lier

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Werden tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap aangesteld:

1/ de heer COOLS Robbert, geboren te Lier op 13 april 1995, wonende te 2500 Lier, Leliënlei 13;

2/ de heer HENDRIX Thibault Georges Christel, geboren te Lier op 7 oktober 1994, wonende te 2500

Lier, Tallaart 37;

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PILOT AGENCY ,

rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0847.196.812, met zetel te 2000 Antwerpen,

Friendships Building, Rijnkaai 37;

4/ de heer RAMAEKERS Serge Nestor Johan, geboren te Antwerpen (Deurne) op 17 april 1966,

wonende te 2930 Brasschaat, Hoge Kaart 197 F.

11. Vast vertegenwoordiger: De hoger genoemde statutaire zaakvoerder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PILOT AGENCY , voornoemd, heeft voor de uitoefening van deze functie de heer STOOP Tom Yvonne Robert, geboren te Antwerpen op 15 maart 1978, wonende te 2650 Edegem, Nicolaas Lemmensstraat 9, aangeduid als haar vaste vertegenwoordiger.

12. Commissarissen: Geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- het concipiëren, uitwerken, produceren en, meer in het algemeen, maken van muziek, op eender welke manier en met gebruikmaking van eender welke instrumenten of apparaten (onder meer klassieke muziekinstrumenten, computer en samplers); de vennootschap mag daartoe samenwerken met andere artiesten, muziek van andere artiesten gebruiken (mits eerbiediging van alle intellectuele rechten daaraan verbonden);

- het registreren, opnemen of anderszins vastleggen van deze muziek, op eender welke wijze en via eender welk medium, waaronder doch daartoe niet beperkt het maken van videoclips;

- het uitvoeren en geven van live optredens, DJ-sets en shows allerhande, in België en in het buitenland, voor publiek of via enig ander medium (onder meer radio, TV en internet), evenals het registreren daarvan, op gelijk welke wijze;

- het organiseren van evenementen allerhande;

- het uitvoeren van activiteiten als boekingskantoor dat instaat voor het boeken van optredens, in België en in het buitenland, en dit via alle kanalen;

- het uitvoeren van managementactiviteiten, in de meest ruime zin, binnen de audiovisuele sector; - het uitoefenen van alle intellectuele rechten, als auteur, schrijver, componist, uitvoerend kunstenaar, producent, master owner, uitgever, verbonden aan of verband houdende met muziek en beeldmateriaal, dit alles in de meest ruime zin; de uitgeverijactiviteiten zullen worden uitgeoefend onder meer onder de handelsbenaming BLACK UNIVERSE PUBLISHING;

- de handel in al zijn vormen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in het groot en in het klein, met inbegrip van import, export, commissiehandel, agentuur en makelarij, verkooppromotie, distributie, publiciteit, productie en uitgeverij van alle audio- en audiovisuele dragers zoals onder meer CD's, DVD's, mp3's, en bijhorigheden en van alle artikelen, in verband met muziek en beeld, dit alles in de meest ruime zin.

Dit alles initieel met betrekking tot het DJ-duo ALVAR & MILLAS en hun eventuele spin-offs (waaronder onder meer BLACK JACK).

De vennootschap mag, zowel in het binnen- als buitenland diensten verlenen, in de meest ruime zin, op het gebied van muziek, cultuur en amusement, en mag eigendomsrechten verwerven op muziekcreaties, bewerkingen en vertalingen. Zij mag, eveneens in het binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen verrichtingen stellen en, meer in het algemeen, alle commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële en commerciële eigendomsrechten die er betrekking op hebben; zij mag alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs indien deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen of met dewelke één of andere band van deelneming bestaat, alsmede alle andere vennootschappen, en zij mag alle leningen, voorschotten of kredieten van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze vennootschappen toestaan. Zij mag zich borg stellen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig, verwant zou zijn met het hare, of van aard het bereiken van haar doel te bevorderen. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze lijst is exemplatief en niet limitatief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede dinsdag van de maand juni om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2017.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Bank J. Van Breda & C°.

17. Bijzondere volmacht: Er werd aan:

1/ de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KMO CONSULT , rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0436.957.779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

2/ de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BOEKHOUDKANTOOR DRIESSENS & ANTHONISSEN , rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Mechelen 0477.860.503, met zetel te Willebroek-Blaasveld, Mechelsesteenweg 227, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Coordonnées
ALVAR & MILLAS

Adresse
WAVERSESTEENWEG 6, BUS 4 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande