AMADECASA

Société en commandite simple


Dénomination : AMADECASA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 820.563.580

Publication

18/07/2012
ÿþOndernemingsnr : 0820.563.580

Benaming

(voluit) : AMADECASA

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap met sociaal oogmerk

Zetel : 2627 Schelle, Provinciale Steenweg 323

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. FUSIE DOOR OVERNEMING UITBREIDING DOEL  STATUTENWIJZIGING.

Uit een akte verleden voor Meester Jan Verreth, notaris te Lier op 28 juni 2012, geregistreerd te Lier op 3 juli 2012, boek 206, blad 22, vak 11, zeven bladen, geen verzendingen, Ontvangen: 25 ¬ Vijfentwintig euro, getekend S. VAN BRITSOM Eerstaanwezend Inspecteur bij een fiscaal bestuur a.i., blijkt dat een besluit tot fusie werd genomen tussen:

I. De buitengewone algemene vergadering van de bovenvermelde BVBA FINDOCK, opgericht bij akte verleden door notaris Gwen Daniels, te Oud-Heverlee, op 10 augustus 2004, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 augustus 2004 onder nummer 04121990, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor de laatste maal bij akte verleden door notaris Kurt Geysels, te Aarschot, op 21 maart 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 3 mei 2011 onder nummer 11066840.

I[. de buitengewone algemene vergadering van de bovenvermelde BVBA met sociaal oogmerk OMEGADIENSTEN, opgericht bij akte verleden door notaris Jan Van Ermengem, geassocieerd notaris te Meerhout, op 14 oktober 2009, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 oktober 2009 onder nummer 09151837, waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd.

[I[. de buitengewone algemene vergadering van de bovenvermelde Comm.V met sociaal oogmerk AMADECASA, opgericht bij onderhandse akte van 30 oktober 2009 gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 november 2009 onder nummer 09165610, waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd.

IV. de buitengewone algemene vergadering van de bovenvermelde Comm.V. AMADECASA PROFESSIONEEL, opgericht bij onderhandse akte van 22 september 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 oktober 2010 onder nummer 10148451, waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd.

V. de buitengewone algemene vergadering van de bovenvermelde BVBA DOMENEX, opgericht bij akte verleden door notaris Hilde Knops, te Brussel, op 20 november 2008, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 december 2008 onder nummer 08192041, waarvan de statuten sindsdien niet werden gewijzigd.

Na toelichting door de voorzitter van de fusievoorstellen, werden volgende besluiten genomen: VASTSTELLINGEN

Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de BVBA FINDOCK, werden de zaakvoeders van alle overgenomen vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor (of externe accountant) ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen, (artikel 719 en volgenden Wetboek Vennootschappen).

De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

11-M1113.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

i

i

i

i

I 1

I I

iii

wi

1111111

*12126679*

v

beh aa Be Star

l~teerael'egd Per griffie van do RQebfbal'nk rq >Mgie! #e 41.okcrpon, op

119 nLt 1a12

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

De zaakvoerders van alle betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschappen, die aan de fusie deelnemen, geen aandelen bezitten in de ovememende BVBA FINDOCK. De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen, hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschappen die aan de fusie deelnemen geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezitten, noch zakelijke rechten,

EERSTE BESLUIT

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen en aanvullende documenten, waarin voorgesteld wordt dat de BVBA met sociaal oogmerk OMEGADIENSTEN, de Comm.V, met sociaal oogmerk AMADECASA, de Comm.V. AMADECASA PROFESSIONEEL en de BVBA DOMENEX door fusie overgenomen worden door de BVBA FINDOCK.

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Overeenkomstig artikel 720, paragraaf 2,4° Wetboek Vennootschappen dienen geen tussentijdse cijfers opgemaakt gezien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat niet meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten.

TWEEDE BESLUIT

Na kennisname van deze verslagen en mededelingen besluit de algemene vergadering van de BVBA met sociaal oogmerk OMEGADIENSTEN, de Comm.V. met sociaal oogmerk AMADECASA, de Comm.V. AMADECASA PROFESSIONEEL en de BVBA DOMENEX, tot ontbinding van deze vennootschappen, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de BVBA FINDOCK en zonder toekenning van aandelen. DERDE BESLUIT

1. Principieel besluit tot fusie

De algemene vergaderingen van de BVBA FINDOCK en de BVBA met sociaal oogmerk OMEGADIENSTEN, de Comm.V. met sociaal oogmerk AMADECASA, de Comm.V. AMADECASA PROFESSIONEEL en de BVBA DOMENEX besluiten tot de fusie door overneming van gans het vermogen van de BVBA met sociaal oogmerk OMEGADIENSTEN, de Comm.V, met sociaal oogmerk AMADECASA, de Comm.V. AMADECASA PROFESSIONEEL en de BVBA DOMENEX over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de BVBA FINDOCK en zonder omwisseling of uitreiking van nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap aan de huidige aandeelhouders van de overgenomen vennootschappen in vergoeding voor de aandelen van de overgenomen vennootschappen aangezien de overnemende vennootschap alle aandelen aanhoudt van de overgenomen vennootschappen. Alle aandelen van de overgenomen vennootschappen worden na de fusieverrichting vernietigd, dit op basis van een boekhoudkundige staat van 31 december 2011.

Aile verrichtingen en handelingen gesteld door de overgenomen vennootschappen sedert 1 januari 2012 tot op vandaag worden geacht te zijn gedaan voor rekening van de BVBA FINDOCK

2. Gevolgen

- Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de BVBA met sociaal oogmerk OMEGADIENSTEN, de Comm.V, met sociaal oogmerk AMADECASA, de Comm.V. AMADECASA PROFESSIONEEL en de BVBA DOMENEX met alle rechten en plichten, over op de BVBA FINDOCK.

- Alle aandelen van de BVBA met sociaal oogmerk OMEGADIENSTEN, van de Comm.V. met sociaal oogmerk AMADECASA, van de Comm.V. AMADECASA PROFESSIONEEL en van de BVBA DOMENEX in het bezit van de BVBA FINDOCK zullen door de zaakvoerders van deevennootschap FINDOCK worden vernietigd. De vereiste meldingen zullen in het register van aandelen opgenomen worden.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2012, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende BVBA FINDOCK. De Schulden van de BVBA met sociaal oogmerk OMEGADIENSTEN, van de Comm.V. met sociaal oogmerk AMADECASA, van de Comm.V. AMADECASA PROFESSIONEEL en van de BVBA DOMENEX gaan over op de overnemende BVBA FINDOCK.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloelend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

W overnemende BVBA FINDOCK.

ViERDE BESLUIT

Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de BVBA met sociaal oogmerk OMEGADIENSTEN, van de Comm.V. met sociaal oogmerk AMADECASA, van de Comm.V. AMADECASA PROFESSIONEEL en van de BVBA DOMENEX door de BVBA FINDOCK, werd verwezenlijkt.

- anderzijds de BVBA niet sociaal oogmerk OMEGADIENSTEN, van de Comm.V. met sociaal oogmerk AMADECASA, van de Comm.V. AMADECASA PROFESSIONEEL en van de BVBA DOMENEX definitief opgehouden hebben te bestaan.

De vergadering verleent tevens aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschappen kwijting over hun mandaat.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering bespreekt het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de uitbreiding van het doel, aan welk verslag in bijlage een staat van actief en passief is gehecht, die is opgemaakt op 31 maart 2012 en besluit het doel van de vennootschap uit te breiden niet volgende activiteiten;

"De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- enerzijds reële kansen geven aan langdurige en/of laaggeschoolde werklozen die tot de kansengroep behoren op duurzame tewerkstelling. Anderzijds het uitbouwen, in het kader van de dienstenwerkgelegenheid van een uitgebreide en betaalbare dienstverlening die beantwoordt aan individuele of collectieve behoeften van particulieren, rechtspersonen of ondernemingen waarop geen of onvoldoend antwoord geboden worden vanuit bestaande initiatieven uit de private en publieke sector. De activiteiten die zullen verricht worden zin onder andere: aile activiteiten in het kader van de dienstencheques, hulp aan huis onder de vorm van huishoudelijke en onderhoudstaken bij privé-personen, rechtspersonen en ondernemingen; Deze opsomming is niet beperkend.

- het verrichten van alle activiteiten die toegestaan zijn in het kader van de dienstencheques, o.a. schoonmaken van woningen met inbegrip van ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappendienst, centrale voor minder-mobiele of bejaarde personen en strijken buiten het huis van de gebruiker en andere door de overheid in de toekomst erkende activiteiten in het kader van deze dienstencheques.

- het uitvoeren van alle schoonmaakkarweien in alle soorten gebouwen, met inbegrip van kantoren,

werkplaatsen, fabrieken, klaslokalen en andere lokalen voor particulier of professioneel gebruik,

appartementsgebouwen, zowel de gemeenschappelijke als privatieve delen, het schoonmaken van ramen,

binnen en buiten, het éénmalige schoonmaken van gevels of na verhuis, het schoonmaken van

gemeenschappelijke delen, overige schoonmaakklussen, klein onderhoud in en rondom bedrijf of woning. Deze

opsomming is niet beperkend, en te interpreteren in de meest ruime zin van het woord.,"

Dit als gevolg van de doorgevoerde fusie. Het doel van Findock diende te worden uitgebreid om alle activiteiten

te omvatten.

Artikell 3 van de statuten zal voortaan in zijn geheel luiden als volgt:

"Artikel 3:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

- Het schrijven, ontwikkelen, verbeteren, onderhouden, analyseren, implementeren, kopen en verkopen zowel

voor eigen rekening als voor rekening van derden van programma's, besturingssystemen en dergelijke voor

computers, databanken, beheersystemen, mainframes en netwerken

- Groot- en kleinhandel In computers, hard- en software, kantoorbenodigdheden, telecommuncatieapparatuur,

video- en audioapparatuur, domotica en bewakingssystemen.

- assemblage, onderhoud, herstelling en verhuur van voormelde systemen en apparatuur,

- het uitbaten van licenties, concessies en andere immateriële rechten en activa,

- verhuur van roerende goederen,

- Het leveren van diensten van alle aard: consulting, managing, marketing, human resources, advies en

of icemanagement;

- het geven van allerhande opleidingen en trainingen in de meest ruime zin,

- het aan- en verkopen, huren eh. verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge o - het verwerven (op eender welke wijze en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten

ondernemingen; het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze participaties,

- het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen; het verlenen

van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten, het deelnemen aan het toezicht op

ondernemingen;

- aankoop, verkoop, import, export, klein- en groothandel van wijnen, geestrijke dranken en dranken in het

algemeen;

- zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van latere werkgever of werkzoeker:

formulering van taakomschrijvingen; op geschiktheid testen van sollicitanten; natrekken van referenties,

- het plaatsen voor rekening van de bedrijven van personeelsleden die werkloos zijn geworden ten gevolge van

een reorganisatie (outplacement),

- andere vormen van arbeidsbemiddeling;

- aankoop, verkoop, import, export, klein- en groothandel van schoon maakproducten,

- alle activiteiten in het kader van schoonmaak van woningen met inbegrip van ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappendienst, mindermobielencentrale voor bejaarden, strijken buiten de woning van de klant;

- oprichting, commercialisatie en exploitatie van een strijkatelier en poetsdienst, het reinigen van het interieur

van allerlei gebouwen, het lappen van ramen, het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, schepen enzovoort;

- alle mogelijke diensten en leveringen zoals omschreven in de wettelijke bepalingen die van toepassing zijn op

de dienstencheques, en alle mogelijke toekomstige of vervangingen hiervan door de overheid bepaald. In het

bijzonder, maar niet beperkend:

*) hulp in de huishouding bij de gebruiker thuis

- schoonmaken inbegrip van de ramen

- wassen en strijken

- occasioneel licht verstelwerk

- bereiden van maaltijden

*) Hulp buiten het huis van de gebruiker wordt in volgende gevallen toegestaan:

- dagelijkse boodschappen doen

- begeleid vervoer van personen met beperkte mobiliteit

- strijken in een lokaal van de onderneming (eveneens verstelwerk aan het te strijken linnen. Worden

beschouwd als strijken, het strijken zelf en de volgende activiteiten:

O het registreren: de ontvangst van het door de klant gebrachte te strijken linnen, het registreren van de te

strijken stukken en het opstellen van een ontvangstbewijs.

O het sorteren: het sorteren van het te strijken linnen volgens productieproces

O het controleren: de kwaliteitscontrole en de eindcontrole na het strijken

O het verzamelen: het gestreken linnen opnieuw per klant sorteren

O het verpakken: het gestreken linnen inpakken

O het bestellen: het afhalen van gestreken linnen in het strijkatelier door de klant en het afhandelen van de

betaling.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in

commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap Kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

- enerzijds reële kansen geven aan langdurige entof laaggeschoolde werklozen die tot de kansengroep behoren

op duurzame tewerkstelling. Anderzijds het uitbouwen, in het kader van de dienstenwerkgelegenheid van een

uitgebreide en betaalbare dienstverlening die beantwoordt aan individuele of collectieve behoeften van

particulieren, rechtspersonen of ondernemingen waarop geen of onvoldoend antwoord geboden worden vanuit

bestaande initiatieven uit de private en publieke sector. De activiteiten die zullen verricht worden zijn onder

andere: alle activiteiten in het kader van de dienstencheques, hulp aan huis onder de vorm van huishoudelijke

4 voorbehouden aqn hei.. Belgisch Staatsblad

en onderhoudstaken bij privé-personen, rechtspersonen en ondernemingen; Deze opsomming is niet: beperkend.

- het verrichten van alle activiteiten die toegestaan zijn in het kader van de dienstencheques, o.a. schoonmaken van woningen met inbegrip van ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappendienst, centrale voor minder-mobiele of bejaarde personen en strijken buiten het huis van de gebruiker en andere door de overheid in de toekomst erkende activiteiten in het kader van deze dienstencheques.

- het uitvoeren van alle schoonmaakkarweien in alle soorten gebouwen, met inbegrip van kantoren, werkplaatsen, fabrieken, klaslokalen en andere lokalen voor particulier of professioneel gebruik, appartementsgebouwen, zowel de gemeenschappelijke als privatieve delen, het schoonmaken van ramen, binnen en buiten, het éénmalige schoonmaken van gevels of na verhuis, het schoonmaken van gemeenschappelijke delen, overige schoonmaakklussen, klein onderhoud in en rondom bedrijf of woning. Deze opsomming is niet beperkend, en te interpreteren in de meest ruime zin van het woord."

ZESDE BESLUIT

De vergadering geeft de zaakvoerders de opdracht om over te gaan tot het uitvoeren van de hiervoor genomen beslissingen en opdracht aan de notaris tot het opmaken van de gecoördineerde tekst van de statuten. Volmacht

Ter vervulling van de formaliteiten bij de administraties van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde, wordt bij deze volmacht verleend aan het Accountantantskantoor BvR BVBA, met zetel te 2627 Schelle, Provinciale Steenweg 42613 of aan één van haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 28 juni 2012.

2° Uittreksel.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2012
ÿþa Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Fi,37gdvg:t kr r:;etb :':77 eo £ochíbank

/~r..~

Griffie G 3 FEB. 2112

uIII Ul lUI Illl 118111

*iaoaaosa"

bet

a.

Bi Sta

Or;detnemingsnr : OB20563580

Benaming

tvoruit) : Amadecasa

(verkort) : DOM

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap met sociaal oogmerk

Zetel : Provinciale Steenweg 323, 2627 Schelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisgeving neerlegging fusievoorstel

Fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de (geruisloze) fusie door overneming van de BVBA Omegadiensten met sociaal oogmerk, BVBA Amadecasa Comm V met sociaal oogmerk, BVBA Amadecasa Professioneel Comm V en de BVBA Domenex door de BVBA FinDock.

Toepasselijke hyperlink: www.perfectieathome.be.

-Bijlagen bij-het Belgisch-Staatstrlatl = 21/O2/2812 = -Annexes eû nónitéûr-bélgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso.: Naam en handtekening.

18/08/2011
ÿþ &lod 2.0

ri ja J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111J1j1I11111111j111111111

Neergelegd ter griffie van de Rerhtbank van Koophandel le Antwerpen, op

Griffie 0 5 Al16, 2011

Ondernemingsnr : 0820.563.580

Benaming

(voluit) : Amadecasa

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap Zetel : Kapelstraat

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel - Ontslag en benoeming

Tekst zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30 MEI 2011

Na beraadslaging neemt de vergadering de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen :

- De maatschappelijke zetel wordt vanaf heden overgebracht naar Provinciale Steenweg 323 te 2627 Schelle.

- De vergadering aanvaardt vanaf heden het ontslag van mevrouw Rosa Maria Diaz Briones, wonende Adriaan Willaertstraat 36 te 2650 Edegem, als zaakvoerder en verleent haar volledige kwijting.

- De heer Valgaeren Bart, Graaf de Fienneslaan 60 te 2650 Edegem, en de heer Valgaeren Koen, Steenwinkelstraat 531 te 2627 Schelle, worden aangesteld als zaakvoerders vanaf heden.

Valgaeren Bart

zaakvoerder

25 2540 Hove

Voor-

behoud aan ht Belgisr

Staatsb'

Annexes di Moniteur bélge

Bijlagen bij herfélgreliStiesblad :18/ffifallii

10/02/2011
ÿþ Mod 7.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*iiozaoas+

tu'czollo A rgri~~ ~+~ do ?~e~;~7~aegrc~~~ FEZd5';û9~i~~3l~r1 e~kn~i~~~~r:~~~~ {i

-31 JAN. 201

Griffie

Ondernemingsnr : 0820.563.580

Benaming

(voluit) : AMADECASA

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kapelstraat 25, 2540 Hove

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Op 1 oktober 2010 is samengekomen de buitengewone algemene vergadering van de Gewone Commaditaire Vennootschap met sociaal oogmerk "AMADECASK met maatschappelijke zetel. te 2540 Hove,Kapelstraat 25 ondernemingsnummer 0820563580

De vergadering wordt voorgezeten door mevrouw Rosa Maria Diaz Briones, hierna genoemd,de heer Sven Franken neemt functie van secretaris.

Het bureau stelt vast dat de volgende aandelen aanwezig zijn:

De heer Franken Sven houder van 25 aandelen

Mevrouw Rosa Maria Diaz Briones houder van 75 aandelen

Alle vennoten en alle aandelen zijn aanwezig.

De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1.Voorstel van mevrouw Rosa Maria Diaz Briones om 25 aandelen van de heer Sven Franken over

te nemen vanaf 01/10/2010.

2.Voorstel van de heer Sven Franken om zijn ontslag als zaakvoerder te aanvaarden en hem

onmiddelijke kwijting te verlenen vanaf 01/10/2010.

3.Voorstel om mevrouw Rosa Maria Diaz Briones te benoemen als enige zaakvoerder

vanaf 01/10/2010.

4.Voorstel van mevrouw Rosa Maria Diaz Briones om 5 aandelen toe te kennen aan

juffrouw Karen Veintimilla als stille vennoot vanaf 01/10/2010.

Na beraadslaging treft de buitengewone algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid

van stemmen.

1De buitengewone algemene vergadering bevestigt de overdracht van 25 aandelen van de heer

Sven Franken aan mevrouw Rosa Maria Diaz Briones vanaf 01/10/2010.

2.De buitengewone algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Sven Franken als

zaakvoerder en verleent volledige kwijting met onmiddelijke ingang vanaf 01/10/2010.

3. De buitengewone algemende vergadering bevestigt te benoeming van mevrouw Rosa Maria Diaz Briones tot enige zaakvoerder vanaf 01/10/2010.

4. De buitengewone algemene vergadering bevestigt 5 aandelen toe te kennen aan juffrouw Karen Veintimilla,geboren 28 oktober 1991 te Santo Domingo, Ecuador, als stille vennoot vanaf 01/10/2010

Sven Franken zaakvoerder Rosa Maria Diaz Briones

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
AMADECASA

Adresse
PROVINCIALE STEENWEG 323 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande