AMARANTH CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : AMARANTH CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 603.997.917

Publication

27/03/2015
ÿþTSad PDF 11.1

Ï t B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

. ~r4 na neerlegging ter griffie van de akte

Staatsblad 411tumer''

Voor..

behouden

aan het

Belgisch

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

f 7 i1MRT 2015

afdeling Aregfiçh

Ondememingsnr : Benaming (votuit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Uit een onderhandse akte van 13 februari 2015 blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht tussen Claes Sebastian, wonende te Rue des Sorbiers 3, 5590 Ciney, en een stille vennoot waarvan de statuten aldus werden bepaald:

HOOFDSTUK 1- BENAMING - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL - DUUR - BOEKJAAR

Artikel 1- Benaming

De gewone commanditaire vennootschap zal bestaan onder de benaming:

AMARANTH CONSULTING

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te:

Italiëlei 207 B, bus 28

2000 Antwerpen

Bij beslissing van een zaakvoerder kan hij elders worden ondergebracht.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

Het verstrekken van advies, bijstand en opleidingen aan bedrijven, overheden en organisaties in de meest ruime betekenis op vlak van personeelsbeleid, planning, organisatie en beheer, studies, rapportering, en wetenschap & techniek. Hieronder moet o.m. begrepen worden, de adviesverstrekking en geven van opleidingen en trainingen m.b.t. scheepvaart.

0 x 03.297.917

AMARANTH CONSULTING

Gewone commanditaire vennootschap

Italiëlei 207B bus 28, 2000 Antwerpen, België

Op de laatste blï:vin Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden Lez13 - vervolg Mud PDF 11,1

aan het

Belgisch Staatsblad

Managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven.

Handelsbemiddeling in de meeste uitgebreide zin van het woord.



De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, doch enkel in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, deelbewijzen, deelbewijzen, obligaties, staatsfondsen;

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen en het verstrekken van managementdiensten.

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten welke het doel geheel of ten dele vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur / boeklaar

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september. Bij uitzondering vangt het eerste boekjaar aan op datum van deze akte en eindigt op 30 september 2015.

HOOFDSTUK II - KAPITAAL - DEELBEWIJZEN - VENNOTEN

Artikel 5 - Kapitaal j vennoten

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 18.550,00 EUR onderverdeeld in 1.000 deelbewijzen waarvan de nominale waarde van ieder deelbewijs 18,55 EUR bedraagt.

Het volstort kapitaal bedraagt 2.689,75 EUR.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

..

LLttt E - vervolg Mod PDF 11.1

Het kapitaal wordt gevormd door storting in contanten door de vennoten:

Als beherend vennoot, Dhr. Sebastian Claes, voornoemd, voor 950 deelbewijzen, voor 10%, ie. voor 1.762,25 EUR volstort

Als stille vennoot, Mevr. Laura De Wel, voornoemd, voor 50 deelbewijzen, volledig, ie. voor 927,50 EUR volstort

De zaakvoerder kan op eik moment het niet volstort kapitaal opvragen bij de vennoten.

De deelbewijzen zijn op naam en kunnen noch aan een vennoot, noch aan derden worden overgedragen zonder schriftelijke toestemming van de vennoten die samen 75% van de deelbewijzen bezitten.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt verantwoordelijkvoor de verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten zijn slechts aansprakelijk ten belope van hun inbreng.

De deelbewijzen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaren van een deelbewijs, dan heeft de zaakvoerder het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen totdat een enkele persoon aangewezen wordt als eigenaar van het deelbewijs tegenover de vennootschap.

Wanneer een deelbewijs met vruchtgebruik is bezwaard en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt het aan dit deelbewijs verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffening stelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het deelbewijs met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen deelbewijzen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard ais de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De deelbewijzen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

HOOFDSTUK HI - ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 6 - Vergaderingen

De jaarlijkse vergadering van de vennoten zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel, telkens op de 17de van de maand maart om 19u. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

Algemene vergaderingen der vennoten mogen bijeengeroepen worden te allen tijde op verzoek van één vennoot die ten minste 10% van de deelbewijzen bezit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I.

F

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1,..M.rt U - vervolg Mod PDF 11.1

Artikel 7 - Oproeping tot de vergaderingen

Een schriftelijke kennisgeving van de datum, plaats en uur van elke vergadering zal aan iedere vennoot warden afgegeven tenminste vijf dagen voor de datum van de vergadering. Deze kennisgeving zal persoonlijk afgegeven worden, ofwel door de post, door middel van een telex, telegram, telefax, of om het even welk ander verzendingsmiddel verzonden worden.

De oproepingsbrieven zullen de volledige agenda's bevatten. Nochtans mag de vergadering over aangelegenheden, die niet in de agenda voorkomen, geldig beraadslagen en stemmen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Artikel 8 - Stemmen

Iedere vennoot die de volle rechten verbonden aan zijn deelbewijzen kan

uitoefenen zal het recht hebben elke vergadering der vennoten bij te wonen. ledere vennoot zal over één stem beschikken per deelbewijs.

Artikel 9 - Verloop van de vergaderingen

Elke vergadering van vennoten zal voorgezeten worden door een der vennoten, daartoe aangeduid door de vergadering. Iedere vergadering benoemt een secretaris. Notulen van de vergadering zullen worden opgemaakt, waarin de genomen beslissingen en/of de gedane benoemingen worden vermeld. De notulen worden door de voorzitter en door de secretaris van de vergadering ondertekend.

HOOFDSTUK IV - BEHEER

Artikel 10 - Zaakvoeders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, gekozen

onder de beherende vennoten.

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij anders beslist wordt op de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en beschikking te stellen.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, wordt het bedrag voor alle daden van bestuur en beschikking beperkt tot 10.000,00 EUR. Bij beslissingen die dit bedrag overschrijden is de goedkeuring en handtekening vereist van minimum 2 zaakvoerders.

Als zaakvoerdervoor onbepaalde duur, worden benoemd:

Sebastian Claes, voornoemd

HOOFDSTUK V - FINANCIELE BEPALINGEN

Artikel 11 - Jaarrekeningen

"

r

Let U - vervolg

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod poe 11.1

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen en zullen tenminste tien dagen voor de datum van de jaarlijkse vergadering der vennoten beschikbaar zijn.

Artikel 12 - Winsten

De winstverdeling zal gebeuren volgens de beslissing van de algemene vergadering. Hierbij zal de algemene vergadering rekening houden met de wettelijke schikkingen, inzonderheid met betrekking tot de aan te leggen wettelijke reserve.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 13 - Ontbinding en vereffening

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun deelbewijzen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

HOOFDSTUK VII - KENNISGEVINGEN

Artikel 14 - Kennijevingen

Alle officiële kennisgevingen zullen aan de vennoten worden overgemaakt, hetzij door gewone post, hetzij door middel van een telex, telegram, telegraaf of om het even welk ander verzendingsmiddel.

Wanneer het adres van een vennoot niet gekend is, of de vennoot in het buitenland verblijft, worden de bovenvernoemde officiële kennisgevingen gericht aan deze vennoot overgemaakt op het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel 15 Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

HOOFDSTUK VIII - ALGEMENE BEPALINGEN

VOLMACHTEN

De zaakvoerder geeft volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Saedeleer & Partners", met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Denderhoutembaan 64, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad l.exíCt vervoig

Mod PDF 11.1

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het rechtspersonenregister, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

De verantwoordelijkheid van voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Saedeleer & Partners", en haar vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde vennootschap, "De Saedeleer & Partners" wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten.

Tegelijk hierbij neergelegd: een geregistreerd exemplaar van de oprichtingsakte

Joris De Saedeleer

Lasthebber

Op de laatste biz, van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
AMARANTH CONSULTING

Adresse
ITALIELEI 207B, BUS 28 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande