AMB COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMB COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.979.236

Publication

21/03/2013
ÿþ4

~ ÎNNIIIIInI~I~IIINII

van KoopPr1.0

Neergelegd fer griffie van de RecM b nk

12 tAÂRT 2013

Griffie

h

Mod 4Vned 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Orulernerriirgsne : 0848979236

eenenting

il: Terzi Invest

(r s't,rt>

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jorispoort 28, 2000 Antwerpen

(voiledig adres)

Indenve akte : Benoeming zaakvoerder en ontslag.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 26102/2013 blijkt:

Met eenpariheld van stemmen wordt beslist om de heer Terzi Shukru Osman (850826457-22) wonende te Pastoor Campensstraat 13, 2170 Merksem te ontslagen als zaakvoerder, Zijn ontslag zal ingaan op 2810212013.

Bijlagen bij het Belgisch. Staatsblad 21/10312013

Tevens wordt beslist om de heer Terzi Mehmet (81102845984) wonende te Anselrnostraat 5 bus 3, 2018 Antwerpen te benoemen als zaakvoerder. Zijn mandaat zal ingaan op 1/03/2013 en is onbezoldigd.

Terzi Aysel

Zaakvoerder

ds lai3tste biz. aart " Luáw4,Fe vermeiden : Recto.: 1~fnprlt t;ocsisn[ght:id van 4e irtstmertenterfealde riniaris, he.4 val de perze[e(w)

rievaegdeerechtSperseon ten aaul2;gra van dtsrdsn t4 veitGgerwrtinnlr9err kg.rea iyaarn en handte4cfan:ng,

18/12/2012
ÿþ11IFwHviiiA~~~~11,11.!1111M111111112W2ie031

Mod Word 11.1

e9Qi^reet;w-iz1.+::?.uf,hli3 tianld!

RecPltbanrc'. ^ ~ r , rr ':~~p©If

op illnn20~

De GPfie

bs

H

St

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0848979236

Benaming

(voluit) : Terzi Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jorispoort 28, 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 24/09/2012 blijkt:

Met eenpariheid van stemmen wordt beslist om de heer Terzi Shukru Osman (850826457-22) wonende te

Anselmostraat 25, 2170 Antwerpen te benoemen tot zaakvoerder. Zijn mandaat is ingegaan op 2410912012.

Terzi Aysel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/10/2012
ÿþmod 11.1

( 1 J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~r. 1y~-11 ~y~p~ ~p` l ~Jrw xJl1~ ~,~`V~5,57~. ;y#lte(tnotiiirFrd: tFxfi#fitw81p+91itv

Y 5 SPP, 2012

Griffie

DIII 1111 III III III II II

*12165288*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 8 4 8. 9 7 9. 23 fi

Benaming (voluit) : Terzi lnvest

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jorispoort 28

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op 24 september 2012, neergelegd om geregistreerd te worden, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

1.de heer TERZI Mehmet Osman, wonende te 2018 Antwerpen, Anselmostraat 5/3. 2.Mevrouw TERZI Aysel Beyzatova, wonende te 2170 Anwerpen (Merksem), Hodonk 25 3.de Heer RAMADAN Mehmed, wonende te 2170 Merksem, Nieuwdreef 90

2. Rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TERZI INVEST°

3. Zetel: Sint-Jorispoort 28, 2000 Antwerpen

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-De groot- en kleinhandel van alle mogelijke interieurartikelen, textielartikelen, stoffen, tapijten,' gordijnbenodigdheden en alle mogelijke aanverwante producten;

-De uitbating van textielatelier, tapijtenweverij;

-Het vervaardigen en herstellen, verhuren en in de handel brengen van tenten, parasols, regenschermen,.; windschermen, zetels, zitbanken; lederverwerking;

-De handel, de aan- en verkoop, in- en export, ontwerp en fabricage, advisering en coördinatie, aanneming,;; plaatsing, aanbrengen, verhuur van alle artikelen en procédés inzake inrichting, dekoratie, verbouwing van;; woonhuizen en bedrijfsruimten en hun aanhorigheden (terrassen, tuinen), textielwaren, tapijten, behangwerken,, schilderwerken.

-Het ontwerpen, de fabricatie, de constructie, het herstellen, het aan- en verkopen, het importeren en.: exporteren, van alle soorten meubelen, al dan niet op maat.

-Import en export, aan- en verkoop, zowel als groot en als kleinhandel van algemene voedingswaren, dranken,:: rookwaren, textielartikelen, meubelen, planten, elektrische huishoudtoestellen, audio, video, DVD, en alle, mogelijke informatiedragend en multimedia materiaal, geschenkartikelen, tapijten, meubelen en alle f' aanverwante producten in de ruimste zin.

-Tussenpersoon in de handel

-De uitbating van een telecommunicatiewinkel; aanbieden van telefoon, fax en internet diensten, en alle; aanverwante activiteiten.

-Het aannemen van alle openbare en private werken waaronder ondermeer maar niet uitsluitend:

-De algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf; het bouwrijp maken van terreinen ondermeer slopen van gebouwen en andere bouwwerken; het ruimen van bouwterreinen; grondverzet);; burgerlijke en utiliteitsbouw; dakbedekking en bouw van dakconstructies; onderneming voor het uitvoeren van metselwerk; onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms; onderneming voor het: uitvoeren van voegwerken; elektrische installatie; isolatiewerkzaamheden; loodgieterswerk; afwerking van' gebouwen; stukadoorswerk; schrijnwerk (van hout, van kunststof, metaalschrijnwerk); vloerafwerking en; wandbekleding; plaatsen van vloer- en wandtegels; plaatsen van behang; schilderen en glaszetten; overige;, werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, zoals ondermeer gevelreiniging door middel van' zandstralen; met behulp van stoom en dergelijke; het reinigen van nieuwe gebouwen na beeindiging van de: bouwwerkzaamheden; verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel; 2. De uitbating' van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie,. verkoop en commercialisatie van projecten, Onder projectontwikkeling wordt ondermeer maar niet uitsluitend

_ _verstaan _ het =begeleiden _ van. _ bouwprojecten, het _.verlenen-. van technische _ juridischeï en _ administratieve_

Op de laatste blz. van Luik _B.. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,

Voor-

beltpuden aan het Belgisch

Staatsblad

adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouw voltooiingswerken door onderaannemers.

-Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

-Als tussenschakel fungeren tussen horeca, particulieren en bedrijven;

-Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

-uitbating en inrichting van restaurants, restaurants van het traditionele type; restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends; exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel; de café-restaurants (tavernes)

-uitbating en inrichting van fastfoodzaken, snack-bars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants; in frietkramen en hotdogstalletjes; in croissanteries; crêperies en warmewafelkramen; in tearooms, ijssalons en dergelijke, in cafetaria's in drive- in restaurants; in pizzeria's.

-uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés, de verkoop van dranken voor, In het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen en dergelijke meer.

-Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

-Uitbating en inrichting van kantines.

-Catering en uitzendkoks: het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties en dergelijk meer.

-Aan- en verkoop van aile mogelijke dranken en aanverwanten artikelen zoals tabakswaren, kranten, magazines, snoepwaren.

-De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, - uitrusting en  toebehoren evenals van aile automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren.

-Het inrichten van schouwspelen van om het even welke aard, zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en modeshows.

-Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten.

-De uitbating van speel- en sportterreinen; de uitbating van een fitnesscenter, zwembad, sauna en massagesalon.

-De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle voedingswaren en dranken, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten suikergoedwaren, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen. -Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

-Het uitgeven van magazines en alle inkomsten welke uit magazines en/of websites en reclame voortkomen.

-De uitbating van een transport- en koerierbedrijf. Het uitbaten van een taxibedrijf, zowel wat betreft personenvervoer als goederenvervoer.

-Het verhuren van alle mogelijke autorijtuigen en transportmiddelen.

-Tussenpersoon in transportactiviteiten. Het verhuren van opslagruimte en het in bewaring nemen van handelsgoederen, voertuigen en alle aanverwante goederen;

-De uitbating van een bedrijvencentrum. De verkoop van zowel nieuwe als tweedehandswagens, zowel groot als kleinhandel. De aan- en verkoop van alle mogelijke auto onderdelen wisselstukken en banden zowel groot als kleinhandel.

-Onderhoud en herstelling van wagens, minibussen, vrachtwagens en trucks,...

-De aan en verkoop van alle auto onderdelen, wisselstukken zowel nieuw ais tweedehands.

-De aan en verkoop van alle auto toebehoren alle uitrustingsstukken, en alle aanverwante onderhouds- en herstellingsproducten. Het in de handel brengen, aankopen, verkopen en installeren van autoradio's, muziekinstallaties, alarminstallaties, antennes, GPS-toestellen, boordcomputers, CSM- carkid installaties. Het uitbaten van een carwash. Het uitbaten van een benzinestation met shop. Verkoop van algemene voedingswaren, geschenkartikelen, autotoebehoren, onderhoudsproducten voor wagens, snoepgoed, dranken, rookwaren en alle aanverwante goederen,

-Aan- en verkoop van onroerend goed. Verlenen van raad en advies in het kader van de gevoerde activiteiten,... -De vennootschap heeft tevens tot doel alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, betreffende de_ inrichting en _ .uitrusting __vare _ onroerende goederen,_ _ alsmede _alle handelingen__ die _ xechtstreeks _ of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

belteuden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mort 11.1

onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar: het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

7. Kapitaal:

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt 18.600 Euro verdeeld in 744 gelijke aandelen met een nominale waarde van 25 Euro per aandeel.

Het kapitaal is volledig geplaatst en voor één/derde volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven als volgt:

- door de heer Terzi Mehmet, voornoemd: voor 9.300 Euro, zijnde 372 aandelen;

- door mevrouw Terzi Aysel, voornoemd, voor 4.650 Euro zijnde 186 aandelen;

- door de heer Ramadan Mehmet, voornoemd, voor 4.650 Euro zijnde 186 aandelen;

Totaal: 18.600 Euro, zijnde 744 aandelen.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiskale voorzieningen maakt de netto-winst uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in artikels 617 en 619 van het Wetboek vennootschappen, wordt de netto-winst als volgt verdeeld: 1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt; 2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden. Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de jaarvergadering de vereffenaars benoemen en de bevoegdheden bepalen. liet vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

8. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

9. Benoeming:

Tot niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd mevrouw Terzi Aysel, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

10. Jaarvergadering; jaarlijks wordt op de zetel de jaarvergadering gehouden op de laatste maandag van de maand juni te 18.00 uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerst volgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Voor uittreksel: notaris Luc F lochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste Pb. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2015
ÿþb

E Si

i

*15033488*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 FEB. 2015

afdelinggpen

Luik B

iu

,

Ondememingsnr : 0848.979.236

,;

il Benaming (voluit) : Terzi Invest

1 Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ii Zetel : Sint-Jorispoort 28

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM, UITBREIDING DOEL en COORDINATIE STATUTEN

ii

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op twaalf februari tweeduizend vijftien, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TERZI INVEST, met zetel te 2000 Antwerpen, Sint-Jorispoort 28 en dat de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen :

t EERSTE BESLUIT: WIJZIGING NAAM ,,

,; De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de naam van de ,

,; vennootschap te wijzigen in "AMB Company" vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT: UITBREIDING DOEL

1. de voorzitter geeft voorlezing en uitleg van het verslag van de zaakvoerder betreffende de redenen om over te

;; gaan tot de uitbreiding van het doel;

:i 2, de voorzitter geeft voorlezing van de staat van actief en passief, welke niet ouder is dan drie maanden;

S. De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het doel van de

vennootschap uit te breiden door volgende tekst toe voegen aan het doel:

,; "De vennootschap heeft eveneens toe doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van

ii derden, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, als voor gezamenl ike rekening, alle activiteiten ii

die betrekking hebben op:

,. " Het nationaal en internationaal vervoer via de weg, het spoor, het water of met het vliegtuig van;

,; alle koopwaar, los of verpakt.

" Het vervoer, tegen werkelijke prijs of tegen forfaitaire prijs, van goederen, dieren en personen.

il " Het vervoeren, ophalen, opslaan, groeperen, verdelen, manipuleren van alle goederen.

" Verhuizingen in het binnen- en in het buitenland en op meubelopslag. .

" Hulp bij transport, commissionair inzake transport, commissionair inzake expeditie, makelaar,; scheepsagent.

il " De koop, de verkoop en de verhuur van containers.

" De verhuur van voertuigen met of zonder chauffeur.

;, " Koerierdiensten, met name het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost ent

pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen.

" Verhuur van ladderlifen.

" Verhuis met een ladderlift door middel van onder andere vrachtwagens.

" Droogkuis en strijkdienst"

DERDE BESLUIT: COORDINATIE STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de huidige statuten aan te

passen aan voorgaande besluiten.

ii Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen; ,,

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie. ,

,,

,

iR

il

il

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort):

1.

,' R;

, ~ ~ .

1.

22/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 12.10.2015 15649-0462-009

Coordonnées
AMB COMPANY

Adresse
SINT-JORISPOORT 28 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande