AMJ INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMJ INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.823.212

Publication

03/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13305688*

Neergelegd

01-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0539823212

Benaming (voluit): AMJ INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo, Gevaertlaan 71

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen op zevenentwintig september tweeduizend dertien, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke personen voor zijn ambt een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

Oprichters:

De heer DE JONG Guido Rosina Joseph, geboren te Schoten op eenentwintig februari negentienhonderd negenenvijftig, echtgenoot van mevrouw Motmans Anita hierna genoemd, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Lokenstraat 12.

Mevrouw MOTMANS Anita Maria Sylvia, geboren te Lommel op veertien maart negentienhonderd eenenzestig, echtgenote van de heer De Jong Guido voornoemd, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Lokenstraat 12.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "AMJ INVEST".

Duur: De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2260 Westerlo, Gevaertlaan 71.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

 Bemiddeling en optreden als makelaar bij aankoop, verkoop, huur en verhuur van onroerend goed.

 Beheer van onroerend goed in de meest ruime zin, in binnen- en buitenland, met inbegrip van het beheer van onroerende goederen als syndicus en als rentmeester.

 Opmaken van plaatsbeschrijvingen.

 Schatten en evalueren van onroerend goed.

 Optreden als vastgoedexpert.

 Oprichten en/of renoveren van gebouwen om ze te verkopen of te verhuren.

 Opschikken, uitrusten, valoriseren, renoveren, bemeubelen van gebouwen, met het oog op de verhuur

of verkoop ervan. Allerlei werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, evenals alle activiteiten in verband met interieurdecoratie.

 Ontwikkeling van bouwprojecten, optreden als bouwpromotor, optreden als bouwcoördinator.

 Het verstrekken van vorming, training, opleiding en coaching.

 Bemiddeling en optreden als makelaar of tussenpersoon bij de overname of overdracht van handelsfondsen, bij de gehele of gedeeltelijke overname of overdracht van aandelen, en bij de overname of overdracht van activa, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

 Bijdragen tot de vestiging en ontwikkeling van ondernemingen.

 Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

 Handelsbemiddeling in goederen en diensten, in de meest ruime zin.

 Klein- en groothandel in diverse goederen, in de meest ruime zin.

 Het besturen, begeleiden of adviseren van ondernemingen en vennootschappen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van bedrijfsvoering en bedrijfsbeheer, administratie, financiën, verkoop, productie, financieel beheer, wetgeving, fiscaliteit, technische aangelegenheden, promotie, reclame en publiciteit, communicatie, oprichting, fusie en vereffening van vennootschappen enz., en dat alles in de meest ruime zin.

 Administratieve dienstverlening.

 Het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks, met haar maatschappelijk doel verband houden.

 Ondersteunende activiteiten in verband met financiële diensten, onder meer optreden als agent of makelaar in bankdiensten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

 Hypotheekmakelaar.

 Bemiddeling inzake krediet en leningen door makelaars en andere tussenpersonen.

 Ondersteunende activiteiten in verband met verzekeringen en pensioenfondsen, onder meer optreden als verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar.

 Handel in eigen onroerend goed. Aan- en verkopen van eigen onroerend goed.

 Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd onroerend goed.

 Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen.

 Het patrimonium van de vennootschap beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in

onroerende goederen.

 Deelname onder welke vorm dan ook in vennootschappen, alsmede de verwerving van aandelen of rechten in ondernemingen allerhande bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop op welke wijze ook, evenals het beheer van allerhande patrimonia met uitzondering van activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn inzake vermogensbeheer en beleggingsadvies.

 Uitbaten van restaurants en mobiele eetgelegenheden. Catering en overige eetgelegenheden. Uitbaten van drinkgelegenheden. En dit alles in de meest ruime zin.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen, effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen en mag ze eveneens overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet bemeubeld. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, curator of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE66 0017 0686 4843 bij de BNP Paribas Fortis bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 september 2013 afgeleverd bankattest.

Bestuur: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In afwijking van artikel 257 eerste lid W.B. Venn. kunnen de zaakvoerders niet zonder de toestemming van de andere zaakvoerder(s) besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan drieduizend euro (3.000,00 EUR).

Deze bevoegdheidsbeperking kan niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar is gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni, om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Luik B - Vervolg

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de

nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

De heer DE JONG Guido Rosina J., wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Lokenstraat 12.

Mevrouw MOTMANS Anita Maria Sylvia, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Lokenstraat 12.

Het mandaat van mevrouw Motmans Anita zal ingaan vanaf 01/10/2013.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op

eenendertig december tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Overneming van verbintenissen

Alle handelingen en daden, die voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn uitgevoerd en de daaruit

voortvloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aangegaan door de bij

deze opgerichte vennootschap, zelfs als ze in eigen naam van één of meerdere oprichters zijn uitgevoerd.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van de

verwezenlijking van de aangegane verbintenissen en onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van

een uittreksel uit deze akte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0305-009
05/08/2015
ÿþVol beha

aan Belg Staat;

k

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Griffie

Grffier

BE-0539.823.212

AMJ INVEST

AVILI

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

rt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Gevaertlaan 71, 2260 Westerco

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van AMJ INVEST BVBA, gehouden op 01/07/2015 in de maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo, Gevaertiaan 71, is met eenparigheid beslist:

Vanaf 01/07/2015 wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, de heer BOSMANS Frank, wonende te Lommel, Wanstraat 19. De heer Bosmans aanvaardt het mandaat.

Getekend,

De Jong Guido, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
AMJ INVEST

Adresse
GEVAERTLAAN 71 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande