AMBASSADE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMBASSADE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.184.617

Publication

28/11/2013
ÿþ Mod Wied 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lii! 111111111 II~III~ i N

*13170422+'

Neergelegd ter griffie van dt Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

QP 18 NOV ?Q13,,

De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.184.617

Benaming

(voluit) : AMBASSADE (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2390 MALLE - EPICEALAAN 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERLIJDEN VEREFFENAAR - BENOEMING VEREFFENAAR - SLUITING VEREFFENING

De bijzondere algemene vergadering, gehouden op 0110912013, heeft het volgende beslist ;

- de algemene vergadering wenst het overlijden van de vereffenaar, de heer Van Opstal Nicolaas Hendrikus op 20/07/2013 mee te delen.

- De vergadering besluit tevens met ingang vanaf 20/07/2013 als vereffenaar aan te stellen: mevrouw Huybrechts Elisabeth Francisca,wonende te Epicealaan 3 - 2390 Malle, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleenhandelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar is derhalve alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft. Dientengevolge wordt de vereffenaar uitdrukkelijk gemachtigd tot het ondertekenen en vervolgens indienen van het verzoekschrift tot homologatie van zijn benoeming op de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft. De vereffenaar verbindt zich ertoe om deze aanstelling te laten homologeren door de Rechtbank van Koophandel.

Blijkens beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen de dato 07/10/2013 werd de aanstelling van de vereffenaar gehomologeerd.

De bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 30/10/2013 heeft met éénparigheid van stemmen beslist :

De leden van de bijzondere algemene vergadering van vennoten verklaren, met éénparigheid van stemmen:

a)Zich akkoord te verklaren met de rekeningen van de vereffening en de stukken tot staving zoals deze werden voorgelegd door de vereffenaar en goedgekeurd door de rechtbank van koophandel en dit bij beschikking gewezen en uitgesproken d.d. 17/09/2013. Uit deze stukken blijkt dat er nog een schuld aan Rent BVBA en aan mevrouw Elisabeth Huybrechts overblijft maar dat alle andere externe schulden van de vennootschap werden betaald of dat hiervoor de nodige provisies werden aangelegd.. De vennootschap Rent BVBA en mevrouw Elisabeth Huybrechts aanvaarden dit tekort. Alle activa waarvan het bestaan thans niet bekend zou zijn of over het hoofd zou zijn gezien door de vereffenaar, gaan over op het vermogen van de vennoten met alle daaraan verbonden rechten en vorderingen. Eventuele nakomende schulden zullen door mevrouw Elisabeth Huybrechts voldaan worden. De vennoten treden dienaangaande in alle rechten en plichten van de ontbonden vennootschap.

b)De afrekening over de vereffening van de vennootschap en de sluiting van de vereffening goed te keuren . Overeenkomstig de afrekening is de vereffenaar overgegaan tot de toebedeling van het saldo van het vereffeningsresultaat, door de zuivere en eenvoudige afgifte aan de vennoten.

c)Om mevrouw Elisabeth Huybrechts hierbij te ontslaan als vereffenaar met ingang van heden en aan de vereffenaar volledige kwijting te geven over de door haar vervulde taak,

d)Om de boeken en bescheiden gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op volgend adres: Woonplaats van de vereffenaar, thans wonende te Epicealaan 3 - 2390 Malle.

e)Er dienen geen maatregelen te worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die aan een schuldeiser of vennoot toekomen en die hen niet konden worden afgegeven.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

liijlagenïiij iet Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

flVolmacht met recht van Indeplaatstelling wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereycken & Vereycken Accounting" met zetel te 2550 Kontich, Veldkant 2 of zijn aangestelden, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, ondernemingsloketten, de diensten van de BTW en van de Directe belastingen.

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Huybrechts Elisabeth Francisca vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 31.05.2013 13139-0225-015
21/05/2013
ÿþMod 4Vort111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Neergelegd ter

griffie van tic Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, OP

$ M E [ 2013

Griffie

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbias

III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0472.184.617

Benaming

(voluit) : AMBASSADE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2390 MALLE, EPICALAAN 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING -- ONTSLAG I KWIJTING ZAAKVOERSTER  AANSTELLING VEREFFENAAR

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op dertien december tweeduizend twaalf, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

i De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerster waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgeslotén per dertig september tweeduizend twaalf, alsook van het verslág van nagenoemde bedrijfsrevisor over gemelde staat van activa en passiva, wiens besluit luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA AMBASSADE een boekhoudkundige staat per 30 september 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 3.089,41 en een netto-passief van ¬ 21t1 48,91,, De vereffening kadert in toepassing van artikel 332 en artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen. Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor geformuleerde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar. Boom, 5 december 2012 - BVBA De Mol, Meuldermans & Partners vertegenwoordigd door Johan De Mof Bedrijfsrevisor.".

Na voorlezing van `deze verslagen wordt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten - waartoe onderhavige vennootschap voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is - bevestigd. Na kennisname van deze verslagen en voormelde verklaring, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, met ingang van dertien december tweeduizend twaalf.

ri De vergadering verleent kwijting aan mevrouw HUYBRECHTS Elisabeth Francisca, wonende te 2390 Malle, Epicalaan 3, voor het door haar gevoerde bestuur, na haar ontslag als zaakvoerder per dertien december tweeduizend twaalf aanvaard te hebben.

1 De vergadering besluit als vereffenaar aan te stellen: de heer vAN OPSTAL Nicolaas Hendrikus, wonende te 2910 Esssen, Kapelstraat 27, aan wie volledige individuele bevoegdheid verleend wordt om alleenhandelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar is derhalve aile bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft. Dientengevolge wordt de vereffenaar uitdrukkelijk gemachtigd tot het ondertekenen en vervolgens indienen van het verzoekschrift tot homologatie van zijn benoeming op de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft. De vereffenaar verbindt er zich toe van zodra hij kan beschikken over de homologatie, hiervan onverwijld kopie te bezorgen aan de notaris, teneinde hem toe te laten een uittreksel uit huidige akte neer te leggen ter griffe van de rechtbank van koophandel.

[Blijkens beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen de dato 23 april 2013 werd de aanstelling van de vereffenaar gehomologeerd.]

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte  verslag zaakvoerder  verslag bedrijfsrevisor -- staat van actief en passief  kopie beschikking rechtbank van koophandel Antwerpen de dato 23 april 2013 houdende homologatie van de benoeming van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 30.07.2012 12361-0432-015
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.06.2011 11225-0396-015
02/05/2011 : AN341993
25/06/2010 : AN341993
26/06/2009 : AN341993
01/07/2008 : AN341993
27/08/2007 : AN341993
26/07/2006 : AN341993
23/06/2005 : AN341993
06/07/2004 : AN341993
22/04/2004 : AN341993
24/02/2004 : AN341993
12/08/2003 : AN341993
20/12/2002 : AN341993
07/08/2002 : AN341993
05/07/2000 : ANA064260

Coordonnées
AMBASSADE

Adresse
EPICEALAAN 3 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande