ALVISO

Société en commandite simple


Dénomination : ALVISO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.329.921

Publication

16/10/2012
ÿþmod 11.1

s" % a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergekgd ter griffie van de perditba t van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 5 2012

III Il II 111111 II A N

*12170537*

Ondernemingsnr: 3.29924

Benaming (voluit) : ALVISO

(verkort)

Rechtsvorm : Handelsvennootschap in de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bist 110 bus 0102

2180 Antwerpen-Ekeren

Onderwerp akte ;OPRICHTING - OVERGANGSBEPALINGEN

Uiteen akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 27 september 2012; blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een Handelsvennootschap in de rechtsvorm van een Gewone;

Commanditaire Vennootschap en draagt de naam "ALVISO".

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2180 Antwerpen-Ekeren, Bist 110 I bus 0102.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Actieve of gecommanditeerde vennoten en stille vennoot die ziin inbreng niet heeft;

volgestort

De hoofdelijk aansprakelijke actieve of gecommanditeerde vennoten zijn :

1) De heer ALDERWEIRELD Vic Emmerentia Paul, geboren te Antwerpen-Merksem op veertien december negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Bist 110 / bus 0102, echtgenoot van mevrouw Sonia VAN LEEMPUT, hierna genoemd, met; wie hij is gehuwd te zijn te Antwerpen-Ekeren op negen juni tweeduizend en twaalf onder; het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, die heeft ingeschreven op vijfenveertig (45) kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen voor een tótaal bedrag van! vierhonderd vijftig euro (¬ 450,00).

2) Mevrouw Van Leemput Sonia, geboren te Charleroi op tweeëntwintig november; negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Bist 110 / bus 0102, echtgenote van de heer Vic Alderweireld, voornoemd, die heeft ingeschreven op vijfenveertig (45) kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen voor een totaal bedrag van; vierhonderd vijftig euro (¬ 450,00).

is De stille of commanditaire vennootschap is de heer ALDERWEIRELD Toby Albertine; Maurits, ongehuwd, geboren te Antwerpen(Wilrijk) op twee maart negentienhonderd; negenentachtig, wonende te 1422 Uithoorn (Nederland), Wikke 48, die heeft ingeschreven op tien (10) kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen voor een totaal bedrag van honderd euro (¬ 100,00).

Zowel de actieve of gecommanditeerde vennoten als de stille vennoot moeten hun inbreng;

nog in geld volstorten, wat zij onmiddellijk na de oprichting zullen doen. n.

5. Kapitaal en volstorting

i1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DUIZEND EURO NUL CENT (¬ 1.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij wijze van geldschieting zal door alle (actieve en stille) vennoten gezamenlijk onmiddellijk na de oprichting een totaalbedrag van duizend euro nul cent (¬ 1.000,00) worden gestort.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal wordt gevormd door de inbrengen van de vennoten in geld of in natura, hetzij ter gelegenheid van de oprichting, hetzij op een later tijdstip. Onder inbreng in natura wordt verstaan de inbreng van vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd. Deelbewijzen uitgegeven in ruil voor inbrengen in geld of in natura worden kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen genoemd.

Het kapitaal wordt samengesteld door honderd (100) kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen die werden onderschreven in geld, maar thans nog niet werd volgestort.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

De gezamenlijke vennoten bepalen ieder boekjaar met eenparigheid van stemmen vrij de bestemming die moet worden gegeven aan het resultaat van het boekjaar.

Bij gebreke van unanimiteit wordt de winst van het boekjaar integraal gereserveerd.

De verdeling van het uitgekeerde deel van de winst tussen de vennoten onderling gebeurt naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal, voor wat betreft de kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen. Het aan de niet-kapitaalvertegen-woordigende deelbewijzen verbonden recht op deelneming in de winst wordt vastgelegd bij hun uitgifte, bij gebreke waarvan dit aandeel geacht wordt gelijk te zijn aan dat van de vennoot met de kleinste deelneming in het kapitaal.

Het batig of negatief saldo dat bij de afsluiting van de vereffening overblijft zal worden verdeeld respectievelijk omgeslagen tussen de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal, voor wat betreft de kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen. Het aan de niet-kapitaalvertegenwoordigende deelbewijzen verbonden recht op deelneming in het batig saldo respectievelijk hun verplichting tot bijdrage in het negatief saldo wordt vastgelegd bij hun uitgifte, bij gebreke waarvan dit aandeel geacht wordt gelijk te zijn aan dat van de vennoot met de kleinste deelneming in het kapitaal.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en). De (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en) beschikt/beschikken. over de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door de (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en).

Onverminderd deze algemene bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht van de (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en), kunnen de actieve vennoten de bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht met eenparigheid van stemmen geheel of gedeeltelijk delegeren aan één of meer van hen, waarvan zij de bevoegdheden (inclusief of zij alleen dan wel gezamenlijk handelen) en de bezoldiging bepalen in het benoemingsbesluit, onverminderd latere wijzigingen.

Bij gedeeltelijke delegatie van de bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigings-macht zijn de opgelegde beperkingen tegenwerpelijk aan derden, mits zij zijn bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De (gezamenlijk handelende) actieve venno(o)t(en) kan lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen.

De vennootschap is niet gebonden door doeloverschrijdende handelingen indien haar doel

_werd bekendgemaakt in de .Bijlage. tot.het_Belgisch_S.taatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

10. Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

1. Het bestuur, het beheer, de reorganisatie en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen en alle andere organisaties, zowel in de profit als in de non-profit sector, als bestuurder, zaakvoerder, directeur, vereffenaar, beheerder, volmachtdrager, mandataris of in enige andere hoedanigheid.

2. Het organiseren en leveren als consultant van managementdiensten in de meest ruime zin van het woord, daaronder onder andere begrepen diensten met betrekking tot

verkoop en marketing, juridische en financiële aangelegenheden evenals

aangelegenheden van handel, nijverheid, personeelsbeleid, logistiek en administratie.

3. Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, en alle technieken in verband met technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

Indien bovenstaande opsomming één of meer gereglementeerde activiteiten zou omvatten waarvoor de vennootschap thans niet over de vereiste toelating beschikt, dan zal de vennootschap zich volledig onthouden van deze activiteiten (en hiervoor geen inschrijving in de KBO vragen) zolang zij niet over de vereiste toelatingen beschikt.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van alle rechtspersonen, en mag alle leningen, ongeacht hun vorm en duur, aan deze laatsten toestaan en kan alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie of op enige andere wijze een belang verwerven in alle bestaande of op te richten rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of waarvan het maatschappelijk doel van aard is om op enige manier de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

12. Overgangsbepalingen

a) Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op twee (2) en de volgende personen werden verkozen tot bestuurder :

de heer Vic ALDERWEIRELD, voornoemd, die aanvaardt,

mevrouw Sonia VAN LEEMPUT, voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd (behoudens andersluidende beslissing van de vennoten) en de duurtijd ervan is niet beperkt.

De zaakvoerders zijn, elk afzonderlijk handelend, bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, inclusief alle daden van beschikking, en vertegenwoordigen de vennootschap bij alle handelingen in en buiten rechte, inclusief deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar zoals een hypotheekbewaarder of een notaris is vereist.

b) Het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend veertien.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem werd de volledige _ hcvoegdheid. verleend _om _ alle. _daarvoox_ vereiste_ _verklaringent_af_ te _leggen _ en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Alverp", met maatschappelijke zetel te 2160 Wommelgem, Hrentalsebaan 386, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BE 0438.399.616 en al haar zaakvoerders, medewerkers en/of lasthebbers.

Ontledend uittreksel dat v66r registratie werd opgemaákt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 28 september 2012 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Bijlage Geen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALVISO

Adresse
BIST 110, BUS 0102 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande