AMBERES INVESTIGATIONS

Société en commandite simple


Dénomination : AMBERES INVESTIGATIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 847.600.252

Publication

11/09/2014
ÿþ,

Mod Wcrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UA Illall

II

Il

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0847.600.252

Benaming

(vomit) : Amberes Investigations

(verkort):

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Bist 161 te 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uittreksel uit de bijzonder algemene vergadering de dato 1 juli 2014.

Bij éénvoudige beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar Fortsebaan 31 te 2930 Brasschaat met ingang vanaf 1 juti 2014.

Tom Gressens

Zaakvoerder

....... ...__.... . 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ntem

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse . Naam en handtekening.

02/08/2012
ÿþ Mad wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7 ~.~ ~ir

6~~~f~~l~~~0 l~T yri~i; ,'

tN+n ty,e;~,:-,t?t3~11 ~~ ~ -y-~..~~s 2.,u)~

Griffie 2 4 jüLt Vra.

i 111111111111111 111111

*12136371*

bt

E

Si

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : Amberes Investigations

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bist 161 te 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt op 17 juli 2012 te Ekeren dat door de heer Tom GRESSENS. wonende te Ekeren, Bist 161 en de heer Freddy GRESSENS, wonende te Zwijndrecht, Zwaluwlaan 9 een, handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de: naam "AMBERES INVESTIGATIONS". De heer Tom GRESSENS is gecommanditeerd vennoot en de heer Freddy GRESSENS is stille vennoot. De zetel van de vennootschap is gevestigd Bist 161 te 2180 Ekeren. De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaamse Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders.

Duur : onbepaald, vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Doel :

De aan- en verkoop in de meest ruime zin van alle audio- en visuele middelen; Het opsporen van

verdwenen personen of verloren of gestolen goederen; Het inwinnen van informatie omtrent burgerlijke

stand, gedrag, moraliteit en vermogenstoestand van personen; Het verzamelen van bewijsmateriaal,

voor of het vaststellen van feiten die aanleiding geven of kunnen geven tot conflicten tussen personen, of die

aangewend kunnen worden voor het beëindigen van die conflicten; Het opsporen van bedrijfsspionage;

Elke andere activiteit bepaald bij een in Ministerraad overlegd koninklijk besluit; Forensic auditing;

Schade- en risico expert; Het dagelijks bestuur van ondernemingen met betrekking tot het administratief beheer, het financieel beheer en het personeelsbeleid, het verstrekken van adviezen en/of het verlenen van bijstand op vlak van de strategische uitbouw, het management, het aan en verkoop beleid, de marketing en het

. bedrijfsbeheer in ruime zin; Het verstrekken van advies inzake kredieten, beleggingen en het beheer

van financiële patrimonia van derden met uitsluiting van alle verrichtingen die door de wetgeving zijn: voorbehouden aan banken en private spaarkassen; Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsreven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie

aan de bedrijfsleiding, enz; Publiciteitsonderneming; Patrimoniumvennoctschap; Projectontwikkeling;

Het verschaffen van opleidingen en organiseren van seminaries; Beheren van roerende

goederen welke ondermeer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de huur en de verhuur ervan.

De hoger vermelde opsommingen zijn exemplatief bedoeld en niet limitatief en dienen steeds in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen of diensten uitvoeren of stellen, die op enigerlei wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar doel Zij kan deelnemen of zich op andere wijze. ; interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar: onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in ; pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het kapitaal van devennootschap, dat gehee gepÎaatst is, bedraagt 1.000 Euro en is verdeeld in 100 aandelen. Door comparant Tom GRESSENS werd ingetekend voor 99 aandelen en volstort en door de heer Freddy GRESSENS ingetekend op 1 aandeel en volstort. De vennootschap wordt bestuurd door een (of meerdere) statutaire zaakvoerder(s), Wordt(en) tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder; de heer Tom GRESSENS. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Overgangsbepalingen :

1. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2013.

2. Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van het erop volgend kalenderjaar. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

4. De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is bezoldigd.

5. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, die hier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt : de heer Tom GRESSENS, gecommanditeerde vennoot. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

6. Oprichtingskosten < de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 1.000 Euro.

7. Bij deze wordt aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR VAN OUYTSEL", rechtspersonenregister Antwerpen 0870.281.723, met zetel te 2630 Aartselaar, Vluchtenburgstraat 5, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer VAN OUYTSEL, Tom, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadm¬ nistraties, waaronder de "B,T,W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede ' bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Voor ontleend uittreksel

Tom GRESSENS

Zaakvoerder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMBERES INVESTIGATIONS

Adresse
BIST 161 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande