AMELOIRE

Divers


Dénomination : AMELOIRE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 563.919.594

Publication

22/10/2014
ÿþVoor-behoudE aan he Belgisc Staatsbl

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergclgdiulii.Veti igen op

13 UKT. 2C14

ter griffie vardie.Nederlandstalige rechtink  fririknienph-tndi:A Etussel

11111M011118

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o53. 3s. es y

Benaming

(voluit) : Améloire

(verkort) : Améloire

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Koningsstraat 97, 4de verdieping, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

OPRICHTINGSAKTE

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

"Améloire GCV"

Overeenkomstig de artikelen 202 e.v. van het Wetboek van vennootschappen

Tussen ondergetekenden,

1.Mevrouw Ambre Joëlle Frijters, met de Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te Van Eeghenstraat 881, 1071 GK Amsterdam, Nederland, en geboren te Eindhoven (Nederland), op 20 januari 1974, partner van de heer Olivier Maes;

Beherende vennoot,

2.0e heer Olivier Maes, met de Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te Van Eeghenstraat 88-1, 1071 OK Amsterdam, en geboren te Elsene (België), op 31 maart 1972, partner van mevrouw Ambre Joëlle Frijters; Stille vennoot,

Werd overeengekomen hetgeen volgt:

I. Oprichting

Rechtsvorm  naam  zetel  vennoten

Overeenkomstig de artikelen 202 tot 209 van het Wetboek van vennootschappen wordt een vennootschap

opgericht met de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met de naam Améloire GCV.

De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te Koningsstraat 97, 4de verdieping, 1000

Brussel.

De mevrouw Ambre Joëlle Frijters neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde (beherende)

vennoot voor de duur van de vennootschap. De heer Olivier Maes neemt deel aan de oprichting als

commanditaire (stille vennoot)

Maatschappelijk vermogen  deelbewijzen  volstorting

Het maatschappelijk vermogen is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizendzeshonderd euro (18.600

EU R).

Het maatschappelijk vermogen is vertegenwoordigd door 18.600 deelbewijzen op naam zonder vermelding

van de nominale waarde. Het aantal deelbewijzen waarop een vennoot gerechtigd is, staat in verhouding tot zijn

inbreng.

De vennoten verrichten de volgende inbreng in geld:

1.0e mevrouw Ambre Joëlle Frijters: 18.599 euro. Als vergoeding voor haar inbreng worden aan de

mevrouw Ambre Joëlle Frijters 18.599 deelbewijzen toegekend;

2.De heer Olivier Maes: 1 euro. Als vergoeding voor zijn inbreng worden aan de heer Olivier Maes 1 deemewijs toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorvermelde inbrengen zullen na de ondertekening van deze overeenkomst zo spoedig mogelijk worden gestort op de op naam van de Vennootschap te openen bankrekening.

Statuten

De statuten van de vennootschap vullen als volgt luiden:

HOOFDSTUK I; RECHTSVORM  NAAM

Artikel 1. VORM  NAAM

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap genaamd Améloire GCV,

Artikel 2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vennootschap is gevestigd te Koningsstraat 97, 4de verdieping, 1000 Brussel.

De maatschappelijke zetel kan worden overgebracht naar elke andere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder(s), mits inachtname van de toepasselijke taalwetgeving

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm In alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

-Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

oVerlenen van advies op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

oHet tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtsperscnen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,

spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. -

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezelijking van dit doel, rechstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken. Zij mag haar goederen in pand stellen, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 4.. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

HOOFDSTUK IL MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN DEELBEWIJZEN

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK VERMOGEN

Het maatschappelijk vermogen van de vennootschap bedraagt 18.600 euro en is vertegenwoordigd door

18.600 deelbewijzen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Elke vennoot verwerft een deelneming in het maatschappelijk vermogen van de vennootschap dat in verhouding staat tot zijn inbreng. De zaakvoerders zullen een register bijhouden waarin de deelbewijzen van elke vennoot worden vermeld. Bij kapitaalsverhoging zullen nieuwe deeibewijzen worden toegekend in verhouding tot de inbreng van elke vennoot bij deze kapitaalsverhoging.

Artikel 6. OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Zonder de voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van alle vennoten, kan een vennoot zijn/haar deelbewijzen niet onder levenden overdragen (bijvoorbeeld door middel van verkoop, ruil of schenking), verpanden etc, aan een medevennoot of aan een derde.

Zonder de voorafgaandelijke schriftelijke goedkeuring van alle andere vennoten, kan een vennoot onder levenden geen zakelijk recht (bijvoorbeeld een recht van vruchtgebruik) vestigen (om niet of onder bezwarende titel) op zijn deelbewijzen.

Artikel 7. BEHERENDE VENNOTEN EN STILLE VENNOTEN

A)De beherende vennoten

De beherende vennoten zijn ieder hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap. De beherende venoten zijn diegen die in de oprichtingsakte worden aangeduid als beherende vennoten, of die in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden.

B)De stille vennoten

§1 De aansprakelijkheid van de stille vennoten voor de schulden en verliezen van de vennootschap is beperkt tot het bedrag van hun inbreng.

§2 De stilb vennoten moeten zich onthouden van enige daad van bestuur, hierin begrepen krachtens een volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

§3 Bij niet-naleving van §2 zijn de stille vennoten jegens derden onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap waaraan zij hebben meegewerkt in overtreding van §2.

Zij zijn ook voor verbintenissen waaraan zij niet hebben meegewerkt onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk jegens derden, indien zij er een gewoonte van hebben gemaakt de zaken van de vennootschap waar te nemen of indien hun naam in de naam van de vennootschap voorkomt.

HOOFDSTUK III: BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 8 BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet beherende vennoten, benoemd door de algemene vergadering van vennoten. Een zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering, volgens de quorum- en meerderheidsvereisten bepaald in deze statuten.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 9. BEVOEGDHEDEN

De zaakvoerder (en in geval er meerdere zijn, de zaakvoerders in gemeen overleg), is (zijn) bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van de verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd voor is.

Artikel 10. VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in en buiten rechte, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van elke zaakvoerder. De vennootschap is bovendien, binnen de grenzen van de hen verleende volmacht, geldig vertegenwoordigd door bijzondere volmachthouders.

Artikel 11. CONTROLE

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle over de financiële toestand van de vennootschap, de jaarrekeningen en de regelmatigheid van de verrichtingen van de jaarrekening overeenkomstig bet Wetboek van vennootschappen en onderhavige statuten, toevertrouwd aan een commissaris, benoemd door de algemene vergaderring onder de leden van het instituut van bedrijfsrevisoren.

De commissaris wordt benoemd voor een hernieuwbare periode van drie jaar.

Indien de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen, beschikt iedere beherende of stilb vennoot over een individuele onderzoeks- en controlebevoegdheid. In dat geval heeft iedere vennoot het recht om kennis te nemen van alle boeken en bescheiden, brieven, verslagen en, in het algemeen, van alle maatschappelijke documenten op de zetel van de vennootschap. Hij kan zich laten vertegenwoordigen en laten bijstaan door een externe accountant, ingeschreven op de lijst van het instituut van accountants en belastingconsulenten.

HOOFSTUK IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 12. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten wordt iedere derde donderdag van de maand juni om 09:00 uur bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering de volgende werkdag plaats,

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens als zij dit redelijkerwijze noodzakelijk achten.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit uit het register van deelbewijzen blijkt.

Artikel 13. BEVOEGDHEDEN

De algemene vergadering beschikt over de volgende exclusieve bevoegheden:

-De goedkeuring van de jaarrekening van de vennootschap;

-Het verlenen van decharge aan de zaakvoerder(s) en aan de commissaris;

-De benoeming en het ontslag van een zaakvoerder;

-De benoeming en het ontslag van een commissaris;

-De wijziging van de statuten, met inbegrip van de verhoging of vermindering van het maatschappelijk vermogen;

-De ontbinding van de vennootschap; en

-De toetreding van een nieuwe vennoot of de overdracht van deelbewijzen door een vennoot aan een andere vennoot of aan een derde.

Artikel 14. STEMRECHT

Elke deelbewijs geeft recht op één stem.

Artikel 15. AANWEZIGHEIDSQUORUM MEERDERHEID

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Iedere vennoot kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Alleen schriftelijke volmachten zijn toegelaten en worden gehecht aan het proces-verbaal van de algemene vergadering

Overminderd andersluidende statutaire of wettelijke bepalingen, worden elle beslissingen van de algemene vergadering in beginsel genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onthoudingen niet meegerekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge " Artikel 16. WIJZIGING STATUTEN

Over de wijziging van de statuten (met inbegrip van de verhoging of vermindering van het maatschappelijk

vermogen) en de ontbinding van de vennootschap, kan alleen worden beslist indien aile vennoten aanwezig of

geldig vertegenwoordigd zijn op de vergadering. De algemene vergadering neemt een beslissing met een

meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde deelbewijzen. Een onthouding

geldt als tegenstem.

Artikel 17. TOETREDING NIEUWE VENNOTEN

Een persoon of rechtspersoon kan slechts toetreden na voorafgaande schriftelijke goedkeuring van aile

vennoten van de venootschap.

HOOFDSTUK V: BOEKJAAR  JAARREKENING  VERDELING

Artikel 18. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van ieder boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening van de

vennootschap op.

Artikel 19. WINSTVERDELING

De winst blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van kosten en afschrijvingen. De algemene vergadering beslist

over de winstverdeling en het desgevallend aanleggen van een reserve In voorkomend geval wordt de winst

verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun respectievelijke deelneming in het maatschappelijk

vermogen.

In voorkomend geval worden de verliezen gedragen door de vennoten in verhouding tot hun deelname in

het maatschappelijk vermogen met dien verstande dat de bijdrage van de stille vennoten in de verliezen hun

inbreng niet mag overtreffen.

HOOFDSTUK VI: EINDE VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel 20. VOORTZETTINGSBEDING

" De vennootschap zal niet ontbonden zijn bij opzegging van de vennootschap door één van de vennoten, noch bij overlijden, faillissement, collectieve schuldregeling van één van de vennoten.

" De vennootschap zal blijven voortbestaan tussen de andere vennoten voor zover de vennootschap minsten twee vennoten telt, waarvan één beherende en één stille vennoot.

" In geval van overlijden van één van de vennoten zal de venootschap voortduren met de erfgenaam, of indien er meerdere erfgenamen zijn, met alle erfgenamen van de overleden vennoot, waarbij het begrip erfgenaam/erfgenamen de wettelijke (ab intestato), testamentaire en contractuele erfgenaam/erfgenamen omvat.

" De erfgenamen en rechtsopvolgers van de overleden vennoot kunnen in geen geval de zegellegging of het opstellen van de inventaris vorderen, noch kunnen zij de voortzetting van de activiteiten van de vennootschap verhinderen.

Artikel 21. VRUCHTGEBRUIK OP DEELBEVVIJZEN

Ingeval een recht van vruchtgebruik onder levenden wordt gevestigd overeenkomstig de bepalingen van artikel 6, of ingeval een recht van vruchtgebruik wordt gevestigd ingevolge overlijden, geldt onderstaande regeling.

Behoudens andersluidende regeling in de titel krachtens dewelke het recht van vruchtgebruik wordt gevestigd of andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, wordt het stemrecht verbonden aan de deelbewijzn uitgeoefend door de vruchtgebruiker wanneer er beslist wordt over de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van het resultaat, de bestemming van de beschikbare reserves, de aanstelling en het ontslag van zaakvoerders en commissarissen en het verlenen van kwijting aan zaakvoerders en commissarissen. In alle andere gevallen wordt het stemrecht uitgeoefend door de blote eigenaar.

Behoudens andersluidende regeling in de titel krachtens dewelke het recht van vruchtgebruik wordt gevestigd of andersluidende overeenkomst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, komen aile dividenden die worden toegekend voor periodes waarin het recht van vruchtgebruik bestond alsook aile uitkeringen van beschikbare reserves waartoe tijdens de duur van het vruchtgebruik wordt beslist, in voile eigendom toe aan de vruchtgebruik. Onverminderd hetgeen voorafgaat, behoren alle aan de deelbewijzen verbonden rechten, die ertoe kunnen leiden dat de vennoten van de vennootschap nieuwe rechten, speciën of enig ander goed of recht verwerven, toe aan de blote eigenaar. De nieuwe effecten, speciën of enig ander goed of rechten die uit hoofde van de uitoefening van de voornoemde rechten wordt verkregen, komen in blote eigendom toe aan de blote eigenaar en in vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker. Indien voor de uitoefening van het recht kan leiden tot verwerven van de nieuwe effecten van de vennootschap, speciën of enig ander goed of recht enige handeling van de blote eigenaar vereist is en deze nalaat deze handeling te stellen, vervalt het betrokken recht definitief. Alle andere aan door de vennootschap uitgegeven deelbewijzen verboden rechten dank deze hiervoor in dit artikel zijn vermeld, komen uitsluitend toe aan de blote eigenaar.

Ingeval een recht van vruchtgebruik werd gevestigd over één of meerder deelbewijzen, stellen de vruchtgebruiker of de blote eigenaar de vennootschap hiervan in kennis per aangetekend schrijven, met voorlegging van de titel krachtens dewelke het vruchtgebruik is gevestigd, die desgevallend een bijzondere regeling door de voile eigenaar bevat die afwijkt van deze statutaire regeling. Binnen vijf dagen na verzending van dit schrijven is deze regeling tegenstelbaar aan de vennootschap. Hetzelfde geldt indien de vruchtgebruiker en blote eigenaar een overeenkomst sluiten die van deze stautaire regeling afwijkt.

Artikel 22. UITTREDING DOOR EEN VAN DE VENNOTEN

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

8

Voor- -

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Een vennoot kan niet uittreden uit de vennootchap, tenzij mits voorafgaande schriftelijke goedkeuring van aile andere vennoten, en, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, mits een andere vennoot

toetreedt tot de vennootschap die de uittredende vennoot vervangt. -

Artikel 23. ONTBINDING VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment door de algemene vergadering worden ontbonden met toepassing van de bepalingen van artikel 16 van deze statuten.

Indien de vennootschap is ontbonden, worden de vereffenaars aangeduid door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over de machten genoemd in artikel 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder verdere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist Indien niet elle deelbewijzen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

In toepassing van artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens worden ontbonden en vereffend in één akte mits naleving van de volgende voorwaarden:

" Er is geen vereffenaar aangeduid;

" Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

" Alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en

besluiten met éénparigheid van stemmen.

Artikel 24. BEVOEGDE RECHTBANK

In geval van betwisting zijn de rechtbanken van Brussel bevoegd.

SLOTBEPALINGEN

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Tot eerste, niet statutaire, zaakvoerder wordt benoemd, vanaf opric hting en tot op het ogenblik van de herroeping van het mandaat:

De vennootschap naar Belgisch recht lntertrust (Belgium) NV/SA, met maatschappelijk zetel gevestigd In de Koningsstraat 97, 1000 Brussel, België, en met KBO nummer 0435.177.929, die ais vaste vertegenwoordiger aanduidt de heer Christophe Tans, met de Belgische nationaliteit, wonende te 3700 Tongeren, Gravierstraat 96.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, en eindigt op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016.

Volmacht formaliteiten

Ondergetekenden verlenen bijzondere volmacht aan de heer Geert Schellekens, vertegenwoordiger van de firme Handson & partners UHY Accountants & Belastingconsulenten , gevestigd Prins Boudewijnlaan 12B, 2550 Kontch, met de bevoegdheid om individueel te handelen, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te verzekeren van de registratieformaliteiten met betrekking tot deze overeenkomst, evenals de formaliteiten van neeriegging van deze overeenkomst bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de insohrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Opgemaakt te Brussel, op 03 oktober 2014, in vier exemplarem Elke partij verklaart zijn exemplaar van de oprichtingsakte te hebben ontvangen. De overige originele exemplaren zullen indien nodig gebruikt worden voor de vervulling van de nodige administratieve formaliteiten met betrekking tot de oprichting, en zullen desgevallend nadien bewaard worden op de zetel van de vennootschap.

Mevrouw Ambre Joëlle Frijters De heer Olivier Maes

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2015
ÿþ Motl Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gr

IlI iu uu

*i5oaazemuu e*

Ondernemingsnr : 0563.919.594 Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelwijziging, ontslag en benoeming zaakvoerder

Améloire

Gewone commanditaire vennootschap Koningsstraat 97, 1000 Brussel

neergelegd/ontvangen op

1 3 MARI 2015

ter grift ie van de NeGcr ianristalige rechtbank van koophandel Brussel

Bij éénparig besluit van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 13 februari 2015 werden volgende beslissingen genomen:

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen vanaf 1

maart 2015

Van: Koningsstraat 97, 1000 Brussel

Naar: Montebellostraat 35, 2018 Antwerpen

- Het ontslag als zaakvoerder, vanaf 1 maart 2015, van de onderneming Intertrust Belgium NV/SA 6E0435.177.929, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Christophe Tans N.N. 72.12.23-205.22

- Het benoemen als zaakvoerder, vanaf 1 maart 2015, van mevrouw Joëlle Frijters N.N. 74.01.20-470.06, wonende te Montebellostraat 35, 2018 Antwerpen.

mevrouw Joëlle Frijters aanvaardt dit mandaat.

Voor eensluitend verklaard

Intertrust (Belgium) NV

vertegenwoordigt door Christophe Tans

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2015
ÿþRiad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONfTEUd BELGE Rechtbank van koophandel

01 -07- 2015 Antwerpen

LGISCH Si'aATSBLAD 2 4 GOOI tfteOi5

afdeling Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

0563.919.594

Améloire

Gewone commanditaire vennootschap Montebellostraat 35, 2018 Antwerpen

Zeteiwijziging

Bij éénparig besluit van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 16 maart 2015 werden volgende beslissingen genomen:

De algemene vergadering van aandeelhouders beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen

vanaf 16 maart 2015

Van: Montebellostraat 35, 2018 Antwerpen

Naar: Duboisstraat 50, 2060 Antwerpen

Voor eensluitend verklaard

Ambre Joille Frijters

Zaakvoerder

Coordonnées
AMELOIRE

Adresse
Gewone commanditaire vennootschap Montebellostraat 35, 2018 Antwerpen

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande