AMARANDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMARANDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.459.828

Publication

06/01/2014 : ME. - JAARREKENING 10.12.2013, GGK 10.12.2013, NGL 03.01.2014 14001-0174-008
24/12/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

xl

11111W I111101111

Ondernemingsnr : 0844459828 Benaming (votuit) : AMARAN DE

~-rt" ai (Til.':1lL: iGl1. rvi~

,,,5

ti " nr1Î, ' ~

,e)

1 2 t?c.n 701

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brakenstraat 16 2980 Zoersel

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - ONTSLAG ZAAKVOERDER  SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel op 10 december 2013 blijkt dat werd gehouden een; buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; "Amarande" met zetel te 2980 Zoersel, Brakenstraat 16, en dat onder meer voglende besluiten werden,

Na voormelde kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden;; en invereffening te stellen vanaf heden. VIERDE BESLUIT. Gemelde vennootschap werd "de facto" vereffend door de zaakvoerder. Hij wordt hier ontheven van deze taakti; zonder voorbehoud noch beperking en hem wordt volledige kwijting verleend.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat alle schulden vereffend werden en dat de vennootschap geen onroerende goederen meer bezit. De vennoten verklaren dat er heden geen schulden meer zijn en er enkel activa overblijven die zullen overgaan in het privévermogen van de vennoot. Derhalve werd geen vereffenaar; aangesteld.

De vennoot verklaart hierbij uitdrukkelijk dat hij zich persoonlijk borg stelt voor de betaling van schulden die na!s heden zouden ontstaan zodoende dat de sluiting van de vereffening geen nadeel kan opleveren voor eventuele; derde-schuldeisers.

De vereffening wordt ais beëindigd beschouwd en de vennootschap houdt op te bestaan.

a De boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen worden neergelegd en; bewaard gedurende een tijd van tenminste vijf jaar op de zetel van de vennootschap 2980 Zoersel, Brakenstraat 16.

zE$DE BESLUIT

De vergadering besluit bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de naamloze;; vennootschap Kantoor De Vre, met zetel te 2170 Antwerpen-Merksein, Terlindenhofstraat 24, hier; vertegenwoordigd door haar afgevaardigd bestuurder, mevrouw Devriese Marie-Rose, of aan één van haar aangestelden, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle; mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met;; beslissingen van de algemene vergadering, van de zaakvoerder of van de Raad van Bestuur of van personen.; belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van;; inschrijving met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Directe,, Belastingen, Douane en Accijnzen, de Registratie-commissie aannemers, de Belasting over de Toegevoegde,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

genomen :

EERSTE BESLUIT.

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder, de heer Vermetten. Tom, geboren te;. :: Lier op 31 mei 1974, (Rijksregister nummer : 74.05.31-419.46) echtgenoot van mevrouw Rymenants, Sky,; '; wonende te 2980 Zoersel, Brakenstraat 16, geeft goedkeuring aan de jaarrekening afgesloten op heden en: ;; geeft onvoorwaardelijk en zonder enig voorbehoud décharge aan de zaakvoerder voor zijn bestuur, hetzij de;; 1 heer Vermetten, voornoemd.

TWEEDE BESLUIT

;; De vergadering stelt vast dat er op de verslagen met aangehechte staat van actief en passief, geen opmerking,; wordt gemaakt door de aandeelhouders; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn. DERDE BESLUIT

mod 11.1

11111 Voorbehouden aan4het Belgisch Staatsblad

Waarde en het sociaal verzekeringsfonds te vervullen, en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosteril te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens . É



Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

Verslag van de bedrijfsrevisor









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2012
ÿþ mod 14.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

I~N~I~II~I~~I~V~RImW

' *izoeaaze

1Veeïrgelogd ter ,,.etre van de Rechtbank van KooplranL Antwerpen, op

Griffie 1 6 F1JWi 20'd

Ondernemingsnr : 0$44" 459 .828

Benaming (voluit) : AMARANDE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brakenstraat 16

5 2980 Zoersel

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel, op 14 maart 2012, ter registratie aan te bieden,'; bevattende:

Aanwijzing der vennoot:

De heer VERMETTEN, Tom, geboren te Lier op 31 mei 1974, (Rijksregister nummer : 74,05.31-419.46),; echtgenoot van mevrouw RYMENANTS, Sky, geboren te Antwerpen op 23 december 1974, (Rijksregister;; nummer : 74.12.23-268.01), wonende te 2980 Zoersel, Brakenstraat 16.

Rechtsvorm en Naam.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "AMARANDE", Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel , Brakenstraat 16 .

Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van of met deelneming van derden in België en in het buitenland - De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, verhuur en onderhoud, de commissiehandel in : computers en randapparatuur, kantoormachines zoals onder andere kopieertoestellen, schrijfmachines, telmachines enz.,,, elektrisch en elektronisch materiaal en installatiemateriaal, kantoormeubilair en telecommunicatie. - Het verlenen van advies over computers, configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur, Het realiseren van programma's en gebruiksklare systemen. Adviesverlening en bijstand met betrekking tot;; informaticaprogramma's.

- Het organiseren van congressen en beurzen.

-Dienstverlening in overige vormen van onderwijs en menselijke gezondheidszorg.

- Het maken van foto's voor bedrijven en particulieren, portretfotografie, mode- en reclamefotografie tens; ;; behoeve van uitgeverijen, toeristische doeleinden en bemiddelaars in onroerende goederen.

- Voorzien in de opvang van huisdieren in een pension.

;, - Het toepassen van astrologie, grafologie, helderziendheid door middel van wichelaars en dergelijke.

- Het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en laten bouwen, onderhouden, herstellen, reinigen en;; verfraaien van alle onroerende goederen, of in het algemeen alle verrichtingen met betrekking tot onroerende;; goederen, zo gronden als gebouwen.

- Het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en laten bouwen, onderhouden, herstellen, reinigen enjj verfraaien van alle roerende goederen,

- Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen,;; waarin ze een participatie aanhoudt. - Het verlenen van diensten, adviezen en bijstand, in de meest ruime zin, rechtstreeks of onrechtstreeks, op hete; ;; vlak van administratie en financiën, aankoop en verkoop, de productie en marketing, alsook het algemeens, bestuur.

- Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in andere ondernemingen en;; ;; instellingen.

De vennootschap kan, door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële;s tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of;; ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden. Zij kan ook;; ;: deelnemen aan het bestuur van deze vennootschappen. Zij kan zich ten gunste van zelfde vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge A`

mod 11.1

borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten

verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of;

die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen stellen die op welke wijze ook

kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere

verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur op 14 maart 2012.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is voor twee/derde

volstort.

Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00)

voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,

gedeponeerd werd bij Dexia Bank op rekeningnummer BE72 0688 9466 8716, zoals blijkt uit een door

voormelde financiële instelling op 9 maart 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in

diens dossier bewaard zal blijven.

Winst.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds,

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen,

leder batig saldo der vereffening wordt tussen de aandeelhouders verdeeld, per aandeel berekend,

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op

te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die

waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk

op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten

tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch

Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit,

Algemene vergadering,

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de derde vrijdag van juni om 19.00 uur of op de eerstvolgende

werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2013

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014,

BENOEMING ZAAKVOERDER

De oprichter bepaalt het aantal zaakvoerders op één niet-statutaire zaakvoerder en benoemen in deze functie :

- de heer VERMETTEN Tom, voornoemd, die verklaart te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd

getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60

Overeenkomstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de

oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de

rechtshandelingen die voor haar rekening váár haar oprichting werden gesteld door de voornoemde oprichters

of één of meerderen onder hen, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een

uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement

waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Bovendien verklaren voomoemde comparanten zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die

rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichters of één of meerderen

onder hen, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de

rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

VI... BIJZONDERE VOLMACHT:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mcd 11.1

Bijzondere volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Kantoor De Vre, met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Terlindenhofstraat 24, 3 hier vertegenwoordigd door haar afgevaardigd bestuurder, mevrouw Devriese Marie-Rose, of aan één van haar aangestelden, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de algemene vergadering, van de zaakvoerder of van de Raad van Bestuur of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Directe Belastingen, Douane en Accijnzen, de Registratie-commissie aannemers, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en het sociaal verzekeringsfonds te vervullen, en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, koste te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTAR1S

ERIC LAENENS

e

o-~ Voor-

,tibehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad











Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMARANDE

Adresse
BRAKENSTRAAT 16 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande